70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o pizzayı yedikten sonra nasıl pişman olacagını düşün o cıssss için artıya gecmeye degermi

Kızlar günaydın uzun zamandır bir ileeri bir geri devam ettiğim için menülerimi paylaşmıyorum ama her gün burda takipteyim. Bayram sonrası daha aktif olacağım inşallah.
Bildim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.2
Bu Hafta 60.8
Giden 400
Top. Giden 17 ,400
Hedef 58

tamam bak başlıyoruz bugün hergün özellikle birbirimizi takip edelim vercez bu hafta fazlalıkları :)))
cnm bende azıttım aslında kazandibi sütlaç çikolata bende abarttım ama akşam yemek yemiyorum yoğurt veya meyve ile geçiştiriyorum mesala dün sadece nar yedim :))

günaydın herkese...
kalkar kalkmaz tartıldım ,bir heyecanla girdim nete

bildirimimi yapayım
hedef: 52
başlangıç:65.6
geçen hafta:64
bu hata:62.2
verilen:1,8 kg
toplam verilen:3.4 kg

kıslarr günaydınnnn
eevvveettt ve kilo bildirimimmm
başlangıç:73.8
geçen hafta:69.8
bu hafta:68.9
giden:900
toplamda giden:4,9 :)))
hedef:59

ben de bildirimimi yapayım
bu hafta ilk bildirimim olacak benim

başlangıç:66,9
geçen hafta:66,3
bu hafta:65,2
giden:1100
toplam giden: 1700

günaydın kızlar
regl den dolayı artıda çıkmam gerekiyordu ama akşam hile yapıp bi bardak sinameki içtim
başlangıç :78
geçen hafta :76,5
bu hafta :75
giden :0,20
toplamda giden 3,0

bence yanlış düşünüyosun bugün artıda olanda var ve 100 gr bile çok önemli tebriklerrrrrrr :))))
haklısın ama ben bu hafta çok dikkat ettim.hiç kaçamağım olmadı. dün de 67.5 i görmüştüm.bugün barsakların azizliğine uğradım. herzaman çalışan barsakllar bugün stop etti..

Son düzenleme:
dünki menüm
sabah
2 dilim t.t ekmek
1 haslanmış yumurta
domates
salatalık
limonlu yeşil çay
ara
1 elma
ögle
ayran
salata
1 haşlanmış yumurta
ara
1 armut
akşam
nesfit
1 elma 1 armut
2 fincan yeşil çay 2,5 lt su

özelden bildirdim buraya da bildiriyorum.. bu hafta ilk defa hem spor hem de düzenli beslenmeye uydum,sanırım ödem gitti..

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:69,8 kg
Bu hafta: 68 kg
Giden: 1800 gr :44:
Toplam giden: 10000 gr
Hedef kilo:60 kg

günaydın tartım dijital değil o yüzden tam değer veremiyorum
başlangıç 73
bugün 72,5 gibi :)
ama üç gün oldu ya
birde çok şiş hissediyorum sanırım hala su doluyum

kahvaltım yarım simit yarım kibrit kutusu peynir

canım o pizzayı yedikten sonra nasıl pişman olacagını düşün o cıssss için artıya gecmeye degermi

saolun kızlar destek ıcın...
yemedım pızzaları.. ama canım kahvaltı hazırlamakta ıstemedı.. sadece peynir yedim...

akşam da kayınvalıdem de olucaz.. gunduz dısarda olucam... ne uygun bulursam onu yıcem artık...
pöf... :97::97:

Günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız

bi bakınayım ne var ne yok sonra bildirim yaparım bugün ödeme günü çok yoğun olucaz :26: bide arkadaşın doğum günü var

Bende geçen hafta k-fleks yemiştim tamam o vakit.
H.sonu kaçamak yapmıcam kararlıyım.

Son düzenleme:

ilk haftan ,iyi verirsin kesin bu hafta ,spor yapıyor musun??

bak ben bıle uyuz oldum, ınancım tamdı tuvalete cıkarsan 69u gorecegıne :26: bencede ödemdir,mywishin dediği gibi kacamak yapmadan devam et..

Kilo Bildirimim Su içememenin ve akşamları yemek yemenin karşılığı boğazlarım düzelir inşallah haftaya böyle olmaz :26:

21.10.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6 :26:
Bu hafta: 66,4 :26:
Giden: 200 gr :26:
Toplamda giden: 2.100 gr
Hedef: 60

gunaydin kizlar kiloveren herkesitebrikediyorum..yaben daha dun 69.4 olmustum ama dun orta boy bir pizayi tek basima goturunce olan oldu

kil bil
baslangic:83
gecen haf:70.3
bu haf:69.6
giden:700
top gid:13.4
hedef:60

Bende geçen hafta k-fleks yemiştim tamam o vakit.
H.sonu kaçamak yapmıcam kararlıyım.

evet cnm kaçamak yok bu hafta bende irademe sahip olucam merak ediyorum kendimi tutarsam ne kadar verebilirm hadi hayırlısı bakalım :)))

bak ben bıle uyuz oldum, ınancım tamdı tuvalete cıkarsan 69u gorecegıne :26: bencede ödemdir,mywishin dediği gibi kacamak yapmadan devam et..

saol canım..
inşallah... çok sınırdayım yanı.. seytana uydum uyucam bugun...
canım sıkılınca hemen yemek yıyenlerdenım malesef... ınsallah bugunu hafıf atlarırım...

ilk haftan ,iyi verirsin kesin bu hafta ,spor yapıyor musun??

dün başladım spora bugün hareket edemiyotum her tarafım tutulmuş bir spor aleti aldım vücudun özellikle alt kısmına yönelik bir alet dün 20 dk çalıştım ama bittiğinde nabzım 130 du ve ter içindeydim sevdim bu aleti faydasını görürsem anlatırım size de .

saol canım..
inşallah... çok sınırdayım yanı.. seytana uydum uyucam bugun...
canım sıkılınca hemen yemek yıyenlerdenım malesef... ınsallah bugunu hafıf atlarırım...

ya seni anlıyorum bende senin gibi sinirlenince yiyorum ama sonra daha pişman oluyorsun soda ayran falan iç iyice şişir kendini
yarım saat sonra geçer öfken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…