bende çay içiyorum bir taraftan dizi seyrettim... bu krizde böyle yaşantılar gösterip insanlarıda bunalıma sokacaklar... dizi zaten entrika kaynıyor... yalan rüzgarına dönecek bence...hihoyyythihoyyythihoyyytBen aski memnuya bakiyorum ve bakarkende sinir krizi geciriyorum, sinir krizi gecirirkende aklima cikolata geliyor kötükedihüso
bende en son cözüm dizi seyrederken biraz haraket dedim kendimce haraket ediyorum :)) sen ne yapiyorsun bursefa???
ben geldim... bugün iş çıkışı 1.5 saat yürüdüm... gelincede 1 bardak lahan çorbası... brokoli salatası ve pırasa yemeği yedim... şimdide metabolizma çayımı içiyorum... ben yarın sabah tartılacağım kiloda fazla değişiklik yok ama incelme var gibi... bakalım... bugün daha 3. günümdü... bundan sonra dahada güzel olacak...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt
AYYY NEGICIK O BİHTERYA BİKAŞIK SUDA BOGASIMM GELİYORRR
BENİMDE AKLIMA TATLI BİŞEYLER YEMEK GELDİİ 3TANE YULAFLI BİSKÜVİ YEDİMM HEP BİHTERİN YÜZÜNE
CANIM BENCEDE İNCELME VARDIRR MUHAKKAK
BENDE YARIN TARTILMIYACAMM
HAFTAYA ARTIKK
--------------------------------------------------------------------------------
Bu diziler sadece kötü örnek ya sabirrrr en iyisi göbek popo sallamaya devam dizi seyrederken iyi ter döktüm
Sizce nesine gircekler iddaya????????
bence ''parfüme'' devam.... süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
Bence o bakislar parfümden haric herseyi söylüyordu
Nekadar kötü niyetli oldum ya
bursefa nezamandir rejimdesin tatlim ?
haklısın basamak olarak kullanıyor sanki ???? bahane yaratıp, kıştırtıp sonrada geri plana çekiliyor.... istemem yan cebime koy... :tomato: :tomato: :tomato:
dizide bitti ama hala kimse yok... zambakda kaçtı sanırım...
ee kızlarrrrrrr nerdesiniz ben geldim yoksunuzzzz
burdayım oyun oynuyordum.. kimse olmayınca bir buraya bir oyuna baktım...
Bende burdayim Annem dizisine bakiyorum bi yandanda tv karsisinda hoplayip zipliyorum sonra dusa gircem acaba kalori yakabildimmi bayada terledim :teytey:
Bende burdayim Annem dizisine bakiyorum bi yandanda tv karsisinda hoplayip zipliyorum sonra dusa gircem acaba kalori yakabildimmi bayada terledim
Yarin görcez bakalim faydasi olmusmu benim daha yeni oldu ama yinede verdim galiba bitane pantolunum vardi giremiyordum bugün giydim reklam arasi ben dusa ucuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?