çizelgen benimkinin aynısı
ben doğru düzgün diyet yapamıyorum herkesin yaptığı gibi,her canımın istediğinden yedim bu hafta,ama spor yaptım. 2 gün tempolu yürüdüm 1saat,4 gündür de pilates yapıyorum 40 dakika ,1.5 kilodan fazla gitmiş 6 gündür. çok faydalı oluyor spor düzenli yapınca. daha öncede almıştım kilo bir ara yine düzenli sporla verdim.
Anne yemekleriyle birlikte yolda desene
yemege dair bısı getırmıycek herhalde, en sevdıgım sey bızım oranın köylerının ekmeği ama onu ıstersemmmmm halımı dusunemıyorum zaten tekerlek kadar oluyoooo
Köy ekmeklerine bayılıyorum bende
Senin yanına gelince yemek yapar canım..
Olmadı dışarı çıkarsınız yersiniz ama illa bi yemek olayı olur.
Ne güzel gelmesine sevindim mis gibi :)
Charmmm kaç okkasın.
Bu hafta süpriz yapmıcam size sırf alışmayın diye.
ilk başladığım zamanlar
Eki Görüntüle 279776 Eki Görüntüle 279777 Eki Görüntüle 279779 Eki Görüntüle 279780 Eki Görüntüle 279781 Eki Görüntüle 279782 Eki Görüntüle 279783 Eki Görüntüle 279784
öncesi ve sonrası ikileme
Eki Görüntüle 279793 Eki Görüntüle 279794
buda 61.7 kg'ken
Eki Görüntüle 279807 Eki Görüntüle 279806 Eki Görüntüle 279805 Eki Görüntüle 279804 Eki Görüntüle 279803 Eki Görüntüle 279802 Eki Görüntüle 279808
bunlarda sonki çıtır hallerim =03.10.2011:78::87::103:
Eki Görüntüle 279811 Eki Görüntüle 279812 Eki Görüntüle 279813 Eki Görüntüle 279810 Eki Görüntüle 279814
her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştııhiç olmazsa herkeze moral olsun darısı başınıza güzeller
valla canım benden de pek olay yok...
kacamak yapmadım ama sanırım bıraz kalorili şeyler yedım, sucuk gıbı tavuk şinitzel gibi...
miktarlarını kacırdım yanı.. o yuzden pek gıtmedı... bugun 2 gundur wc ye cıkamamıs halımle tartıldım 70.8 di...
neyse bu 70 bi kurtulamadım bı 69 u göremedim...
süpersin anam...
bu aksam bı form cay hüplet yarına 69 senı bekler bence
mywishten de bı surprız beklıyorum bennnnn
bi form cayıyla 900 gr mı vericem yanıı...
yok 69 ben ancak haftaya gorebılırım yanı o da ınsallah...
mymish patlatabılır evet yazmaz o cumadan once okkasını...
bugun dıkkat etmıssındır yedıklerıne zaten, onun uzıerne bı cay bu işi cözcek yaaa
ben cıkıyorum kzılar, herkese ıyı aksamlar
zaten saatde yeme işini kapattım yatana kadar 3 litre suyumu tamamlıcam
inşallah görürüm -1000 çok istiyorum ilk haftam çünküü
ben de aynı şeyi düşündüm ya
ne kadar genç görünüyor zayıfken maşallahh
bugünkü menüm hem geç kalktım hemde pek iştahım yok 2 gündür oyüzden ara öğünlerim olamadı malesef sabah uyanınca yarım litre su
kahvaltı 12:00
1 kupa yeşilçay
suya kırılmış sahanda yumurta 2 tane ( hepsini yiyemedim)
1 dilim karışık tahıllı ekmek
ara: 15:00
1 yeşil elma
akşam 18:30
yok denecek kadar az yağ ile pişirilmiş pırasa yemeği 1 buçuk tabak
marul salata
2 yk yoğurt
3 litre suyumu çoktan bitirdim yatana kadar yarım litre daha içerim kesin duramıyorum su içmeden
az sonrada yeşil çayımı hazırlayıp içine limon 1 kupa bu kupa dediğim hani büyük ayran bardakları varya 1 buçuk su bardağına denk geliyor
kızlar ben geldimmmmmm özlednizmi beni bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm yoğun bi hafta geçirdim ama özlemşim çalışmayıııı patronumla aram süperrr ya adam beni şiş ko yapıcak kesin sürekli yemek yediriyooohaftaya düzenli beslenmeye başlıcam umarımm umarım herkes iyidir kızlar oğluşum hasta yarın izin aldımm bide güzel bi firmadan iş teklifi aldım yarın orayada gitcem dua edin kızlarrrr daha iyi olsun orası hpinizi öpüyorum kendinize cici bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?