70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper görünüyorlar yaa
Sıcacık çörek süper olur.
Keşke hayat yemek yemekten ibaret olsa

Çorba, yoğurt falanda mı yok?
Bi kaç gün öncesinden ne yiyeceğine karar ver akşam da hazırla ben öyle yapıyorm.
Bide sen evli miydin?

Bugün yanımda tavık sote + ayran getirdim.
Ayranı büyük almışlar evdekiler 2 yada 2.5 ltre sanırım getirdim dolaba koydum.
Yarında yemekle içerim diye tabi yarına kalırsa
Bayılıyorum ayrana - yoğurda ya
Hepsini içmezsem iyidir.
3-4 plastik bardakta içeyim bari.
Büyük bardakla içersem garanti biter.
Bu hafta canım hep tavık istedi nedense.
Hele tavıklı salataya bayılıyorum hep olsun hep yerim.

canım cok onceden yemıstım ablamın kayınvaldesı yapıyodu (uşaklı kendısı eşi de ordulu)yanı cok ıyı pişmişti ama benım tarzım deıl dedım ya yanı boyle lapa gıbı gözüken seyelrı pek sevmıyorum tadı gzüel olsa da bı kerede kayınvaldem yapmıstı tokatlı bu arada hıc tadına bıle bakmadım belkıde etl epek aram yok ondan mesela mantıyı da ben cok sevmem herkes gıbı yanı cok ıncelrım eskıden hıc yemezdım bıle ama sımdı acım ya hepsınden yemek ıstıyorum yemekte karnıbahar var ohh mıss onu yıcem

bayramdan dönünce buişi bir düzene sokacağım zaten böyle olmuyor hergün yoğurt getiriyordum bugün onu da getirmedim acele çıkınca aç kaldım
evet evliyim

gunaydin kizlar simdi bikutu bitirdigim cikolatadan vardi canim istemedi harika bisey bu normalde ben bioturusta hepsini yiyodum
yarin tartilma gunu ve artida girmek istemiyorum insaallah vermis olurum biraz daha

Herkese merhabalarrrr cok guzel bir gun sizlerin olsun gerci gun yarilandi ama anca gelebildim bugun moralim super niyeyse icimden kostura kostura biseyler yapmak hareket etmek geliyor hep , oglumla sabahtan beri hoplaya ziplaya oyun oynuyoruz sanirim yesil cayi duzenli icmek beni canlandiriyor
Dertsiz tasasiz, kazasiz belasiz, kavgasiz gurultusuz bol bereketli bir gun diliyorum herkese

kızçeler naparsınız beaaaa

geçmişi okuyamıyom arada bir hortluyim dedim işlerin arasından sıylırıp öğlen yemeğinde sadece yarım tabak bulgur yedim yanınada yoğurt çünkü yemekte son derece yağlı ondan yemedim pilavı tercih ettimm

akşamada ızgara tavuk yicem ekmeksiz

allah bozmasın canım keyfini

Tavık sotemi vee 4 bardak ayranımı içtim geldim
Bugün araları da yaptım.
Yarın tartıda güzel bi rakam görürüm inş.
Hoş regl durumu bakalım bi süpriz yapmazsa.:18:

maşallah dilek 4 bardak ayranı nası içiyosun yaa ben hiç aramam yogurt ayran yanı ıcsemde 1 bardak

afiyet olsun canımmm 4 bardak ayranı nasıl içtin yaaaaaa

maşallah dilek 4 bardak ayranı nası içiyosun yaa ben hiç aramam yogurt ayran yanı ıcsemde 1 bardak

Yaa plastik bardakda içtim 2 litreymiş ayran.
Yarısı bitti.
Ben bi oturuşta 1 kilo yogurt yiyebilen bi insan evladıyım.
Seviyorum valla kemikler içinde yararlı.

merhaba şuan tartıldım 72.5kiloyum, boyumda 1.60 okadar iradesiz bir insanımkiii
gecen kış monti diyetini yapmıştım 1 haftada 5 kilo vermiştim ama hepsi okadar ...
daha sonra tekrar fazlasıyla aldım
26 yaşındayım ve kendimi cok hantal ve yaşlı hissediyorum
biraz önce kilo verenlerin resimlerini gördüm sanki kilolu halleri anneleri gibi cıkmış
bende bu kilolardan kurtulmak ve irademi korumakkk istiyorummm

Son düzenleme:
Bugün araları da yaptım.

bennnn geldimmmmm sen buhfta harika bi sonuç çıkarcan ama ben daha hasta olmadım veeeee manyak yedim bu haftaaaaaa (((

sağol fıstığımmm.kendime geleyim güzel bildirimlerle dönücem inşşşş.
günaydın kızlar ben geldim
hatırladınız mı acaba
hoşgeldinnnn

tatlım çok üzüldüm içim cızzzz etti.biz de seni çok seviyoruz ama inşşş herşey yolunda gider de hem çıkarılmaz hem de zam alırsın.herkesin bi imtihan dönemi vardır bence.bu da senin dönemin herşeyin üst üste geldiği.herşeyden önemlisi sabırlı olmalısın canım.yolun sonu gibi gözüken şeyler başka bi yolun ve belki de daha iyi bi yolun başlangıcıdır.biliyorum bunları söölemek çok kolay ama uygulaması ve sabırlı olması çok zor amaa sabahın en yakın olduğu vakit gecenin en karanlık zamanıdır.ben düzlüğe çıkacağınıza inanıyorum.
ayrıca bence açıkca konuş. beklemek seni gerebilir ve eğer gerçekten çıkarılıcaksan bir an önce başka yerlere bakman iyi olur...inşş herşey düzelir tatlım yaaaa.yolun açık olsun.

Bugün araları da yaptım.

Eger cok koyu kivamli degilse bende icerim 4 bardak valla hicte zorlanmam bayiliyorum yogurt, yumurta, peynir gibi beyazlara yarasin mywish
Bugunku menum
Uyaninca bir bardak suya bir tatli kasigi elma sirkesi ve bol su yarim litreyi gecti

Kahvalti cavdar ekmegi arasi domates, yagsiz beyaz peynir, biber sandvich 1 haslanmis yumurta, 1 kupa yesil cay. Ekmek boyle cicek ekmek gibi dusunun ondan bir dilim , dilimlenmis ekmekle kiyaslarsak yaklasik 2 bucuk dilime denk geliyo goz karari ama super doydum

Ara olarak 1 yesil elma dusunuyorum saat 3 te

Aksamida 5 bucukta az yagli pirasa yemegi ve yogurt diye planliyorum. Aksam cok acikirsam yarim bardak sut tarcinli

Kahvaltiyi gec yaptigim icin ogun sayim az

Son düzenleme:
bennnn geldimmmmm sen buhfta harika bi sonuç çıkarcan ama ben daha hasta olmadım veeeee manyak yedim bu haftaaaaaa (((

Kaçak gelmiş..
Hani birbirimize söz vermiştikk...
Yemişsin yemişsinde hastalığa suç atma bi kereee
Bilmiyorum canım dün regl oldum bende pek farketmez rakam ama bu sabah moralim bozulmasın diye tartılmadım.
Yarın süpriz olacak. Umarım vermişimdir.
Elimden geldiğince dikkat ettim bu hafta..
Sen nasılsın??

Hoşgeldinnn
Hemen kaçmayacaksan senin içinde kurallarımızı kopyalıyım.
Kaptanımız erginsena yardımcısı triendy21.
Her cuma sabah tartılma günümüz.
Liste hazırlanıyor.
Buraya takılırsan yavaş yavaş öğrenirsin zaten.

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

iiiyim işte napim ben daha regl olamadım onun sıkıntısı içindeyim bebişte yok ama noldu bilmiyorum (((
yarın 3 kilo fazlam bile çıkabilir ama inan hiç umrum diil sıkıntıdayımmm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…