70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nie sureklı faydasını gorursem anlatırım deıp duruyosun ki, sankı soylenmıycek bısıymış gıbı, sen sole belkı daha once yapıp faydasını goren vardır topıkte

hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
buda benim bildirimim
başlangıç 78
geçen hafta 69
bu hafta 68
giden 1000
toplam giden 10 kg

saol canım..
inşallah... çok sınırdayım yanı.. seytana uydum uyucam bugun...
canım sıkılınca hemen yemek yıyenlerdenım malesef... ınsallah bugunu hafıf atlarırım...

ben de oyleyım canım, canı sıkılınca yemeden ıcmeden kesılenlerden olsam zaten bu hafta 2. artılarımda oalcagıma eksi 1000lerde olurum

ama sen bu hafta dıkkat ettın yeterınce, ödem bence sendeki ama ne ödem yapmıstır bılemıycem, sucuk yaparmı ki:26: ama soylede bısı var, mesela senın karbon dıyetı yaptıgını varsayarsak zaten yedıgın sucugun degerı 100gr da 1 sadece, tavuk yıyosun o da ızgarası 1 porsıyon 0 yazıyo, sabahları peynır yıyosun kaşar peynırının 100gr mı yıne 1, yumurta yıyosun sucuklusunun degerı 1.... yanı senın ıstıkrarlı sekılde kılo vermen zaten mutlaka şart bu beslenmeyle...

şu karbon dıyetıne bı baksana sen, bı hafta belkı silkeler seni zaten beslenmene cok uyuyo

nie sureklı faydasını gorursem anlatırım deıp duruyosun ki, sankı soylenmıycek bısıymış gıbı, sen sole belkı daha once yapıp faydasını goren vardır topıkte

site yönetimi reklam yasak demiş bende korktum reklam yapmıyım dedim :)
aletin ismini hatırlamıyorum eve gidince bakarım ayağı sağa sola kaydıran kızakları var iç bacak dış bacak ön bacak basen bölgesini feci çalıştırıyor valla merdiven çıkamıyorum 20 dk fazla zaten çalışılmaz zorluyor bende yorumlara bakıp aldım zaten daha önce koşu bandım vardı ama ondan fayda görmedim ve çok sıkıcıydı üstüne çıkıp olduğun yerde koşma fikri...

Veririz ger-düşüm bu hafta diyet moduna girsen diyorum.
Çıkmadan menünü paylaşsan falan.
İçtiğiin su miktarı sonracagıma bitki çayları..
Artık bi silkelensenn diorumm:26:

diyet moduna gıremem ben, o zmn daha cok yerımm bu hafta bıraz daha saglıklı beslenmeye calısaım dıyım ama, bu ara gercekten canım sıkkın, yanı kılo pekte umrumda deıl :26: once kendı sorunlarımı halletmelıyım, bugunlerde bazı seylerı cözumlemek benım ıcın kılodan cok daha onemlı.. tabıkı sorunlarımı halletmeye calısırken oturupta öküz gıbı yemıycem,o duygusal aclıga boyun egmıycem, çabam bu yonde cunku gecen hafta gercekten cozuttum, cıpsler pastalar cekırdekler aklınıza ne gelırse, agzıma koymadıgım seylerı yedım hepsını bı anda hemdee bu öküzlüğü bı daha yapmasam bıle şimdilik bana yeter, yoksa h.içi cok daha artıdaydım, ibre kacları gosterdı ama ben h.içi toparladım durumu...

bi de benm menu paylasmam cok zor, neden zor cunku kımseyı yanlıs yonlendırmek ıstemem.. sızın utanıp sıkılarak yazdıgınız kacamaklı menulerınız bnm normal gunlerdekı beslenmem zaten ve ben şu ana kdr verdıgım kıloyu boyle verdım.. ben yazsam sıze aksam 9 da aksam yemegı yedık onda da corbamı ıctım, yanında 5 tane nugget yedım, sonra 3-5 kasık bulgur pılavı yedım, bı kase yogurt yıyıp bırazda salatadan otlandım desem, herkes nası yorum yapar bu menuye işte akşam 9da o kdr yenır mı, aksam bulgur pılavı olur mu, 5 tane nugget neyıne, tek salata yada yogurt yeseydın vs vs, ama benım beslenme seklımde boyle.. ve dedım ya ben kılomu boyle verebılıyorum, oyuzden de kımseyı yanlıs yonlendırmemek ıcın menu paylasımını bılınclı olarak yapmıyorum..

ama cogu kısıden daha fazla topıkteyım, muhabbet edıyorum, yardımcı olmaya calısıyorum ama işte kımseyı yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum cunku menu paylasımı bırazda örnek olmaktır, bu aralar cok fazla yenı gelen var, ben topıkte onlara gore eskı sayılırım, gıren bı menume bakar bı verdıgım kıloya

utanarak soyluyorum ama cogu zaman sızın burda öğlen ve aksam yemegı dıye 2 ogun olarak paylastıgınız seyler benım tek bı öğünüm oluyo :26: onceden deli gıbı cıps ve cekırdek gıbı aburcubur tuketırdım, evde poaca borek cok yapardım, her yemegın yanına bıre yakın ekmegı tek basıma yerdım ve kesınlıkle su ıcmezdım, bu topık sayesınde bıraktım hepsını, bu bıle benım ıcın buyuk basarı

sen sormusken daha once menulerımı soran arkadaslar ıcın de gereken acıklamayı yapmıs oldum sanırım

Günaydın kızlarr

Berbat durumdayım. regl oldum olucam. hiç bildirim yapasım yok. kilo alma rekoru sanırım bende. tam iki kilo artıdayım. pofff. kendimi dövesim varrr

benımde şöyle bıseyım vardı; Eki Görüntüle 280056

yaptıktan sorna ben de merdıven cıkamıyodum, hatta bı keresınde fazla yuklenmısım normal yolda yuruyememıstımm sonra hevesımı alıp balkona kaldırdım şimdiorda guvercınlerle yasıyoo :26: senınkı nası bısı acaba bulsana resmınııı ve ne kadara nerden aldın

Ger-Düş demin yazdıklarını okudum canım..
Tabi ki kilodan önce beden ve ruh sağlığı kilo ekstra bişi..
Önce problemlerini halledeceksin keyfin yerine gelince motive olursun zaten canımcım..
İnşaallah da düzelir problemlerin..

Kilo vermede evet senin farklı bi tarafın var diyet değil sağlıklı beslenme olarak bakıyorum bende.
Sadece senin dediğin gibi eskisi kadar çok yemiyorum.
Mesela uzun zamandır pilav yemiyorum cips vs dikkat ediyorum.
Onun dışında menülerimi paylasıyorum zati haftanın 2-3 günü sebze 2 günde tavık tüketiyorum.
Sen öyle kilo veriyorsan öyle devam edeceksin tabi.
Herkesin bünyesi ayrı ve herkes vücudunun nelere tepki verdiğini yavaş yavaş öğreniyor..
İnşaallah en yakın zamanda sorunlarından kurtulursun -1000 veya -1. kusürlerle bildirimler yaparsın
Seni seviyomm ki bennn :26:

resmi kopyalayamadım da link bu Leg Magic Egzersiz Aleti 109 TL Kargo Bedava! (%100 Orijinal, Stoktan Hemen Teslim) ben bu siteden almadım ama fiyat aynıydı bende şimdiye kadar aldığım şeyleri hep biraz kullanıp bıraktım şimdi buna heveslendik basenleri biraz sıkıştırsın bende güvercin tüneği yaoarım sorun değil .))

ya seni anlıyorum bende senin gibi sinirlenince yiyorum ama sonra daha pişman oluyorsun soda ayran falan iç iyice şişir kendini
yarım saat sonra geçer öfken

evet canım inşallah saolasın...

doğru dıyorsun aslında.. :44:
bunu bende dusundum... yedıklerımı bır dusununce aslında hep proteın agırlıklı seyler yedıgım ortaya cıkıyor..
tabı salata sebze vs harıc... peynır, ayran, yoğurt, yumurta, tavuk en sık tukettıgım seyler. ama tek bı tarafı var hesap yapmayı sevmıyorum o yuzden karbon dıyetıne bı el atmadım..
ama yenıden gozden gecıreyım belkıde bana faydası cok olur...
pilav yemeyelı makarna yemeyelı o kadar cok oldu.. eşimde çok sever ona yapıyorum sureklı ama kendım bır kasık bıle almıyorum o konuda otomatıge baglamısım farketmeden..
ıncelıklerını bır ogreneyım karbonun... ıyı dedın... :13:

günaydın kızlar işteyim fazla vaktim yok bildirim mesajımı çektim sizlede paylaşıp çıkıcam hemen

bu hafta malesef kötüyüm + lardayım giden yazamıyorum gelen kg haberi veriyorum ancak şu regl bi geçsin bide su olayına bastırayım haftaya telafi ederim inşallah

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62
bu hafta : 62,500 KG
Gelen: 500 gr
toplamda giden :12,5 KG
hedef :60 kg

günaydın hatunlarrrrrrrrr

bildirim yapıyorum

başlangıç kilo=70.5
geçen hafta=68.6
bu hafta=67.6

giden=1.000
hedef=62

toplamda giden=2.900

canım benımm bend esneı sevıyorum, cok hem de

bak o msjı yazdıktan sonra, patronumuzun avukat bı arkadası geldı, benı ne zmndır gormuyodu, bana hukukı bısıler soruyodu sonra bı an durdu, yaa pelin sen kılo verdın dımı dedı evet verdım dedım, hayırdır hastalandın fılan mı yoksa özellikle mi verdın dedı, ozellıkle dedım, ama verıdgın 2-3 kılo deıl cok vermıssın dedı, evet 10 kıloyu gectı dedım, cok farketmıs, yuzun fılan kuculmuş cok deısmıssın boyle dedı, yolda gorsem duraksardım sen mısın dıye dedı valla moralım bouzktu sayenızde yerıne geldı dedım, valla ben olanı soyluyorum dedı.. bı erkegın bı de ne alaka diyecegım bırının bunu farkedıp dayanamayıp bana solemesı bıraz keyıflendırdı benı acıkcası tuh ya bu gazı keske gecen hafta alsaydımmm :90::90:

bayıldım bu alete de, süper valla tam benlıkkk, bı devam et bakayım sen sonuclardan mutlaka hbrdar et ama şuanda alma gıbı bı durumum zaten yok ama oldugunda dusuncem mutlakaaaa

Ne güzel motive olmuşsundur işte..
Çok güzel bişey beklenmedik birinden duymak daha da güzel.

slm kizlar 2 gündür gelemiyorum hersey geldimi üst üste geliyor zaten anam 1.5 saatdir gecmisdeyim alinti yapmadim en az 4-5 sayfa dolardi herhalde aklimda kalanlari yazayim bari :26: unutuklarim varsa kusura bakmayin kizlar bende irsi unutkanlik var
senacim oglun icin tekrar gecmis olsun ama sen öyle yazinca bakakaldim bazi haplarda recetenin icinde yaziyormus insana zarar verme tehlikesi var diye arkadasim göstermisdi ya sen gel bi insana zarar ver ondan sonra hapin üstüne at olurmu yada raporluyum de
dilekcim oh be cikolata reklami gitmis sikayet eden sagolsun nasilsin fistik arti dasin sIkma canini ödemdir
ger-düs mati problem bende de var neyaziki canim bu aralar cok sIkIyorum canimi olan bize oluyo ya kilo aliyor yada sagligimiz bozuluyor isallah düzelir canim benim
yeni gelenler olmus hosgeldiniz kizlar ben suzan 30 yasindayim oglum 4.5 yasinda boyum 1.60 sanirsam yas gitikce boyumda ufaliyo 1.58 de olabilir kilom da bugün 73.3 hepimize basarilar diliyorum
sehercim gecmis olsun hastaydin herhalde oglan nasil oldu düzeldimi canim :26:
tugba cadi manken gibi olmussun avatardaki foto ayrica güzel
nafcim gecmis olsun hayatim benim annemde bana bakardin yanimda olsaydin simdi
deryacim caniminici cok cok gecmis olsun bitanem
barkinim tatlim yeni isin hayirli olsun oglunda biran önce iyilesir isallah

kilo veren herkesi kutluyorum kizlar veremeyenler üzülmesin ödemdir de atarsiniz haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…