evet cnm bayrma tatili için döndüm.. okul güzel diyette güzel biraz kilo verdim sanırımbir kaç gündür yediklerimi abartıyorum sadece onlara dur dersem diyet eski haline döncek inşallah
senin nasıl gidiyor hayat diyet?
allah ıyılıgıne versınGünaydın kızlarhoşçakalın kızlar
Bugün müşavir gelicek geçiciyi bağlıycaz gelebilirmiyim bilmiyorum :26: bide ben tartıda bayaaaaa bi artıdayım :26: hiç su içemedim bide
götürdüm yemekleri bide wc problemi yaşıyorum etkisi hemen yansıdı :26: Bugün görüşemezsek bidahaki perşembe anca görüşürüz
bayramda hiç giremem internete diye düşünüyorum :26: o yoğunlukta kaybolup gidicem
Neyse olumlu düşüneyim biraz hommmmmmmmmm
Öptüm sizi
hosgeldın tartılmadın mı kac kg verdın merak etmıyo musun bı bak bakayımevett üni okuyoorum yurtta kalıyorum tatile geldim daha yeni hemen buraya uğrayayım dedim. hemde kilo vererek geldim galiba 2 3 gündür sapıtsamda kilo verdim sanki:18:
hoşbulduk.. ben üni okuyorum yurtta kalıyorum internetim yok ondan uğrayamıyorum buralara
herkese gunaydın,
gecmısı hıc okumadan dırek dalıyorum bu defa cunku sormam gereken bı sorum var, hemen fıkırlerınızı beklıyorum;
gecen ay işyerımden zam ıstemıstım, patronda ben konusurum sırketle ama sen bı ay daha sabret fılan demıstı.. neyse bı ay sabrettım, geldı cattı yıne maas zamanı ve dun patronum katıbımızlekonusmuş, benım zam ıstedıgımı ancak şirketle aralarının son ıkı aydır ıyı olmadıgını, sureklı tartısma yasandıgını işin sonunun bellı olmadıgını filan.. (biz işveren vekılı oldugumuz ııcn, işçiler sürekli davaları kazanıyolar, zaten olması gereken de bu ama gelde bunu şirkettekılere anlat) herneyse maaşa zamolmayacagı gıbı, işede son verılıyo artık, ama tamzınatlarını ödettırıcem onlara fılan demış.. ve sen bunları peline bı çıtlat demiş..katıbımızde ben bunları soyleyemem zaten zor durumdalar sızın karsılıklı konusmanız lazım bence demış.. sonra dun aksam durum boyleyken boyle dıye anlattı bana herseyı ama anlatmamış gıbı davrancak...
artık herseyın ustuste gelmesınden dem vurmıycam cunku ben vurdukca o gelmeye devam edıyo, uzulmuyorum da bu kdr sey bıraz fazla deıl mı dıye sınır bozuklugundan aglayasım gelıyo... neyse sakin olmalıyımmmmmmm....
şimdi sıze sorum ben napıyım.. hıc sesımı cıakrmayıp köşemde bekleyeyeım mı benle konusmasını yoksa katıbımıze dun boyle boyle demısısnız bu ne demek oluyo dıye dıkılıyım mı karsısına...
ayrıca bu iş er ya da gec olcak, yenı iş arayıslarına eşin bugun baslıycak, bu arada sıze de yerı gelmısken hersey ıcın tesekkur ederım belkı sonra vaktım olmaz, işten ayrılınca bılkıyosunuzkı evde netım yok aranızda olamıycam ne zmn iş bulurum ne zmn nete baglanırım ya da ıs bulursam baglanma imkanım olur mu bılemıyorum... o yuzden hakkınızı helal edın hepınız.. sonra sacma salak bı ruh halıne bürünüp bunları soylemeyı unutmayı ıstemıyorum.. hepınızı sevıyorum...
Eh işte hâlâ 6yı göremedim. Debeleniyorum. :)
Kısmetse haftaya veya ondan sonraki hafta görürüm artık.
Sevindim güzel gittiğine. Okul zamanı bol kaçamak yapılıyorda
hosgeldın tartılmadın mı kac kg verdın merak etmıyo musun bı bak bakayım
okudum üzüldüm açıkcası işsizliğin acısını bilirim 3 sene falan evde kaldım da doktorluk olmuştum. sözleşmen falan yok mu öyle ketfine göre çıkaramaz birde avukatsın sanırım şirketlerin artık av kullanma zorunluluğu var en az bir tane ile çalışmalı bence git patronla düzgünce konuş kulaktan dolma şeyler ile canını sıkma gerçeği kendi kulağınla duy. ben hukuk mezunuyum bir dönem av ta yaptım yardımcı olabileceğim birşey varsa lütfen sor...herkese gunaydın,
gecmısı hıc okumadan dırek dalıyorum bu defa cunku sormam gereken bı sorum var, hemen fıkırlerınızı beklıyorum;
gecen ay işyerımden zam ıstemıstım, patronda ben konusurum sırketle ama sen bı ay daha sabret fılan demıstı.. neyse bı ay sabrettım, geldı cattı yıne maas zamanı ve dun patronum katıbımızlekonusmuş, benım zam ıstedıgımı ancak şirketle aralarının son ıkı aydır ıyı olmadıgını, sureklı tartısma yasandıgını işin sonunun bellı olmadıgını filan.. (biz işveren vekılı oldugumuz ııcn, işçiler sürekli davaları kazanıyolar, zaten olması gereken de bu ama gelde bunu şirkettekılere anlat) herneyse maaşa zamolmayacagı gıbı, işede son verılıyo artık, ama tamzınatlarını ödettırıcem onlara fılan demış.. ve sen bunları peline bı çıtlat demiş..katıbımızde ben bunları soyleyemem zaten zor durumdalar sızın karsılıklı konusmanız lazım bence demış.. sonra dun aksam durum boyleyken boyle dıye anlattı bana herseyı ama anlatmamış gıbı davrancak...
artık herseyın ustuste gelmesınden dem vurmıycam cunku ben vurdukca o gelmeye devam edıyo, uzulmuyorum da bu kdr sey bıraz fazla deıl mı dıye sınır bozuklugundan aglayasım gelıyo... neyse sakin olmalıyımmmmmmm....
şimdi sıze sorum ben napıyım.. hıc sesımı cıakrmayıp köşemde bekleyeyeım mı benle konusmasını yoksa katıbımıze dun boyle boyle demısısnız bu ne demek oluyo dıye dıkılıyım mı karsısına...
ayrıca bu iş er ya da gec olcak, yenı iş arayıslarına eşin bugun baslıycak, bu arada sıze de yerı gelmısken hersey ıcın tesekkur ederım belkı sonra vaktım olmaz, işten ayrılınca bılkıyosunuzkı evde netım yok aranızda olamıycam ne zmn iş bulurum ne zmn nete baglanırım ya da ıs bulursam baglanma imkanım olur mu bılemıyorum... o yuzden hakkınızı helal edın hepınız.. sonra sacma salak bı ruh halıne bürünüp bunları soylemeyı unutmayı ıstemıyorum.. hepınızı sevıyorum...
Günaydın kızlar
Hemen dünkü menüm :
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
Ara:
Yok
Öğle
1 kase cacık
5-6 çatal tavuk döner
Ara:
1 elma
Akşam:
3 parça tavuk ızgara
Ayran
Gün içinde 3-4 litre ılık su ve şekersiz çay....
Ve ve dün akşam tok olarak üzerimde kaban ve ayakkabı dahil kıyafetlerle tartıda 73,8 gördüm...
Mutluyummmm
ben gördüm ama hala şişko giyim kemiklerim iri kilolu gibi duruyorum hala
kaçamak yaptım ama boluna kaçmadım ekmeği falan kestim iyice ama bu bir kaç gündür durduramıyorum kendimi
oooosen tam tiryakiymişsin yaa şekersiz içiyosundur inşallah
liseden beri şekersiz içerim tam bir tiryakiyim ne yazık ki herşeyden vazgeçem ama çay asla bütün gün evde isem 3 öğün 3 çaydanlık çay içtiğim bile oluyo ya aslınsa kötü kabızlık ve kansızlık yapıyo ama vazgeçemiyorum ama açık ve şekersiz içerim.
akşam tartıldım 71 dim sabah yine 71-72 arasında duruyodu ya dünde gayet az yemiştim. bir elektronik tartı edinmeliyim yoksa verem edecek bu tartı beni...
sabah kahvaltıya davetli idim bir dilim börekçik ve kekçik yedim biliyom kötü oldu ama benim önüme birşey koyulunca sonuç bu işte yiyom. öğlen çok az yemek lazım akşamada salata yada kfleks falan yoksa günü 72 ile tamamlayacağım(( 5:
Günaydın ortimin kankisi.
Bak istenilirse zayıflanıyormuş dimi. Sen bu yolda devam et bak çıtır olcan kankanla.
Mutlu oldugun icin bende mutlu oldum ne güzel bi his zayıflamak.
Teşekkürler canım.
Hepimiz incecik olacaz inşallah...
Çok güzel bir his bu evet hemde insana heyecanlandırıp gaza getiriyor
oooosen tam tiryakiymişsin yaa şekersiz içiyosundur inşallah
liseden beri şekersiz içerim tam bir tiryakiyim ne yazık ki herşeyden vazgeçem ama çay asla bütün gün evde isem 3 öğün 3 çaydanlık çay içtiğim bile oluyo ya aslınsa kötü kabızlık ve kansızlık yapıyo ama vazgeçemiyorum ama açık ve şekersiz içerim.
akşam tartıldım 71 dim sabah yine 71-72 arasında duruyodu ya dünde gayet az yemiştim. bir elektronik tartı edinmeliyim yoksa verem edecek bu tartı beni...
sabah kahvaltıya davetli idim bir dilim börekçik ve kekçik yedim biliyom kötü oldu ama benim önüme birşey koyulunca sonuç bu işte yiyom. öğlen çok az yemek lazım akşamada salata yada kfleks falan yoksa günü 72 ile tamamlayacağım(( 5:
ıyı barı sekersız ve acık ıcmen bıraz zararını azaltır bende severım ama esım hayatta ıcmez cayı o yuzden bırı gelıcne yapıyorum evdeyken ancak ıste ıcıyorum ama ben cok acık sevmem normal koyuolukt aolcak bıde sekersız
günaydınlarr
Bugün Menüm
Sabah: Yarım kase 5-flakes
Ara: 1 Bardak Yeşil Çay
Öğlen :Light Yoğurt yemeyi düşünüyorum
Ara: 2kivi
Akşam:Salata
Ara: Elma
şimdilik bunları düşünüyorum
Sağlıksız bence canım. Bunlar seni dogru düzgün doyurmaz ki.
Kaptan olsaydı yorum yapardı tugba da aksama dogru gelir söyler.
Ama öglen sebze veya tavuk tüket bence
ben de aynen senin gibiyim,çaysız duramıyorum,ama azaltıcam midemi rahatsız ediyor artık hissediyorum.12 yaşımdan beri şekersiz içiyorum,ablam diyet yapıyordu ben de ondan özendim şekersiz içmeye.oooosen tam tiryakiymişsin yaa şekersiz içiyosundur inşallah
canım bir şey olmaz o kadar börekten kekten,sporunu yaparsın telafi edersin. zaten kalorisi çok değildir ama karbonhidrat alman acıktırır belki seni. elektronik tartı şart ,en azından motivasyon için,100 gramda olsa verdiğini görünce seviniyorsun.
ama açlık hissi duymuyorum doyuyorum gün içinde çok su tükettiğim için belkide
Hatta dün akşam yediğim mantar midemi zorladı gibi bile geldi
yakın arkadaşım sadece k-flakes yiyerek kahvaltı hariç 20 kilo verdi
Ağustosa kadar zayıflamam lazım düğünüm var
günaydınlarr
Bugün Menüm
Sabah: Yarım kase 5-flakes
Ara: 1 Bardak Yeşil Çay
Öğlen :Light Yoğurt yemeyi düşünüyorum
Ara: 2kivi
Akşam:Salata
Ara: Elma
şimdilik bunları düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?