70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısınız aslında bu açıdan düşünmemiştim :S
öğlen iş yerinde olduğum için yemekler yağlı olduğu için yemiyorum
Akşam ise evde 7:30 oluyorum dolayısıyla geç yemek yiyorum o yüzden böyle bi menü tercih ettim.

haklısınız aslında bu açıdan düşünmemiştim :S
öğlen iş yerinde olduğum için yemekler yağlı olduğu için yemiyorum
Akşam ise evde 7:30 oluyorum dolayısıyla geç yemek yiyorum o yüzden böyle bi menü tercih ettim.

kdr çizelgeni güncellemen gerekiyor.
Bi ara ben yapmıştım herhalde gene bilgileri msj atta yapayım sen sadece kopyala bak

farkındayım canımın içi.yoruldum az dinlenirken takıldım ya çizelgem benim karadefterim herşey ortaya çıkıyor amaa...
tamam farkındayım böyle sanki sizden olmuyom gibi oluyorr,zaten aklıma geldi dilekcim yapar yada yakında soraaaarr.
havada aksi gibi bi soğuktu neyse az yağmur eşliğinde kalan camlarımı sildimburda yağmur bitmez yaa sonuçta temzileniyor ama komik oluyor yağarkende
yerler silincek tüller asılcak yani halı kanape silsem hastanelik olucam yuhhh yaa
temizlikçiler alışmış yapa yapa biz hamlıyoruz hemen eee ayda yılda ev dökünce
PELİİİİİNNNN..hakkınd ahayırlısı olsun onlar çıkarırsa tazmiant alıyosun değilmi?öyleyse kızkardeşim özel şirketten ayrılırken öyle olmuştu aslında çıkmak istiyodu ama onları bekledi..sendede olursa bekle canım ama mesleğin var biyandan iş araştır..

Günaydın canlaar....

Amasyalıyım canım... keşkeğimiz meshurdur.. mmmhhhhh...

Canım benim...
Vardır her şerde bir hayır sıkma canını.... tabı demesı kolay ama yapacak baska bırsey yok malesef...
Sende ıstersen iş aramaya basla kendıne ne olur ne olmaz en azından yerını hazır edersın, iş bulmakta vakıt alıyor...
İş yerinizde ki ortamı sen daha ıyı bılırsın canım konusman mı daha ıyı olur yoksa beklemen mı onu bılemıcem...
Sen sesını cıkarmadan bekleyebıleceksen bekle.. ne olur ne olmaz... bızde senı cok sevıyoruz canım... dua et, Allah hayırlı bır kapı acıcaktır ınsallah esınle sana...

evet canım doğum kontrol ıgnesı kullanıyorum...
ama aylık benımkı 3 aylıgı hıc tavsıye etmedı doktorum... duzenı tamamen bozuyormus..
ben cogu zaman normal oluyorum ama bazen ayda ıkı kere oluyor regl.. 2 yıl oluyor kullanalı.. sen neden bıraktın canım duzenı bozdugu ıcın mı ?

Kızlar sabah dışarıdaydım pastanenın onunden gecerken gır pasta ye tatlı ye ekler ye dıye benı bırseyler durtup durdu...
Valla ramak vardı yemeye.... ama yemedım... yalnız son olarak sımıt ve ayran yedım ona dayanamadım nıyeyse...
eve geldım esım dun aksam yıne cıps almıs guya aslana almıs ama essek kadar cıps..
hemde benım en sevdıgımden... valla eve gırınce de hadı cıpsın dıbını getır bosveer ye gıtsn dıye ıcımde bır ses vardı... onuda yememe ramak kalmıstı ama henuz yemedım...
bastırmaya calısıyorum ıcımdekı sesı... ben 2 gundur nıye boyle oldum ıradem zayıfladı yada nefsım azdı mı ne...

Son düzenleme:

Canım bizim işyerindeki yemekleri görsen sizinkilere dua edersin.
2-3 liralık yemek veriyorlar hâl içler acısı.
Evden getiriyorum bende yapacak birşey yok.
Öğlen yemezsem akşam evde saldırıyorum yoksa yemeğe.
Sende evden getir bence belli bi program yapınca inan çok kolay oluyor.
Programcılığımın gözünü seveyim.:82:

Lafı evirip çevirmişsin bak gene
Kilo bilgilerini istiyom o orda durdukca hatırlaatcam sana
Bu arada kolay gelsin amma cok ev işi yapıon sen he.
Ben evde otursam yapmam herhalde

Günaydın canlaar....

Günaydınn Charmmm

oyyy eski ortimyıl 2005 AMASYAYA gelin olduğum ilk bayram sabahı keşkek nasıl olur deyip 2kaşık yiyen ben...
yıl 2011 şimdi 2tabak yiyorum nerdeyse ki dahada yiyecemde hem şişmanım hem dokunuyor fazlası
arefe gününden verilir çömlek fırına bayram namazından çıkışta alınır yenilir valla özlüyorum haa..kayınvalidemler bayram olmasada çocuklar hep gidince yapar ama bu bayram bize doğru gelcekler samsunda pek yapmıyolar nasıl keşkeksiz olcak bilmiyorumya 1gün önceden verip arefe alıp buraya gelcekler..off oruç oruç canım çektiiyani tavsiye olunurr

Nefsinle mücadele içerisindesin gene
Yarın tartılma günü tut kendini ondan sonra da tut tabi.
Bayram geliyo bu arada yenilcek zaten.

vaay demek amasyaya gelin oldun...
Keşkeği sevmeyen pek yoktur yanı olmaması lazım bencede..
valla bende yesem 2-3 tabak yerım ama ıste... gecen bayram anacıgım comlegı vermıstı fırına sabah aldılar kahvaltıda mhh çayla harıka...
Hele o salca sosu yokmu tereyağlı... ay ınsallah guzel olur ben tencerede yapıcam evde annemde ıstanbuldayken tencerede yapardı fırına verme fılan olmadıgı ıcın...
bende becerebılırsem agzımın tadıyla yemek ıstıyorum valla ılk defa yapıcam cunku... demek sende keşkekçi oldun he..

Nefsinle mücadele içerisindesin gene
Yarın tartılma günü tut kendini ondan sonra da tut tabi.
Bayram geliyo bu arada yenilcek zaten.

yenilcek dimiii..
keşkeğimden ödün vermem zaten..
bayramda keşkek yicem yaşasınnn..... az kaldıı yarın öbür gün sonraki günn ve bayraamm...

gunaydin topigin kraliceleri nasilsiniz ben bugun calismiyorum ve yediklerime cok dikkat etmeye calisacam ins sizler nasilsiniiz arzuuuu bacim nasilsin ........
ıyıyım canım saol sen nasılsın ohh bugun evdeymıssın dınlenırsın kızınla aran nasıl hala babanneyı mı ıstıyor benım oglus da krese basladı aklım onda valla kıyamıyorum ama mecbur napcan saglık olsun dıyoruz
ben emzırdıgım ıcın mecburen 3 aylık kullandım dıgerlerı olmuyomus bana 1 seneyı gecmıstı kı bıraktım esım bebek ıstıyor gene ben dah atam hazır deılım ıste adetelrım düzene gırsın en azından dıyorum oncelık olarak ama bu arada hamılede kalabılırım yanı:18:

valla masallah ortım en azından yenılemıssın ıradene asıl o kısmı zor zaten o kadar ıstekten sonra yememen yani.ben zaten bu hafta göçtüm görmüşsündür artılarımı valla utanıyom senden ıstedıgın zaman bırakabılrısın beni

öyle oldum valla..sosuyla harika zaten ben çok koyarım salçasından...napsam bende bziimkiler süprizmi yapsam evde yaparak ama eşimle beraber 7 kişiyiz bide görümcemin oğlu dhaa 9aylık 8 kişi bizde olucez ama belki bayram sabahı kahvaltıda dedelerine gideriz samsuna orda kurban kesilcek...
uff aklıma soktun çok işim var ve yoruldum artık arefeye yemekte yapıcma hepsi bize gelicek o gün görümcem tee istanbuldna kocasıyla..neyse ben vazgeçtim fırında daha lezzetlibide haşhaşlı çörek ımmm neyse kaynanacuğum getirir sanırıminş.keşkeğin güzel olur tencerede kırmızı etle yapıcan daha düdüklüde olabilir aslındacharm sen enrde oturuyosun ben misafirden kaçıp sana gelsem olmazmı:13:

bebeğiniz hayırlı olsun taze hala..kendine dikkat et canım temizlik için kendini çok paralama..ben dün sildim süpürdüm bugün yine süpürme istiyor..ne nankör işmiş ev hanımlığı..
hakkında en hayırlısı olsun canım....inşallah en yakın zamanda senin için daha güzel kapılar açılır.yeter ki isyankar olmayalım...

ben de 3 aylık yaptırdım.yaptırmaz olaydım....düzen diye bişey kalmadı..40 gündürde sürekli regl....
bi kez yaptırdım..2. yide bulamadım piyasada kalmamış..

ben de pek severim keşkekçiyim ben de.....

yenilcek dimiii..
keşkeğimden ödün vermem zaten..
bayramda keşkek yicem yaşasınnn..... az kaldıı yarın öbür gün sonraki günn ve bayraamm...

Merak ettim keşkeğinizi bi bakim.
Bizde öyle geleneksel şeyler yok bayramda çingene tatlısı yapılır bide tepsi mantısı diyoruz biz farklı ama güzel bi mantı.
Börek, sarma falan filan çıkartılır.
Bende en çok börek, sarma, tatlı, çikolatalardan ürküyorum..
Neyse ki evdeyim her sabah tartıma çıkıcam ibre yükseldiğinde kendimi tutarım umarım.
Az kaldı bayraammaaa bayramda aklıma gelirsiniz artık keşkekciler

Başlangıç kilonu unuttum 74 kg oldugunu biliyom yoksa.
Boyunda 1.60 veya 63 dü sanırım. :\
Bilemedim onu..
Bide heves gelirse temizlik yaparım bide mümkünse evde kimse olmıcak.
Sürekli karışan biri varsa içimden gelmez yapmamda
Ama ilerisi için çalışırsam kadın tutacagım kesin.
Tek başına herşeye yetişemem valla

öğle yemeği için hiçbirşeyim yok sabah acele çıktım yanıma birşey alamadım yukarı yemeğe çıksam olmaz çok yağlı ve pilav makarna falan vardır. ya ne yiyeceğim ben şimdi biraz önce bir havucum vardı onu yedim. çekmecede biraz bayat ekmeğim var başka da birşey yok su ekmek yiyecek gibiyiz :)))

anladım canım o zaman her an senden bebek haberlerı gelebılır... hayırlısı olsun canım...
saolasın, valla sızde saolun dilekcimde saolsun yok bugun yemicem birşey yanı kaçamak anlamında.. sabahkı sımıt yeter..
yarından sonraya saklarım artık bayram bahanesıyle...

evet bende bol koyarım salcasından...
bosver yapacaklar dıyorsun madem hazır yersın... sende benım kafama haşhaşlıyı soktun sımdı yapsam mı dıyorum onuda... :44::44:
gel ıstanbuldayım ben sende mı ıst desın..

3 aylıgı hıc tavsıye etmedı benım doktorum ... hem duzenı cok bozuyormus hemde adetı komple kesebılıyormus..
Kalıcı seyler bırakabılıyormus uzun surelı kullanımda... o yuzden aslında bana 1 aylıgı bıle tavsıye etmedı hap kullan dedı ben hergun hap atamam unuturum ıllakı dedım... barı aydan aya ugrasayım ben ısrar edınce o zaman barı 1 aylık olanı kullan dedı...

demek sende keşkekçisin sen nerelisin ?

Ben yapar yollarım sana dılekcım..
Yanına da sıcak sıcak yenı fırından cıkmıs o harıka kokusuyla haşhaşlı çörek ve çay...
mis misss....

bak senın ıcın ıkısınınde resımlerını koyuyorum..

http://img507.imageshack.us/img507/6366/hahacui.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/7637/tavuklukekek.jpg

ben sevmıyorum keşkeği hiç yaa damak tadıma uymuyorbizde de yapılmaz zaten

sen keşkeğin hasını yememişsindir de ondan...
nerde yedın kımden ? dövülenden yedın dımı kımı tane tan yapıp ustune et koyuyor mesela eşimin tarafı kastamonulu orda oyle yapılıyor ben onu hıc yıyemem..
ıyıce dovulmus sakız gıbı olcak...etı yada tavugu ıcınde eriyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…