öncelikle güzel yorumların için tekrar teşekkür ederim canım.
Ben 2 aydır diyetteyim canım,6 öğün şeklinde besleniyorum,fazla yağ,tuz ve unlu mamuller tüketmiyorum,spor olarakta hergün yarım saat yüzüyorum ve hafta sonları yüzmeye ek olarak 45 dk kardio calışıyorum.Eğer arada kaçırdığım yiyecekler olursa ekstra aldığım kalori kadar spor yapıyorum.Aynı zamanda hipoglisemi ve hipotrioid hastasıyım ,bu nedenle kilo vermem pek kolay olmuyor ama geçte olsa emeğimin sonucunu alıyorum.
ögle yemeğimi yedimmmm
fırında kuşbaşı domatesli biberli çorba ve pilav tatlı olarakta kadayıf vardı
ben sadece fırında et ve yogurt yedim az da dere otu yedim hemen kaçtım mutfaktan
tatlı beni kandırmasın dieee
şimdi de yeşil çay içiyorum:)))
AFFERİİN SANA YEME TABİİ KADAYIFF FALANNN
BENDE 1SALATALIK VE 2TABAGA YAKIN OT YEMEGİ YEDİMMM
olsun arkadaşım ot yiye yiye dal gibi olacağız inşallah....
maşallah canım yaaa süpersin tebrik ediyorum ama az kalır hrealde maşallah aynen devam darısı başımızahaydı kızlar kılo bıldırımı ıcın son bır gun.bugun kacamak yok oba gore,100 gr da olsa vermıs olalım yarın,bahar geldi hava cok guzel,tiril tiril kıyafetler bizi bekliyorhihoyyyt
bugun cok enerjiğim,erkenden kalktım 40 dk kosu bandında hızlı tempoda yürüdüm,son 5 dk ka şıpır sıpır terler akıyordu bandın ustune cok komıktı halım.:roflol:
dustan sonra kahvaltımı yaptım çılbır ve 3 dlm kepek ekmegıyle,çok saglıklı ve lezzetlı tavsıye ederım. sonrada fön cektırdım ve ıse geldım,kendimi çok ıyı hıssedıyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
malesef bende işyerinde oturanlardanım kocaman popom var şimdiben birşey soracağım bilgisi olan varsa ceap yazabilirmi acaba???
ben çay içmeyince başıma ağrı giriyor... sabah ve akşam 1 er fincan içiyorum şimdi ama şekersiz olmuyor..az şeker koyup kan üzümü ve kuru üzümün şekerinden faydalanıyorum.. doğal olduğu için fazla etkilemez diye düşünüyorum ama bilen varsa yardım isteyeceğim... sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyorum gerisi hep ot,sebze haşlama, meyva,metabolizma çayı ve lahana çorbası...
sporsuz olmuyor.. iş yerinde devamlı oturduğum için akşamları servisten erken inip 30 dakika kadar yürüyorum... terliyorum ama daha fazla yürüyemiyorum ayak bileğimde sorun var.... azimle zayıflayacağım...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
öncelikle güzel yorumların için tekrar teşekkür ederim canım.
Ben 2 aydır diyetteyim canım,6 öğün şeklinde besleniyorum,fazla yağ,tuz ve unlu mamuller tüketmiyorum,spor olarakta hergün yarım saat yüzüyorum ve hafta sonları yüzmeye ek olarak 45 dk kardio calışıyorum.Eğer arada kaçırdığım yiyecekler olursa ekstra aldığım kalori kadar spor yapıyorum.Aynı zamanda hipoglisemi ve hipotrioid hastasıyım ,bu nedenle kilo vermem pek kolay olmuyor ama geçte olsa emeğimin sonucunu alıyorum.
malesef bende işyerinde oturanlardanım kocaman popom var şimdi
iyi yapıyorsun yürümekle oda bir şeydir canım bende 15 dk da gidiyorum eve dolmuştan inince yürüyorum birde evde yürümeye çalışıyorum üzümleri sabah ye kan yapıcı özelliğide var ya ben öyle yapıodum bıraktım
bende jinekologa gittim geldim adet sorunu ve spiral taktırmak için adet azlığı için hap önermiyor hormon olduğu için ilacın içinde bir çözüme kavuşamadan geldim spiral işide aybaşına kaldı işyerine döner söylemişler bende ekmeksiz et kısımlarını yedim türk kahvemi içtim 2 bardakta sıcak su şiştim artık
tatlım ben sana spraili önermem cunkı bende zamanda sprail taktırdım ve sonuç enfeksıyon kapmıs bende hiç farketmemısım sonuç tüplerım alındı ben kımseye önermıyorum baska yöntemler arayın
arkadaşlar ben kilo çizelgesi oluşturdum ama linki yazdım olmuyor!!!!!!Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
müsait olan biri bana yardım edebilirmi???
url başlayan kısmı değil öbürünü kopyalayıp yapıştır
url başlayan kısmı değil öbürünü kopyalayıp yapıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?