70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tuğbaaa,
Okudum canım yazdıklarını.. Can sıkıcı ailevi tüm problemleri yaşamışsınız..
Ben evli değilim ama çevremde çok evli insan var gözlem yapmayı da seven biriyim.
Arkandan atıp tutcaklarına ben eşinin yanında ol derim.
Millete karşı araları soğuk veya bak bayramda bile ayrı geçiriyorlar dedirtmemek için.
Ama ilk önce eşini gerçekten sevdiğini biliyorum.
Bayramlar benim için özel herkes ailesiyle beraber olmalı bence.
Annen tabi üzülmeni istemez gitme der.
Ama senin ailen artık kocan ve çocukların..
Annende olsa karı-koca arasına girilmesi taraftarı değilim.
Kalbini dinle bence..
Tek bırakmaya gönlün el veriyorsa annenle geçirirsin bayramı.
Değilse beraber gidersin yaşanacak sorunlara gögüs gerersin.
Benim nacizane fikrim canımcım..

kelebek tugbaa,

en ıyı yanıtı sen bılırsın ama düğününe bıle gelmeyen bı aıle ıcın sende bayramdan bayrama dıye düşün bu gorusmeyı.. bu defa cocukarın hasta olmadıgını bılıyolar sızı yoklamıslar yanı, acıkcada soylemıs beklıyorum dıye, sımdı gıtmezsen tavırlı olarak gıtmedıgın anlasılacak, bu da evde huzursuzluga neden olur, artısıyla eksısıyle düşün olayı..

gönülleri olsun dıye gıtsen de fazla kalma bı ıkı gun anca, eşinle peşinen konus her konuyu gıtmeden, bı daha boyle olaylar yasanırsa bunun son oldugunu, artık bu knuda ne kdr dil döksede kar etmeyecegını soyle.. erkenden gıdıp yemege fılan ayrdım etmek ıstemıyosan mesela evde bısıler haızrla saklama kaplarına koy götür yanında..iki cocukla kolay mı oyle işler, insanlara laf lazım valla..

ama ne olursa olsun onlarda kocanın aılesı.. insanlar kendı aılelerının yanlıslarını gorselerde laf soylettırmezler.. hele de erkekler bı kendı aılelerını korumacı oluyolar.. bi şans ver,bunu eşine soyle, sonucta senınde ıkı cocugun var.. baktın o şansı da kullanamadı artık kulak tıakrsın sende herseye..

okadar sevindimki fikir vermenizee çok sağolun kızlarya valla kalbim git diyo onu orda yalnız bıakma dilek dediğin gibii bayramda bile ayrı geçiriyolar araları iyi değil falan demsinler orda eşime onunda zoruna gider bu biliyorum..neyse içime su serptiniz kararımı verdim gidicem.annemide anlıyorum o beni düşünüyoo zaten her bayramda önce onların evine gidiyoruz eşimle sonra bayramın 2.günüde köye gidiyorduk..bu seferde bayramdan önce orda biz olalım nolcak hem yengemde böylelikle laf edemez bana pelincim haklısın 2 çocukla olmuyor ama onlar dinlemezler öyle şeyi neymiş yengeminde 2 çocuğu varmış o yapıyomuşya..onun çocukları okul çağınladalr büyükler engel olmuyolar benimkiler ikiside anneci nasıl rahat olabilirimkii..ama neyse pelin dediğin gibi bayramdan bayrama diye düşünüp sabredicem ve eşimle enine boyuna konuşmayı söz almayı zaten düşünüyodum bu akşam konuşucam eğer tmm der söz verirse yarın gidicem onunla beraber..orda 4 gün kalmayı düşünüyo bayramın 2.günü buraya gelicek gibiyizde ben dayanamam okadar bilmiyorum belkide iyi geçerde kalırım..salı burda oluruz..allah razı olsun canlar ya valla iyiki sormuşum rahatça karar verdim böyle

ya bişey daha ben cumartesi değilde listeyi salı hazırlasam nasıl olur:26:

Dualarım seninle canım.. İnşaallah düzlüğe çıkacaksın..
Her inişin bi çıkışı oluyo işte.
Siz direkt indiniz o ayrı ama güzel haberler yakındadır.

saol canımmm, aminn diyorum guzel dıleklerın için...

ayrıca Tugba ıcın soyledıklerıne de katılıyorum, eşler dışarıya karsı her zmn yanyana olmalılar, millete fırsat vermenin alemi yok..aradaki bu gıbı sorunlar kendı evlerınde 4 duvar arasında kalmalı hatta cocuklara bıle yansıtılmamalı, onlar kucucuk hallerıyle herseyı algılıyolar valla..

canım ıyı yaparsın, fazla da usteleme eşini guzelce konus sen bılırsın onun gonlunce konusmayı olmadı bı gun eksık durursunuz onun alesının yanında..

ben cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı aksamlar, regl oldum bugun bı de acaıp sancım var...

triendy21,öyle tanıdık geldi ki duyguların.. benim de eşimin de ailesi aynı şehirde..her gittiğimizde onun ailesi yüzünden hep üzülüyorum,eşim hep ailesinin yanında çok değişiyor ve mutlaka bir sorun çıkıyor diye ilk defa bu bayram ist.da kalacağız..o kadar rahat ki içim..ama tabii gidilecek başka bayramlarda..ne yapalım,affettim ben onları Allah affetsin.. duygular ne olursa olsun ailesidir işte, böyle de,geç.. illa götürürse eşin,4 gün kulaklarını tıka çocuklarınla ilgilen boşver bence..

cok gecmis olsun canim aslinda direnmese daha iyi olurmus allah korumus
sagol canim herhalde bende direnirdim pes etmezdim ama onun direnmesini istemem yani

üzüldüm canım ya geçmiş olsun bidaha yaşanmaz umarım..ne pislik insanlar varbedava konmak için hertürlü pisliği yaparlar onlar..e tabi ben olsamda vermezdim ne hakla vercemki

valla ne pislikler calis kazan al dimi baskasinin malina mülküne ne göz dikiyon

tugba yazini okudum benim esimde genelde öyleydin yani ailesinin yaninda kendini evin krali bende kölesi sanirdin senin dedigin gibi annelerimiz yakin oldugundan hep anneme anlatirdim bende ama ozaman da o bana kiyamaz kizardin onlarin davranislarina bende daha cok sinir olurdum daha kötü olurdun döngü gibi :44: ay anlatabiliyommu bilmiyom ama artik okadar fazla birsey anlatmiyorum anneme yani olumsuz seyleri anlatmamaya calisiyorum cünkü o da üzülüyo sonucda sende oraya gittin baktin orda istedigin gibi deyiler sinir oldun gel buraya yaz icini dök hayatim ama annene yansitma sonra annenle esinin arasida acilir birbirlerine davir alirlar yani senin yasadiklarinin cogu bildik benim icin ayni seyleri bende yasadim yani altin alacaklardin 10 sene gecti ne aldilar ne birsey esim cocugu azarladi onlarin yaninda ozaman patladim ama beni kücük düsürse falan susup oturuyordum ama cocuga gelince ne kiziyon diye bagirdim adam akili konus diye birsürü laf söyledim babasi varmis annaligi varmis tinlamadim o da beklemiyordun tabii sustu utandi ama napim bidaha da öyle olmadi :105:

kızlar giremiyorum işlerden umarım herkes iyidir kaptanımıza üzüldüm arıcam çıtırımı o benle çok ilgilendi geregi düşünüldü cnm lütfen sabırlı inan bende aynı durumlardaydım sabrettim tugba kalkız kocanla gidiyosun orda sesini çıkarma destek ol eşine eve gelince fırça atarsın sibel 29 geçmiş olsun cnm allah daha kötüsünden saklasın kızlar aklımda kalan bunlarr .
sonunda işe karar verdim lojistik firmasından müdürlük teklifi geldi düşündüm herşeyi en uygunu oldugu için kabul ettim biraz yoğun olcam ama istediğim bi işti ehliyetim vardı ama aktif kullanamıyodum yarın özel ders alcam trafige çıkmak için sabrettim bekledim bunaldım ama herşey yoluna giriyo

giremezsem kızlar şimdiden herkese iyi bayramlarrrrr

not : tartıda fazlayım ama ben daha zayıf duruyorum herkes çok zayıfladın diyo tartımı bozuldu anlamadım bi manyaklık var bende ama bakalım

sagol canim benim sen zaten citirsin fotolardan belliydin yeni isin hayirli ugurlu olsun canim benim

kactim kocis hasta cocuk gibi

ya bu erkekler hep aynı bizimki de ailesinin yanında bir kabalaşır hareketler falan değişir Allah sabır versin canım

Listeyi takma canım kafanaa
2-3 günden bişi farketmez. Sonuçta bayram giriyor araya..

kizlar benim idaa ya girdigim isarkadasi fitness e yazilmis ben ayin 21 de 6 yi görmem lazim yoksa dillerinden kurtulamam zaten yapamiycani biliyorduk diye bugünden itibaren gevsemiycem

cok teşekkür ederim
ilgilenen birileri olmadıgında hevesim kırılıyor..
cevap verdigin için tekrar sagl..
tam buğday ekmegimi aldım bugunde bayaa su içtim ..

teşekkür ederim mmmmmm

canim zor bidurum allah kolaylik versin bizdede esimin abileri icin ayni durum vardi ben ilk defa gormusum onlari daha laf felan attilar ostune bikerede evlerine gittik ve yuzumuze bakmadi yenge kovulmaktan beter oldum esime soyledim boyle olursa hayatta bidaha gitmem diye ve esimde annesine soyllemis tabi bende kendi anneme soyledim boyle davrandilar diye ama annem esin senin herkesine hic sesini cikartmadan gidiyo gidiceksin zaten bigun kaliyosun esin icin katlanicaksin dedi evet zor oluyodu ilk zamanlar ama son bikac gitmemizde duzeldi yenge belki seninkilerde duzelir diye bilcegim tek sey canim onlarin torunu gormek isterler tabi sen elinden geldigi kadar takmamaya ve onlari umursamamaya bakicaksin ve mecburum buna ve esim icin onun ailesinide bikac gun cekerim diyceksin ben kaynanayla birlikte yasiyorum ve bizdede ilk zamanlar sorunlar oldu ama ben kendimi kabul ettirdim simdi sadece oturuyo ve hic bi sorun yok allaha sukur gercekten ilk zamanlar sorun cikiyodu ve esim bana bir kere bile bagirmamisken nezamanki annesiyle catistik esim tabi annesini tuttu ve aramiz acildi ama sonra duzeldik cok sukur

benimkide cok uzun cevap olmus ama sana nacizane tavsiyem esin icin bikacgun katlanman canim

ya bu erkekler hep aynı bizimki de ailesinin yanında bir kabalaşır hareketler falan değişir Allah sabır versin canım

Listeyi takma canım kafanaa
2-3 günden bişi farketmez. Sonuçta bayram giriyor araya..

yarın yola çıkıcamız için acele uyumamız lazım oyüzden toplu bi cvb yazayım dedim,,hepinizden allah razı olsun benim gibi durumda olan ne çok arkadaşım varmış burda..birbirimizi anladığımıza çok sevindim..eşimle konuştum ne oluyosa senin yüzünden oluyo sen dikkat et demesinmi,,bi bağırdım daha üste çıkıyosun tamam diycen yerde dedim azcık yumuşadı sonra gezmeye çıktı arkadaşıyla ,,eve geldiğinde hatasını anlamış olucakki melek gibiydii..gel bi öpiyim dedi..bavulumuzu beraber hazırladık sanırsınızkii sülalecek gidiyoruz bi kabile bavuluydu sankii koca bavul dolduu tekerlekli allahtan zor gidiyoo apğır oldu azcıkeşimimde kendine bavul aldı ufak ama dolmadı bende kotlarımı koycam oraya ,,koca bavulda hep çocukların kıyafetleri mamaları bezleri doldu doldu2 baş olsaydık cup bi bavul küçük bişey gider gelirdikama 2 çocukla yolculuğa çıkmak çok zor heleki otobüsle gidiceksekinşallah gelecek bayramda kendi arabamızı almış oluruzneyse sonrasında evi toplamama yardım etti çamaşırları serdi,,evi süpürdüü..hemde az önce daha gece gece,,sabah bide onlarla uğraşmayayım diyegıcık beni deli etsede bazen bide kıyamadığıda oluyo böylee..

eşim gündüzden erkek kardeşini aramış,tuğba gelmicek tek gelcem diye, akşamda kayınpeder aradı beni,,dedi gelmicekmişin diye bi söz geldi kulağıma doğrumu bizmi bişey yaptık yoksa ondanmı falan dedi,,sendeğil oğlun yapıyo ne yapıyosa dedim,götürmicem seni diyo orda kavga çıkarıyomuşumda falan,oda demesinmi ona ne sen götürmessen ben kendim giderim desenya yaw ben eşim için geliyorum size onsuz tahammül edemiyorum niye geliyim tek başıma diye geçirdim içimden ama söyleyemedim tabiineyse gelicez yarın dedim adamda rahatladııyarın 15te kalkıyo otobüs ,,görüşürüz salı günüü kendinize iyi bakın inşallah yarın güzel kilolar gösterir hepimizin tartısı,,ama regl olanlar bende dahil pek ümitlenmeyelim bencee ama haftaya bomba gibi geliriz artık hafiflemiş olarak

DİKKAT
yeni gelenlere duyuruu,,yarın bildirimler özelime gönderilecek,,gönderemeyenlerde triendy21'in dikkatine yazarak buraya yapıcaklar,,aksi halde listeye giremeyecekler..listeyide salı günü gelince yapıcam affınıza sığınarakzaten bayram münasebetiyle pek kimsede kalmıcak nasılsaa,,gelince görürsünüz artık
hadi bol şanslar herkeseee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…