gercı yorumumu yaptım albume de yanı arzu gercekten kılo dıye aglama artık, valla taş olacannnn
cok gzuel olmuş secımın, pantolon hele süper durmuş, kotondan mı bubende sana seyı dıycektım, necatıbeyde var bı tane armıne dıye magaza, onun vıtrınındekılerde cok guzel kapalılar ıcın, ama bı pantolon 100-110 fılan yazıyo :26: bı de bulvar uzıernde kımlık fılan var ya, orda cartoon dıye bı magaza var orda da begendım, hemen aklıma sen gelıyosun artık, kapalı magazalarına da baka baka gecıyorum artık valla
valla ben cok begendım, gule gule guzel gunlerde gıy canımmm
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm
tatili hapıp gelmişsin hoş geldinselam kızlar günaydın..
ben kermeste olduğumdan galiba öğlen sonraları, canım hiç çikolata istemedi bide reglken yediydim ondan herhaldeee benim yeni bitti ya artık aramıyorum...bitter yedim valla hemde karam ee otel odasında boş oturlumuyordu
arzuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsın..oğluşun nasıl iyileştimi??? canım ank.da havalar nasıl burası bugün baya soğudu orayı düşenemiyorum
tuğba sende yoktun galiba nasılsın canım????
dilek bende öğlen pırasa yiyecem inş. sonra kermese gidicemki orda cıslara el atmayım......
charmmmm eski ortim napıyon kızzz
ben buhafta bildirim yapcam ama geçen ahfta giremdim diye yine giremiycem neys eçokta içacıcı sonucum yoktu zaten.....ama rize sonrası akşamlarımı müsli yeniden
çocuğun kendisinde olacak canım büyüselerde aynılar değişiklik yokherkese merhaba,
nasılsınız,inşllah iyisinizdir. beni soracak olursanız ben de iyiyim..
yalnız az önce kafayı sıyıracak noktaya geldim..sorun kilo değil . gerçi o da var da bugünlerde üsüme yapıştılar.
benim büyük oğlan dellendirdi sabah sabah..bi kaç gündür bozuğum ya ona vukuatlar çok..sorumsuzluk aynı 3 sene önce neyse şimdi de o.5. sınıfta.pazartesi anne 1 hf sonra yazılılar başlıcak dedi.tamam oğlum sen çalış sonra göz atalım beraber dedim.aynı gün akşam eve geldi anne yazılı olduk bugünmüş ben gelecek hafta sandıydım demez mi? gel de sabırlı ol. neresiyle dinliyor öğretmeni bilmem ki..sınavdanda çok iyi alamamış haliyle..bugünde okula gidecek zaman boya aradık anca aklına geldi boya.ablasının boyalarını kullanacakmış.ablanın odasında aradık .oda o kadar dağınık ki yerler dolu bi abla yok. o da 7. sınıfta sabahçı.cinler tepeme çıktı.onların bu dağınıklığı beni öldürecek..onlar daha rahat etsin diye geniş eve çıktık borca girdik. sonuç 2 tane dağınık oda...şimdi evdeyimde çalışmaya başlayınca nasıl başedecem bilmiyorum.bide küçük canavar var oda yıkıp geçiyor..offfff yardım et Rabbim..büyük çocukları olan kızlar sizler nasıl sorumluluk kazandırdınız çocuklarınıza.şunu yapın odanızı düzeltin demekten gına geldi...
hoşgeldinoff off arakadaşlar kilolarımla başım belada.ben geçen sene eylül ayında evlendim 56 kilo idim ve 1 sene içinde 71 kiloya ulaştım,yavaş yavaş çaktırmadan geldi kilolar valla nasıl ulaştım bu kiloya anlamıyorum.bekarken çalışıyordum işime yürüme gidiyordum.evlenince 6 ay evde kaldım.oturdum yedim tabi haliyle.nasıl vericem ben bu kiloları en azından 65 olmak istiyorum yardım edin((
geçmiş olsunslmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size
geçmiş olsunGünaydın kızlar :2: nasılsınız
Boğazlarım fena ağrıyo :2: sabah nesfit yiyorum öğlen haşlama sebze + yoğurt yiyorum ama akşam çorba ve yemek yiyorum :26: dün
annem bendeydi sağolsun baktı banaama sanki akşam yemekleri yüzünden kilo veremiycek gibi hissediyom kendimi :26: bide su
içemiyorum 3 gündür 1 litreyi zor içiyorum :26: normalde 3 litreyi hiç sıkılmadan içerdim :26:
darısı sana canım inşallah devamını getiririm
A.s. mavigoz abla nasılsın?
Ortalarda yoksun artık..
Ammaa kilolar verilmiş süpersin.
yaa gelir gelmez mızıklanmaya başladı ağrısı varmış uyuycakmış..kapıyı niye geç açıyomuşum..zili kapattım bilmiyonmuu.telide zor duydum napiyim dedim..ilaçlar alıncakmış..eczaneden alda gel hemen dedii..bende sabah sabah çıkamam ben daha yeni kalktım donuyorum kendime geliyim öyle falan dedim..bişey demeden yattı neyseki ilaçları alıp geldikten sonra bebek kesildi başımmaa nazlı kuşum benim..biraz evvelde bandajı açtırmaya kontrole gitti..iananırmısınız dün horultusundan uyuyamadım burnuna tampon yapmışlar sıfır nefes burunda öyle olunca ağızdan alıyo nefesii,,uyurkende danaya dönüşüyoo horrrr horrr...
fotoları albüme koymadım canımyaa karar verdim buraya koycam yüzüm görünmüyo nasılsaa sakıncası olmaz herhaldeee,,,olmaz dimiii..:44::44:
geçmiş olsun canım arada nazlanmak onlarında hakkı
ne alakası var canım diyetle süt kesilmesinin..sütü arttıran en büyük etken suuu bol su içiceksin oda kilo yapmıyo zaten...biz diyet yapmıyoruzki zaten her istediğimizi yiyerek zayıflıyoruz..tek farklaa gıdaları abartmada ölçülü yiyoruz okadar sende öyle yap hiç bi zararı olmaz sütünee...ama sakın benim gibi süt olur diye tatlı yemeğe kalkmaa inankii küllüyen yalaann..benim 5 aylıkken sütün kesildii ama okadarda çok tatlı yediğim haldeeee..ama suuuymuş önemli olan onu tüketmiyodum o var ah banaaa
bende bendeee 76 kiloyum 60 a düşmek istiyorum :))
bu azme yorum yapılmaz alkışlanırilk başladığım zamanlar
Eki Görüntüle 279776 Eki Görüntüle 279777 Eki Görüntüle 279779 Eki Görüntüle 279780 Eki Görüntüle 279781 Eki Görüntüle 279782 Eki Görüntüle 279783 Eki Görüntüle 279784
öncesi ve sonrası ikileme
Eki Görüntüle 279793 Eki Görüntüle 279794
buda 61.7 kg'ken
Eki Görüntüle 279807 Eki Görüntüle 279806 Eki Görüntüle 279805 Eki Görüntüle 279804 Eki Görüntüle 279803 Eki Görüntüle 279802 Eki Görüntüle 279808
bunlarda sonki çıtır hallerim =03.10.2011:78::87::103:
Eki Görüntüle 279811 Eki Görüntüle 279812 Eki Görüntüle 279813 Eki Görüntüle 279810 Eki Görüntüle 279814
her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştııhiç olmazsa herkeze moral olsun darısı başınıza güzeller
var canım kaloriyi en çok eliptik bisiklet yakıyo zor ayarda yapma bacaklarında kas olureliptik bisiklet kullanan varmı burda işe yarıyor mu acaba bilen varmı
tekrar geçmiş olsun canımçıtırlar nasılsınız...
kusura bakmayın bir haftadır yoktum...hem iş hem ev hemde böbrek olarakçok yoğundum ...bugün biraz rahatladım ve gelip muhabbete katılayım dedim...bütün hafta canım çıktı,bide üstüne böbreğim tekrarladı bu sefer tansiyonda yükselerek eşlik etti ama şu an hepsi kontrol altında...amma velakin yüksek tansiyon ve böbrekteki taştan dolayı vücudum ödem yaptı ve şu an ilaç kullanıyorum(söktürücü-tabikide doktorun kontrol ve tavsiye ettiği miktarda)...oyüzden bu hafta kilo bildiriminde fazla çıkıcam ama tek tesellim hepsinin ödem oluşu...yani kalıcı değil düzeliyorum vede geçmişe dalıp geliyorum,hepiciğinizide öpüyorum...
ortiiiiiiiiiiiiiii ...kusura bakma be kuşum bu hafta malesef artıda çıkıcam aşkitom...haftaya telafi ederim inş.
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
buda benim bildirimim
başlangıç 78
geçen hafta 69
bu hafta 68
giden 1000
toplam giden 10 kg
ortı genede vermıssın az da olsa üzülme bıdahakı haftaya daha cok gıder bak banaKızlaaar..
Uyuz oldum cidden..
ya 2 gundur wc ye cıkamıyorken 70.8 cıktım dun..
ardından 3 kere wc ye cıktım form cayı ıctım yesılcay vs 4 bucukta yemegımı bıtırdım.
ona ragmen bugun yıne 70.8 cıktım nasıl oluyor ya 100 gr bıle farketmez mi.. sinirden herseyı yıyesım var..
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.2 kg
Bu hafta: 70.8 kg
Giden: 400 gr
Toplam giden: 10.2 kg
Hedef: 60 kg
saol canım..
inşallah... çok sınırdayım yanı.. seytana uydum uyucam bugun...
canım sıkılınca hemen yemek yıyenlerdenım malesef... ınsallah bugunu hafıf atlarırım...
yedim yedim melemenimi afıyetle yedim valla, hem de saglıklı ve hafıfı bı ogun yapmıs oldumm, katıbımız pızaasını yerken ben de menemenımı hüplettim
senı zilli seni, bılgısayar kurdu, adamlar bılmıyo mu senın gorme ıhtımalını de senın dedıkodunu yapıyolar ya ınsan azcık utanıp sıkılır yanı :26: nıye havalı ggelmıssın acaba onlara, bı olay mı olmuştu aranızda
yerım senı yaa daha oncede demıstın aynı seyı güzel yorumun ıcın saol canım hala cabalıyom çünkü bu kıyafette cok göze batmasada fazlalıklarım var daha tabı buna caba denırse:26:
kzılar patron cıkabılırsınız dedı, bugun normlade yarım gun yaaannem de gelmış zaten eve gecıyomus sımdı taksıdeymıs, kardeımde bugun ızınlı o da evde, kociş yok sehır dısında, ben de eve gecıyorummm herkesın sımdıden cumhurıyet bayramı kutlu olsun iyi haftasonları
Kilo muhabbeti komik gelmeye başladı artık.
Akşamları serviste çoğu arkadaşım genç.
Bi gün konuşuyorduk biri dedi ki bayağı kilo verdin falan başka biri fazla da verme falan dedi.
Ordan bi kısçe atladı daha vermen gerekiyor bırakmıcaksın dimi dikkat etmeyi dedi.
Geçen akşamda serviste kaç kilo verdiğime dair bi muhabbet başladı.
Ben bişey demiyorum kendileri tahmin ediyor.
Bi tanesi 10 kilo dedi (uzun zamandır bizim şirkette)
Bi tanesi 5 dedi (yaklaşık 3-4 aydır bizim şirkette) ikiside doğruydu aslında.
100 gram verdim falan filan diye olayı makaraya vurdum.
Konunun özü herkes kilomla kafayı bozmuş durumda ben onlar kaa dert etmiyorum.
Komik insancıklar.
En komiği de fazla verme diyen arkadaş bundan 5 ay önce bi kilo muhabbetinde bana gülen bir insandı.
Onlara inat ve tabi ki kendim istediğim için kilo vermeye devammmm.
canım bütün dikkatler üzerinde
bide onlar seni 65 altında görünce çatlıyacaklar o zaman ne yorum yaparlar acaba
Keşke gözümü kapatsam açsam 60 olsam
Regl döneminde iyicene darlanıyorum ya.
Kendimi şu an pofidik pofidik hissediyorum.
kiloları verirken tadını çıkartmaya bak ben aynaya bakınca giden kilolarımdan mutlu oluyorum dahada hırslanıyorum
yaza çıpçıtır olarak çıkacaksın ne güzel
Ödediniz mi parackları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?