70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım bunlar lcw den daha once aldıgım pantolonun bırı koton dıgerı begendıkten dedıgın gıbı kapalılara hıtap eden magazalarda fıyatlar daha uçuk.kimliğe baktım da ordakı denedıgım pantolon cok düşük beldı ve fazlalıklarımı cıkarıyodu o yuzdne almadım ama orda bı bluz begendım belkı tekrar bakarım fırsat bulursam yanı kac gundur gezıyodum işte sonunda kotondan 3 parca aldım bı takım yaptım bugunde lcw den bu takım sımdı begendıkten aldıgım pantolon üzerine bıseyler bulmam lazım onunda acelesı yok sımdılık bunlar benı kurtarır

kzılar patron cıkabılırsınız dedı, bugun normlade yarım gun yaa annem de gelmış zaten eve gecıyomus sımdı taksıdeymıs, kardeımde bugun ızınlı o da evde, kociş yok sehır dısında, ben de eve gecıyorummm herkesın sımdıden cumhurıyet bayramı kutlu olsun iyi haftasonları

geçmiş olsun canım
tatili hapıp gelmişsin hoş geldin
çocuğun kendisinde olacak canım büyüselerde aynılar değişiklik yok
hoşgeldin
slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size
geçmiş olsun
geçmiş olsun

A.s. mavigoz abla nasılsın?
Ortalarda yoksun artık..
Ammaa kilolar verilmiş süpersin.
darısı sana canım inşallah devamını getiririm

bende bendeee 76 kiloyum 60 a düşmek istiyorum :))

bu azme yorum yapılmaz alkışlanır
eliptik bisiklet kullanan varmı burda işe yarıyor mu acaba bilen varmı
var canım kaloriyi en çok eliptik bisiklet yakıyo zor ayarda yapma bacaklarında kas olur
tekrar geçmiş olsun canım

ortı genede vermıssın az da olsa üzülme bıdahakı haftaya daha cok gıder bak bana
saol canım..
inşallah... çok sınırdayım yanı.. seytana uydum uyucam bugun...
canım sıkılınca hemen yemek yıyenlerdenım malesef... ınsallah bugunu hafıf atlarırım...

bende aynıyım yaa bu hafta az vermen cok stres yaptıgında yada az yedıgınden olabılır mı acaba vucut depolamaya calısmıstır belkı

Ya sohbetinden hoşnut olmadıgım insanlara mesafeli yaklaşıyorum.
Onlarda bunu totosu kalkık kimseyle konuşmuyo durumuna çekiyorlar.
Amma cidden muhabbetleri sarmıyor bide işyerinden çok arkdaş edinmekte iyi değil.
Hele ki bizim burdan var arkadaşım tabi ki ama hepsiyle çok konuşmak iyi değil.
Bide salakca bişiler dediklerinden bozuyorum ondan dolayı demiş olabilirler.

yerım senı yaa daha oncede demıstın aynı seyıgüzel yorumun ıcın saol canım hala cabalıyom çünkü bu kıyafette cok göze batmasada fazlalıklarım var daha tabı buna caba denırse:26:

Olurr olurr accık sabrettin mi ideal kilona gelirsin sen

Süpermiş yaa keşke bizimkilerde gönderse
İyi tatiller ger-düşümmmmm

Baslangıc kilo:71.7
gecen hftaki kilo: 69.3
bu haftaki kilo: 69.7
fark:+400
toplam fark:2000gr
hedef:50

başlangıç 79
geçen hafta73.5
bu hafta71.9
giden 1.6
toplam 7.1
hedef 65

mesaj kutun dolu olduğu için buraya yazdım sonra görmedim deme

canım bütün dikkatler üzerinde
bide onlar seni 65 altında görünce çatlıyacaklar o zaman ne yorum yaparlar acaba

Keşke gözümü kapatsam açsam 60 olsam
Regl döneminde iyicene darlanıyorum ya.
Kendimi şu an pofidik pofidik hissediyorum.

kiloları verirken tadını çıkartmaya bak ben aynaya bakınca giden kilolarımdan mutlu oluyorum dahada hırslanıyorum
yaza çıpçıtır olarak çıkacaksın ne güzel

Ödediniz mi parackları

Bitttiiii bittiiiii bi ara çek keserken otomatiğe bağlamışım kendimi

Havaleleri eftleride bankadan ben yapmaya başladım :26: masraf alıyolar artık hemde bi havaleden 40 TL cimri patron bana yaptırıyo netten

Param olsa banka kurardım he NaFBanK

"triendy21 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için triendy21 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir."

Tubişşş sana mesaj atamıyom özelden ve bu uyarı çıkıyo karşıma çok popülersin yawww bildirimi buraya yaptım sakın beni unutma anacııımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…