70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keşke kilomuzda aynı olaymışş

yemege dair bısı getırmıycek herhalde, en sevdıgım sey bızım oranın köylerının ekmeği ama onu ıstersemmmmm halımı dusunemıyorum zaten tekerlek kadar oluyoooo

Köy ekmeklerine bayılıyorum bende
Senin yanına gelince yemek yapar canım..
Olmadı dışarı çıkarsınız yersiniz ama illa bi yemek olayı olur.
Ne güzel gelmesine sevindim mis gibi :)

Köy ekmeklerine bayılıyorum bende
Senin yanına gelince yemek yapar canım..
Olmadı dışarı çıkarsınız yersiniz ama illa bi yemek olayı olur.
Ne güzel gelmesine sevindim mis gibi :)

bı de kardesım ev tuttu, ama daha bızde kalıyo esya olayalrını fılan çözümleyemedık, onu fılan da merak edıyo, bı anne elını degdırmeye gelıyo işte

valla bıze yemek yapsa yeter, normalde ben duzenlı yapmaya calısıyodum da bu hafta canımız sıkılınca hıc evle ugrasmadık ya, temızlık bıle yapmadık :26: insanın ruh halı herseyıne yansıyo :26:

eşim gıtmek zournda olmasaydı ıyıydı, annem gelınce uzun zndan sonra ılk defa evde annem ben kardesım kalcaz, babam da gelseydı tam lise yıllarım gıbı olcaktı, sadece sehır ve mekan farklı

Charmmm kaç okkasın.
Bu hafta süpriz yapmıcam size sırf alışmayın diye.

valla canım benden de pek olay yok...
kacamak yapmadım ama sanırım bıraz kalorili şeyler yedım, sucuk gıbı tavuk şinitzel gibi...
miktarlarını kacırdım yanı.. o yuzden pek gıtmedı... bugun 2 gundur wc ye cıkamamıs halımle tartıldım 70.8 di...
neyse bu 70 bi kurtulamadım bı 69 u göremedim...

süpersin anam...

yardımı olursa diye, boyum 1.73 kilom 62 civarıydı, ama ne yese yarayan insanlardandım. Metabolizma hızım yavaştı yani. bir depresyon döneminde, gece ayakta kaldığım ne yediğimi önemsemediğim zamanlarda 2-3 ay gibi kısa bir sürede 84 kiloyu gördüm. arada ki dönemde moralim bozulmasın diye tartıya çıkmıyordum, ilk çıktığım ve 80 i gördüğüm anı anlatamam, tartıyı bozuk sandım. 80 ilerledi en fazla 84ü gördüm.
Nasıl zayıfladığıma gelince, bir antidepresana başladım bunu önermiyorum tabi, antidepresan az bir süre içinde olsa iştahımı kesti, ben bu esnada spor salonuna gitmeye başladım, hergün spor yapmaya başladım, spora gitmemek için insan kolay bahane bulur, ben hayatımı ona göre endekslemeye başladım, vize haftam oldu final haftam oldu, kış oldu yağmur oldu ben hergün spora gittim, arkadaşlarım dışarda kutlamalar buluşmalar yaparken benim spora gitmem gerekti. İlk bir aydan sonra bağımlılık oldu, bir gün spor yapmazsam vicdan azabı çeker oldum. En kolayından "spinning" adı verilen derse girip çıkıp eve dönüyordum, ama sporumu yapıyordum. Daha sonra hiç diyet yapmadım, hep dikkat ettim ama sevdigim herseyi de yedim, söyle ki hergün istisnasız bir tane çikolata yiyordum mesela, ama öğle saatlerinde gece geç saatlerde değil. Az ama sık yemeye başladım, bir öğünümü üçe bölüp üç saatte yediğimi biliyorum, yada ikiye bölüp önce yarısını bir saat sonra yarısını :) gece 9 dan sonra hiç bir şey yemedim. ve yaklaşık 5 6 ayda geri 65 kiloya düştüm. sporla zayfladığım için ne sarkma ne başka birşey oldu. kondisyonum arttı, metabolizmam hızlandı. selülitlerim gözle görülür şekilde %50 %60 oranında azaldı. bir sene boyunca spora cok az gider oldum ve deli gibi yedim yine aynı sekilde az ama sık, verdiğiim hiç bir kiloyu geri almadığımı, eskiden bu şekilde yiyecek olsam 100 kilo olacağımı, her gün tartılıp en ufak bir grama anında SPORLA müdahale etmenin cok onemli olduğunu sizle paylasmak istedim. Hayatta en önemli şey sizsiniz. Günde bir saat kendiniz, sağlığınız güzelliğiniz için ayırabilirsiniz. Mümkün olduğunca hareket edin, yürüyüş yapın, koşun, yorulun, terleyin, nefes nefese kalın, acı cekin, sonra duşunuzu alıp rahat rahat koltuğunuza uzanın.

bu aksam bı form cay hüplet yarına 69 senı bekler bence

mywishten de bı surprız beklıyorum bennnnn

bi form cayıyla 900 gr mı vericem yanıı...
yok 69 ben ancak haftaya gorebılırım yanı o da ınsallah...
mymish patlatabılır evet yazmaz o cumadan once okkasını...

bugun dıkkat etmıssındır yedıklerıne zaten, onun uzıerne bı cay bu işi cözcek yaaa

ben cıkıyorum kzılar, herkese ıyı aksamlar

Bugün kü menüm;

Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 çökelikli yumurta, peynir, kuşburnu.
Ara: yok
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (16:30): pors. tavuk döner, 3 kaşık yoğurt.
Ara: Limonlu yeşilçay.

Son düzenleme:

eee ortiler aynı anda aynı şeyi düşünebilme yeteneğine sahip canlılardır bende akşam yemeği olayını 18:30 da bitirdim bugünkü düzenli menüm bir sonraki mesajda

bugünkü menüm hem geç kalktım hemde pek iştahım yok 2 gündür oyüzden ara öğünlerim olamadı malesef sabah uyanınca yarım litre su

kahvaltı 12:00
1 kupa yeşilçay
suya kırılmış sahanda yumurta 2 tane ( hepsini yiyemedim)
1 dilim karışık tahıllı ekmek

ara: 15:00
1 yeşil elma

akşam 18:30
yok denecek kadar az yağ ile pişirilmiş pırasa yemeği 1 buçuk tabak
marul salata
2 yk yoğurt

3 litre suyumu çoktan bitirdim yatana kadar yarım litre daha içerim kesin duramıyorum su içmeden

az sonrada yeşil çayımı hazırlayıp içine limon 1 kupa bu kupa dediğim hani büyük ayran bardakları varya 1 buçuk su bardağına denk geliyor

afiyet olsun tatlım benimm
ben de saat 18 00 de bitirdim yeme işini şimdi suyumu tamamlamaya çalışıyom

internetten sipariş ettiğim siyah çok hoş bir bluz geldi ama kol kesimi farklı tüm kolun üst kısmını açıkta bırakıyor ve benim kocaman tombul kollarım iğrenç oldu yaaaaa moralim bozuldu zayıflamak istiyorum incecik kollar istiyorum....

iyi akşamlar kızlar...
kermes yorgunu ve sinüsleri azmış benden selamlar...
dün giremedim öğleden sonra bidaha....elmalı pasta yaptım son anda evi toparldaım kermse gittim akşam eşim alıyor eve gelirken arkdaşlarımdan aldığım boşalan kapalrı geri iade ediyorum sağolsunlar yaptılar pastaları satılıyor..
akşam oldumu yorgunluğum çıkıyor ilaç kullanıyorum biraz vucudumun ağrısı geçti ama şimdide sinüzitim azıyor iyice...
dün geldim akşam giremedim anca oturdum yattım,fındık kırdım kavurdum pasta yapıcaktım kırarkende çok yedim yaa
ama yememe dikakt ediyroum ekrmeste sadece çok su içemiyorum tuvaletim gelmesin diye...
arada bieşyelr alıyrouz yemek için kankamla paylaşıyorum kalorileri hatta o benden çokz ayıf çoğunu ona yediriyorum...
yediğim salata tarzı oluyor bugünd eöyle oldu...
bu ara midem yanıyor çok süte takılıyorum sık sık

menümüd eyazayım bari ...
dün kahvaltı
2dilim kızarmış ekmek
yumurta,peynir
domates
çay
ara
öğlen
pırasa yemeği
domates,biber
3kaşık erişte
ara
kermeste
çay...
çiğ köfte 2 tane
bulgurlu yoğurtlu köfte 3kaşık
akşam
1bardak süt
1elma......
bugün....
kahvaltı
1fincan sıcak süt
1küçük elmalı pasta
ara
1salkım üzüm
öğlen
tavuklu salatacığım
1bardka ayran
2kaşık makarna salatası
ara
çeyrek hurma tatlısı
2bardak çay
yoğrutlu salata
akşam
1bardak süt....iyi akşamlar kızlar...çıkmam lazım,haydi öptüm hepinizibu haftada yoğunum pek konuşmaıyoruz yaa

çıtırlar nasılsınız...
kusura bakmayın bir haftadır yoktum...hem iş hem ev hemde böbrek olarakçok yoğundum ...bugün biraz rahatladım ve gelip muhabbete katılayım dedim...bütün hafta canım çıktı,bide üstüne böbreğim tekrarladı bu sefer tansiyonda yükselerek eşlik etti ama şu an hepsi kontrol altında...amma velakin yüksek tansiyon ve böbrekteki taştan dolayı vücudum ödem yaptı ve şu an ilaç kullanıyorum(söktürücü-tabikide doktorun kontrol ve tavsiye ettiği miktarda)...oyüzden bu hafta kilo bildiriminde fazla çıkıcam ama tek tesellim hepsinin ödem oluşu...yani kalıcı değildüzeliyorum vede geçmişe dalıp geliyorum,hepiciğinizide öpüyorum...
ortiiiiiiiiiiiiiii ...kusura bakma be kuşum bu hafta malesef artıda çıkıcam aşkitom...haftaya telafi ederim inş.

kızlar ben geldimmmmmm özlednizmi beni bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm yoğun bi hafta geçirdim ama özlemşim çalışmayıııı patronumla aram süperrr ya adam beni şiş ko yapıcak kesin sürekli yemek yediriyooo haftaya düzenli beslenmeye başlıcam umarımm umarım herkes iyidir kızlar oğluşum hasta yarın izin aldımm bide güzel bi firmadan iş teklifi aldım yarın orayada gitcem dua edin kızlarrrr daha iyi olsun orası hpinizi öpüyorum kendinize cici bakınnn

iki kaçak aynı anda döndük kızişlerinin yolunda gitmesine çok sevindim bitanem inş.bütün konularda işlerin yaver gider kuşum benim,özledim kız seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…