70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin sende evlilik gazilerindensin benim gibi yanikaydirigubbakcemile3
evlilik kilo aldıryo malesef
becerirsin niye beceremiyesin

bende istiyorum plated yapmayı ama onu iyice öğrenip öyle yapmak gerekiyor.. öyle videodan bakmayyla doğru yapamayızki... sonra sakatlanmayalım...

pilates yaparak sakatlanan kimseyı duymadım.hatta sakatların yaptıgı spor ama ımkanın varsa uzmanından ogrenıp yapmak en guzelı tabıı kı

hoşgeldin sende evlilik gazilerindensin benim gibi yanikaydirigubbakcemile3
evlilik kilo aldıryo malesef
becerirsin niye beceremiyesin

evt ya bende evlılık gazıısıyım evlendıgımde 60 kıloydum,çok yeme ve hareketsızlık bırlesınce bu hale geldım ama kararlıyım eskı halıme dönücemkaydirigubbakcemile2

canım arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu gruba katılmak istiyorum.79 kiloyum.evlendikten sonra tam 21 kilo aldım.ideal kilom 58 -60 arası.zayıflamak istiyoruuuuuuuuuummmmmm.ama becerebilirmiyimki????????????????((

aramıza hoşgeldin arkadaşım... burada kendini daha iyi hissedeceksin... arkadaşlarımızın başarılarını duydukça seviniyoruz ve gaz alıp yola devam ediyoruz...

pilates yaparak sakatlanan kimseyı duymadım.hatta sakatların yaptıgı spor ama ımkanın varsa uzmanından ogrenıp yapmak en guzelı tabıı kı

ayağımda sorun var doktor yürümende sakınca yok derse yürüyüşe ağırlık vereceğim zaten... biraz araştırıp doktoruma sorayım ona göre karar veririm... çokk teşekkürler arkadaşım...a.s.a.s.a.s.a.s.

Merhabalar sevgili balık etli hatunlar... kaydirigubbakcemile3

Ya kıslar yaaaa bana yardım edin nolur... :Saruboceq:

Kısaca size kilo özgeçmişimi anlatayımda bana bi çözüm bulalım.

Evlenmeden önce 55-60 arasında gidip geliodum.. kaydirigubbakcemile2

Evlendikten sonra en son 75 kiloya çıktım... diyete ve spora başlamıştım ki hamile olduğumu öğrendim... :CüvCüv:

Hamişliğe 75'le başladım, 80'la doğuma gittim.. Doğumdan sonra ilk 3 ay 63-60 arasında gidip geldim.. :ecrin_bebek:

Bebeğim şuan 4. ayın içinde ve ben 74.6 kiloyum (az önce tartıldım)

Bu durum benim moralimi çok bozuyor.. :çok üzgünüm:
Kocişimde artık rahatsız olmaya başladı benim bu kendimi salmış halimden... mirmirmirmir Bi an önce eski formuna gel diyor... Ne gerekirse yapmaya hazır.. Spor salonuna bile yazdıracak.. kaydirigubbakcemile

Ama başka neler yapabilirim.. Siz neler yapıyorsunuz... :teselli:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba... Bu ara o kadar yopunum ki yazamıyorum. yediklerime aynı şekilde dikkat ediyorum aynı şekilde su içmeye devam ediyorum yarında inşaALLAH külo vermiş olurum.

merhaba escape, aramıza hosgeldın.rakamlarda mı yanlıslık var benmı anlamadım ,ılk 3 ay 60-63 gelırken 4 ayda 74 oldum demıssın ,yanı 1 ayda 14 kılo mu aldın,bu hıc normal değil,doktora gorunmelısın bencefisfisfis

öğle yemeğimi yedim
2 tane sigara böreği (fırında)
2 kaşık pırasa (ilk defa yedim,hiç sevmiyorum ama sebze yemek için)
1 kase yoğurt
birazdan yeşil çayımı yapıcam

merhaba canım arkadaşlarım,

son 2 haftadır aktif olamıyorum,sürekli ofis dışındayım foruma giremiyorum,girdiğim kısıtlı zmaanlardada hep son sayfayı okuyabiliyorum,ipin ucu kaçtı valla geçmişi okuyamadım.
ben artık kalori hesabı yapmıyorum aslında yapamıyorum,ama sanırım bünyem alıştı,kilo vermem devam ediyor hihoyyyt
sabah 2 dilim kepekli ekmek ve 1 kibrit kutusu büyüklüğünde otlu peynir yedim
öğlen yemeği olarakta 4 kaşık pırasa+2 kaşık mantı yiyeceğim (napiyim canım çok istedi ekmek yerine yerim)
akşamda ızgara tavuk ve bol salata yemeyi düşünüyorum.

aramıza yeni gelen arkadaşlar olduysa hoşgeldiniz diyorum,isimlerle hitap edemediğim içinde ayrıca özür diliyorum.Dediğim gibi geçmişi okumaya fırsatım olmadı

ben tüm üyelerin görmesini istemediğim için sadece arkadaşlarımın görmesine izin verdim,seni de arkadaş listeme ekliyorum canım.

canım şööleki doğumdan çıktığımda 63'tüm sonraki ay 60 oldum soora tekrar 63 oldum...

çaktırma ama son bi aydada ne bulduysam yedim e normal olarakta aldım kiloları... -tatlicadiarzu-

gecenin bi yarısı bebeği emzirmeye kalktığımda ton balıklı sandiviç yersem olacağı bu... cokacimcoook

yarın kilo bildirimi var ama ben sanırım bu iki haftada reglinde etkisi ile vermedimde almadımda ama tartılmadımda:)yarın göreceez bakalım

evet canım,ama ben pırasa sevmiyorum,ilk defa yedim,çok da kötü değilmiş aslında

afiyet olsun canım...demek güzel yapılmış,ben önceden yağsız tuzsuz yapıyordum birde pişirirken su ekliyordum çok kötü oluyordu,hafta sonu yağla ve susuz pişirdim süper oldu.

Hic sorma güzelim ya cekilmezki..Zaten iki gündür kivrim kivrim oldum regl öldürücek bu ay beni cok agrim var bacaklarim dahi titriyor iki gündür spor bile yapamiyorum :çok üzgünüm:

Simdi zorlada olsa ayaga kalkiyor ve az temizlikle ugrasiyorum belki toparlanirim...

CANIM SEN BU 7KİLOYU NEKADAR ZAMANDA VERDİNN:hooray:

öncelikle güzel yorumların için tekrar teşekkür ederim canım.
Ben 2 aydır diyetteyim canım,6 öğün şeklinde besleniyorum,fazla yağ,tuz ve unlu mamuller tüketmiyorum,spor olarakta hergün yarım saat yüzüyorum ve hafta sonları yüzmeye ek olarak 45 dk kardio calışıyorum.Eğer arada kaçırdığım yiyecekler olursa ekstra aldığım kalori kadar spor yapıyorum.Aynı zamanda hipoglisemi ve hipotrioid hastasıyım ,bu nedenle kilo vermem pek kolay olmuyor ama geçte olsa emeğimin sonucunu alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…