slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size
Günaydın yavrular..
ortim....
Geçmiş olsun canım anacın baktı demek sana..
oy anamı ozledım yahu.. ben hasta olupta bana bakmayalı ne cok olmus... :2:
uyuz oluyorum oyle maydonozlara...
evet yalan oldu 100 kılo olmaya karar verdım deseydın ya...
ilk başladığım zamanlar
[
her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştııhiç olmazsa herkeze moral olsun darısı başınıza güzeller
al benden de o kadarmenüm fıstıklar (ne yaparsam yapayım bu hafta artı çıkıcam ama zararın neresinden dönülürse kardır )
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kanepe (kaşar domates sucuk)
bir bardak süt
ara
3 günkurusu
öqlen
6 ızgara çinekop
göbek
ara
1 armut
bitkiçayı
akşam
yoqurtlu karnabahar/brokoli
3 litre su...
bi form cayıyla 900 gr mı vericem yanıı...
yok 69 ben ancak haftaya gorebılırım yanı o da ınsallah...
mymish patlatabılır evet yazmaz o cumadan once okkasını...
internetten sipariş ettiğim siyah çok hoş bir bluz geldi ama kol kesimi farklı tüm kolun üst kısmını açıkta bırakıyor ve benim kocaman tombul kollarım iğrenç oldu yaaaaa moralim bozuldu zayıflamak istiyorum incecik kollar istiyorum....
çıtırlar nasılsınız...
kusura bakmayın bir haftadır yoktum...hem iş hem ev hemde böbrek olarakçok yoğundum ...bugün biraz rahatladım ve gelip muhabbete katılayım dedim...bütün hafta canım çıktı,bide üstüne böbreğim tekrarladı bu sefer tansiyonda yükselerek eşlik etti ama şu an hepsi kontrol altında...amma velakin yüksek tansiyon ve böbrekteki taştan dolayı vücudum ödem yaptı ve şu an ilaç kullanıyorum(söktürücü-tabikide doktorun kontrol ve tavsiye ettiği miktarda)...oyüzden bu hafta kilo bildiriminde fazla çıkıcam ama tek tesellim hepsinin ödem oluşu...yani kalıcı değil düzeliyorum vede geçmişe dalıp geliyorum,hepiciğinizide öpüyorum...
ortiiiiiiiiiiiiiii ...kusura bakma be kuşum bu hafta malesef artıda çıkıcam aşkitom...haftaya telafi ederim inş.
tabıkı ıstısnaları vardır ama çoğu şirket o boytlara çalışanlarının emeğini sömürerek gelıyolar, ne yazıkki gercek bu.. ay sonunu getıremedıgımız maaşlar karsılıgında ugrasıp dıdınen bızken, bu işten ekmeklerıne yağ surup yıyen patron kesımı oluyo.. gercı bizim ekmege yag surup yememız zaten cıssssss
arzuuuuu ne fenaymıssın kız sennnn kapıdan gırısınle ust baş hemen soyundun demek, mywishe boyle olucaksınd erken olan varmısta haberımız yokmuş
Süpermiş ya
sormayın bende daha ne numralar vaaarrarzu valla saf ayagına yatıyo bızeee :90::90: sabırsız arzuuuuuuuu
al benden de o kadar genelde ıstedıgım seye er gec ulasırdım hırslı olmasamda ama bu sefer cok uzattımböyle bi anda bı gaza geldım, 5 dakıkaya fısss dıye söndügaza gelmelıyım gaza gelmelıyım
hıcte oyle gaza gelen bı yapım yok yaaa kahretsın, bırı benı gaza getırmek ıcın dese, bogazını tutamıyosun şunu şunu yapamıyosun, aa evet yapamıyorum deyıp gecebılırım yanimotıve olmalıyım yenidennnnnn :26:
bu arada kociş bu aksam yıne şehırdısına cıkıyo, yarında annem gelıyo
ne güzel kızlar partısı yaparsınız ıstebı de kardesım ev tuttu, ama daha bızde kalıyo esya olayalrını fılan çözümleyemedık, onu fılan da merak edıyo, bı anne elını degdırmeye gelıyo işte
valla bıze yemek yapsa yeter, normalde ben duzenlı yapmaya calısıyodum da bu hafta canımız sıkılınca hıc evle ugrasmadık ya, temızlık bıle yapmadık :26: insanın ruh halı herseyıne yansıyo :26:
eşim gıtmek zournda olmasaydı ıyıydı, annem gelınce uzun zndan sonra ılk defa evde annem ben kardesım kalcaz, babam da gelseydı tam lise yıllarım gıbı olcaktı, sadece sehır ve mekan farklı
süperr sana katılıyorum arkadasım bende senın gı epey kılo vermıstım bu yontemle ama bu sefer uygulayamıyorum sporu o yuzden de kaldım boyleyardımı olursa diye, boyum 1.73 kilom 62 civarıydı, ama ne yese yarayan insanlardandım. Metabolizma hızım yavaştı yani. bir depresyon döneminde, gece ayakta kaldığım ne yediğimi önemsemediğim zamanlarda 2-3 ay gibi kısa bir sürede 84 kiloyu gördüm. arada ki dönemde moralim bozulmasın diye tartıya çıkmıyordum, ilk çıktığım ve 80 i gördüğüm anı anlatamam, tartıyı bozuk sandım. 80 ilerledi en fazla 84ü gördüm.
Nasıl zayıfladığıma gelince, bir antidepresana başladım bunu önermiyorum tabi, antidepresan az bir süre içinde olsa iştahımı kesti, ben bu esnada spor salonuna gitmeye başladım, hergün spor yapmaya başladım, spora gitmemek için insan kolay bahane bulur, ben hayatımı ona göre endekslemeye başladım, vize haftam oldu final haftam oldu, kış oldu yağmur oldu ben hergün spora gittim, arkadaşlarım dışarda kutlamalar buluşmalar yaparken benim spora gitmem gerekti. İlk bir aydan sonra bağımlılık oldu, bir gün spor yapmazsam vicdan azabı çeker oldum. En kolayından "spinning" adı verilen derse girip çıkıp eve dönüyordum, ama sporumu yapıyordum. Daha sonra hiç diyet yapmadım, hep dikkat ettim ama sevdigim herseyi de yedim, söyle ki hergün istisnasız bir tane çikolata yiyordum mesela, ama öğle saatlerinde gece geç saatlerde değil. Az ama sık yemeye başladım, bir öğünümü üçe bölüp üç saatte yediğimi biliyorum, yada ikiye bölüp önce yarısını bir saat sonra yarısını :) gece 9 dan sonra hiç bir şey yemedim. ve yaklaşık 5 6 ayda geri 65 kiloya düştüm. sporla zayfladığım için ne sarkma ne başka birşey oldu. kondisyonum arttı, metabolizmam hızlandı. selülitlerim gözle görülür şekilde %50 %60 oranında azaldı. bir sene boyunca spora cok az gider oldum ve deli gibi yedim yine aynı sekilde az ama sık, verdiğiim hiç bir kiloyu geri almadığımı, eskiden bu şekilde yiyecek olsam 100 kilo olacağımı, her gün tartılıp en ufak bir grama anında SPORLA müdahale etmenin cok onemli olduğunu sizle paylasmak istedim. Hayatta en önemli şey sizsiniz. Günde bir saat kendiniz, sağlığınız güzelliğiniz için ayırabilirsiniz. Mümkün olduğunca hareket edin, yürüyüş yapın, koşun, yorulun, terleyin, nefes nefese kalın, acı cekin, sonra duşunuzu alıp rahat rahat koltuğunuza uzanın.
herseyın yolund agıtmesıne sevındım canım hakkında hayırlısı olsun dıger ıs ıcındekızlar ben geldimmmmmm özlednizmi beni bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm yoğun bi hafta geçirdim ama özlemşim çalışmayıııı patronumla aram süperrr ya adam beni şiş ko yapıcak kesin sürekli yemek yediriyooohaftaya düzenli beslenmeye başlıcam umarımm umarım herkes iyidir kızlar oğluşum hasta yarın izin aldımm bide güzel bi firmadan iş teklifi aldım yarın orayada gitcem dua edin kızlarrrr daha iyi olsun orası hpinizi öpüyorum kendinize cici bakınnn
gecmıs olsun canım bende aklımdan gecırmıstım eskısı gıbı gırmıyo dıyeçıtırlar nasılsınız...
kusura bakmayın bir haftadır yoktum...hem iş hem ev hemde böbrek olarakçok yoğundum ...bugün biraz rahatladım ve gelip muhabbete katılayım dedim...bütün hafta canım çıktı,bide üstüne böbreğim tekrarladı bu sefer tansiyonda yükselerek eşlik etti ama şu an hepsi kontrol altında...amma velakin yüksek tansiyon ve böbrekteki taştan dolayı vücudum ödem yaptı ve şu an ilaç kullanıyorum(söktürücü-tabikide doktorun kontrol ve tavsiye ettiği miktarda)...oyüzden bu hafta kilo bildiriminde fazla çıkıcam ama tek tesellim hepsinin ödem oluşu...yani kalıcı değil düzeliyorum vede geçmişe dalıp geliyorum,hepiciğinizide öpüyorum...
ortiiiiiiiiiiiiiii ...kusura bakma be kuşum bu hafta malesef artıda çıkıcam aşkitom...haftaya telafi ederim inş.
canım menun ıyı bencede sütü ballı sırkelı su azaltıyorve tadını bozuyor dıye duymustum oyuzden ben hıc ıcmedım emzırırıken hala emzırıyorum ıcmıyorumbugün kü menüm....
sabah kalkınca 6 da 1 bar ılıksuya ballı sirkeli su.
iki gündür içyordum onuda bırakıcam.süt neyin etkilediğini bulamadım...
biraz iş yaptıktan sonra 8.30 da yattım 11 ekadar.kalkınca okula giden oğlumun kahvaltısı hazırlığı derken 12 .15 de kahvaltı+öğle yemeği oldu..
2 yum+3 dilim pastırmalı yumur
3 zeyt
1 küçük dom.
1 kkköy peyniri
1 küç salatalık
2 dilim kızarmış çav ekm
ara 3 gibi
2 küçük elma
1 bar yy süte 3 yk k fleks
akşam 18.20 de
2 kepçe mercimek çorbası
haşlanmış karnıbahar üstüne 1 kase sarımsaklı yoğurt
yedim..
akşam 1 fincan türk kahvesi içtim.. birazdan 200 gr yeşil üzüm yicem..
şu anda çok tokum...ama oğluşumun sütü için üzüm yicem.
kalori hsabı yapıyorum.bu kadar yediğim şey 1400 kalori
saol canım ıns bıseyler yapabılırım bendekızlar yarın zilhiccnin 1 i....ilk on gün yapılan ibadetlerin orucun sevap olduğu hadis-i şeriflerde yazıyor..hatırlatayım istedim...
benide duadan unutmayın...
tebrıkler de dıyetısyen mısınız bana gelın yazmıssınz da90 kiloydum suan 61 kiloyum. o kadar kiloyu nasıl verdin derseniz diyetisyen konturolunde ve hafta da 2-3 gün 20 şer dakka yürüyerek...
gecmıs olsun sehercımslmm kızlarrrr hastalık ve yoğunluk beni vurdu pek giremedim bu hfta ve pek iyi geçtiği de söylenemez heralde atıda gelicemmmbıktım yaaa biileribi geri şu son kiloları verip kurtulamadımmmmmm
bu arada deryacım ve dilekcim fotolarınıza baktım gerçekten süper olmuşsunuz.ikinizi de tebrik ediyorummmmm bana da sürtünün biraz daazminiz bana dageçsinnnnn
tubacım eşin ameliyattan çıkmış geçmiş olsun güzelmmmm
deryacım sen de rahatsızmışsın geçmiş olsun dedimmi hatırlıyamadım geçmiş olsunnnn
geçmişolsun cnm
ay bu kilo mevzuna o kadar takmışımki bu hafta istediğim gibi olmadı diyede sıkıntı yaptım akşam üstü patronlardan biri ile asansöre bindim tam kapıyı kapatacak bi ayağı kapıda diğeri dışarda adam salladı asansörü boy 1,65 lerde kilosuda 75 civarı bişii irkildik tabi diğer arkadaşla noluyo dedik insan korkuyo asansör neticede :)) neyse farkedince gülmeye başladık yanımdaki arkadaş baya sarstınız bizi dedi oda kilosuna diyoruz sanıp kendinize bakın dedi e tabi yanımdaki arkadaş çıtır çubuk bana baktı patron direkt gülme bende aşağı değilsin dedi ay bi bozuldum ben aaa ben sizden en az 20 kilo azımdır hiç kusura bakmayın dedim
ilk başladığım zamanlar
Eki Görüntüle 279776 Eki Görüntüle 279777 Eki Görüntüle 279779 Eki Görüntüle 279780 Eki Görüntüle 279781 Eki Görüntüle 279782 Eki Görüntüle 279783 Eki Görüntüle 279784
öncesi ve sonrası ikileme
Eki Görüntüle 279793 Eki Görüntüle 279794
buda 61.7 kg'ken
Eki Görüntüle 279807 Eki Görüntüle 279806 Eki Görüntüle 279805 Eki Görüntüle 279804 Eki Görüntüle 279803 Eki Görüntüle 279802 Eki Görüntüle 279808
bunlarda sonki çıtır hallerim =03.10.2011:78::87::103:
Eki Görüntüle 279811 Eki Görüntüle 279812 Eki Görüntüle 279813 Eki Görüntüle 279810 Eki Görüntüle 279814
her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştııhiç olmazsa herkeze moral olsun darısı başınıza güzeller
hadi inşallah cnm bekliyom seni 62 lerdesen bana yetiştin nerdeyse ben yerimde sayıyo hala ben bu gidişle kalıcam bu kiloda galibaaa
geçmişolsun cnm
ay bu kilo mevzuna o kadar takmışımki bu hafta istediğim gibi olmadı diyede sıkıntı yaptım akşam üstü patronlardan biri ile asansöre bindim tam kapıyı kapatacak bi ayağı kapıda diğeri dışarda adam salladı asansörü boy 1,65 lerde kilosuda 75 civarı bişii irkildik tabi diğer arkadaşla noluyo dedik insan korkuyo asansör neticede :)) neyse farkedince gülmeye başladık yanımdaki arkadaş baya sarstınız bizi dedi oda kilosuna diyoruz sanıp kendinize bakın dedi e tabi yanımdaki arkadaş çıtır çubuk bana baktı patron direkt gülme bende aşağı değilsin dedi ay bi bozuldum ben aaa ben sizden en az 20 kilo azımdır hiç kusura bakmayın dedim
Yok canım ya demin tartıldım gene akşamları çıktığım kilodayım.
Yarın ya aynıyım ya da + 200 yada -200 dahası da olmaz.
Yok canım ya yukarda Pelün'e de yazdım bu hafta berbat ettim menülerimi.
Ama haftaya hazırım.
İstersen sana da gönderirim yiyeceklerimin listesini.
O listeyle haftada 1 kilo vermiştim ne güzel..
Ahh aptal kafam....
Ve o çayı küçümseme
Mucizee ooo
Selam kdrrr
Deryaa ablacımm bende sana bakınıyordum iki üç gündür yoktun ortalarda..
Şimdi iyi olduguna sevindim ablacım..
Boşver haftaya daha çok eksi çıkarsın ne güzel işte
Bende senin albümüne bakmıştım valla 2 çocugu ben doğurmuşum gibi.
Taş gibisin maşaallah nazar değmesin..
Ayrıcaa albümüme yaptığın yorumlar için çok teşekkürlerr.
Eski resimler 69 olunca yeni resim koyucam inşaallahh
kızlar bişey sorcam şimdi ben kk ya yeni üye oldum msj sayım 100 geçmediği için özel msj atamıyomuşum ozaman ben nasıl kilo bildirimi yapcam
kızlar,ıyi geceler hepinize. bugün çok yoğun geçti fakat gece yarısı da olsa pilatesimi yaptım. huzurlu bir şekilde yatıyorum...
herkese günaydınnnnnnn...
hayırlı cumalarrrrr....
bugün erkenciyim.bikaç gündür uyku problemim var.gece uyuyamıyorum.saat 3 e doğru uyku geliyor sonrada bebişimden dolayı uyuyamıyorum.sabah 6 da kalkıp kızı gönder. böyle bölük pörçük bi uyku..sabah 9 adoğru uykum geliyor.yine fasılalı 1 saat kestiriyorum. ama dinlenmiş olarak kalkamıyorum.inşallah yakında düzelir..bu arada barsaklar iyi çalışmıyor ..bu sabah kalkınca 2 bardak ballı ılık suyumu içtim.faydası olur umarım...barsaklar boşalmadan da tartılmaya niyetim yok...
bu ne yaaaaa...
sabah sabah sıkıntılarımla içinizi kararttım...
herkese güzel bildirimler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?