dileqimm menün gayet güzel cnm...belirtmemişsin ama türk kahvesinin sıfır şeker ve şinitzelin panesiz olduqunu düşünerek tam puan veriyorum menüneHazır Sena abla burdayken bende yazayım. Ne de olsa akşam k-fleksten başka bişi yemicem.
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği,
1 haş. yumurta,
Domates,
Peynir
Ara:
Türk kahvesi
Öğlen:
2 tane fırında pişmiş şinitzel
Yoğurt
Ara:
Elma
Akşam:
K-fleks yicem sadece.
canım öncelikle kendini bukadar çabuk frenleyip kilolarının iyice oturmasına izin vermediqin için seni kutlarım...ama şu varki; sen zaten 2-3 ay gibi çok kısa sürede almışsın bu kiloları..tabiki vermende çok kolay olucak..zaten kilosu oturmuş bir kişi bile diyete başladıqı ilk aylar çok güzel kilolar verebilir..ben yılların kilosu üzerimde olduqu halde ilk 16 kiloyu 2 ayda verdim...ki sen zaten o kiloları alalı 2-3 ay olduqunu yazmışsın...normalde hergün öyle çikolata falan yiyerek kilo veremezsin...bu şahsına münhasır cnm..ama seni kilo tehlikesini erken farkedip hemen tedbir alıp aldıqın kiloları verme çabana karşı kutluyorum...yardımı olursa diye, boyum 1.73 kilom 62 civarıydı, ama ne yese yarayan insanlardandım. Metabolizma hızım yavaştı yani. bir depresyon döneminde, gece ayakta kaldığım ne yediğimi önemsemediğim zamanlarda 2-3 ay gibi kısa bir sürede 84 kiloyu gördüm. arada ki dönemde moralim bozulmasın diye tartıya çıkmıyordum, ilk çıktığım ve 80 i gördüğüm anı anlatamam, tartıyı bozuk sandım. 80 ilerledi en fazla 84ü gördüm.
Nasıl zayıfladığıma gelince, bir antidepresana başladım bunu önermiyorum tabi, antidepresan az bir süre içinde olsa iştahımı kesti, ben bu esnada spor salonuna gitmeye başladım, hergün spor yapmaya başladım, spora gitmemek için insan kolay bahane bulur, ben hayatımı ona göre endekslemeye başladım, vize haftam oldu final haftam oldu, kış oldu yağmur oldu ben hergün spora gittim, arkadaşlarım dışarda kutlamalar buluşmalar yaparken benim spora gitmem gerekti. İlk bir aydan sonra bağımlılık oldu, bir gün spor yapmazsam vicdan azabı çeker oldum. En kolayından "spinning" adı verilen derse girip çıkıp eve dönüyordum, ama sporumu yapıyordum. Daha sonra hiç diyet yapmadım, hep dikkat ettim ama sevdigim herseyi de yedim, söyle ki hergün istisnasız bir tane çikolata yiyordum mesela, ama öğle saatlerinde gece geç saatlerde değil. Az ama sık yemeye başladım, bir öğünümü üçe bölüp üç saatte yediğimi biliyorum, yada ikiye bölüp önce yarısını bir saat sonra yarısını :) gece 9 dan sonra hiç bir şey yemedim. ve yaklaşık 5 6 ayda geri 65 kiloya düştüm. sporla zayfladığım için ne sarkma ne başka birşey oldu. kondisyonum arttı, metabolizmam hızlandı. selülitlerim gözle görülür şekilde %50 %60 oranında azaldı. bir sene boyunca spora cok az gider oldum ve deli gibi yedim yine aynı sekilde az ama sık, verdiğiim hiç bir kiloyu geri almadığımı, eskiden bu şekilde yiyecek olsam 100 kilo olacağımı, her gün tartılıp en ufak bir grama anında SPORLA müdahale etmenin cok onemli olduğunu sizle paylasmak istedim. Hayatta en önemli şey sizsiniz. Günde bir saat kendiniz, sağlığınız güzelliğiniz için ayırabilirsiniz. Mümkün olduğunca hareket edin, yürüyüş yapın, koşun, yorulun, terleyin, nefes nefese kalın, acı cekin, sonra duşunuzu alıp rahat rahat koltuğunuza uzanın.
hiç üzülme cnm...çok yakında o aldıqın bluzu sen beqenmiceksin..çünkü bol gelicekinternetten sipariş ettiğim siyah çok hoş bir bluz geldi ama kol kesimi farklı tüm kolun üst kısmını açıkta bırakıyor ve benim kocaman tombul kollarım iğrenç oldu yaaaaa moralim bozuldu zayıflamak istiyorum incecik kollar istiyorum....
deryammm arada arada sana hep yazıalr yazdım ama yoktun..seni çok merak ettim..lütfen bizi bukadar habersiz bırakma...hatta dün seni arıcaktım işten kaçta çıktıqını bilmediqim için rahatsız etmek istemedim...rahatsızlıqın için çok geçmiş olsun bebeqim..her zaman söylüyorum bnm için çok özle olan insanlardan birisin lütfen kendine dikkat et cnm..çıtırlar nasılsınız...
kusura bakmayın bir haftadır yoktum...hem iş hem ev hemde böbrek olarakçok yoğundum ...bugün biraz rahatladım ve gelip muhabbete katılayım dedim...bütün hafta canım çıktı,bide üstüne böbreğim tekrarladı bu sefer tansiyonda yükselerek eşlik etti ama şu an hepsi kontrol altında...amma velakin yüksek tansiyon ve böbrekteki taştan dolayı vücudum ödem yaptı ve şu an ilaç kullanıyorum(söktürücü-tabikide doktorun kontrol ve tavsiye ettiği miktarda)...oyüzden bu hafta kilo bildiriminde fazla çıkıcam ama tek tesellim hepsinin ödem oluşu...yani kalıcı değil düzeliyorum vede geçmişe dalıp geliyorum,hepiciğinizide öpüyorum...
ortiiiiiiiiiiiiiii ...kusura bakma be kuşum bu hafta malesef artıda çıkıcam aşkitom...haftaya telafi ederim inş.
evet kaçaklar toplanmış....hani akşam bana dönecektin senkızlar ben geldimmmmmm özlednizmi beni bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm yoğun bi hafta geçirdim ama özlemşim çalışmayıııı patronumla aram süperrr ya adam beni şiş ko yapıcak kesin sürekli yemek yediriyooohaftaya düzenli beslenmeye başlıcam umarımm umarım herkes iyidir kızlar oğluşum hasta yarın izin aldımm bide güzel bi firmadan iş teklifi aldım yarın orayada gitcem dua edin kızlarrrr daha iyi olsun orası hpinizi öpüyorum kendinize cici bakınnn
barkına çok geçmiş olsun...yeni iş görüşmende inşallah gönlüne göre olur hayırlısı olsun cnm..
süper canımm çokk tebrikler....hep böyle güzel haberlerini alırız inşallahhgünaydın herkese...
kalkar kalkmaz tartıldım ,bir heyecanla girdim nete
bildirimimi yapayım
hedef: 52
başlangıç:65.6
geçen hafta:64
bu hata:62.2
verilen:1,8 kg
toplam verilen:3.4 kg
Günaydın kısçelerrr..
Hayırlı Cumalar...
Bildirimi yazayım.
Başlangıç kilo: 86 kilo
Geçen hafta: 71 kilo
Bu hafta: 71.3 kilo
Gelen: 300 gram
Hedef: 65 kilo
NOT: Bildirimler Triendy21 e yapılacak.
100 Mesaj sınırını aşamayanlar Başlık kısmına TRİENDY'NİN DİKKATİNE yazarak bildirim yapsınlar..
günaydın bebeqim
kızlar kursa gidicem çıkmam lazım..en çok sabah muhabbetlerini severdim malesef bir süre daha böyle olucak...gelincede görümceme gidicez...sanırım akşam girerim artık..hepinizi öpüyorum....
koçiş delirmiş yaa..bugün bildirim günü ve aynı zamanda kaçamak günümüz ya...bana diyorki görümcemden dönüşte ya güllüoqluna qidip baklava yiyelim yada olıvıumda künefe yiyelim diyooo..görümcem zaten Allah bilir handi kilo aldırıcı şeyleri ikram edicek birde üstüne dışarda tatlı..zaten benn geöen hafta 1 aylık kaçamak hakkımı kullandımmm :84::84::84::84::84: