70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3aydir emziriyorum canim yeni dogum yaptim sayilir boyumda 162 insaallah bende duserim
canım hamurişleri tatlı ve yağlılardan uzak durup.bol su içerek ve sık sık yiyerekten kilo verirsin..ben o cısssları bol bol yedm .şimdi vermeye çlışıyorum..ben burayı tanıdığımda bebişim aylıktı..daha önce tanısam daha önce verirdim..arayada 3 ay tatil girince biraz daha aldım..yoksa şimdi hedefime çok az kilocuk kalmıştı..
bende bendeee 76 kiloyum 60 a düşmek istiyorum :))
hoş geldin canım...

menüsünü paylaşan çok varda nasıl spor yaptığını anlatan yok..ne sporu yapıyorsunuz anlatırmısınız ricaetsem...
ahhhhh bi spor yapsam iyi olucakta biraz tembelim bu konuda plates topu vs aldım. 3-5 gün sonra sıkıldım.eskeden arada yürürdüm şimdi o da yok.
tuğbaaaa... tek kelimeyle süpppersinnnnnnn......
Bu arada kilomu yazdıgım eski kağıtları buldum da 01/07/2011 tarihinde 80 kiloymuşum.

çizelgem varmı die bakıcam
çok şükür sonunda olmuş.
bi deben yapabilsem
yemege dair bısı getırmıycek herhalde, en sevdıgım sey bızım oranın köylerının ekmeği ama onu ıstersemmmmm halımı dusunemıyorum zaten tekerlek kadar oluyoooo
ahhh o ekmekler misssss missssss azcık sabahleyin kızarmış yenebilir heralde...
seni gördük daha iyi olduk..geçmişler olsun..

hoş geldinnn.....

bende sizlerle olunca çok hoş oluyorum,gevşiyorum,rahatlıyorum...çünkü birbirimizi anlıyor,seviyor,destek oluyor ve bişeyler beklemiyoruz....kiloların gitmesini beklemenin dışında tabiiii

bugün kü menüm....
sabah kalkınca 6 da 1 bar ılıksuya ballı sirkeli su.
iki gündür içyordum onuda bırakıcam.süt neyin etkilediğini bulamadım...
biraz iş yaptıktan sonra 8.30 da yattım 11 ekadar.kalkınca okula giden oğlumun kahvaltısı hazırlığı derken 12 .15 de kahvaltı+öğle yemeği oldu..
2 yum+3 dilim pastırmalı yumur
3 zeyt
1 küçük dom.
1 kkköy peyniri
1 küç salatalık
2 dilim kızarmış çav ekm
ara 3 gibi
2 küçük elma
1 bar yy süte 3 yk k fleks
akşam 18.20 de
2 kepçe mercimek çorbası
haşlanmış karnıbahar üstüne 1 kase sarımsaklı yoğurt
yedim..
akşam 1 fincan türk kahvesi içtim.. birazdan 200 gr yeşil üzüm yicem..
şu anda çok tokum...ama oğluşumun sütü için üzüm yicem.
kalori hsabı yapıyorum.bu kadar yediğim şey 1400 kalori

bu aksam bı form cay hüplet yarına 69 senı bekler bence
mywishten de bı surprız beklıyorum bennnnn

Yok canım ya demin tartıldım gene akşamları çıktığım kilodayım.
Yarın ya aynıyım ya da + 200 yada -200 dahası da olmaz.

bi form cayıyla 900 gr mı vericem yanıı...
yok 69 ben ancak haftaya gorebılırım yanı o da ınsallah...
mymish patlatabılır evet yazmaz o cumadan once okkasını...

Yok canım ya yukarda Pelün'e de yazdım bu hafta berbat ettim menülerimi.
Ama haftaya hazırım.
İstersen sana da gönderirim yiyeceklerimin listesini.
O listeyle haftada 1 kilo vermiştim ne güzel..
Ahh aptal kafam....
Ve o çayı küçümseme
Mucizee ooo

Selam kdrrr

Deryaa ablacımm bende sana bakınıyordum iki üç gündür yoktun ortalarda..
Şimdi iyi olduguna sevindim ablacım..
Boşver haftaya daha çok eksi çıkarsın ne güzel işte
Bende senin albümüne bakmıştım valla 2 çocugu ben doğurmuşum gibi.
Taş gibisin maşaallah nazar değmesin..
Ayrıcaa albümüme yaptığın yorumlar için çok teşekkürlerr.
Eski resimler 69 olunca yeni resim koyucam inşaallahh

kızlar selam çok özledim hepinizi
menüm:
sabah 2 dl ekmek+peynir
ara:1 ceviz+sütlü kahve
öglen: karsık saalta+3 kasık yogurt
araya daha gelemedim aksam arkadasımla dısarıda yiycem ama kahvaltılık ve hafif yemek veren bir yerde olucaz salata yada yumurta düşünüyorm

orti,çok geçmiş olsun bitanem,ne olduğunu tam bulamadım ama en azından kurtulmuş bitmiş amaliyatınız

sağol tatlım...en son geçen cumartesi girmiştim,ondan sonra kötü olmuştum ,taş yerinden oynamıştı ama bu sefer dedim ya tansiyonumuda yükseltti...4-5 günde ancak normale döndüm,bu arada iş yerimde curcunaydı,mesai arkadaşımda 2-3 gün doktor için izin alınca çok yoruldum...neyseki bu akşam daha iyiyim,artık pazartesi ful devam ederim....ama bu arada koyvermedim,dikkat ettim gene,günlük 3 lt. suyum hep bitiyor...ne olursa olsun suyu aksatmıyorum o çok güzel...iltifatın içinde teşekkür ederim canımın içi,tamamen spora borçluyum bunugerçekten çok etkili,bu hafta ve geçen hafta hastayım diye düzgün yapamadım ,oyüzden huzursuzum ama haftaya inş. tam gaz gelicem,allahtan bir mani çıkmazsa

Son düzenleme:
kızlar yarın zilhiccnin 1 i....ilk on gün yapılan ibadetlerin orucun sevap olduğu hadis-i şeriflerde yazıyor..hatırlatayım istedim...
benide duadan unutmayın...

Son düzenleme:
bugünkü menümü kaile almayın çünkü olmadı
sabah(07.30)
2 dlm. kızarmış tam buğday ekmeği üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,4 zeytin,1 çay kaşığı vişne reçeli(anne yapımı ve ekşi),çay
ara:
5 fındık
öğle(12.30)
1 lahmacun,az çorba,yeşil salata
ara(16.00)
1 ayran
akşam(19.00)
1 küçük dilim ıspanaklı börek(kendim yaptım hazır değil),kuru soğan,söğüş salata,çay,beyaz peynir
gün boyu 3.5 lt.su,1 limonlu soda
spor bugün yok

Spora başlayınca güzel de ah bii başlasamm
Bide senin etin cidden sıkılaşmış.
Fit hatun

Spora başlayınca güzel de ah bii başlasamm
Bide senin etin cidden sıkılaşmış.
Fit hatun

bu ara bende boşladım ya hem hırslanıyorum hemide üşeniyorum guuuuu....garip bişey ama hırsım yenicek gibi duruyor...belki yarın belki yarındanda yakın

mywish resimlerine baktım...
verdiğin kilolar epey farkettirmiş..

bu ara bende boşladım ya hem hırslanıyorum hemide üşeniyorum guuuuu....garip bişey ama hırsım yenicek gibi duruyor...belki yarın belki yarındanda yakın

Birazdan spora başlarsın belkimdee hıı?
Duramazsın seennn

mywish resimlerine baktım...
verdiğin kilolar epey farkettirmiş..

Teşekkür ederim abla.. :)
Daha tombikken fazla resim çekinmeyi sevmediğim için pek resmim yok.
Ablamın netbookta var 78-79 kiloyken onları alıcam yakında o zaman tekrar koyarım

selam kızlar

nasılsınız bakalım yine devamsızlık halindeyim değilmi :)) ama akşamdan akşama da olsa gelip ce eee yapıyorum değilmi :))

bugün yediklerimi yazayım bari

sabah nesfit

öğlen

kepekli sandviç ekmeği içine domates peynir biber salatalık
1 ayran

akşam

yeşil fasulye 3 kaşık kadar ve 4-5 kaşık salata 2 kepekli galeta

gün boyu suya sarıldım 2 lt kadar içmişimdir ancak ama yine iyidir bu hafta pek su içemedim regl olucam bi yandan sıkıntı var bakalım yarın sabah tartıda ne görücem hiiiç ümidim yokkk bu hafta

yok kız bu saatte yapmıyorum ben...duştu saç kurutmaydı zor geliyor,ben iş dönüşü yapıp bu saatte saçımı kurutmuş oluyorum fıstığım...oyüzden bugün yapmam

evet hatunlarrrrrr.....
motivasyon resimlerinizi bekliyoruz..ben de 79 kiloluk resimlermi çekseymişim..
ben kaçar herkese iyi akşamlar..güzel bildirimlerrr...

yok kız bu saatte yapmıyorum ben...duştu saç kurutmaydı zor geliyor,ben iş dönüşü yapıp bu saatte saçımı kurutmuş oluyorum fıstığım...oyüzden bugün yapmam

Yarına artık :))
Sen aslen nerelisin abla Edirne de yaşadıgını biliom da.
Ne alaka dicen aklıma geldi.
Keşke bende kücük bi yerde yaşasam off off:2:

evet hatunlarrrrrr.....
motivasyon resimlerinizi bekliyoruz..ben de 79 kiloluk resimlermi çekseymişim..
ben kaçar herkese iyi akşamlar..güzel bildirimlerrr...

İyi akşamlarrrr

slmm kızlarrrr hastalık ve yoğunluk beni vurdu pek giremedim bu hfta ve pek iyi geçtiği de söylenemez heralde atıda gelicemmmbıktım yaaa biileribi geri şu son kiloları verip kurtulamadımmmmmm

bu arada deryacım ve dilekcim fotolarınıza baktım gerçekten süper olmuşsunuz.ikinizi de tebrik ediyorummmmm bana da sürtünün biraz daazminiz bana dageçsinnnnn

tubacım eşin ameliyattan çıkmış geçmiş olsun güzelmmmm

deryacım sen de rahatsızmışsın geçmiş olsun dedimmi hatırlıyamadım geçmiş olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…