- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
ayrıca sanırım son birkaç yıldır sanırım ilk kez bana uzatılan çikolatayı alıp nazikçe teşekkür edip ağzıma atmak yerine daha sonra küçük yeğenime vermek üzere çantama attım!
ayy heyecanlandım yahu!
doğru yolda mıyım ne! :44:
canım hamurişleri tatlı ve yağlılardan uzak durup.bol su içerek ve sık sık yiyerekten kilo verirsin..ben o cısssları bol bol yedm .şimdi vermeye çlışıyorum..ben burayı tanıdığımda bebişim aylıktı..daha önce tanısam daha önce verirdim..arayada 3 ay tatil girince biraz daha aldım..yoksa şimdi hedefime çok az kilocuk kalmıştı..3aydir emziriyorum canim yeni dogum yaptim sayilir boyumda 162 insaallah bende duserim
hoş geldin canım...bende bendeee 76 kiloyum 60 a düşmek istiyorum :))
canım sımdı düğün günü ben tatsız ı olay yasadım fenalastım falan fılan ee i sürü su içmişim o esnada düğün cıkısıda sıkısmaya basladım ama anlamadım yolda ıyıce sıkıstım ama nası dayanamıyom arkadan da ablamlar gelıyo bana moral verceklermıs ılla bekleyın dıyolar esım dıyor basıyom gıdıyom ben dıyebı yerde durduk yetsısınler dıye ben kıvranıyom ama terler fıskırıyo resmen hayatımda hıc boyle olmamıstım neyse ablamlar geldı evın önünde arabadan oyun havası acıp oynattılar benı moralım düzelsin dıye neyse onları ugurladık eve gırdık ama ben nasılım esım dıyor oylece gıt dıye gelınlık zor taı cıkaramıyom tarlatan fılan neyse kapı gırısınde yanı bu sızın aynayı koyma yerı ıste ustumu cıkarmaya calısıyom hadı dıyom esımde yardım edıyo nası gıttım bılmıyom tuvalete ama esım her yerı geldıgınde der sen dayanamadın kendılıgınden soyundun zaten diye
ahhhhh bi spor yapsam iyi olucakta biraz tembelim bu konuda plates topu vs aldım. 3-5 gün sonra sıkıldım.eskeden arada yürürdüm şimdi o da yok.menüsünü paylaşan çok varda nasıl spor yaptığını anlatan yok..ne sporu yapıyorsunuz anlatırmısınız ricaetsem...
tuğbaaaa... tek kelimeyle süpppersinnnnnnn......ilk başladığım zamanlar
Eki Görüntüle 279776 Eki Görüntüle 279777 Eki Görüntüle 279779 Eki Görüntüle 279780 Eki Görüntüle 279781 Eki Görüntüle 279782 Eki Görüntüle 279783 Eki Görüntüle 279784
öncesi ve sonrası ikileme
Eki Görüntüle 279793 Eki Görüntüle 279794
buda 61.7 kg'ken
Eki Görüntüle 279807 Eki Görüntüle 279806 Eki Görüntüle 279805 Eki Görüntüle 279804 Eki Görüntüle 279803 Eki Görüntüle 279802 Eki Görüntüle 279808
bunlarda sonki çıtır hallerim =03.10.2011:78::87::103:
Eki Görüntüle 279811 Eki Görüntüle 279812 Eki Görüntüle 279813 Eki Görüntüle 279810 Eki Görüntüle 279814
her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştııhiç olmazsa herkeze moral olsun darısı başınıza güzeller
Bu arada kilomu yazdıgım eski kağıtları buldum da 01/07/2011 tarihinde 80 kiloymuşum.
çok şükür sonunda olmuş.çizelgem varmı die bakıcam
çizelgen benimkinin aynısı
ben doğru düzgün diyet yapamıyorum herkesin yaptığı gibi,her canımın istediğinden yedim bu hafta,ama spor yaptım. 2 gün tempolu yürüdüm 1saat,4 gündür de pilates yapıyorum 40 dakika ,1.5 kilodan fazla gitmiş 6 gündür. çok faydalı oluyor spor düzenli yapınca. daha öncede almıştım kilo bir ara yine düzenli sporla verdim.
ahhh o ekmekler misssss missssss azcık sabahleyin kızarmış yenebilir heralde...yemege dair bısı getırmıycek herhalde, en sevdıgım sey bızım oranın köylerının ekmeği ama onu ıstersemmmmm halımı dusunemıyorum zaten tekerlek kadar oluyoooo
seni gördük daha iyi olduk..geçmişler olsun..çıtırlar nasılsınız...
kusura bakmayın bir haftadır yoktum...hem iş hem ev hemde böbrek olarakçok yoğundum ...bugün biraz rahatladım ve gelip muhabbete katılayım dedim...bütün hafta canım çıktı,bide üstüne böbreğim tekrarladı bu sefer tansiyonda yükselerek eşlik etti ama şu an hepsi kontrol altında...amma velakin yüksek tansiyon ve böbrekteki taştan dolayı vücudum ödem yaptı ve şu an ilaç kullanıyorum(söktürücü-tabikide doktorun kontrol ve tavsiye ettiği miktarda)...oyüzden bu hafta kilo bildiriminde fazla çıkıcam ama tek tesellim hepsinin ödem oluşu...yani kalıcı değil düzeliyorum vede geçmişe dalıp geliyorum,hepiciğinizide öpüyorum...
ortiiiiiiiiiiiiiii ...kusura bakma be kuşum bu hafta malesef artıda çıkıcam aşkitom...haftaya telafi ederim inş.
kızlar ben geldimmmmmm özlednizmi beni bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm yoğun bi hafta geçirdim ama özlemşim çalışmayıııı patronumla aram süperrr ya adam beni şiş ko yapıcak kesin sürekli yemek yediriyooohaftaya düzenli beslenmeye başlıcam umarımm umarım herkes iyidir kızlar oğluşum hasta yarın izin aldımm bide güzel bi firmadan iş teklifi aldım yarın orayada gitcem dua edin kızlarrrr daha iyi olsun orası hpinizi öpüyorum kendinize cici bakınnn
hoş geldinnn.....