70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size

geçmişolsun cnm

ay bu kilo mevzuna o kadar takmışımki bu hafta istediğim gibi olmadı diyede sıkıntı yaptım akşam üstü patronlardan biri ile asansöre bindim tam kapıyı kapatacak bi ayağı kapıda diğeri dışarda adam salladı asansörü boy 1,65 lerde kilosuda 75 civarı bişii irkildik tabi diğer arkadaşla noluyo dedik insan korkuyo asansör neticede :)) neyse farkedince gülmeye başladık yanımdaki arkadaş baya sarstınız bizi dedi oda kilosuna diyoruz sanıp kendinize bakın dedi e tabi yanımdaki arkadaş çıtır çubuk bana baktı patron direkt gülme bende aşağı değilsin dedi ay bi bozuldum ben aaa ben sizden en az 20 kilo azımdır hiç kusura bakmayın dedim

Son düzenleme:

wooooooooooowwwwwww ne yol katettin ama cnm yaaa süpersinn valla imreniyom sana nerde bende o vücut ben en az 5 kilo daha vermem lazım bakalım sporuda yapabilirsem yine aksattım belkim toparlanır benim vücudumda inşallah

al benden de o kadar

bi form cayıyla 900 gr mı vericem yanıı...
yok 69 ben ancak haftaya gorebılırım yanı o da ınsallah...
mymish patlatabılır evet yazmaz o cumadan once okkasını...

hadi inşallah cnm bekliyom seni 62 lerde sen bana yetiştin nerdeyse ben yerimde sayıyo hala ben bu gidişle kalıcam bu kiloda galibaaa

Son düzenleme:

verirsin kiloları kollarda zayıflar accık hareketler yap benimde kollarım fenaydı gerçi hala var fazlalık ama eskiden çok kötüydü anlatamam gömleklere giremiyordu kollarım o derece yanii mecburen kolları bol şeyler giyiyordum ama şimdilerde rahatım az daha incelse süper olcak hala dombul sayılırım

çok geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim

arzu valla saf ayagına yatıyo bızeee :90::90: sabırsız arzuuuuuuuu
sormayın bende daha ne numralar vaaarr dermişim
al benden de o kadar genelde ıstedıgım seye er gec ulasırdım hırslı olmasamda ama bu sefer cok uzattım
ne güzel kızlar partısı yaparsınız ıste
süperr sana katılıyorum arkadasım bende senın gı epey kılo vermıstım bu yontemle ama bu sefer uygulayamıyorum sporu o yuzden de kaldım boyle
herseyın yolund agıtmesıne sevındım canım hakkında hayırlısı olsun dıger ıs ıcınde
gecmıs olsun canım bende aklımdan gecırmıstım eskısı gıbı gırmıyo dıye
canım menun ıyı bencede sütü ballı sırkelı su azaltıyorve tadını bozuyor dıye duymustum oyuzden ben hıc ıcmedım emzırırıken hala emzırıyorum ıcmıyorum
kızlar yarın zilhiccnin 1 i....ilk on gün yapılan ibadetlerin orucun sevap olduğu hadis-i şeriflerde yazıyor..hatırlatayım istedim...
benide duadan unutmayın...
saol canım ıns bıseyler yapabılırım bende
90 kiloydum suan 61 kiloyum. o kadar kiloyu nasıl verdin derseniz diyetisyen konturolunde ve hafta da 2-3 gün 20 şer dakka yürüyerek...
tebrıkler de dıyetısyen mısınız bana gelın yazmıssınz da
gecmıs olsun sehercım

münasebetsiz patron hep dıyorum su erkeklerın kadınların kılosu hakkında yorumlarına sınır oluyorum sızın ne haddınıze sankı

kızlar bişey sorcam şimdi ben kk ya yeni üye oldum msj sayım 100 geçmediği için özel msj atamıyomuşum ozaman ben nasıl kilo bildirimi yapcam

bugünkü menüm

sabah 09.00
1dilim ekmek
1zeytin
lor peynir
domates salatalık

ara1ceviz

öğle misafirlikteydim
1çatal tavuk ğöğsü
2çatal kek
2çatal patates salatası
yarım poaça

akşam 18.00
2kepçe yoğurt çorbası
peynir

ara hurma 1tane

2.5lt su 2fincan yeşil çay 2km yürüyüş

hadi inşallah cnm bekliyom seni 62 lerde sen bana yetiştin nerdeyse ben yerimde sayıyo hala ben bu gidişle kalıcam bu kiloda galibaaa

ben 62 ye bır gelsem ah 58 ı gozu kapalı gordum sayarım yanı... 62 süper demek benım ıcın ama nerdeee....

Allah o adamı ne etmesın ne patavatsız hıc bı kadına soylenıcek lafmı...

Hadı bakalım senın ısın bellı olmaz gercı ama neyse..
valla ben yarın 70.5 görürsem ıyıdır daha fazlasının olcagını sanmıyorum.. :18:
bu haftada 1 kg a tamamlayamıcam heralde... piff.... aslında kacamagım yok ama kalorılerı abarttım... daha olculu yemem gerek..
sucuk fılanda yemıcem bı sure yersemde 2-3 dıl. o kadar...

kızlar bişey sorcam şimdi ben kk ya yeni üye oldum msj sayım 100 geçmediği için özel msj atamıyomuşum ozaman ben nasıl kilo bildirimi yapcam

canım topiğe triendy nindikkatine diye yazıp bildirim yaparsan listeye alıyorlar .başlangıç kilo gecen hf kilo bu hf kilo hedef kilo bu hf gelengideni yazmangerek.biz bildirimi zaten hem topiğe hem Tuğba yada kaptan senaya yapıyoruz .

kızlar,ıyi geceler hepinize. bugün çok yoğun geçti fakat gece yarısı da olsa pilatesimi yaptım. huzurlu bir şekilde yatıyorum...

herkese günaydınnnnnnn...
hayırlı cumalarrrrr....
bugün erkenciyim.bikaç gündür uyku problemim var.gece uyuyamıyorum.saat 3 e doğru uyku geliyor sonrada bebişimden dolayı uyuyamıyorum.sabah 6 da kalkıp kızı gönder. böyle bölük pörçük bi uyku..sabah 9 adoğru uykum geliyor.yine fasılalı 1 saat kestiriyorum. ama dinlenmiş olarak kalkamıyorum.inşallah yakında düzelir..bu arada barsaklar iyi çalışmıyor ..bu sabah kalkınca 2 bardak ballı ılık suyumu içtim.faydası olur umarım...barsaklar boşalmadan da tartılmaya niyetim yok...
bu ne yaaaaa...
sabah sabah sıkıntılarımla içinizi kararttım...
herkese güzel bildirimler..

günaydın herkese...
kalkar kalkmaz tartıldım ,bir heyecanla girdim nete

bildirimimi yapayım
hedef: 52
başlangıç:65.6
geçen hafta:64
bu hata:62.2
verilen:1,8 kg
toplam verilen:3.4 kg

allah kolaylık versin,uykusuzluk çok kötü. ben de bu ara sıkıntılıyım,uyku problemi yaşıyorum,öyle yorgun hissediyorum ki. lifli gıdaları artır belki iyi gelir diğer sıkıntına,kayısı,incir özellikle.. öyle duymuştum

Günaydın kısçelerrr..
Hayırlı Cumalar...
Bildirimi yazayım.

Başlangıç kilo: 86 kilo
Geçen hafta: 71 kilo
Bu hafta: 71.3 kilo
Gelen: 300 gram
Hedef: 65 kilo

NOT: Bildirimler Triendy21 e yapılacak.
100 Mesaj sınırını aşamayanlar Başlık kısmına TRİENDY'NİN DİKKATİNE yazarak bildirim yapsınlar..

selam kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalarr

3 gün önce 3 kilo artıdaydım bugün bu rakam bihayli düşmüş

kilo bildirimi

başlangıç 90
geçen hafta 62.9
bu hafta 63.5
gelen 600
toplamda 26.5
hedef 60
beden 36-38

Günaydın kızlar!
Güne çok huzursuz başladım hafta başında baya bir kaçamağım olmuştu ama son 3-4 gündür telafi ettiğimi düşünüyordum ki vefasız tartı +500 gr gösterdi
İnanılmaz hırslandım, bugünden itibaren sıfır kaçamak!
yeter artık sıktı bu 70ler beni!

Kilo Bildirimi

başlangıç 84
geçen hafta 77
bu hafta 77.5
gelen 500 gr
toplamda 6.5
hedef 60
beden 40-42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…