- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
dün başladım spora bugün hareket edemiyotum her tarafım tutulmuş bir spor aleti aldım vücudun özellikle alt kısmına yönelik bir alet dün 20 dk çalıştım ama bittiğinde nabzım 130 du ve ter içindeydim sevdim bu aleti faydasını görürsem anlatırım size de .
hadi yaaa ben de +300'cülerdenımmmgecen haftada artıydım bu haftada üzerine bı artı daha bindirdim :26:
saol canım..
inşallah... çok sınırdayım yanı.. seytana uydum uyucam bugun...
canım sıkılınca hemen yemek yıyenlerdenım malesef... ınsallah bugunu hafıf atlarırım...
nie sureklı faydasını gorursem anlatırım deıp duruyosun ki, sankı soylenmıycek bısıymış gıbı, sen sole belkı daha once yapıp faydasını goren vardır topıkte
Ger-düşşşş Albüme bi tane resim koydum şimdilik 28 agustos çekindiğim.
Ayak bileğim ve diz olan kısmına bayılıorum bi tek orası zayıf duruyor.
Veririz ger-düşüm bu hafta diyet moduna girsen diyorum.
Çıkmadan menünü paylaşsan falan.
İçtiğiin su miktarı sonracagıma bitki çayları..
Artık bi silkelensenn diorumm:26:
site yönetimi reklam yasak demiş bende korktum reklam yapmıyım dedim :)
aletin ismini hatırlamıyorum eve gidince bakarım ayağı sağa sola kaydıran kızakları var iç bacak dış bacak ön bacak basen bölgesini feci çalıştırıyor valla merdiven çıkamıyorum 20 dk fazla zaten çalışılmaz zorluyor bende yorumlara bakıp aldım zaten daha önce koşu bandım vardı ama ondan fayda görmedim ve çok sıkıcıydı üstüne çıkıp olduğun yerde koşma fikri...
benımde şöyle bıseyım vardı; Eki Görüntüle 280056
yaptıktan sorna ben de merdıven cıkamıyodum, hatta bı keresınde fazla yuklenmısım normal yolda yuruyememıstımmsonra hevesımı alıp balkona kaldırdım şimdiorda guvercınlerle yasıyoo :26: senınkı nası bısı acaba bulsana resmınııı ve ne kadara nerden aldın
ya seni anlıyorum bende senin gibi sinirlenince yiyorum ama sonra daha pişman oluyorsun soda ayran falan iç iyice şişir kendini
yarım saat sonra geçer öfken
ben de oyleyım canım, canı sıkılınca yemeden ıcmeden kesılenlerden olsam zaten bu hafta 2. artılarımda oalcagıma eksi 1000lerde olurum
ama sen bu hafta dıkkat ettın yeterınce, ödem bence sendeki ama ne ödem yapmıstır bılemıycem, sucuk yaparmı ki:26: ama soylede bısı var, mesela senın karbon dıyetı yaptıgını varsayarsak zaten yedıgın sucugun degerı 100gr da 1 sadece, tavuk yıyosun o da ızgarası 1 porsıyon 0 yazıyo, sabahları peynır yıyosun kaşar peynırının 100gr mı yıne 1, yumurta yıyosun sucuklusunun degerı 1.... yanı senın ıstıkrarlı sekılde kılo vermen zaten mutlaka şart bu beslenmeyle...
şu karbon dıyetıne bı baksana sen, bı hafta belkı silkeler seni zaten beslenmene cok uyuyo
Ger-Düş demin yazdıklarını okudum canım..
Tabi ki kilodan önce beden ve ruh sağlığı kilo ekstra bişi..
Önce problemlerini halledeceksin keyfin yerine gelince motive olursun zaten canımcım..
İnşaallah da düzelir problemlerin..
Kilo vermede evet senin farklı bi tarafın var diyet değil sağlıklı beslenme olarak bakıyorum bende.
Sadece senin dediğin gibi eskisi kadar çok yemiyorum.
Mesela uzun zamandır pilav yemiyorum cips vs dikkat ediyorum.
Onun dışında menülerimi paylasıyorum zati haftanın 2-3 günü sebze 2 günde tavık tüketiyorum.
Sen öyle kilo veriyorsan öyle devam edeceksin tabi.
Herkesin bünyesi ayrı ve herkes vücudunun nelere tepki verdiğini yavaş yavaş öğreniyor..
İnşaallah en yakın zamanda sorunlarından kurtulursun -1000 veya -1. kusürlerle bildirimler yaparsın
Seni seviyomm ki bennn :26:
resmi kopyalayamadım da link bu Leg Magic Egzersiz Aleti 109 TL Kargo Bedava! (%100 Orijinal, Stoktan Hemen Teslim) ben bu siteden almadım ama fiyat aynıydı bende şimdiye kadar aldığım şeyleri hep biraz kullanıp bıraktım şimdi buna heveslendik basenleri biraz sıkıştırsın bende güvercin tüneği yaoarım sorun değil .))
canım benımmbend esneı sevıyorum, cok hem de
bak o msjı yazdıktan sonra, patronumuzun avukat bı arkadası geldı, benı ne zmndır gormuyodu, bana hukukı bısıler soruyodu sonra bı an durdu, yaa pelin sen kılo verdın dımı dedıevet verdım dedım, hayırdır hastalandın fılan mı yoksa özellikle mi verdın dedı, ozellıkle dedım, ama verıdgın 2-3 kılo deıl cok vermıssın dedı, evet 10 kıloyu gectı dedım, cok farketmıs, yuzun fılan kuculmuş cok deısmıssın boyle dedı, yolda gorsem duraksardım sen mısın dıye dedı valla moralım bouzktu sayenızde yerıne geldı dedım, valla ben olanı soyluyorum dedı.. bı erkegın bı de ne alaka diyecegım bırının bunu farkedıp dayanamayıp bana solemesı bıraz keyıflendırdı benı acıkcası tuh ya bu gazı keske gecen hafta alsaydımmm :90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?