70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çay içiyorum bir taraftan dizi seyrettim... bu krizde böyle yaşantılar gösterip insanlarıda bunalıma sokacaklar... dizi zaten entrika kaynıyor... yalan rüzgarına dönecek bence...hihoyyythihoyyythihoyyyt

CANIM BENCEDE İNCELME VARDIRR MUHAKKAK
BENDE YARIN TARTILMIYACAMM
HAFTAYA ARTIKKhihoyyythihoyyyt

AYYY NEGICIK O BİHTERYA BİKAŞIK SUDA BOGASIMM GELİYORRR
BENİMDE AKLIMA TATLI BİŞEYLER YEMEK GELDİİ 3TANE YULAFLI BİSKÜVİ YEDİMM HEP BİHTERİN YÜZÜNE

kızlar bihter'e sinilenip kendinize zarar vermeyin... sallayın gitsin.... sositosositosositososito klava:klava:

CANIM BENCEDE İNCELME VARDIRR MUHAKKAK
BENDE YARIN TARTILMIYACAMM
HAFTAYA ARTIKK

yarın sabah tartılacağım canım aç karnına tartılmak gerekiyormuş rejime başlarken öyle yapmıştım... bakalım sabah ne gösterecek????

Bu diziler sadece kötü örnek ya sabirrrr en iyisi göbek popo sallamaya devam dizi seyrederken iyi ter döktüm :lepi:
Sizce nesine gircekler iddaya????????

--------------------------------------------------------------------------------

Bu diziler sadece kötü örnek ya sabirrrr en iyisi göbek popo sallamaya devam dizi seyrederken iyi ter döktüm
Sizce nesine gircekler iddaya????????

bence ''parfüme'' devam.... süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz

Bence o bakislar parfümden haric herseyi söylüyordu
Nekadar kötü niyetli oldum ya

haklısın basamak olarak kullanıyor sanki ???? bahane yaratıp, kıştırtıp sonrada geri plana çekiliyor.... istemem yan cebime koy... :tomato: :tomato: :tomato:

dizide bitti ama hala kimse yok... zambakda kaçtı sanırım...

bursefa nezamandir rejimdesin tatlim ?

uzun zamandır niyetim vardı ama salı günü kesin başladım.... 3. günüm bitti... ama baya sıkı yapıyorum.... kıtırlıktan çıkıp çıtır olacağım... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

burdayım burdayımm geldimmmmhihoyyythihoyyyt

Bende burdayim Annem dizisine bakiyorum bi yandanda tv karsisinda hoplayip zipliyorum sonra dusa gircem acaba kalori yakabildimmi bayada terledim :teytey:

burdayım oyun oynuyordum.. kimse olmayınca bir buraya bir oyuna baktım...

Bende burdayim Annem dizisine bakiyorum bi yandanda tv karsisinda hoplayip zipliyorum sonra dusa gircem acaba kalori yakabildimmi bayada terledim :teytey:

bende izliyorum annem dizisiniii
biyandanda buralara bakıyorummmm
canım hoplayıp zıplamanın muhakkak etkisi olurrr
benim şuan halimm yok bugünn bayagıı hopladım bende -tatlicadiarzu-

Bende burdayim Annem dizisine bakiyorum bi yandanda tv karsisinda hoplayip zipliyorum sonra dusa gircem acaba kalori yakabildimmi bayada terledim

inşallah yakmışsındır canım.... bende oturdum kaldım ama akşam üzeri 1.5 saat yürüdüm.... servisten yolda inip yürüyorum... iyi geliyor... bunca çaba sonucunda birazcık verdiğimizi görsek daha çok gaza geleceğiz... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Yarin görcez bakalim faydasi olmusmu benim daha yeni oldu ama yinede verdim galiba bitane pantolunum vardi giremiyordum bugün giydim :teytey: reklam arasi ben dusa ucuyorummm

benim dizim bitti ama annem dizisinin hayranlarıda çokmuş demekki... bede neden kimse yok diyorum.... :tomato::dance::dance:

Yarin görcez bakalim faydasi olmusmu benim daha yeni oldu ama yinede verdim galiba bitane pantolunum vardi giremiyordum bugün giydim reklam arasi ben dusa ucuyorummm

ne güzel canım gözün aydın.. tebriklerr :hooray: kilo azda olsa sıkılaşma incelme oluyor.... sorunda görünüş değilmi... incelelim çıtır oalım yeter... :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…