70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaay heyecan yaptımmm,

gunler sonra ılk defa ogle yemegınde ıcınde tavuk olmayan bısı yıyorummmmmmm :90::90:

katıbımız pızza yemek ıstedı, broşürleri karıstırırken baktık bı pizza yapan bı yerde menemen de yapıyolar, o pızza ben de menemen sipariş ettım, ne zmndır canım ıstıyodu vallaaa hem sagıklı hem hafıf ıyı oldu, mıdem de sasırmıstır genelde bu saatte tavuga alıskın oldugundan

Son düzenleme:
baslangic 70.2

pazartesi 68.6

cuma 68.3

hedef 58

giden 1.9

toplam 12gunde ben diyete pazartesi baslamistim sizi okuduktan sonra oyuzden iki gunude yazdim

s.a hayırlı cumalar canlarım
kaç gündür pc ye giremiyorum açıyorum biişim çıkıp bırakmak zorunda kalıyodum
bu hafta kilolarımla vedalaştım tam 1.6 kg verdim
ben yokken neler olmuş geçmişe bakayım

tuba bildirim yapacağım ama mesaj kutun dolu olduğu için sana gönderim yapamıyomuşum. buraya yazıyorum akşam üzeri girip tekrar yazmaya çalışacağım tabi mesaj kutusu boşalırsa

başlangıç : 81
geçen hafta :76,5
bu hafta : 76,4
giden : 100 gr yazarken utandım
toplam giden : 4,6 kg

aslında hafta başında 76,3 tüm bugün 76,4 çıktım regl haftasına girdim hemen belli etti kendini lanet şey. halbuki bu hafta dikkatte ettim ekmeği kestim bitek sabah yiyorum yaaaaaaaaa

dünkü menüm;

sabah: 2 dl ekmekle yapılmış kaşarlı sucuklu tost

ara: 1 mandalin

öğlen: 5 çk kuru fasulye salata yoğurt

ara: 1 mandalin

ara: 1 bardak ayran

akşam: 5çk taze fazulye salata 1 bardak ayran

:18::18:dünkü menümün gayet iyi olduğunu düşünüyorum ama neden tartı beni yanılttı regl olmama 5 gün var ondanmı acaba

Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği,
1 haş. yımırta,
4 ufak yeşil zeytin,
Peynir,
1 domates,
Şekersiz çay
Ara:
Elma
Öğlen:
1 tane (paneli ) şinitzel,
Garnitür,
Yoğurt
Eski düzene devam ediyorum ben.
Bi tane de kafama çakayım.

Bildirim yapiyorum canlar:
Zaten pazartesi basladim diyete. 72'den 71.5'e dustum.
Dunku menum
Sabah ac karnina bir bardak sut iki gun kurusu
Sabah 1 dilim light ekmek 50 gr light peynir 5 zeytin domates salatalik
Ara 1 elma
Oglen kiymali patlican yemegi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt
Ara yarim paket diyet biskuvi ve light ayran
Aksam zeytinyagli kabak yogurt ve 1 dilim ekmek salata
Ara 1 elma

Kilo muhabbeti komik gelmeye başladı artık.
Akşamları serviste çoğu arkadaşım genç.
Bi gün konuşuyorduk biri dedi ki bayağı kilo verdin falan başka biri fazla da verme falan dedi.
Ordan bi kısçe atladı daha vermen gerekiyor bırakmıcaksın dimi dikkat etmeyi dedi.

Geçen akşamda serviste kaç kilo verdiğime dair bi muhabbet başladı.
Ben bişey demiyorum kendileri tahmin ediyor.
Bi tanesi 10 kilo dedi (uzun zamandır bizim şirkette)
Bi tanesi 5 dedi (yaklaşık 3-4 aydır bizim şirkette) ikiside doğruydu aslında.
100 gram verdim falan filan diye olayı makaraya vurdum.

Konunun özü herkes kilomla kafayı bozmuş durumda ben onlar kaa dert etmiyorum.
Komik insancıklar.
En komiği de fazla verme diyen arkadaş bundan 5 ay önce bi kilo muhabbetinde bana gülen bir insandı.
Onlara inat ve tabi ki kendim istediğim için kilo vermeye devammmm.

milletin işi gucu kalmamış aman nazar degdırmesınler sana hele de kotu nıyetle bu muhabbetı yapanlar bızden uzak dursun nedense o daha fazla verme dıyenlerın yarısından cogu ıyı nıyetle soylemıyolar bunuuu, neysekı zaten kadınsal onsezılerle bız kımın ıyı kımın kotu nıyetlı oldugunu anlayabılcek kapasıtedeyız

çakma kafaya çakmaa, aay boyle de soyleyınce fatmagulun abisi gıbı oldu

Dimi kilo vermem durmasında
Niyetleri belli tabi ki sevmeyenlerde belli beni.
Bilgisayarlarına girip bakıom zati.
Bana havalı diyenlerde var
Ger-düş melemen yedin mi miden ziyafet çekti desene

kızlar selam

artı 100 deyım kılom 65.4 neyse bunada şükür dün artı 600 dü

bıtane resım ekledım albümüme üzerimdekileri bugun aldım vücuduma uygun bi seçim olmus mu bı bakım bakalım:26:

Dimi kilo vermem durmasında
Niyetleri belli tabi ki sevmeyenlerde belli beni.
Bilgisayarlarına girip bakıom zati.
Bana havalı diyenlerde var
Ger-düş melemen yedin mi miden ziyafet çekti desene

yedim yedim melemenimi afıyetle yedim valla, hem de saglıklı ve hafıfı bı ogun yapmıs oldumm, katıbımız pızaasını yerken ben de menemenımı hüplettim

senı zilli seni, bılgısayar kurdu, adamlar bılmıyo mu senın gorme ıhtımalını de senın dedıkodunu yapıyolar ya ınsan azcık utanıp sıkılır yanı :26: nıye havalı ggelmıssın acaba onlara, bı olay mı olmuştu aranızda

gercı yorumumu yaptım albume de yanı arzu gercekten kılo dıye aglama artık, valla taş olacannnn

cok gzuel olmuş secımın, pantolon hele süper durmuş, kotondan mı bu bende sana seyı dıycektım, necatıbeyde var bı tane armıne dıye magaza, onun vıtrınındekılerde cok guzel kapalılar ıcın, ama bı pantolon 100-110 fılan yazıyo :26: bı de bulvar uzıernde kımlık fılan var ya, orda cartoon dıye bı magaza var orda da begendım, hemen aklıma sen gelıyosun artık, kapalı magazalarına da baka baka gecıyorum artık valla

valla ben cok begendım, gule gule guzel gunlerde gıy canımmm

Yemin ediyorum boyum kadar bacağın var
Ben beğendimm hala zayıflamaya ugrasıon

yerım senı yaa daha oncede demıstın aynı seyıgüzel yorumun ıcın saol canım hala cabalıyom çünkü bu kıyafette cok göze batmasada fazlalıklarım var daha tabı buna caba denırse:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…