70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy midem kazınmaya başladı imdadıma ada çayı yetişti
2 bardak ada çayı içtim ohh mis gibi yarın inş kilo vermiş olurum:)))

selam kizlar
bende bugun sabah iki kahve az öncede karnibahar hasladim yagsiz yogort döktüm üzerine yedim ve yag koymadigim salata
aksama ise meyve yerim
yani yag ve seker tahil asla almiyorum yinede kilo kolay verilmiyor önceden neler neler yerdim

ben bu şekilde beslenirsem ölürüüümmmallah korusun dikkat et..

canım form bisküvi tabiki çok değil ama sebze yoğunluklu beslenmeyi tercih et . bir paketi tamamen yeme mesela öğlen sebze mi yiyorsun 4 5 tane max.bisküvi yiyebilirsin ben o şekilde yapıyorum .....

bu arada yeşil çay da günde maximum 2 bardak tüketilmeli

azracım tabiki zayıflayabilirsin ancak metobolizman mı yavaş vücudunu şaşırtmalısın .metobolizmayı hızlandırıcı yöntemleri araştırarak başla bence mesela spor gibi belkide kas oranın düşük olduğu için istediğin şekilde zayıflayamıyorsun biliyorsun ki kaslar yağ yakan fabrikalar olarak görülüyor:asigim::1hug:a.s.

bende ne yediğimi yazayım bari:))
lapa diyeti yapıyorum 2 gündür
2 bardakta kahve içtim akşam da lapa :roflol:

bende ne yediğimi yazayım bari:))
lapa diyeti yapıyorum 2 gündür
2 bardakta kahve içtim akşam da lapa :roflol:

yoooooookkk ben senin yediklerini yersem ölürüm.şuan karnımda sopalı canavarlar tepinmeye başladı bile delikafadulden napim dedim form çayımı yaptım içiyorum sonra yine su:1no2:napim offff çokkk acıktım çokkkkkdelikafadulden

AKŞAM YEMEK YEMEDEN ÖNCE SU İÇ BOL BOL KÜÇÜK LOKMALARLA YE İNAN İŞE YARIYOR...
VE EN ÖNEMLİSİ TATLIM ŞUNU DÜŞÜN YEMEĞE BAŞLAMADAN ÖNCE
YEDİĞİN BİR KAŞIK PİLAV YADA HER NEYSE BELKİDE BİR DİLİM BAKLAVA ...
BİR DİLİM BAKLAVAYLA ALACAĞIN LEZZETLE BİR TEPSİYİ YİYİNCE ALACAĞIN TAT AYNI
ARADAKİ FARK BİRİ NEFSİNİ KÖRELTİYOR ÖTEKİ POPONUUUU BÜYÜTÜYORRRR:roflol::roflol:

arada yarım muz yarım portakal ve 1tane kivi yedim
akşam yemegi olarak yine ot yemegimm var şimdi tabaga koydum ama yarısını bile yemedim daha birde yogurt yiyecemm
aferin bana bugünüde böyle atlattım sayılırr
kaçamak yapmadımmmmmmm

Ya arkadaslar yarin nasil yapiyoruz kilo bildirimini herkes burayami yaziyor nekadar verdigini ben ilk kez yapicagimda

kizlar ben kendimi 70 kg saniyordum tartim beni yaniltti neyseki babi$kom bugun gramiyla tartan tarti almiss:1hug: çok sewindim çünküüüü 71 kg gösterdi Allahtan fazla cikmadi:sm_cool:
bugun sabah kahwaltimda 3 tane kasarli tost çilek çayi(biraz sekerini fazla kaçirdim), marul wardi. sabah kahwaltimi çok geç yaptim 11di sanirim.. 2. gün tembellik yaptim sabah yürüyüsü yapmadim çünkü hawa çok kötüydü neyseki kahwaltimdan sonra çiktim kizkardesimle 60 dk yürüyüs 30 dkkada ko$u yaptik.. o arada elimde çilekli meywe içecegim (diyet içecegi) wardii..

yoldan geçenler öküzün trene baktigi gibi bakiyordu, kimiside laf atti tabi biz hiç takmadik.. ya sanki çok kötü birsey yapiyoruzz manyaklarrrr.. bizim kaldigimiz yerde kimse kosu yapmaz.. ot gibi yasarlar

neyse ewe geldik yengecigim döktürmüs kawurma falan wardi ben dünden kalan çorba, tomates, salatalik, maydonozumu yedim kalktim.. çok terlemistiim ewe gelene kadar sudan çikmis baliga döndüm. terim sogumadan dusumu aldim.:dance:
ara yemegi olarak hiçbirsey yemedim canim istemedi sanirim içecegim bastirdi..

bugunluk zayiflamak adina yaptiklarim bunlardi kizlar
biraz sonra yesil çay yapar içerim sonra hopiiiissss yaparim
çok yoruldum ya adamlik hayrim kalmadiii :bbo:

yarin bana bir arkadasim katilacakkk :teytey:
hepberaber haydin kizlarrr zayiflayalimmm

ben geldim... bugün iş çıkışı 1.5 saat yürüdüm... gelincede 1 bardak lahan çorbası... brokoli salatası ve pırasa yemeği yedim... şimdide metabolizma çayımı içiyorum... ben yarın sabah tartılacağım kiloda fazla değişiklik yok ama incelme var gibi... bakalım... bugün daha 3. günümdü... bundan sonra dahada güzel olacak...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt

Ben aski memnuya bakiyorum ve bakarkende sinir krizi geciriyorum, sinir krizi gecirirkende aklima cikolata geliyor kötükedihüso
bende en son cözüm dizi seyrederken biraz haraket dedim kendimce haraket ediyorum :)) sen ne yapiyorsun bursefa???

AYYY NEGICIK O BİHTERYA BİKAŞIK SUDA BOGASIMM GELİYORRR
BENİMDE AKLIMA TATLI BİŞEYLER YEMEK GELDİİ 3TANE YULAFLI BİSKÜVİ YEDİMM HEP BİHTERİN YÜZÜNE:mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…