70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirimim

baslangic kilom: 76.3
gecen hafta:73.6
bu hafta:73.3
giden:300 grammcik
toplam giden: 3 kg

Son düzenleme:
merhaba bayanlar kilolara veda eden herkese kocaman bravooo

başlangıç kilo=65
geçen hafta=65
bu hafta=63.700

giden=1.300
hedef=55

not:nazende ortim acelem var geçmişe bile bakamadan kaçıyorum bildirimi yapınca benimkiyle birlikte sena kaptana gönder cicim

benim orti zeynep de yok herhalde kac günden beri :26: ortim nerdesin naptin aldinmi verdinmi aldiysanda kabulümsün gel canim benim

charmcim yeme pizza yersende son kalan ucundan tat ben pazar günü cocuklara aldim yemiycem yemicem dedim sonra son dilimden kocis yedi ucundan aldim hepsini götürmeden iyikide son o parmaklik dilimin tatina bakmissim tatini alinca yok diye üzüldüm eyer varken yeseydim en az 2 dilim büyük boy giderdin migdeye

Arkadaşlar hayırlı cumalar. Ben sadece 100 gr vermişim ya. Ona da vermek denir mi bilmiyorum yani. Adet olmuştum bu hafta ondan olabilir mi acep? Moralim bozuldu walla. Neyse haftaya daha sıkı bir diyet lazım demek. Herkese kaçamaksız bir haftasonu diliyorum. Birde biz yeniler ortak falan işlerini nasıl halledeceğiz. Kaptan mı veriyor ortakları? Listeye de gircez mi ki ?

zeynepcim ben yaptim bildirimi senaya sen yusuf a bak canimcim kocaman öp benim yerimede tatlis yanaklarindan tatli sey masallah
ay bu aralar bebek sevdasina düstüm bebek sevesim var

Turbo he iiyiymiş.
Fazla da dikkat ettiğin söylenemez ama dimi.
Az ve dengesiz yemek kilo vermek için iyi değil biliyosun dimi.

ya ben cok yemek yiyemiyom nedense gündüz kahvaltimi yapiyorum ara yapmaya zaman ayirmiyorum aksamda protein agirlikli yemeye calisiyorum simdi birde evdeyim su bile icmiyorum dogru düzgün kendimi bi toparlamam lazim

gecmise dalarken ebey vaktim gitti kactim kizlar ben daha birsürü isim var esimi kaldiracam yemek hazirliycam ev falan filan üff :84:

gecmise dalarken ebey vaktim gitti kactim kizlar ben daha birsürü isim var esimi kaldiracam yemek hazirliycam ev falan filan üff :84:

ben aslinda önceki hayatimda kesin kraliyet ailesinden falan cikmayim herhalde söyle ascim olacak cocuk bakicim olacak ohhh tam benlik

kızlar kilo bildirim cetvelimizi mi mesaj atıyoruz?
ve kime atacağız trendy21 demişti biri ama şimdi de Sena Abla deniyor, bilemedim:44:

ger-düs mati problem bende de var neyaziki canim bu aralar cok sIkIyorum canimi olan bize oluyo ya kilo aliyor yada sagligimiz bozuluyor isallah düzelir canim benim

haklısın canımm, bızımde durumlar karısık baya bu aralar hayırlısı dıyoruz işte, Allah hepımızın yardımcısı olsun

kızlar kilo bildirim cetvelimizi mi mesaj atıyoruz?
ve kime atacağız trendy21 demişti biri ama şimdi de Sena Abla deniyor, bilemedim:44:

bıraz gec bı cvp oldu, alıntımı yaptım ama cvp yazarken iş cıktı, bu arada bırılerı cvp yazmıstır ama ben yıen de soylıyım, teklı bıldırımler trendye ortı bıldırmlerı sena kaptana yapılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…