70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Charm kullanıcısından alıntı
Bugünkü menüm;

Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: Omlet (2 yum.), 2 dil. ekmek, domates, peynir, çokokrem.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: Tavuk göğüs, 3 kaş. yoğurt.
Ara: yok
Akşam (17:00): 1 kaş. tavuk göğüs, 1 kaş. yoğurt.
Ara: Limonlu form çay, Limonlu yeşilçay.

Not: Gün içinde gidip gelip 4 lokma çikolata yedim.
4 tat. kaşığıda dondurma.

Kızlar dun ve bugun acayıp tatlı ısteğim var.. elimde olmadan elim tatlı bırseylere gıdıyor sureklı ıcımde bır durtu..
Kullandıgım ıgneden dolayı reglımde duzensızlıkler oluyor bazen, bir ay içinde ıkıncı reglımı oluyorum mesela suan.. sanırım o etkılıyor..
alıntı yapmısım yorumu yazmamısım canım dogum kontrol ıgnesı mı kullanıyosun bende yenı bıraktım sayılır 2 ay oldu hala düzene girmedi adetlerim ıgneyı kullanırken de hıc adet olmuyordum zaten senınkı aylık ıgnelerden sanırım

Eh işte hâlâ 6yı göremedim. Debeleniyorum. :)
Kısmetse haftaya veya ondan sonraki hafta görürüm artık.
Sevindim güzel gittiğine. Okul zamanı bol kaçamak yapılıyorda

allah ıyılıgıne versın sımdıden ıyı bayramlar dıleyelım o zaman sana canım kolay gelsın
hosgeldın tartılmadın mı kac kg verdın merak etmıyo musun bı bak bakayım

günaydın canım off yaa bi bu eksikti ama şöyle düşünüyorum ben gene de tamam basta sıkıntı cok olucak ama belkı cok daha ıyı kapılar acılcak karsına bu vesıleyle cunku cesaret edemıyodun sen bı yerde mecburusn şimdi allah yardımcınız olsun ama ben merak ederım senı yaa cebini yaz demıstım bı ara onu da yazmadın gercı kapalı demıstın ama arayıp sormak ısterım yanı sakıncası yoksa.fikrime de gelınce zaten duymussun sonucta patronla konusabılırısn ama tam da emın deılım yanı hemen mı cıkarcaklar kısa sürede cıkarcaklarsa da zaten sana mecbur soylucek senden bısey gelmeyınce .senın once gıtmenın bı artısı olacaksa gıt konus yoksa bekle bence :44:

Eh işte hâlâ 6yı göremedim. Debeleniyorum. :)
Kısmetse haftaya veya ondan sonraki hafta görürüm artık.
Sevindim güzel gittiğine. Okul zamanı bol kaçamak yapılıyorda

ben gördüm ama hala şişko giyim kemiklerim iri kilolu gibi duruyorum hala
kaçamak yaptım ama boluna kaçmadım ekmeği falan kestim iyice ama bu bir kaç gündür durduramıyorum kendimi

Günaydın kızlar
Hemen dünkü menüm :
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
Ara:
Yok
Öğle
1 kase cacık
5-6 çatal tavuk döner
Ara:
1 elma
Akşam:
3 parça tavuk ızgara
Ayran
Gün içinde 3-4 litre ılık su ve şekersiz çay....

Ve ve dün akşam tok olarak üzerimde kaban ve ayakkabı dahil kıyafetlerle tartıda 73,8 gördüm...
Mutluyummmm

okudum üzüldüm açıkcası işsizliğin acısını bilirim 3 sene falan evde kaldım da doktorluk olmuştum. sözleşmen falan yok mu öyle ketfine göre çıkaramaz birde avukatsın sanırım şirketlerin artık av kullanma zorunluluğu var en az bir tane ile çalışmalı bence git patronla düzgünce konuş kulaktan dolma şeyler ile canını sıkma gerçeği kendi kulağınla duy. ben hukuk mezunuyum bir dönem av ta yaptım yardımcı olabileceğim birşey varsa lütfen sor...

Günaydın ortimin kankisi.
Bak istenilirse zayıflanıyormuş dimi. Sen bu yolda devam et bak çıtır olcan kankanla.
Mutlu oldugun icin bende mutlu oldum ne güzel bi his zayıflamak.

ben gördüm ama hala şişko giyim kemiklerim iri kilolu gibi duruyorum hala
kaçamak yaptım ama boluna kaçmadım ekmeği falan kestim iyice ama bu bir kaç gündür durduramıyorum kendimi

Psikolojik o canım kilo verdikce insan kendine daha iri görünüyor.

dünkü menüm
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
peynir
1bardak yeşil çay
Ara:1 elma
Öğlen:Salata
Akşam: 2kaşık Mantar sote
Salata
Ara:2 kivi
5 litre su

günaydınlarr

Bugün Menüm

Sabah: Yarım kase 5-flakes
Ara: 1 Bardak Yeşil Çay

Öğlen :Light Yoğurt yemeyi düşünüyorum
Ara: 2kivi
Akşam:Salata
Ara: Elma

şimdilik bunları düşünüyorum

Sağlıksız bence canım. Bunlar seni dogru düzgün doyurmaz ki.
Kaptan olsaydı yorum yapardı tugba da aksama dogru gelir söyler.
Ama öglen sebze veya tavuk tüket bence

Sağlıksız bence canım. Bunlar seni dogru düzgün doyurmaz ki.
Kaptan olsaydı yorum yapardı tugba da aksama dogru gelir söyler.
Ama öglen sebze veya tavuk tüket bence

ama açlık hissi duymuyorum doyuyorum gün içinde çok su tükettiğim için belkide
Hatta dün akşam yediğim mantar midemi zorladı gibi bile geldi
yakın arkadaşım sadece k-flakes yiyerek kahvaltı hariç 20 kilo verdi
Ağustosa kadar zayıflamam lazım düğünüm var

Canım ben sağlıklı vermen açısından dedim.
Hepimiz 2.5-3 litre su içiyoruz.
Ama açlık hissetmiyoruz diye yememezlik yaparsak sağlık sorunları ortaya çıkar.
Bende yememe vs. bu yanlışları yaptım 1 hftada verdiğin kiloyu 3-4 günde geri alırsın o şekilde.
Vücut ilk hafta su kaybından ötürü aşırı kilo kaybediyor.
Emin ol yiyerek de vermek mümkün.
Bunu kendim yapmasam demezdim.
Sen bilirsin tabi herkesin hakkı ben sadece söyledim.
Yemezsen halsizlik, başağrısı, sonradan yemek yiyememe gibi belirtiler ortaya çıkar.

canım çok az bence bunlar,dikkat et metabolizman yavaşlamasın.verdiğinin misli misli alırsın.vermen de zorlaşır zamanla.protein de yok menünde fazla,akşam yemeğinde protein almaman acıktırabilir.kas kitlenden kaybedersin sonra.

gunaydin topigin kraliceleri nasilsiniz ben bugun calismiyorum ve yediklerime cok dikkat etmeye calisacam ins sizler nasilsiniiz arzuuuu bacim nasilsin ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…