70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün çok yakın bir arkadaşımdan çok güzel bir haber aldımmm. tam 4 yıldır bebek için uğraşıyodu çok istiyordu 5 haftalık hamileymişşşş nasıl mutluyum anlatamam kendim kalsam bukadan yani... demekki rabbim zamanını biliyor nasip nezamansa o zaman oluyor bunu anladım.. çokta üzmemek lazım hiç beklemediği anda hamile kaldı allahım sağlıklı doğum nasip eder işallah

Muhasebe zor ya.
Allah kolaylık versin size

Sağol canım işime karışmadıkları sürece seviyorum muhasebeyi

eee sen napıyosun geçmişe de bakamadım ne var ne yok

Bide şeyden haber varmı :26: anladın sen aradımı :26:

daha iyi bankadan yapmak ben netten yapıyom faks çekmeye talimat yazmaya üşeniyom valla hemde daha ekonomik benimde anam ağladı sabahtan beri parmaklarım klavyeye yapıştı galiba

kolay gelsin canım...

Muhasebe zor ya.
Allah kolaylık versin size

Sağol bebem. bazen diyom niye bu mesleği seçtim diye ama kolaya kaçtım biraz ondan bide seneye mali müşavir sınavları için yırtcam kendimi hala yırtınıyom :2::2: aöf nin bitmesini bekliyom. sıkıcı bi iş harbiden kolaylık versin bütün muhasebecilere

Sağol canım işime karışmadıkları sürece seviyorum muhasebeyi
eee sen napıyosun geçmişe de bakamadım ne var ne yok
Bide şeyden haber varmı :26: anladın sen aradımı :26:

Nabıyım +300 deyim fenalardayım
Konuştuk canım bir kere sorun olmadığını söyledi ama hala garip davranıyor.
Anlamadım sebebini kontor yok dedi ama normalde de benim faturalı oldugundan ben arıyordum onu.
Bu bi bahane ama benimle sadece böyle olsa neyse dicem.
Ailesiylede konuşmuyormuş 2 haftadır bir garip diyo kız kardeşi sana bişey dedi mi falan diye soruyor.
Anlamadım bende:26:
Ama bende Ger-düş gibi duygusal açlık çekiyorum.

Çok sevindim canım inşaallah güzel bir hamilelik dönemi geçirir.
Kazasız belasız bebişini kucagına alır.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah.

Sağol tatlım amin işallahhhh

Ya onun riski korkutuyo beni :18: ya yanlış olursa ya eksik olursa vs vs vs yoksa kesinlikle rahat yok talimat gelmedi yok faks okunmadı vırt zırt derdi yok

Ama öğrenicem dadlımm benden kaçamaz kaçsa da kurtulamaz

mali müşavir miii stresten kel kalırım ben mali müşavir olsam

Bu arada arkadaşının hamileliği hayırlı olsun canım

Psikolojisi bozulmuş sanırsam :26: ben anlamıyorum nedir bu askerlik psikolojisi

Sanki bekleyenin psikolojisi hiç bozulmuyo

ay neyse şimdi şirketten bi pazarlamacıyla tartıştım erkeklere karşı nefret doluyum şuan :113::113::113::113:

Aynen beklemek zor bunu anlatamıyorum ama.
Ona göre hayatım normal akısında herseyim var sıkıntım yok vs vs
Neyse düzelir umarım..
Aman takılma canım herkes kıl..
Sen yarın çalışacak mısın?
Ben maalesef çalışıyorum

yaparsın canım ya nolcak benim herşey netten alışıyo insan zamanla. yaptığını birkaç kez kontrol et son onayı vermeden önce hiç bişeycik olmaz sağol tatlım...arkadışım için iyi dileklerine.amin

he ya mali müşavir amacım belgeyi alıp yine özel sektörde çalışmak şuan aldığım maaşı birkaç mislini almak büro falan açmaya niyetim yok Aman Allah korusun

Ben-cil varlıklar işte ben hep diyorum herkes kendi için ben-cil olmalı yoksa bu hayat çekilmiyo canım

Sen orda sıkıntı çekiyosun diye bende çekmek zorunda değilim seni anlamak zorunda da değilim ama sağduyulu olmaya çalışıyorum dimi

sende bunu gör :26: yok görmezler düzelir canım düzelir hayırlısıyla bi gelsinde

İnsanlara laf söylemeye gelmiyo burunlarından kıl aldırmıyolar ondan sonra bende tersliyorum cevap vermiyorum havalı

oluyorum ukala oluyorum onlara göre

Beni siz delirttinizz diye haykırasım geliyo bazen

Özümde kedi gibi insanım oysa

Yarın çalışıyomusun :26: ben çalışmıyorum ama zaten ben bitek 29 Ekim, 1 Ocak ve bayramlarda çalışmıyorum

Öğlene kadar mı peki bebikim ?

Hııı o zaman iyi tatlım ya yoksa büro korkutucu geliyo bana

Bide aptal insanlara tahammülün yok sanırım aynı benim gibi
İnsanlar çok dar düşünceli yapıları da öyle dolayısıyla çıldırtıyorlar.
Boşver millet sürekli bişiler der
Ayrıca herkesle iyi geçinmek zorunda değilsin bırak bu da senin farkın olsun
Evet çalışıcam 1e kadar..
Bizde ne mesai var ne bişi.
Mesai olsa en azından mesaim var derim
Her daim çalışıyoruz..

Bekleyene de zor askerdekinede insanlar o dönemde daha hassas oluyor maaleseff hepsi gelip geçiyor.. seviyorsunuz birbirinizi belli kopamıcağınız her ilişkide zor zamanlar oluyor tatlım bizde neler neler atlattık üni.okumaya trabzona gitti bekledim 15 ay askerlik yaptı bekledimmm o zamanlar geçmicek gibiydi şimdi hatrlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş evlenmişiz 3,5 sene olmuş hiç bişey anlamadım... Allah hakkınızda hayırlısını versinn geldiğinde düzelir herşey askerliğin psikolojisi başka :44::44:sende üzme boşver he he de geç malum yaşanan olaylarda etkilemiştir hergün şehit haberi Allah hepsinin yardımcısı olsun vatanımızı bekleyenlerin...

Sende bayagı beklemişsin hee :119:
Ne güzel mutlu son ama..
Ya beklemek sorun değilde böyle soğuk gibi bu aralar ne bilim.
Hepimizin hakkında hayırlısı tabi canım..
Bekliyoruz bakalım gelince ne olacak az kaldı şimdilik :)
460dan düşünce
2 yıl daha dışardan bitiremedi sabredip
Amin hepsinin yardımcısı olsun canım..

bizdede resmi tatiller arefe günleri vs. hep çalışılır yılbaşı günü bile tam mesai birtek ayın 1.de çalışmıyoz 31 aralık herkes yarım gün yada tam gün tatil.. normalde de cumartesileri 3-4 e kadar çalışırız ama ne mesai verirler ne bişey.. zaten mesai vermedikleri için kullanıyorlar. bütün tatillerde eşim hep evdedir ben işte ne şanslısın diyorum. bugün bile yarım gün çalıştı ben tam gün yarın geleceğiz herhalde bizde ama gelmeme ihtimalimde var izin isteyeceğim evin işlerini bitirmem lazım

Derlerrrr derlerrr ben ne yapsam ne etsem derlerrr

evet benim farkım olsun

Bizde de mesai yok valla canım neymişşşşşşşş idari personele mesai olmazmış

Ben kaçıyorum servis beni bekler

akşam gelebilirsem gelicem hem geçmişi okurum

Öptüm canım seni hepinizi öptüm kızlarrrr iyi akşamlar

insan sevdimi bekliyo ne olursa olsunn.. benim ilk gözağrım 15 yaşında tanıştım onunla şimdi 26 yaşındayım 11 sene geçmiş bunun 6 senesi hep bekledim çok sorunlarda yaşadık uzaklardan dolayı oluyo hepsi yanyana gelince bitiyo merak etme.. sırf sana değilki ailesine de aynıymış demekki canı sıkkın psikolojisi bozuk.. evinde ailesinden senden uzak ben anlıyorum onu... benim eşim bingöldeydi ayda bir konuşabiliyorduk hep dağlarda ne zor günler geçirdik hepsi bitti geçti... sizinde geçecek işallah

iyi akşamlar canımmm... öpüldünnn

başlangıç(30 ekim 2010):86 kg
geçen hafta:60.3
bu hafta:61.0
gelen:700 gr.
toplam giden:25 kg
hedef:58 kg
boy:162 cm.
beden:38
kızlar bu hafta hastalık ,iş yoğunluğu derken artıya geçmiş bulunuyorumama önce sağlık değilmihepinizi öpüyorum

geçmiş olsun canım.. tabiki sağlık daha önemli iyileş diyetine devam edersin sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…