- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
canım arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu gruba katılmak istiyorum.79 kiloyum.evlendikten sonra tam 21 kilo aldım.ideal kilom 58 -60 arası.zayıflamak istiyoruuuuuuuuuummmmmm.ama becerebilirmiyimki????????????????( çok üzgünüm:
bende istiyorum plated yapmayı ama onu iyice öğrenip öyle yapmak gerekiyor.. öyle videodan bakmayyla doğru yapamayızki... sonra sakatlanmayalım...
hoşgeldin sende evlilik gazilerindensin benim gibi yanikaydirigubbakcemile3
evlilik kilo aldıryo malesef
becerirsin niye beceremiyesin
canım arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu gruba katılmak istiyorum.79 kiloyum.evlendikten sonra tam 21 kilo aldım.ideal kilom 58 -60 arası.zayıflamak istiyoruuuuuuuuuummmmmm.ama becerebilirmiyimki????????????????((
pilates yaparak sakatlanan kimseyı duymadım.hatta sakatların yaptıgı spor ama ımkanın varsa uzmanından ogrenıp yapmak en guzelı tabıı kı
öğle yemeğimi yedim
2 tane sigara böreği (fırında)
2 kaşık pırasa (ilk defa yedim,hiç sevmiyorum ama sebze yemek için)
1 kase yoğurt
birazdan yeşil çayımı yapıcam
aa bakarmısın tatlım menumuz ne kadar benzer kaydirigubbakcemile3
merhaba escape, aramıza hosgeldın.rakamlarda mı yanlıslık var benmı anlamadım ,ılk 3 ay 60-63 gelırken 4 ayda 74 oldum demıssın ,yanı 1 ayda 14 kılo mu aldın,bu hıc normal değil,doktora gorunmelısın bencefisfisfis
evet canım,ama ben pırasa sevmiyorum,ilk defa yedim,çok da kötü değilmiş aslında
afiyet olsun canım...demek güzel yapılmış,ben önceden yağsız tuzsuz yapıyordum birde pişirirken su ekliyordum çok kötü oluyordu,hafta sonu yağla ve susuz pişirdim süper oldu.
bende sımdı yesıl cayımı aldım içiyorum sporu daha snra yapıcam ayparcam sana kolay gelsın bol temızlıklı gunler senı beklıyor cünki evet kosusturmaca olunca yemege bıle fırsat bulamassın ama aç bırakma kendını
CANIM SEN BU 7KİLOYU NEKADAR ZAMANDA VERDİNN:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?