70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım..
afiyet olsun lop lop yağ olmasın....
günaydın herkese...
cumaya bir kaldı ve ben bu hafta ya aynı olcam veya yine gr eksilcem gibi görünüyor...
şimdi tartıldım.ne yazık ki 100 gr artıdayım...
ilk kez bildirimde artı olcam
yarına kadar belki inerim biraz.. bugün yaramazlık yapmasam eğer...

Günaydııınnn
Dikkat edersen bugün yarın eksi olabilirsin ki :)
100 gram sadece bide üzüldüğün şeye bak. Dikkat et yeter.
Ben bu sabah korkumda tartılmadım.
Yarın artık tartıda ne görürsek.

1 kilo almışım:-( hastalık beni mahvetti,sürekli sahlep içiyorum sütlü şekerli boğazıma iyi geliyor diye,midem yanıyor bir taraftan,yine doktorluk oldum birazdan gidicem.ortagım istikrarlı gidiyor ama, maşşallah nazar değmesin..

benim oğlanlar uyandı. kahvaltı yapayım..
görüşürüz kızlar...

hoşgeldin canım,geçmiş olsun,bir diyetisyenden yardım alıyor musun??

günaydın kızlar...
nasılsınız..dün giremedim aslında gün erken başladı ama eşim gitti arkdaşım kahvaltıya geldi buarada yeğenim olcak demiştim 2kasımın ilksaatlerinde dünyaya geldi pamuğum,çok şükür bebişte gelinimizde çok iyiler ..hala olmanın heyecanıyla geç yattım haber aldım öyle uyudum ve dün erkenden uykum kaçtı sevinçten galiba
dün salon,y.odası ve çocuk odasının camını sildim,salonu dip köşe halllettim tülleri asmak enzoru zaten 3 kat üst üste...
akşama pestilim çıktı..buranın havası mahvediyor beni kaçsene oldu alışamıyorum yada nemli yerlerde hep böyle olucak romaztizmal ağrılar oluyor iş yapınca
bugünde nekadar yaparsam yani odaları dip köşe temizliycem tamamdır,ya çok mahvediyom kendimi işyaparken sonra anam ağlıyor iyiice bastırıyorum
bu arada görümcemde eşi ve bebeğiyle bize gelicekmiş yani misaifrlerim arefe günü 6 kişi oldu,yorulmasam daha fazla iydi ama kadın bulamadık artık yaırnda çaşrıya çıkarımsıkıldım bayram gelsede geçsesağlıkla inşaallah ben herşeyi hallederim ama yoğunluk beni geriyor öncesinde stresi yetiyor bana...yoksa kurbandı,sözdü geçip giderde

günaydın kızlar

kaç gündür giremiyorum. kilolar aldı başını gitti. 1 geri 2 ileri. yerimde saysaydım bari
bayram temizliği yaptım ev mis gibi oldu.
çocukları bırakıp yurtdışına tatile gideceğiz. içim çok fena.
ilk defa çocuksuz tatil yapacağım. aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor. offf bir geçip gitseydi.

senanın sıkıntılaır varmış inş.tez zamanda düzelir bayram sevinci yaşarız hepimiz sıkıntılaırmızı atlatırız inş..
pelincim seninde sıkıntıların geçer inşaallah rabbim bir kapı açacaktır mutlaka sabredin bekleyin...
başımıza bir sıkıntı yani dayanamdığımız kötü bir şey geldiğinde ilk anda verdiğimiz tepki çok önemli sabrın asıl zoruda bu zaten sonradan alışıyosun..
gerçekten sabredenlerden oluruz inşaallah isyan edenlerden değil hepimiz...
byarma sonrası burda yine hep beraber bomba şekilde devam edelim yaaaa
zilhiccede sevaptır diye kaçgündür oruç tutamadım perşembe tutayım dedim ama eyvah erkenden acıktım midem ağrıyor kaçgündür eşimede sıkıldım ya..
iş yapıcam iyi olmadı yaa daha saat 9...neyseki zor camlar bitti o.odası ve mutfak küçük camlı..
çoktandır tutmadımya ondna herhalde yarın tutsam böyle olmam herhalde
zilhiccenin 10.günü bayram ve bugünlerde hacıalr arafatta olucak duada çok edelim mubarek günler yani..

Canım gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün. Çok tatlı oluyorlar. Hele onların o cennet kokusu yokmu, benim içinde koklaya koklaya öp bebişi. Valla bende temizlik işine dalmak zorunda kaldım ellerimin hışırı çıktı. Cam kapı derken. Allah hepimize kolaylıklar versin.

Canım alışmayınca insana çok zor geliyo. Gittiğin yerden de birşey anlamıyorsun. Aklın onlarda kalınca. Yaşları kaç cnm. Ben öyle durumlarda ya kendimde gitmiyorum ya da onları da götürüyorum. Çünkü eğer çok kafasına takan bir insansan tatilin eziyetten öteye geçmez. Tabi her yerede çocuk gidemiyor.

Günaydınnnnnnn

ben geldimmmmmm dün gece spordan sonra 2 tane nar yedim acep çokmu olmuş nar. ve sabahta tatlı krizim geldi regliden herhalde 2 tane biskrem yedim :26::26::26:

pişman değilim nedense 2 tanecikle nefsimi körelttim ve krizim geçti

kahvaltımı yazayım

2 dl ekmek
biraz yağsız yapılmış sucuklu yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
veeeee 2 tane biskrem:26::26::26:

oooo sen tam tiryakiymişsin yaa şekersiz içiyosundur inşallah
günaydın kızlar ben geldim
hatırladınız mı acaba

ben hatırladım sankı aydındaydın unv okuyodun yurtta kalıyodun dogru mu canım

günaydın kızlar cumadan beri tartılmıyodum vee sabah şoka ugradım artı 1500 deyım yaareglım ondan mı acaba anlamadım benn

hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün işallah sağlıkla...

ben temizliği bitirdim rahatladım.. sanada kolay gelsin canım

buraya gelemeyen kilo alıp geliyor nedense
canım bu kadar kafana takma çocuklar çokmu küçük. bence kocanla başbaşa tatilin tadını çıkar 2.balayınız gibi düşün bu fırsat herzaman ele geçmez

hatırladınız mı acaba

hoşgeldin : nerelerdeydin bakem

Günaydın kızlar hoşçakalın kızlar

Bugün müşavir gelicek geçiciyi bağlıycaz gelebilirmiyim bilmiyorum :26: bide ben tartıda bayaaaaa bi artıdayım :26: hiç su içemedim bide

götürdüm yemekleri bide wc problemi yaşıyorum etkisi hemen yansıdı :26: Bugün görüşemezsek bidahaki perşembe anca görüşürüz

bayramda hiç giremem internete diye düşünüyorum :26: o yoğunlukta kaybolup gidicem

Neyse olumlu düşüneyim biraz hommmmmmmmmm

Öptüm sizi

ben hatırladım sankı aydındaydın unv okuyodun yurtta kalıyodun dogru mu canım
evett üni okuyoorum yurtta kalıyorum tatile geldim daha yeni hemen buraya uğrayayım dedim. hemde kilo vererek geldim galiba 2 3 gündür sapıtsamda kilo verdim sanki:18:
hoşgeldin : nerelerdeydin bakem

hoşbulduk.. ben üni okuyorum yurtta kalıyorum internetim yok ondan uğrayamıyorum buralara

ben şimdilik gidiyom öğleden sonra yine gelirim. işleri yoğun biraz öpüyorum sizi

beni özleyin anacımmm

hatırladınız mı acaba

Tabi ki
Bayram tatili için sanırım okuldan döndün.
Nasıl gidiyor okul diyet? :)

Günaydın tostcu abla dün aklımdaydın bu hafta bizi bıraktın sanki.:44:

Günaydın canımcım gene yormuşsunn kendini.
Kolay gelsin...

Günaydın Derya

günaydın kızlar cumadan beri tartılmıyodum vee sabah şoka ugradım artı 1500 deyım yaareglım ondan mı acaba anlamadım benn

Günaydın Arzu abla.
Topiğimizin regl günü geldi gene herhalde.
Regl den dolayı kilo almış olabilirsin tabi ki.

Son düzenleme:

Günaydın NaFcım
Kolay gele sana.. Yarın görüşcez bak ama sabah gel bildirimini yap hemen.

herkese gunaydın,
gecmısı hıc okumadan dırek dalıyorum bu defa cunku sormam gereken bı sorum var, hemen fıkırlerınızı beklıyorum;

gecen ay işyerımden zam ıstemıstım, patronda ben konusurum sırketle ama sen bı ay daha sabret fılan demıstı.. neyse bı ay sabrettım, geldı cattı yıne maas zamanı ve dun patronum katıbımızlekonusmuş, benım zam ıstedıgımı ancak şirketle aralarının son ıkı aydır ıyı olmadıgını, sureklı tartısma yasandıgını işin sonunun bellı olmadıgını filan.. (biz işveren vekılı oldugumuz ııcn, işçiler sürekli davaları kazanıyolar, zaten olması gereken de bu ama gelde bunu şirkettekılere anlat) herneyse maaşa zamolmayacagı gıbı, işede son verılıyo artık, ama tamzınatlarını ödettırıcem onlara fılan demış.. ve sen bunları peline bı çıtlat demiş..katıbımızde ben bunları soyleyemem zaten zor durumdalar sızın karsılıklı konusmanız lazım bence demış.. sonra dun aksam durum boyleyken boyle dıye anlattı bana herseyı ama anlatmamış gıbı davrancak...

artık herseyın ustuste gelmesınden dem vurmıycam cunku ben vurdukca o gelmeye devam edıyo, uzulmuyorum da bu kdr sey bıraz fazla deıl mı dıye sınır bozuklugundan aglayasım gelıyo... neyse sakin olmalıyımmmmmmm....

şimdi sıze sorum ben napıyım.. hıc sesımı cıakrmayıp köşemde bekleyeyeım mı benle konusmasını yoksa katıbımıze dun boyle boyle demısısnız bu ne demek oluyo dıye dıkılıyım mı karsısına...

ayrıca bu iş er ya da gec olcak, yenı iş arayıslarına eşin bugun baslıycak, bu arada sıze de yerı gelmısken hersey ıcın tesekkur ederım belkı sonra vaktım olmaz, işten ayrılınca bılkıyosunuzkı evde netım yok aranızda olamıycam ne zmn iş bulurum ne zmn nete baglanırım ya da ıs bulursam baglanma imkanım olur mu bılemıyorum... o yuzden hakkınızı helal edın hepınız.. sonra sacma salak bı ruh halıne bürünüp bunları soylemeyı unutmayı ıstemıyorum.. hepınızı sevıyorum...

Son düzenleme:

Tabi ki
Bayram tatili için sanırım okuldan döndün.
Nasıl gidiyor okul diyet? :)

evet cnm bayrma tatili için döndüm.. okul güzel diyette güzel biraz kilo verdim sanırım bir kaç gündür yediklerimi abartıyorum sadece onlara dur dersem diyet eski haline döncek inşallah
senin nasıl gidiyor hayat diyet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…