iiiyim işte napim ben daha regl olamadım onun sıkıntısı içindeyim bebişte yok ama noldu bilmiyorum(((
yarın 3 kilo fazlam bile çıkabilir ama inan hiç umrum diil sıkıntıdayımmm yaaa
hosgeldin canimselam kizlar zayiflama yolculugunuza beni de alirmisiniz yaninizaben tirois hastasiyim hem tiroid haplari hem de kortizonlu ilaclar bir ayda 4 kilo almama sebep oldu en azindan 69 olmayi istiyorum su anda 74 kusurlerdeyim ama cok uzgunum 71 lere dusmusken gene kilomun artmasina ((
gecmis olsun canim dikkat et bosver önce saglik1 kilo almışım:-( hastalık beni mahvetti,sürekli sahlep içiyorum sütlü şekerli boğazıma iyi geliyor diye,midem yanıyor bir taraftan,yine doktorluk oldum birazdan gidicem.ortagım istikrarlı gidiyor ama, maşşallah nazar değmesin..
canim sIkma canini arasirsiniz hergün olmasa :26:günaydın kızlar
kaç gündür giremiyorum. kilolar aldı başını gitti. 1 geri 2 ileri. yerimde saysaydım bari
bayram temizliği yaptım ev mis gibi oldu.
çocukları bırakıp yurtdışına tatile gideceğiz. içim çok fena.
ilk defa çocuksuz tatil yapacağım. aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor. offf bir geçip gitseydi.
ben unutmadim canim senigünaydın kızlar ben geldim
hatırladınız mı acaba
Günaydın kızlarhoşçakalın kızlar
Bugün müşavir gelicek geçiciyi bağlıycaz gelebilirmiyim bilmiyorum :26: bide ben tartıda bayaaaaa bi artıdayım :26: hiç su içemedim bide
götürdüm yemekleri bide wc problemi yaşıyorum etkisi hemen yansıdı :26: Bugün görüşemezsek bidahaki perşembe anca görüşürüz
bayramda hiç giremem internete diye düşünüyorum :26: o yoğunlukta kaybolup gidicem
Neyse olumlu düşüneyim biraz hommmmmmmmmm
Öptüm sizi
ben şimdilik gidiyom öğleden sonra yine gelirim. işleri yoğun biraz öpüyorum sizi
beni özleyin anacımmm
cok üzüldüm canim benim hakkinda hayirlisi canim...herkese gunaydın,
gecmısı hıc okumadan dırek dalıyorum bu defa cunku sormam gereken bı sorum var, hemen fıkırlerınızı beklıyorum;
gecen ay işyerımden zam ıstemıstım, patronda ben konusurum sırketle ama sen bı ay daha sabret fılan demıstı.. neyse bı ay sabrettım, geldı cattı yıne maas zamanı ve dun patronum katıbımızlekonusmuş, benım zam ıstedıgımı ancak şirketle aralarının son ıkı aydır ıyı olmadıgını, sureklı tartısma yasandıgını işin sonunun bellı olmadıgını filan.. (biz işveren vekılı oldugumuz ııcn, işçiler sürekli davaları kazanıyolar, zaten olması gereken de bu ama gelde bunu şirkettekılere anlat) herneyse maaşa zamolmayacagı gıbı, işede son verılıyo artık, ama tamzınatlarını ödettırıcem onlara fılan demış.. ve sen bunları peline bı çıtlat demiş..katıbımızde ben bunları soyleyemem zaten zor durumdalar sızın karsılıklı konusmanız lazım bence demış.. sonra dun aksam durum boyleyken boyle dıye anlattı bana herseyı ama anlatmamış gıbı davrancak...
artık herseyın ustuste gelmesınden dem vurmıycam cunku ben vurdukca o gelmeye devam edıyo, uzulmuyorum da bu kdr sey bıraz fazla deıl mı dıye sınır bozuklugundan aglayasım gelıyo... neyse sakin olmalıyımmmmmmm....
şimdi sıze sorum ben napıyım.. hıc sesımı cıakrmayıp köşemde bekleyeyeım mı benle konusmasını yoksa katıbımıze dun boyle boyle demısısnız bu ne demek oluyo dıye dıkılıyım mı karsısına...
ayrıca bu iş er ya da gec olcak, yenı iş arayıslarına eşin bugun baslıycak, bu arada sıze de yerı gelmısken hersey ıcın tesekkur ederım belkı sonra vaktım olmaz, işten ayrılınca bılkıyosunuzkı evde netım yok aranızda olamıycam ne zmn iş bulurum ne zmn nete baglanırım ya da ıs bulursam baglanma imkanım olur mu bılemıyorum... o yuzden hakkınızı helal edın hepınız.. sonra sacma salak bı ruh halıne bürünüp bunları soylemeyı unutmayı ıstemıyorum.. hepınızı sevıyorum...
benim iradem hergün azidiyo nedense bu aralarKızlar sabah dışarıdaydım pastanenın onunden gecerken gır pasta ye tatlı ye ekler ye dıye benı bırseyler durtup durdu...
Valla ramak vardı yemeye.... ama yemedım... yalnız son olarak sımıt ve ayran yedım ona dayanamadım nıyeyse...
eve geldım esım dun aksam yıne cıps almıs guya aslana almıs ama essek kadar cıps..
hemde benım en sevdıgımden... valla eve gırınce de hadı cıpsın dıbını getır bosveer ye gıtsn dıye ıcımde bır ses vardı...onuda yememe ramak kalmıstı ama henuz yemedım...
bastırmaya calısıyorum ıcımdekı sesı... ben 2 gundur nıye boyle oldum ıradem zayıfladı yada nefsım azdı mı ne...
canim annemde yapar bizimkiler cok seviyo ama bende aram yok fazla ama annem salca koymuyordun herhalde ona :44:sen keşkeğin hasını yememişsindir de ondan...
nerde yedın kımden ? dövülenden yedın dımı kımı tane tan yapıp ustune et koyuyor mesela eşimin tarafı kastamonulu orda oyle yapılıyor ben onu hıc yıyemem..
ıyıce dovulmus sakız gıbı olcak...etı yada tavugu ıcınde eriyecek..
amin canimHerkese merhabalarrrr cok guzel bir gun sizlerin olsun gerci gun yarilandi ama anca gelebildim bugun moralim super niyeyse icimden kostura kostura biseyler yapmak hareket etmek geliyor hep , oglumla sabahtan beri hoplaya ziplaya oyun oynuyoruz sanirim yesil cayi duzenli icmek beni canlandiriyor
Dertsiz tasasiz, kazasiz belasiz, kavgasiz gurultusuz bol bereketli bir gun diliyorum herkese
hosgeldin canimmerhabaşuan tartıldım 72.5kiloyum, boyumda 1.60 okadar iradesiz bir insanımkiii
gecen kış monti diyetini yapmıştım 1 haftada 5 kilo vermiştim ama hepsi okadar ...
daha sonra tekrar fazlasıyla aldım
26 yaşındayım ve kendimi cok hantal ve yaşlı hissediyorum
biraz önce kilo verenlerin resimlerini gördüm sanki kilolu halleri anneleri gibi cıkmış
bende bu kilolardan kurtulmak ve irademi korumakkk istiyorummm
Bazen sinirden stresten gecikiyor işte canım napcan..
İnşaallah bebişin olur canım.
Allah isteyen herkese versin.
slm kizlarbenim morelim cok bozuk halen dün kardesime saldirmislar metronun orda elindeki iphoneu calmak istemisler oda vermiycem diye ugrasmis yürüyen merdivenden itmisler cami kirilmis telefonun ya telefonu birak ya birsey olsaydin annemgil hacc da bana emanet ya icim halen aciyo dizlerinde yaralar var düsmeden
Çok üzüldüm canım :\
Heryerde var işte adi insanlar.. Öyle bi duurmda versende zarar veriyorlar gene.
İyi ki bişey olmamış canım.
Çok geçmiş olsun..
slm kizlarbenim morelim cok bozuk halen dün kardesime saldirmislar metronun orda elindeki iphoneu calmak istemisler oda vermiycem diye ugrasmis yürüyen merdivenden itmisler cami kirilmis telefonun ya telefonu birak ya birsey olsaydin annemgil hacc da bana emanet ya icim halen aciyo dizlerinde yaralar var düsmeden
hosgeldin canim
gecmis olsun canim dikkat et bosver önce saglik
canim sIkma canini arasirsiniz hergün olmasa :26:
ben unutmadim canim senigitmeden önce bol bol sohbet etmisdik senlen
cok üzüldüm canim benim hakkinda hayirlisi canim...
benim iradem hergün azidiyo nedense bu aralar
canim annemde yapar bizimkiler cok seviyo ama bende aram yok fazla ama annem salca koymuyordun herhalde ona :44:
amin canim
hosgeldin canim
cok gecmıs olsun canım ucuz atlatmıs böyle durumlarda dırenmemek lazım allah korusun cana gelcegıne mala gelsın yanı:18:
cok sagol arzucum evet ya bende dedim ama nebicim insanlar bunlar ya birsey olsaydin allahim korumus düsündükce halen icime bir agri olusuyor
SİBEL29 geçmiş olsun canım
bugünkü menüm
sabah(geç yaptım biraz)
çeyrek simit
1yumurta
lor peynir
5zeytin
domates salatalık
ar 2ceviz
öğle sabah geç olunca akşam yemicem
bir porsiyon hamsi buğulama
salata
ara süt içicem ve meyve yerim
2lt su 2fincan yeşil çay
canım ben bildirimimi bugün yapıcam çünkü yarın evde olmucam
hem şuan diyetisyenimden geldim hazır tatılmışken
başlangıç:70.5
geçen hafta:67.6
bu hafta:66.2
giden:1400 gr canım
kabul edersin demi bugünden
hoşgeldin canım tabiki alırız yeterki sen karar vermiş ol elimizden geleni yaparız..bu arada adım tuğba kaptan yardımcısıyım..selam kizlar zayiflama yolculugunuza beni de alirmisiniz yaninizaben tirois hastasiyim hem tiroid haplari hem de kortizonlu ilaclar bir ayda 4 kilo almama sebep oldu en azindan 69 olmayi istiyorum su anda 74 kusurlerdeyim ama cok uzgunum 71 lere dusmusken gene kilomun artmasina ((
:44::44:bi düşüniyimde sonra yazarım hatırlarsamgünaydın kızlar ben geldim
hatırladınız mı acaba
evet bende regl oldum bugün olucak şeymiydi şimdi bayramdan önce oofoooosen tam tiryakiymişsin yaa şekersiz içiyosundur inşallah
ben hatırladım sankı aydındaydın unv okuyodun yurtta kalıyodun dogru mu canım
günaydın kızlar cumadan beri tartılmıyodum vee sabah şoka ugradım artı 1500 deyım yaareglım ondan mı acaba anlamadım benn
Günaydın kızlarhoşçakalın kızlar
Bugün müşavir gelicek geçiciyi bağlıycaz gelebilirmiyim bilmiyorum :26: bide ben tartıda bayaaaaa bi artıdayım :26: hiç su içemedim bide
götürdüm yemekleri bide wc problemi yaşıyorum etkisi hemen yansıdı :26: Bugün görüşemezsek bidahaki perşembe anca görüşürüz
bayramda hiç giremem internete diye düşünüyorum :26: o yoğunlukta kaybolup gidicem
Neyse olumlu düşüneyim biraz hommmmmmmmmm
Öptüm sizi
dünkü menüm
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
peynir
1bardak yeşil çay
Ara:1 elma
Öğlen:Salata
Akşam: 2kaşık Mantar sote
Salata
Ara:2 kivi
5 litre su
ağzından bal damlıyoo tatlımya valla herşey seninde gönlünce olsun sağolHerkese merhabalarrrr cok guzel bir gun sizlerin olsun gerci gun yarilandi ama anca gelebildim bugun moralim super niyeyse icimden kostura kostura biseyler yapmak hareket etmek geliyor hep , oglumla sabahtan beri hoplaya ziplaya oyun oynuyoruz sanirim yesil cayi duzenli icmek beni canlandiriyor
Dertsiz tasasiz, kazasiz belasiz, kavgasiz gurultusuz bol bereketli bir gun diliyorum herkese
hoşgeldin canımmerhabaşuan tartıldım 72.5kiloyum, boyumda 1.60 okadar iradesiz bir insanımkiii
gecen kış monti diyetini yapmıştım 1 haftada 5 kilo vermiştim ama hepsi okadar ...
daha sonra tekrar fazlasıyla aldım
26 yaşındayım ve kendimi cok hantal ve yaşlı hissediyorum
biraz önce kilo verenlerin resimlerini gördüm sanki kilolu halleri anneleri gibi cıkmış
bende bu kilolardan kurtulmak ve irademi korumakkk istiyorummm
tamam canım bende 2 öğün yiyorum kahvaltıya geç kalktığımız için
Eger cok koyu kivamli degilse bende icerim 4 bardak valla hicte zorlanmam bayiliyorum yogurt, yumurta, peynir gibi beyazlara yarasin mywish
Bugunku menum
Uyaninca bir bardak suya bir tatli kasigi elma sirkesi ve bol su yarim litreyi gecti
Kahvalti cavdar ekmegi arasi domates, yagsiz beyaz peynir, biber sandvich 1 haslanmis yumurta, 1 kupa yesil cay. Ekmek boyle cicek ekmek gibi dusunun ondan bir dilim , dilimlenmis ekmekle kiyaslarsak yaklasik 2 bucuk dilime denk geliyo goz karari ama super doydum
Ara olarak 1 yesil elma dusunuyorum saat 3 te
Aksamida 5 bucukta az yagli pirasa yemegi ve yogurt diye planliyorum. Aksam cok acikirsam yarim bardak sut tarcinli
Kahvaltiyi gec yaptigim icin ogun sayim az
üzüldüm canım ya geçmiş olsun bidaha yaşanmaz umarım..ne pislik insanlar varbedava konmak için hertürlü pisliği yaparlar onlar..e tabi ben olsamda vermezdim ne hakla vercemkislm kizlarbenim morelim cok bozuk halen dün kardesime saldirmislar metronun orda elindeki iphoneu calmak istemisler oda vermiycem diye ugrasmis yürüyen merdivenden itmisler cami kirilmis telefonun ya telefonu birak ya birsey olsaydin annemgil hacc da bana emanet ya icim halen aciyo dizlerinde yaralar var düsmeden
yarın cuma diye yapıyon dimi böyle akşam az buz beslencen yarın ekside çıkcan dimii seni çakaaaaaaalllSabah:
1 dilim beyaz ekmek (evde buğday ekmeği kalmamış)
Peynir,
4 siyah zeytin,
1 domates,
Şekersiz Çay,
Ara:
1 mandalina,
1 bardak çubuk tarçınlı yeşilçay
Öğlen:
Tavık sote,
4 bardak ayran
Ara:
1 bardak çubuk tarçınlı yeşilçay,
1 mandalina.
Akşam:
1 bardak süt ısıtıp içcem sanırım.
Yada k-flekse devam bilemedim.:26:
Ama menüm budur.:87::87:
Bide 3 litre su
Bugün :
Sabah :
1,5 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
2 dilim haşlanmış sosis
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz kahve
2 kaşık yoğurt
Ara :
1 bardak ayran
Öğlen :
Yarım porsiyon tavuk döner
3 çatal pilav
1 adet ayran
Ara :
Yok
Akşam :
1 kase çorba olacak 1 kase yoğurtla beraber
Şu ana kadar 2 lt su
yarın cuma diye yapıyon dimi böyle akşam az buz beslencen yarın ekside çıkcan dimii seni çakaaaaaaalllben az beslensemde fazla çıkcam regl başladı bugün
Pelün'ümmm konuştun mu patronla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?