70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarin görcez bakalim faydasi olmusmu benim daha yeni oldu ama yinede verdim galiba bitane pantolunum vardi giremiyordum bugün giydim :teytey: reklam arasi ben dusa ucuyorummm

bende azönce giydimm dar gelen pantolonumu ama bir farkk yokkkkaydirigubbakcemile3
ama olsunn kendimi daha iiyii hissediyorummmmhihoyyythihoyyyt

bende yatayım artık... sabah yine 07:00 de kalkacağım.... anca hazırlanırım.... herkeze iyi geceler.... yarın görüşürüz..... yarın büyük gün :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çok kalabalık gibi bende herkese iyi geceler dedim kusura bakmayın kızlar... :1hug:

iyi geceler zambak....:a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
iyi geceler ayparçam.... :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:

çok kalabalık gibi bende herkese iyi geceler dedim kusura bakmayın kızlar... :1hug:

tamam canımm sanada iyigecelerrrmirmirmirmir:a015:

Canimcim Allah rahatliklar versin, yarin görüsürüz insallah öptümmm

Bu arada soguk dusumu aldim kendimi öyle dinc hissediyorumki :)
Zambakcim sen yatmiycanmi kiz ikimiz buraya mesken kurduk lülülülülülü

Canimcim Allah rahatliklar versin, yarin görüsürüz insallah öptümmm

Bu arada soguk dusumu aldim kendimi öyle dinc hissediyorumki :)
Zambakcim sen yatmiycanmi kiz ikimiz buraya mesken kurduk lülülülülülü

canım uykum yok ama son 10dakikam kaldı çıkarım birazdannn

Tamam güzelim ozzaman beraber cikalim hadin sanada allah rahatlik versin gece uyurken bütün kalorilerini yaksin Aminnnn :))
Yarin görüsmek ümidi ile hayirli geceler...

günaydın canlarımm,

sabah yaramazlık yaptım 1 porsiyon börek yedim,artık öğleni ve akşamı buna göre dengelerim.

Kilom 73 (ama bence 74 falanım 1 kilo kesin su kaybı,dün pek su içmemeişdim,ama olsun kulağa çok hoş geliyor )

Günaydın şekerler,günün ilk kilo bildirimini ben yapayım bari
malesef hiç kilo vermemişim,ama almamışımda,yaramadı bu 10 gün bize saldık kendimizi
78 de takılı kaldım,yarın sporla birlikte sıkı diyete başlıyorum

klızlar çoookk mutluyum..... :dance::dance::teytey::teytey:

bugün 4. günüm ilk tartılırken sabah aç karnına tartılmıştım 77 kiloyla başlamıştım... sabah bir tartıldım 75 kilo çıktım.... suda atmış olabailirim ama yinede motivwe için süperrrrr...... :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: salmak yokk devam..... inşallah hepiniz vermişsinizdir... hep beravber el ele inceliriz inaşallah ..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gunaydın kızlar.ben de son 12 gunde 700 gr vemısım.yenı kılom 74.9 cok agır ılerlıyorum cooook:1no2:

kızlar Günaydın!!!!!!! ben yine sevinçten günaydın demeden atladım... a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…