Ben yapar yollarım sana dılekcım..
Yanına da sıcak sıcak yenı fırından cıkmıs o harıka kokusuyla haşhaşlı çörek ve çay...
mis misss....
bak senın ıcın ıkısınınde resımlerını koyuyorum..
http://img507.imageshack.us/img507/6366/hahacui.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/7637/tavuklukekek.jpg
öğle yemeği için hiçbirşeyim yok sabah acele çıktım yanıma birşey alamadım yukarı yemeğe çıksam olmaz çok yağlı ve pilav makarna falan vardır. ya ne yiyeceğim ben şimdi biraz önce bir havucum vardı onu yedim. çekmecede biraz bayat ekmeğim var başka da birşey yok su ekmek yiyecek gibiyiz :)))
Süper görünüyorlar yaa
Sıcacık çörek süper olur.
Keşke hayat yemek yemekten ibaret olsa
Çorba, yoğurt falanda mı yok?
Bi kaç gün öncesinden ne yiyeceğine karar ver akşam da hazırla ben öyle yapıyorm.
Bide sen evli miydin?
sen keşkeğin hasını yememişsindir de ondan...
nerde yedın kımden ? dövülenden yedın dımı kımı tane tan yapıp ustune et koyuyor mesela eşimin tarafı kastamonulu orda oyle yapılıyor ben onu hıc yıyemem..
ıyıce dovulmus sakız gıbı olcak...etı yada tavugu ıcınde eriyecek..
bayramdan dönünce buişi bir düzene sokacağım zaten böyle olmuyor hergün yoğurt getiriyordum bugün onu da getirmedim acele çıkınca aç kaldımSüper görünüyorlar yaa
Sıcacık çörek süper olur.
Keşke hayat yemek yemekten ibaret olsa
Çorba, yoğurt falanda mı yok?
Bi kaç gün öncesinden ne yiyeceğine karar ver akşam da hazırla ben öyle yapıyorm.
Bide sen evli miydin?
Herkese merhabalarrrr cok guzel bir gun sizlerin olsun gerci gun yarilandi ama anca gelebildim bugun moralim super niyeyse icimden kostura kostura biseyler yapmak hareket etmek geliyor hep , oglumla sabahtan beri hoplaya ziplaya oyun oynuyoruz sanirim yesil cayi duzenli icmek beni canlandiriyor
Dertsiz tasasiz, kazasiz belasiz, kavgasiz gurultusuz bol bereketli bir gun diliyorum herkese
Tavık sotemi vee 4 bardak ayranımı içtim geldim
Bugün araları da yaptım.
Yarın tartıda güzel bi rakam görürüm inş.
Hoş regl durumu bakalım bi süpriz yapmazsa.:18:
Bugün araları da yaptım.
afiyet olsun canımmm4 bardak ayranı nasıl içtin yaaaaaa
maşallah dilek 4 bardak ayranı nası içiyosun yaaben hiç aramam yogurt ayran yanı ıcsemde 1 bardak
Bugün araları da yaptım.
sağol fıstığımmm.kendime geleyim güzel bildirimlerle dönücem inşşşş.
bu 10 dediğin bitki çayımı hepsii eğer öyleyse zararlı canım çok fazlaaaamenün güzel
anladım canım tamam öyleysee
kaçamağaa baak benikilerin yanında melek melekmenün güzel olmuş bugün
pasta derken ne o kız doğum günümü ilan ettin bugün
hoşgeldinnnngünaydın kızlar ben geldim
hatırladınız mı acaba
herkese gunaydın,
gecmısı hıc okumadan dırek dalıyorum bu defa cunku sormam gereken bı sorum var, hemen fıkırlerınızı beklıyorum;
gecen ay işyerımden zam ıstemıstım, patronda ben konusurum sırketle ama sen bı ay daha sabret fılan demıstı.. neyse bı ay sabrettım, geldı cattı yıne maas zamanı ve dun patronum katıbımızlekonusmuş, benım zam ıstedıgımı ancak şirketle aralarının son ıkı aydır ıyı olmadıgını, sureklı tartısma yasandıgını işin sonunun bellı olmadıgını filan.. (biz işveren vekılı oldugumuz ııcn, işçiler sürekli davaları kazanıyolar, zaten olması gereken de bu ama gelde bunu şirkettekılere anlat) herneyse maaşa zamolmayacagı gıbı, işede son verılıyo artık, ama tamzınatlarını ödettırıcem onlara fılan demış.. ve sen bunları peline bı çıtlat demiş..katıbımızde ben bunları soyleyemem zaten zor durumdalar sızın karsılıklı konusmanız lazım bence demış.. sonra dun aksam durum boyleyken boyle dıye anlattı bana herseyı ama anlatmamış gıbı davrancak...
artık herseyın ustuste gelmesınden dem vurmıycam cunku ben vurdukca o gelmeye devam edıyo, uzulmuyorum da bu kdr sey bıraz fazla deıl mı dıye sınır bozuklugundan aglayasım gelıyo... neyse sakin olmalıyımmmmmmm....
şimdi sıze sorum ben napıyım.. hıc sesımı cıakrmayıp köşemde bekleyeyeım mı benle konusmasını yoksa katıbımıze dun boyle boyle demısısnız bu ne demek oluyo dıye dıkılıyım mı karsısına...
ayrıca bu iş er ya da gec olcak, yenı iş arayıslarına eşin bugun baslıycak, bu arada sıze de yerı gelmısken hersey ıcın tesekkur ederım belkı sonra vaktım olmaz, işten ayrılınca bılkıyosunuzkı evde netım yok aranızda olamıycam ne zmn iş bulurum ne zmn nete baglanırım ya da ıs bulursam baglanma imkanım olur mu bılemıyorum... o yuzden hakkınızı helal edın hepınız.. sonra sacma salak bı ruh halıne bürünüp bunları soylemeyı unutmayı ıstemıyorum.. hepınızı sevıyorum...
Bugün araları da yaptım.
bennnn geldimmmmm sen buhfta harika bi sonuç çıkarcan ama ben daha hasta olmadım veeeee manyak yedim bu haftaaaaaa(((
merhabaşuan tartıldım 72.5kiloyum, boyumda 1.60 okadar iradesiz bir insanımkiii
gecen kış monti diyetini yapmıştım 1 haftada 5 kilo vermiştim ama hepsi okadar ...
daha sonra tekrar fazlasıyla aldım
26 yaşındayım ve kendimi cok hantal ve yaşlı hissediyorum
biraz önce kilo verenlerin resimlerini gördüm sanki kilolu halleri anneleri gibi cıkmış
bende bu kilolardan kurtulmak ve irademi korumakkk istiyorummm
Kaçak gelmiş..
Hani birbirimize söz vermiştikk...
Yemişsin yemişsinde hastalığa suç atma bi kereee
Bilmiyorum canım dün regl oldum bende pek farketmez rakam ama bu sabah moralim bozulmasın diye tartılmadım.
Yarın süpriz olacak. Umarım vermişimdir.
Elimden geldiğince dikkat ettim bu hafta..
Sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?