70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iş yerimize yine tatlı geldi çok güzel görünüyordu bi parça aldım beni kesti
en azından nefsim köreldi ama bu arada yukarı çık aşagı in epey kalori yakıyorum allahtan
ofis 3 katlıda spor oluyor bana:))))bu arada 50 kalça 50 de sopalı hareket yaptım acayip terledim
sırtım cımcık oldu valla ayyyy bari yediğim tatlıyı bolelikle yakayım demi kızlar:)))

hoşgeldin canım,bence hiç zaman kaybetmeden başla,burda aradığın desteğin fazlasını bulacaksın
yarın kilo bildirimi yapıcaz

Çok teşekkür ederim canım, desteğin için çok sağol.İnşallah bende zayıflayıf başarı öyküleri topiğindede bir konu açma şerefine nail olurum.:1hug:

Ama ben yapamıyorum yaa o kadar yemicem diyorum içmicem diyorum sabahları uyumıcam erkenden yürüyüşe çıkıcam diyorum ve hiç birini yapamıyorum bugün bi arkadaşım geldi lx6090 diye bir hap kullanmaya başlamış bu hafta incelmiş biraz 1,5 kg verdiğini söyledi ama artık ilaçta kullanmak istemiyorum çünkü bırakınca şişiyoruz yine herkesde böyle oluyor off yaa 6 ay kaldı düğüne bende icraat yok kendime bela okumaya başlayacağım yakında

ya güzelim ama kendine bu kadar haksızlık etmemelisin,kendine iyi davran lütfen...
artık havalar güzelleşiyor bahar da geldi,mesela yarın sabah yürüyüşe başlayabilirsin,spor yapınca insan kendini çok iyi hissediyor,yemek yemeye devam et ama tercihini kalorisi az olan besinlerden yana kullan,mesela canın tatlımı istedi... light tatlı ye yada sütlü dondurma,ye...pilav yerine bulgur ye,et leride ızgarada pişir,ekmek seçiminide kepekli den yana kullan oldu bitti işte,1 ay böyle beslen en azından 2 kilo verirsin,vucudun alışıncada diğer aylar biraz daha dikkat edersin ve 6 aya kadar istediğin kiloya ulaşırsın. moral bozmak,isyan etmek yok tamammı canım benim :1hug:

canım hayatında küçük değişiklikler yaparak başla bence yiyorsan birazını yeme ekmek 2 dilim yiyorsan önce bir dilime düşür işyerinde olabildiğince hareket etmeye çalış işten eve giderkende bir durak önce in yolunu uzat ve bol bol su iç :)
sonra biraz verdikçe gaza gelirsin tahminimce :)

mrhba arkadaşlar ben fatma.79 kiloyum boyum 1,68 kilo konusunda çok muzdaribimevlendikten sonra tam 21 kilo aldım.5 senelik evliyim.sigarayı bıraktım 3 sene oldu.tabi boğazımda açıldı bitürlü kapanmıyo cokacimcoook beni de aranıza alırmısınız:a015:

aramızdasın canım,hoşgeldin,:1hug:

tabiki canım ,seve seve...

ara öğün 2 elma yedim,şu ana kadarda 1,5 litre suyum bitti
tabi bende bittim,lavaboyla ofis arasında mekik dokuyorum resmen

AyParCaMM , Kirazz_z çookk teşekkürler sağolun...a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

sonunda oldu.... yupiiiii....:1hug::1hug::1hug:

merhaba herkese geçenlerde k.k da okudum 1 kilo 8000 (yada başka yerde 7000 yazıyordu) kaloriye eşitmiş ona göre yerken ya da spor yapmazken iyi düşünün

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar bugün öğlende minik bir karnıyarık ve 1 kaşık bulgur pilavı yedim
yediğime pişman oldum,midem felaket oldu ya
akşam semizotu ve yoğurt yicem

kızlar selam uzun zamandır girmedim bu topiğe aslına bakarsanız ilk açıldığında oldukça fazla yazıyordum ama ondan sonra yazamadım ne yazıkki
bugün ebru şallıyla pilates indirdim inşallah faydası olacak ......
birde şu boğazı tutabilek tam süper olacakta yaz geliyor o yüzden hepimizi bir telaş aldı inanıyorum ki hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacağız bu sayede:roflol:
öptüm hepinizi artık daha fazla vakit ayıracağım buraya

ben de bugün 1 pkt form büsküvi yanında peynir yedim.1 fincan ada çayı bol su içtim.öğlen saat 14de yarım pkt form büsküvi yoğurt ve yumurtalı tilkimen kavurması yedim.tilkimeni bilirmisiniz?ege yöresinde bi ot çeşiti.biraz acımtırak ama lezzetli.az önce yeşil çayımı içtim ve tabi bolsu.akşama bi kase yoğurt yarım paket form bskvi.bellki elma.bakalım.bugün ikinci günüm.hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…