70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ögle yemeğimi yedimmmm
fırında kuşbaşı domatesli biberli çorba ve pilav tatlı olarakta kadayıf vardı
ben sadece fırında et ve yogurt yedim az da dere otu yedim hemen kaçtım mutfaktan
tatlı beni kandırmasın dieee
şimdi de yeşil çay içiyorum:)))

CANIM AZMİNE HAYRAN KALDIMM :hooray::hooray:
SÜPER YA 2AYDA BU KİLOYA ULAŞMAK VE HİPOGLİSEMİ VE TROİD HASTASI OLARAK ÇOK GÜZEL KİLO VERMİŞSİNNN:içelim:

AFFERİİN SANA YEME TABİİ KADAYIFF FALANNNkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

BENDE 1SALATALIK VE 2TABAGA YAKIN OT YEMEGİ YEDİMMM:lepi:

sabah yediklerimide yazamamıştım...

sabah :
2 bardak lahana çorbası...
1 dilim ekmek ve yarım kibrit kutusu beyaz peynir...
1 bardak metobolizma çayı...

ara öğün:
1 fincan az şekerli çay
birkaç kayısı ve kuru üzüm çayı tatlandırmak için..
birde kanüzümü ( kansızlık var bende )..

arada 1 elma yedim...

öğle yemeğim:
1 tabak brokoli haşlanmış... biraz tuzlu limon sıktım azda zeytinyağı..
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir...

1 portakal ve 2 kivi soydum şimdi onu yiyorum...
metabolizma çayı yaptım olmak üzere...

iş çıkışıda 30 dakika yürüyüş ...

bende jinekologa gittim geldim adet sorunu ve spiral taktırmak için adet azlığı için hap önermiyor hormon olduğu için ilacın içinde bir çözüme kavuşamadan geldim spiral işide aybaşına kaldı işyerine döner söylemişler bende ekmeksiz et kısımlarını yedim türk kahvemi içtim 2 bardakta sıcak su şiştim artık

maşallah canım yaaa süpersin tebrik ediyorum ama az kalır hrealde maşallah aynen devam darısı başımıza
malesef bende işyerinde oturanlardanım kocaman popom var şimdi
iyi yapıyorsun yürümekle oda bir şeydir canım bende 15 dk da gidiyorum eve dolmuştan inince yürüyorum birde evde yürümeye çalışıyorum üzümleri sabah ye kan yapıcı özelliğide var ya ben öyle yapıodum bıraktım

lattecim ya süpersin sen tek kelimeyle aynen devam canım :)kaydirigubbakcemile2

öğlen yemekte kadınbudu köfte taze fasulye ve patates püresi,salata ve yoğurt vardı ben 1 tane kadınbudu taze fasulye biraz yoğurt azıcık püre ve salata yedim kalktım az öncede kahve içtim çok sayılmaz deme kızlar :):roflol:

bende ogle yemegımı yedım,yogurt corba,tavuk ızgara,3 kasık pılav.menude tiramısu vardı yemedım.aferın bana:hooray:

öyle yapıyorum arkadaşım.. kansızlık tedavisi gördüm demir hapı kullandım zaten kiloluydum oda kilomu arttırdı... kansızlık için sabah yiyorum aradada atıyorum ağzıma şeker yerine doğal olsun diye... böyle böyle zayıflayacağız inşallah... hihoyyythihoyyythihoyyyt :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

merhaba çıtırlarım benim. ne kadar kalabalık bi aile olduk böyle yaa. hergün biraz daha genişliyo aile. yeni katılanlar hoşgeldiniz. valla burda da motive olamazsak hapı yuttuk demektir.
sabah şekersiz çay , biraz peynir, haşlanmış yarım yumurta ve bir dilim ekmek yedim. anneciim de aradı istanbuldan, büyük bi gururla söyledim diyetteyim şu kadar kilo verdim diye. aferin dedi ama koli yollamış ,bir sürü çikolata falan onu haber vermek istemiş kadıncağız. neyse en iyi çözüm bütün çikolataları çocuklarıma göstermek olacak. ne kadar az yersem o kadar iyi
şekersiz çaya da alıştım baya. önceden nasıl içiyomuşum öyle bir kaşık şekerle, şerbet gibi geliyo şimdi tatlandırıcı bile.yaza az kaldı deyip duruyorum kaprilerimi deniicem akşam bakiim sığabilecekmiyim içine.
öpüyorum hepinizi görüşürüz akşama

tatlım ben sana spraili önermem cunkı bende zamanda sprail taktırdım ve sonuç enfeksıyon kapmıs bende hiç farketmemısım sonuç tüplerım alındı ben kımseye önermıyorum baska yöntemler arayın

arkadaşlar ben kilo çizelgesi oluşturdum ama linki yazdım olmuyor!!!!!!Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

müsait olan biri bana yardım edebilirmi???

canım ben sadece korunmak amaçlı taktırmıyorum spirali adetim az olduğu için doktor takarsak daha çok adet olursun dedi onun için zaten korunmama gerek yok rahimde yapışıklık var çocuğun oluşması gereken yer yani rahim duvarı çok ince rahim şuan spiral görevini görüyormuş hamile kalamıyorum benim bir oğlum var zaten allah sizlere versin isteyen herkeze ,ben rahat adet olayım başka bişey istemiyorum bu kadar çırpınıyorum zor kilo veriyorum bu yüzden bakalım kaldı zaten aybaşına kadar bekleyecem :1no2:

url başlayan kısmı değil öbürünü kopyalayıp yapıştır

Merhaba kızlar;
Tartıya çıkmayalı,daha doğrusu korkudan çıkamıyorum epey oldu.Bu yüzden net kilomu bilmiyorum ama 70 üstüne çıkalı baya oldu.Ama artık dayanamıyorum bu halime kaç kere rejime başladım hatırlamıyorum.Elbetteki asla sonunu getiremedim.Çok üzgünüm çoookŞimdi sizlerinde desteğiyle tekrar başlamak istiyorum.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,bence hiç zaman kaybetmeden başla,burda aradığın desteğin fazlasını bulacaksın
yarın kilo bildirimi yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…