günaydın canım..
afiyet olsun lop lop yağ olmasın....
günaydın herkese...
cumaya bir kaldı ve ben bu hafta ya aynı olcam veya yine gr eksilcem gibi görünüyor...
şimdi tartıldım.ne yazık ki 100 gr artıdayım...
ilk kez bildirimde artı olcam
yarına kadar belki inerim biraz.. bugün yaramazlık yapmasam eğer...
şimdi tartıldım.ne yazık ki 100 gr artıdayım...
ilk kez bildirimde artı olcam
yarına kadar belki inerim biraz.. bugün yaramazlık yapmasam eğer...
hoşgeldin canım,geçmiş olsun,bir diyetisyenden yardım alıyor musun??selam kizlar zayiflama yolculugunuza beni de alirmisiniz yaninizaben tirois hastasiyim hem tiroid haplari hem de kortizonlu ilaclar bir ayda 4 kilo almama sebep oldu en azindan 69 olmayi istiyorum su anda 74 kusurlerdeyim ama cok uzgunum 71 lere dusmusken gene kilomun artmasina ((
günaydın kızlar...
nasılsınız..dün giremedim aslında gün erken başladı ama eşim gitti arkdaşım kahvaltıya geldi buarada yeğenim olcak demiştim 2kasımın ilksaatlerinde dünyaya geldi pamuğum,çok şükür bebişte gelinimizde çok iyiler ..hala olmanın heyecanıyla geç yattım haber aldım öyle uyudum ve dün erkenden uykum kaçtı sevinçten galiba
dün salon,y.odası ve çocuk odasının camını sildim,salonu dip köşe halllettim tülleri asmak enzoru zaten 3 kat üst üste...
akşama pestilim çıktı..buranın havası mahvediyor beni kaçsene oldu alışamıyorum yada nemli yerlerde hep böyle olucak romaztizmal ağrılar oluyor iş yapınca
bugünde nekadar yaparsam yani odaları dip köşe temizliycem tamamdır,ya çok mahvediyom kendimi işyaparken sonra anam ağlıyor iyiice bastırıyorum
bu arada görümcemde eşi ve bebeğiyle bize gelicekmiş yani misaifrlerim arefe günü 6 kişi oldu,yorulmasam daha fazla iydi ama kadın bulamadık artık yaırnda çaşrıya çıkarımsıkıldım bayram gelsede geçse sağlıkla inşaallah ben herşeyi hallederim ama yoğunluk beni geriyor öncesinde stresi yetiyor bana...yoksa kurbandı,sözdü geçip giderde
günaydın kızlar
kaç gündür giremiyorum. kilolar aldı başını gitti. 1 geri 2 ileri. yerimde saysaydım bari
bayram temizliği yaptım ev mis gibi oldu.
çocukları bırakıp yurtdışına tatile gideceğiz. içim çok fena.
ilk defa çocuksuz tatil yapacağım. aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor. offf bir geçip gitseydi.
Bugünkü menüm;
Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: Omlet (2 yum.), 2 dil. ekmek, domates, peynir, çokokrem.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: Tavuk göğüs, 3 kaş. yoğurt.
Ara: yok
Akşam (17:00): 1 kaş. tavuk göğüs, 1 kaş. yoğurt.
Ara: Limonlu form çay, Limonlu yeşilçay.
Not: Gün içinde gidip gelip 4 lokma çikolata yedim.
4 tat. kaşığıda dondurma.
Kızlar dun ve bugun acayıp tatlı ısteğim var.. elimde olmadan elim tatlı bırseylere gıdıyor sureklı ıcımde bır durtu..
Kullandıgım ıgneden dolayı reglımde duzensızlıkler oluyor bazen, bir ay içinde ıkıncı reglımı oluyorum mesela suan.. sanırım o etkılıyor..
ooooeh bugün fena değildi
sabah 1 yumurta çok az peynir bir dilim ekmek
ara bir havuç
öğle bir tabak buğday kepeği katılmış yoğurt
ara bir armut
akşam çok az yağda kavrulmuş bir porsiyon et, ayran, yarım dilim ekmek
bir buçuk litre su
pek yazmıyorum ama günde 2-3 fincan karışım
en az bir fincan adaçayı hep içerim
tabii inanmayacaksınız ama en az 10 büyük bardak çay
günaydın kızlar ben geldim
hatırladınız mı acaba
günaydın kızlar...
nasılsınız..dün giremedim aslında gün erken başladı ama eşim gitti arkdaşım kahvaltıya geldi buarada yeğenim olcak demiştim 2kasımın ilksaatlerinde dünyaya geldi pamuğum,çok şükür bebişte gelinimizde çok iyiler ..hala olmanın heyecanıyla geç yattım haber aldım öyle uyudum ve dün erkenden uykum kaçtı sevinçten galiba
dün salon,y.odası ve çocuk odasının camını sildim,salonu dip köşe halllettim tülleri asmak enzoru zaten 3 kat üst üste...
akşama pestilim çıktı..buranın havası mahvediyor beni kaçsene oldu alışamıyorum yada nemli yerlerde hep böyle olucak romaztizmal ağrılar oluyor iş yapınca
bugünde nekadar yaparsam yani odaları dip köşe temizliycem tamamdır,ya çok mahvediyom kendimi işyaparken sonra anam ağlıyor iyiice bastırıyorum
bu arada görümcemde eşi ve bebeğiyle bize gelicekmiş yani misaifrlerim arefe günü 6 kişi oldu,yorulmasam daha fazla iydi ama kadın bulamadık artık yaırnda çaşrıya çıkarımsıkıldım bayram gelsede geçse sağlıkla inşaallah ben herşeyi hallederim ama yoğunluk beni geriyor öncesinde stresi yetiyor bana...yoksa kurbandı,sözdü geçip giderde
günaydın kızlar
kaç gündür giremiyorum. kilolar aldı başını gitti. 1 geri 2 ileri. yerimde saysaydım bari
ilk defa çocuksuz tatil yapacağım. aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor. offf bir geçip gitseydi.
hatırladınız mı acaba
evett üni okuyoorum yurtta kalıyorum tatile geldim daha yeni hemen buraya uğrayayım dedim. hemde kilo vererek geldim galiba 2 3 gündür sapıtsamda kilo verdim sanki:18:ben hatırladım sankı aydındaydın unv okuyodun yurtta kalıyodun dogru mu canım
hoşgeldin :nerelerdeydin bakem
hatırladınız mı acaba
günaydın kızlar
günaydın kızlar...
Günaydınnnnnnn
ben geldimmmmmm dün gece spordan sonra 2 tane nar yedim acep çokmu olmuş nar. ve sabahta tatlı krizim geldi regliden herhalde 2 tane biskrem yedim :26::26::26:
pişman değilim nedense 2 tanecikle nefsimi körelttim ve krizim geçti
kahvaltımı yazayım
2 dl ekmek
biraz yağsız yapılmış sucuklu yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
veeeee 2 tane biskrem:26::26::26:
günaydın kızlar cumadan beri tartılmıyodum vee sabah şoka ugradım artı 1500 deyım yaareglım ondan mı acaba anlamadım benn
Günaydın kızlarhoşçakalın kızlar
Bugün müşavir gelicek geçiciyi bağlıycaz gelebilirmiyim bilmiyorum :26: bide ben tartıda bayaaaaa bi artıdayım :26: hiç su içemedim bide
götürdüm yemekleri bide wc problemi yaşıyorum etkisi hemen yansıdı :26: Bugün görüşemezsek bidahaki perşembe anca görüşürüz
bayramda hiç giremem internete diye düşünüyorum :26: o yoğunlukta kaybolup gidicem
Neyse olumlu düşüneyim biraz hommmmmmmmmm
Öptüm sizi
Tabi ki
Bayram tatili için sanırım okuldan döndün.
Nasıl gidiyor okul diyet? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?