70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iiiyim işte napim ben daha regl olamadım onun sıkıntısı içindeyim bebişte yok ama noldu bilmiyorum (((
yarın 3 kilo fazlam bile çıkabilir ama inan hiç umrum diil sıkıntıdayımmm yaaa

Bazen sinirden stresten gecikiyor işte canım napcan..
İnşaallah bebişin olur canım.
Allah isteyen herkese versin.

slm kizlar benim morelim cok bozuk halen dün kardesime saldirmislar metronun orda elindeki iphoneu calmak istemisler oda vermiycem diye ugrasmis yürüyen merdivenden itmisler cami kirilmis telefonun ya telefonu birak ya birsey olsaydin annemgil hacc da bana emanet ya icim halen aciyo dizlerinde yaralar var düsmeden

hosgeldin canim
gecmis olsun canim dikkat et bosver önce saglik
canim sIkma canini arasirsiniz hergün olmasa :26:
günaydın kızlar ben geldim
hatırladınız mı acaba
ben unutmadim canim seni gitmeden önce bol bol sohbet etmisdik senlen

ben şimdilik gidiyom öğleden sonra yine gelirim. işleri yoğun biraz öpüyorum sizi

beni özleyin anacımmm

cok üzüldüm canim benim hakkinda hayirlisi canim...
benim iradem hergün azidiyo nedense bu aralar
canim annemde yapar bizimkiler cok seviyo ama bende aram yok fazla ama annem salca koymuyordun herhalde ona :44:
amin canim
hosgeldin canim

Çok üzüldüm canım :\
Heryerde var işte adi insanlar.. Öyle bi duurmda versende zarar veriyorlar gene.
İyi ki bişey olmamış canım.
Çok geçmiş olsun..

Çok üzüldüm canım :\
Heryerde var işte adi insanlar.. Öyle bi duurmda versende zarar veriyorlar gene.
İyi ki bişey olmamış canım.
Çok geçmiş olsun..

sagol canim benim bitane vardin onu caldirdi bikac ay önce simdi yeni almisdin yazik biriktirip aliyor iste genc hefes etti caldirinca öncekini bunda da diretmis vermem diye ay verseydin dedim senden daha mi kiymetli allahindan bulsunlar

cok gecmıs olsun canım ucuz atlatmıs böyle durumlarda dırenmemek lazım allah korusun cana gelcegıne mala gelsın yanı:18:

SİBEL29 geçmiş olsun canım

bugünkü menüm

sabah(geç yaptım biraz)
çeyrek simit
1yumurta
lor peynir
5zeytin
domates salatalık

ar 2ceviz

öğle sabah geç olunca akşam yemicem

bir porsiyon hamsi buğulama

salata

ara süt içicem ve meyve yerim

2lt su 2fincan yeşil çay

sagol canim

canım ben bildirimimi bugün yapıcam çünkü yarın evde olmucam
hem şuan diyetisyenimden geldim hazır tatılmışken

başlangıç:70.5
geçen hafta:67.6
bu hafta:66.2
giden:1400 gr canım

kabul edersin demi bugünden

Sabah:
1 dilim beyaz ekmek (evde buğday ekmeği kalmamış)
Peynir,
4 siyah zeytin,
1 domates,
Şekersiz Çay,
Ara:
1 mandalina,
1 bardak çubuk tarçınlı yeşilçay
Öğlen:
Tavık sote,
4 bardak ayran
Ara:
1 bardak çubuk tarçınlı yeşilçay,
1 mandalina.
Akşam:
1 bardak süt ısıtıp içcem sanırım.
Yada k-flekse devam bilemedim.:26:
Ama menüm budur.:87::87:
Bide 3 litre su

Son düzenleme:
Bugün :
Sabah :
1,5 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
2 dilim haşlanmış sosis
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz kahve
2 kaşık yoğurt
Ara :
1 bardak ayran
Öğlen :
Yarım porsiyon tavuk döner
3 çatal pilav
1 adet ayran
Ara :
Yok
Akşam :
1 kase çorba olacak 1 kase yoğurtla beraber
Şu ana kadar 2 lt su

Son düzenleme:
hoşgeldin canım tabiki alırız yeterki sen karar vermiş ol elimizden geleni yaparız..bu arada adım tuğba kaptan yardımcısıyım..
günaydın kızlar ben geldim
hatırladınız mı acaba
:44::44:bi düşüniyimde sonra yazarım hatırlarsam şaka şaka tabiki hatırladım bende hoşgeldin tekrar..
evet bende regl oldum bugün olucak şeymiydi şimdi bayramdan önce oofve bende artıdayım 300gr kadar tabi şimdilik
aynıyız desenee kış geldi biz suyu azalttık iyimii..neyse giremezsen perşembe görüşürüz ozaman bende eve dönmüş olurum hihi
dünkü menüm
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
peynir
1bardak yeşil çay
Ara:1 elma
Öğlen:Salata
Akşam: 2kaşık Mantar sote
Salata
Ara:2 kivi
5 litre su
bu ne canım yaa,kendine niye haksızlık ediyosun böyle az yiyerek kilo veremezsin versende alırsın,,düzene sokmamız lazım senii...
ağzından bal damlıyoo tatlımya valla herşey seninde gönlünce olsun sağol
hoşgeldin canım
tamam canım bende 2 öğün yiyorum kahvaltıya geç kalktığımız içinmenü fena değil güzel..
bu arada büyük harflerle yazma bidaha canım önemli bişey olmadıkça,,kaptanın uyarısı var bu konuda tamammı

üzüldüm canım ya geçmiş olsun bidaha yaşanmaz umarım..ne pislik insanlar varbedava konmak için hertürlü pisliği yaparlar onlar..e tabi ben olsamda vermezdim ne hakla vercemki
yarın cuma diye yapıyon dimi böyle akşam az buz beslencen yarın ekside çıkcan dimii seni çakaaaaaaalll ben az beslensemde fazla çıkcam regl başladı bugün

güzeeeeeeelllll

yarın cuma diye yapıyon dimi böyle akşam az buz beslencen yarın ekside çıkcan dimii seni çakaaaaaaalll ben az beslensemde fazla çıkcam regl başladı bugün

Canım ya bu hafta dün haricinde akşamları da dikkat ettim.
Dün arkadaşımın doğum günüydü o yüzden pasta yedim.
Yoksa k-fleks yediydim akşamları.
Benimde dün başladı ama 2-3 gün sürüyo bayrama biter o yüzden sevinçliyim:119:
İnş. yarın ekside çıkarız..

vaktinizi aldığım için hakkınızı helal edin,,farkındayım çok uzun olmuş ama :26:

kızlar ya bişey sorcam sizee..eşim bayramdan 2 gün önce yani cuma günü yarın kendi köyüne annesinin babasının yanına gitmek istiyoo..ne zmandır planı buydu bende her bayramda gittiğimde orda kavga çıkıyo tartışıoruz herkezin içinde falan moralim bozuluyo ağladığım oluyoo ..meselede şu eşim kendi ailesinin yanında bambaşka insan oluyo beni tınlamıyo ben çocuklara bak falan diyince işim olduğunda,, ya kağıt oynuyorum rahat bırak diyo yada okey oynuyolar kardeşleriyle bende deli oluyorum bazen çocuğa vuruyo herkezin içinde ,, çocuk bazen çığrından çıkarıyo bizi ,ama vurması gerekmiyo, bende kızınca ben kötü oluyorum ,,herkez bana babasıdır vurur, diyincede çıldırıp bağırıyorum falan filanannemde öğrenince bunu bidaha köye gitmiyceksin dedi bana eşimde anneme götürmemki böyle olucaksa zaten,, sen izin vermesen nolur diye çıkıştı..geçen şeker bayramında tek başına gitti geldiğinde,, oh be çok rahattım dertsiz tasasız oyunda oynadım keyifliydik ,,kimsede sen gelmedin diye şikayetçi değildi ,dedi..çocuklar hasta olduğu için gitmemiştim ,oda ailesine öyle demiş, tabi hoşgördüler..ama bildiğiniz gibi değil, onları hiç sevmiyorum, kanım ısınmadı, bize hiç yardımları olmadı ,düze kendi annemin yardımlarıyla çıktık ,..onlar varsa yoksa gelin gelsin, hizmet etsin,.ele güne rezil olmayalım, bak bak gelin gelmiyo demesin kimse, derdindelerdaha benim düğünden önceki alıncak olan altınlarımın yarısını almadılar, hiçte lafını etmiyorlar,sen bize gelinlikmi yaptında alcaz ,demesinlermi ozaman düğünü bile annemlerle eşim yaptı, onlar gelmediler davet ettiğimiz halde ,,neyse fazla uzattım.şimdi 1 haftadır gidelim gidelim diyo eşim köye yarın için. hayır bidaha gelmicem dedim, sende götürmicem dedin ,dedim ama ısrarla sevimlilik yapıp gönlümü yapmaya çalışıp duruyo..çünkü dün annesigil buraya uğradılar hastane dönüşü,, giderlerkende kayınvalidem, bayramda gelin haa çocukları getir bak, falan dedi torunları için..iyice dara düştü eşim ve beni götürmek için mecbura bindirdi işi..illaki gidecekmişim yoksa bilmem ne bilmem ne diye tehditvari konuşuyoo kızdırmak için..ikilemdeyim gitmem gerekiyomu eşim için..inanınki hiç onları göresim gelmiyo, ne zaman onlar gelse akşamına eşimle aramız açılıyo..normal mutlu bi günde adları geçiyo ,yine kavga çıkıyoo..kayınpederim çok alıngan herşeye laf bide çok çeneli hiç sevmiyorum lüzumsuz konuşuyo susda diyemiyorum oof napıcam ..gitmezsem laf ederlermiş abisigil taa inegölden gelcekler karısıyla,, onlarda çok çekiştiriyorlar pederle beraber bizi..neymiş niye ben uzaktan geliyorumda arefe günü ,yemekleri yapıyorumda.tuğba yarım saatlik yoldan niye bayramın 2.günü geliyolar hazıra konuyolar falan diyomuş, yüzüme karşı bişey demesede...:26:haklımı bilmemkii.ama ona herşey yapıldı, düğünleri altınları herşeyi bana hiç bişey olmadı ,altınların yarısını bile sırf torun görmek için ilk geldiklerinde alalım sözü vermişti ,ama diğer yarısı hala yok..napiyim gidiyimmi.annem ne der oda istemiyo her gittiğinde gözyaşı döktürüyorlar yanlızsın orda diye eziyorlar seni falan diye düşünüyoo..napcam..

çok uzun yazmışım yaa kim okur bukadar yazımıda cvb verir bilmiyorum ama çok bunalımdayım kaç gündüür..daha anneme bile soramadım gidiyimmi diyee...annemde eşin gelsin izin alsın benden bidaha aynı şeyleri yaşatmıycana söz versin köydee,,ozaman izin veririm diyo,eşimde annenden niye izin alcakmışım diye gurur yapıyoo oof hep arada kaynayan ben oluyorum

Son düzenleme:
şunuda ekliycektim unutmadan,ben bilmiyodum mesela regl bittikten 2 gün sonra asıl kilomuzu görücemizi ben bittiği gün normale döner sanıyodum öğrendiğim iyi olduu biraz gidip mutfağa yemek yapıyı eşim dışardan nerdeyse gelir..arada gelicem

Soru: Rejim yapıyorum. Regl dönemlerimde de rejime devam edebilir miyim?

Yanıt: Regl döneminde rejim yapmanın herhangi bir sakıncası yoktur, ayrıca regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz. Ancak regl döneminde vücut su tuttuğu için verilen kiloyu ancak adet bittikten 48 saat sonra fark edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…