geçmiş olsun canım.. tabiki sağlık daha önemli iyileş diyetine devam edersin sıkma canını
sağol bitanem..aslında diyetide koyvermedim ama yüksek tansiyondan dolayı gelen ödem mahvetti beni...aslında +1500 idim ama idrar söktürücüyle tansiyona takviye ilaç yapılınca 700 le kurtardım,bunada şükür ...tansiyonum yükselmesinde bukadarcık artıya razıyım ben
sağol bitanem..aslında diyetide koyvermedim ama yüksek tansiyondan dolayı gelen ödem mahvetti beni...aslında +1500 idim ama idrar söktürücüyle tansiyona takviye ilaç yapılınca 700 le kurtardım,bunada şükür ...tansiyonum yükselmesinde bukadarcık artıya razıyım ben
bu arada avatarındaki resimdeki senmisinnn:26::26: çok incesinnn belin incecikmaaşallah ay nasıl özendim
evet benim ,o resimde 63 kiloydum ağustos ayıydı
cok tebrik ediyorum cok buyuk basariilk başladığım zamanlar
Eki Görüntüle 279776 Eki Görüntüle 279777 Eki Görüntüle 279779 Eki Görüntüle 279780 Eki Görüntüle 279781 Eki Görüntüle 279782 Eki Görüntüle 279783 Eki Görüntüle 279784
öncesi ve sonrası ikileme
Eki Görüntüle 279793 Eki Görüntüle 279794
buda 61.7 kg'ken
Eki Görüntüle 279807 Eki Görüntüle 279806 Eki Görüntüle 279805 Eki Görüntüle 279804 Eki Görüntüle 279803 Eki Görüntüle 279802 Eki Görüntüle 279808
bunlarda sonki çıtır hallerim =03.10.2011:78::87::103:
Eki Görüntüle 279811 Eki Görüntüle 279812 Eki Görüntüle 279813 Eki Görüntüle 279810 Eki Görüntüle 279814
her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştııhiç olmazsa herkeze moral olsun darısı başınıza güzeller
merhaba herkese bende yeni üye olanlardanım ve ilk kez yorum yapıyorum:) bende 81.5 ile başladım bu 6.haftam 74.8im şimdilik :)
ikinizde hoşgeldiniz kızlar...leylem canım senin gibi yeni doğum yapmış ecrin geldi aklıma bir kişi daha var onlarla ortak bir gidişat belirleyip yardımlaşabilir paylaşabilirsin canım...slm kızalr bende evlendıgımde 60 kıloydum sonra 63 oldum bır yıl ıcınde en son gecen yıl kasım ayında 67 oldum hayatımın en kılolu donemıydı bu ay rejıme baslayayım dedım vee hamıle kaldım o kıloyla 3 ay oldu dogum yapalı sımdı 76 kıloyum bebek emzırıyorum nasıl bır dıyet yapabılırım lutfen yardım edın psıkolojım bozuldu gören de ayy kılolarda gıtmemeıs dedıkce daha da sinir oluyorum napabılırm sızce spor da yapmıyorum aslında yapmak ıstıyorum ama hep tembellık edıyorumm
aşkitom çok geçmiş olsun canım yaaaaa...merak etme bende 2 gündür kocişle çok kötüydüm ama biraz önce çocuklarla beraber yemeğe gittikde barış imzalandı....benim gidecek annem yanımda olmadığı için ayrı odalarda takıldık iki gün,çok zor oluyor ama neyse sende bende tatlıya bağlamışız şükür...ben gene mesaj atayım sana güzelim görüşürüzkızlaar ailevi sorunlardan ötürü dün giremedim akşam..mj kutum dolmuş,,şimdi boşalttım biraz..göndermeyenler gece 12ye kadar gönderebilirler hatta sabaha kadar gönderebilirsin çünkü listeyi yarın yapıcam..anlayışınız için teşk. ederim..inanınki şunu söyliyim sizee.dün eşimle kavga ettik gece 12de ve evi terkettim ..annemin evinde kaldım ama ne geceydii..çocuklar falan çok zorduu soğukta dışardaa..neysee bugün sabah konuştuk bende geri geldim..öyle iştee.canım sıkkındı..kusura bakmayın mj larınıza cvbta veremedim kusuruma bakmayın kızlar çok fenayım...
ortii ne kusuru yaa bende fenayım bu haftaa..yalnız bildirimin gelmemiş..okuycam belki topiğe yapmışsındır orti bildiriminide gönderemedim..inş liste yapmamıştır sena ablaa:26:
ben geçmişi okuyup gelene kadar herkes kaçmış...bugün bisürü cıss götürdüm...kilo vermeyi unutarak tadına vara vara yedim..ne zamandır ymek istediğim bişeydi...söylemiyim canınız ççekmesin..ama bu saat itibarıyle salıklı beslenmeye dönülmüştür..duyurulur.....ve bu hafta hiç kaçamak yapmamaya çalışıcam.hatta bayrama kadar..bayramda 2 güntermal bi otele gdicez..bol bol yemek.bol bol yüzmek...
en azından inşallah kilo almadan gelirim diye düşünüyorum..
kimse yokkkkkkkk.....
ben de gidiyorum işte..
ikinizde hoşgeldiniz kızlar...leylem canım senin gibi yeni doğum yapmış ecrin geldi aklıma bir kişi daha var onlarla ortak bir gidişat belirleyip yardımlaşabilir paylaşabilirsin canım...
tekrar hoşgeldiniz
aşkitom çok geçmiş olsun canım yaaaaa...merak etme bende 2 gündür kocişle çok kötüydüm ama biraz önce çocuklarla beraber yemeğe gittikde barış imzalandı....benim gidecek annem yanımda olmadığı için ayrı odalarda takıldık iki gün,çok zor oluyor ama neyse sende bende tatlıya bağlamışız şükür...ben gene mesaj atayım sana güzelim görüşürüz
:
sevindim senin adınadaa..ben yazdığın bildirimi alıp sena ablaya yolladım..ama sen yinede yaparsan iyi olur
kilo bildirimi:
başlangıç:79.8
geçen:59.8
bu hafta:60.4 (sabah tartılmadığım için..akşam yemekten önce tartıldım:annemin evindeydim sabah ,,kendi evimede akşam geldim)
gelen:600
toplam giden:19.4
hedef:58
kızlaar ailevi sorunlardan ötürü dün giremedim akşam..mj kutum dolmuş,,şimdi boşalttım biraz..göndermeyenler gece 12ye kadar gönderebilirler hatta sabaha kadar gönderebilirsin çünkü listeyi yarın yapıcam..anlayışınız için teşk. ederim..inanınki şunu söyliyim sizee.dün eşimle kavga ettik gece 12de ve evi terkettim ..annemin evinde kaldım ama ne geceydii..çocuklar falan çok zorduu soğukta dışardaa..neysee bugün sabah konuştuk bende geri geldim..öyle iştee.canım sıkkındı..kusura bakmayın mj larınıza cvbta veremedim kusuruma bakmayın kızlar çok fenayım...
ortii ne kusuru yaa bende fenayım bu haftaa..yalnız bildirimin gelmemiş..okuycam belki topiğe yapmışsındır orti bildiriminide gönderemedim..inş liste yapmamıştır sena ablaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?