ben de bugün 1 pkt form büsküvi yanında peynir yedim.1 fincan ada çayı bol su içtim.öğlen saat 14de yarım pkt form büsküvi yoğurt ve yumurtalı tilkimen kavurması yedim.tilkimeni bilirmisiniz?ege yöresinde bi ot çeşiti.biraz acımtırak ama lezzetli.az önce yeşil çayımı içtim ve tabi bolsu.akşama bi kase yoğurt yarım paket form bskvi.bellki elma.bakalım.bugün ikinci günüm.hadi bakalım.[/QUOTE
canım bu form bisküvileri çok tüketmiyomusun,sonuçta lıght diye çok aldanmamak lazım
ben bu şekilde beslenirsem ölürüüümmmselam kizlar
bende bugun sabah iki kahve az öncede karnibahar hasladim yagsiz yogort döktüm üzerine yedim ve yag koymadigim salata
aksama ise meyve yerim
yani yag ve seker tahil asla almiyorum yinede kilo kolay verilmiyor önceden neler neler yerdim
ben de bugün 1 pkt form büsküvi yanında peynir yedim.1 fincan ada çayı bol su içtim.öğlen saat 14de yarım pkt form büsküvi yoğurt ve yumurtalı tilkimen kavurması yedim.tilkimeni bilirmisiniz?ege yöresinde bi ot çeşiti.biraz acımtırak ama lezzetli.az önce yeşil çayımı içtim ve tabi bolsu.akşama bi kase yoğurt yarım paket form bskvi.bellki elma.bakalım.bugün ikinci günüm.hadi bakalım.
bende ne yediğimi yazayım bari:))
lapa diyeti yapıyorum 2 gündür
2 bardakta kahve içtim akşam da lapa :roflol:
yoooooookkk ben senin yediklerini yersem ölürüm.şuan karnımda sopalı canavarlar tepinmeye başladı bile delikafadulden napim dedim form çayımı yaptım içiyorum sonra yine su:1no2:napim offff çokkk acıktım çokkkkkdelikafadulden
Ya arkadaslar yarin nasil yapiyoruz kilo bildirimini herkes burayami yaziyor nekadar verdigini ben ilk kez yapicagimda
Ben aski memnuya bakiyorum ve bakarkende sinir krizi geciriyorum, sinir krizi gecirirkende aklima cikolata geliyor kötükedihüso
bende en son cözüm dizi seyrederken biraz haraket dedim kendimce haraket ediyorum :)) sen ne yapiyorsun bursefa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?