kizlar benim idaa ya girdigim isarkadasi fitness e yazilmisben ayin 21 de 6 yi görmem lazim yoksa dillerinden kurtulamam zaten yapamiycani biliyorduk diye bugünden itibaren gevsemiycem
cok teşekkür ederim
ilgilenen birileri olmadıgında hevesim kırılıyor..
cevap verdigin için tekrar sagl..
tam buğday ekmegimi aldım bugunde bayaa su içtim ..
canim benimyarın yola çıkıcamız için acele uyumamız lazım oyüzden toplu bi cvb yazayım dedim,,hepinizden allah razı olsun benim gibi durumda olan ne çok arkadaşım varmış burda..birbirimizi anladığımıza çok sevindim..eşimle konuştum ne oluyosa senin yüzünden oluyo sen dikkat et demesinmi,,bi bağırdım daha üste çıkıyosun tamam diycen yerde dedim azcık yumuşadı sonra gezmeye çıktı arkadaşıyla ,,eve geldiğinde hatasını anlamış olucakki melek gibiydii..gel bi öpiyim dedi..bavulumuzu beraber hazırladık sanırsınızkii sülalecek gidiyoruz bi kabile bavuluydu sankii koca bavul dolduu tekerlekli allahtan zor gidiyoo apğır oldu azcık eşimimde kendine bavul aldı ufak ama dolmadı bende kotlarımı koycam oraya ,,koca bavulda hep çocukların kıyafetleri mamaları bezleri doldu doldu 2 baş olsaydık cup bi bavul küçük bişey gider gelirdik ama 2 çocukla yolculuğa çıkmak çok zor heleki otobüsle gidiceksek inşallah gelecek bayramda kendi arabamızı almış oluruz neyse sonrasında evi toplamama yardım etti çamaşırları serdi,,evi süpürdüü..hemde az önce daha gece gece,,sabah bide onlarla uğraşmayayım diye gıcık beni deli etsede bazen bide kıyamadığıda oluyo böylee..
eşim gündüzden erkek kardeşini aramış,tuğba gelmicek tek gelcem diye, akşamda kayınpeder aradı beni,,dedi gelmicekmişin diye bi söz geldi kulağıma doğrumu bizmi bişey yaptık yoksa ondanmı falan dedi,,sendeğil oğlun yapıyo ne yapıyosa dedim,götürmicem seni diyo orda kavga çıkarıyomuşumda falan,oda demesinmi ona ne sen götürmessen ben kendim giderim desenyayaw ben eşim için geliyorum size onsuz tahammül edemiyorum niye geliyim tek başıma diye geçirdim içimden ama söyleyemedim tabii neyse gelicez yarın dedim adamda rahatladıı yarın 15te kalkıyo otobüs ,,görüşürüz salı günüü kendinize iyi bakın inşallah yarın güzel kilolar gösterir hepimizin tartısı,,ama regl olanlar bende dahil pek ümitlenmeyelim bencee ama haftaya bomba gibi geliriz artık hafiflemiş olarak
DİKKAT
yeni gelenlere duyuruu,,yarın bildirimler özelime gönderilecek,,gönderemeyenlerde triendy21'in dikkatine yazarak buraya yapıcaklar,,aksi halde listeye giremeyecekler..listeyide salı günü gelince yapıcam affınıza sığınarakzaten bayram münasebetiyle pek kimsede kalmıcak nasılsaa,,gelince görürsünüz artık
hadi bol şanslar herkeseee
<yok artik gevsemiycem haftaya da cocuklari biraktikdam sonra 1 saatde olsa havuz a gitmeyi planliyorum
Ne güzel bir sebebin daha var artık.
Gevşeme artık yani..
Yok canım buraya takılırsan ve yazarsan kimse seni cevapsız bırakmaz.
Sağlıklı besleniyoruz burda kurallarımızı yazmıştım zaten.
Az olsun öz olsun giden kilocuklar..
Tekrar hoşgeldin..
Günaydın kısçeler...
Tartıda ummadığım rakam çıktı.
Acaip sinir oldum ama vücudum hâlâ şiş bunu farkedebiliyorum.
Regl geçtikten sonra asıl kilo ortaya çıkar.
Çarşamba sabah 70.7 dim çünkü.
Bide tam üstümü giyindim evden çıkmama az kaldı wce girdim.
Bi daha soyun tartıl uğraşamadım valla.
Bu kadar bahaneden sonra işte bildirim.
Başlangıç kilo: 86 kilo
Geçen hafta: 71.3 kilo
Bu hafta: 70.9 kilo
Giden: 400 gram
Hedef: 65 kilo
Toplam Giden: 15.1 kilo
<yok artik gevsemiycem haftaya da cocuklari biraktikdam sonra 1 saatde olsa havuz a gitmeyi planliyorum
toplam giden 15.1 kilo arti cikmamissin fistik haftaya sen 6 yi görürsün kesin
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.3
bu hafta: 73.0
giden: 300 gramm
toplam giden: 3.3 kilo
hedef:65
300 lerden sIkIldimya 300 300 gidiyo yada 300 geliyo ya bu 300 bana takdi herhalde kafayi
Ooooo kimleri görüyorumm sabahınn köründeeee
Günaydınn canımm
Bayramda dikkat edersem görecek gibiyim.
İşin komiği kendimi zayıflamış hissediyordum.
Psikolojikmiş.
Hep birlikte görelim inş..
70 olsaydım resim çekincektim.
81 ve 70 kiloluk resimlerimi koycaktım.
Haftaya artık. 81lik resimler üstümde eşofman falan var ben bile görünce kendime öh dedim.
Gene mi 300
Bak dikkt et kilo alma bu hafta bi hafta 300 veriyon diğer hafta 300 veya 400 geri alıyon.
Vitesi ileri at artık hıınnnnn Suziiii geliyooooo
Günaydın Sena abla.
Ben sadece hasta olduğunu düşünüyordum.:26:
Dua ederiz tabi inşaallah kısa sürede dönersin aramıza.
canım ablacım geçmiş olsun, üzüldüm senin adına
inşallah kısa zamanda sorunların da düzelir, rahatsızlığın da geçer.
kilo alman bir problem sayılmaz bu büyük başarının yanında
en kısa zamanda aramıza bekliyoruz seni
günaydın canım inş kısa sürede tüm sıkıntıların kuş olur uçar gider
slm kizlar günaydin kardeslerimi okul is cocugu kres e attim geldimbirsürü isim var ama slm vermeden de kacmim dedim
birsey olmaz canimben yeni deyilim ki hem biliyorumda neyin yanlis neyin dogru oldugunu artikim ama hosuma gidiyo yorum yapip ya kafama vurmaniz yada kucaklamaniz isyerine alip koysan :26: meyve veya sebze :44:
günaydin sena seni cok merak ettikaman iyi olda sonra gelirsin iyilesince canim benim isallah problem neyse cözülür canim sIkma canini cok öpüyorum kendine dikkat et
canım yemek tarıflerı bölümünde dukan dıyetıyle ılgılı tarıfler var bı bak ıstersen belkıde görmüşsündürbende bu hafta reglıyım ortı ama elımden gelenı yapıyorum 2 gundur tuvalete cıkamadıgım ıcın tartılmaıdm durum ne bılmıyorum yaırn bı bakrım artık:26:
canım gecmıs olsun bu senekı hastalıkların özelliği mi nedir en az 2-3 hafta sürüyor gecmıyor ınsanı etkılıyor baya kendını ne zaman ıyı hıssedersen beklıyoruz canım
herkese günaydın kızlar bu hafta cok yorgunum nedense heralde regl oldum onun etkısı bırde rapor ertesı yoruluyorum.eşim de bu hafta gunduz vardıyasında o yuzden evden erken cıkıyoruz ben 8 gıbı gelıyorum ıs yerıne normalde 9 mesaım aksamda yorgun oluyoz bu aksam ıcın yemek bıle yapamadım hepımız acıkmıs oluyoruz delı gıbı eve gıdıncepırasa yapmayı düşünüyorum bakalım
olsun canım sabret dikakkat etmeye devam et gitmiyo gitmiyo birden gidiyo bak benim 2 hafta ibre çok az oynadı şimdi birden azaldı cumadan buyana 1,400 gitmiş hemde reglyimmm
canım geçmiş olsun dualarımız seninle işaallah sağlığına kavuşur bütün sorunlarını bir an önce çözersin
tebriklercumaya 2 gün var daha işallah daha aşağılara iner
Ben çoktan yaptımbi silcem süpürcem tamamdır
Çok geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün
Selamm kolay gelsin cnm
Sende yokmuşsunbugün sesim çıkıyo müsait olur olmaz arıycam sena abla sende müsaitsen konuşuruz
Sağolasın kızlara iletmişsin selamımı
Bende özledimmmsağol canım
Sağol canım hoşgördümhasta olsam gam yemicem sabah kötü öğlen idare eder akşamm yine fenalaşıyorum :26: saçma sapan
bişey olduçok üşüyorum bide bu aralar kasıklarım ağrıyo :26: sanırsam bide üşüttüm ben :26: gerçi çok kalın giyinmiyom
kendimede kızıyorum omzum filan açıkta dolanıyomben 2 ay önce spaya gitmiştim hamam,sauna,jakuzii bide 50 dakika antistres
masajı yaptırmıştım mükemmeldi yaaaaaaralıkta yine gidebilirim para ayarlayabilirsem
sağol bebikim
Selam canımtüm sorunlar hallolur inşallahhh
Bizim patronda kamyon aldı şirkete zam zamanı geldi ya bahane olsun
merak etme sena abla elimden geldiğince topicle ilgileniyorum,, hemen hemen herkezin menüsünü okuyup yanlışı doğruyu anlatıyorum ..tabi bayram nedeniyle biraz safsataya uğrıycak topic ama napalım idare edicez öyle böyle ,,sonra bayram geçince eski havasına giricek eminim..geçmiş olsun sanada kendini yorma üzülmee takma diycem ama sen daha iyi bilirsin ne yaşadığını kendine iyi bak görüşürüz...
menemen iyide sucuk olmamış içine,,bide öğlen sadece ekmekle yağ yemişsin oda olmamış :26:sabah iyi olmuş ama
doğum günü şerefine arada olur kaçamaklar napalım..o hariç güzel ama pilav yerine bulguru tercih et sende olurmuu..AAA SENDE ÇORBANIN YANINA KURU fasulye yiyenlerdenmişsin yaw anlamıyorum nasıl alıyo mideniz :26:artı kuru fasulyenin miktarlarıda önemli ama yazmamışsın
bizde özledik seni nen
hoşgeldin canım
AMA OLSA YİCEN DEMEK HAAA
canımmm Allah yardımcın olsun ve tez zamanda topla kendini ziraaaaa sen bize lazımsın.inan gözlerim seni arıyo hepp.dualarım seninleee....
ayyyy herkes reglll yaaa ben de bu gün oldum erkenden.ağrılar son gaz yaniii.bu arada arzucum benim menümde depırasa varr pişiyo şuan bayılırıııımmm
canım inşş senin de sıkıntıların geçer Allah yardımcın olsunnn.herkesin gerçekten morale ihtiyacı var.ben de sadece ben sıkıntılıyım diyodum topiği bi açtım sizler de bunları yazmışsınız.inş herkese bayram iyi gelirr...
sağol canım sen de hoşgeldin ve geçmiş olsun balımmm.kız bu arada bu nekadar oje ööleeeeebi çocuk olsun da hergün değiştirebiliyomusun ya da sürebiliyomusun bakalım.anaaammmm krem sürmeye vaktim olmuyo da serviste sürüyom haaa.şimdiden her renkten booll bol sür tatlımmmm
amaaaannnnn nasıl insanlar yaaaaa bi de eğitimliler baksan kiiii..öğğğğğğ
benim de baklavayla aram yokturr sevmemmmm
öğğğğğğğğğ
hayirli yolculuklar canim sizinde kurban bayraminiz kutlu olsun simdiden canim benimhepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız..desteqiniz bnm için çok önemli..51.sayfaya kadar okuyabildim devamını şimdi okuyamıcam ama en kısa zamanda okuyup sizlere dönücem...şimdi kursa gitmem lazım...
orti bildirimlerini bana yapmayın bu hafta..tuqba listeden alıp yapıcak...
naf barkinim ve asl35
canım arkadaşlarım destek telefonlarınız için çok teşekkür ederim....kendime geldim sizlerle konuşunca...sizleri çok öpüyorum....
kızlar giremezsem hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN!!!
biz safranboluya gidicez bayram sonrası burdayım inşallah...herşey gönlünüzce oldu duaalrınızda bizleride unutmayın canlarım...hoşçakalın
günaydin fistik
cocugu kaltirmadan bi bakayim dedim merak iste
e öyle hissetecen tabiizayifladin da zaten
resim beklerim en gec 6 yi gördügünde :108:
he ya yine 300 iyide ben anlamadim neden 300 :44: vitesi attim 3 üncü vitesden 5 atiyorum haftaya isallah 1.300 olur illa 300 arasinda olmak isterse olacaksa
hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız..desteqiniz bnm için çok önemli..51.sayfaya kadar okuyabildim devamını şimdi okuyamıcam ama en kısa zamanda okuyup sizlere dönücem...şimdi kursa gitmem lazım...
naf barkinim ve asl35
canım arkadaşlarım destek telefonlarınız için çok teşekkür ederim....kendime geldim sizlerle konuşunca...sizleri çok öpüyorum....
biz safranboluya gidicez bayram sonrası burdayım inşallah...herşey gönlünüzce oldu duaalrınızda bizleride unutmayın canlarım...hoşçakalın
hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız..desteqiniz bnm için çok önemli..51.sayfaya kadar okuyabildim devamını şimdi okuyamıcam ama en kısa zamanda okuyup sizlere dönücem...şimdi kursa gitmem lazım...
naf barkinim ve asl35
Günaydın kısçeler...
Tartıda ummadığım rakam çıktı.
Acaip sinir oldum ama vücudum hâlâ şiş bunu farkedebiliyorum.
Regl geçtikten sonra asıl kilo ortaya çıkar.
Çarşamba sabah 70.7 dim çünkü.
Bide tam üstümü giyindim evden çıkmama az kaldı wce girdim.
Bi daha soyun tartıl uğraşamadım valla.
Bu kadar bahaneden sonra işte bildirim.
Başlangıç kilo: 86 kilo
Geçen hafta: 71.3 kilo
Bu hafta: 70.9 kilo
Giden: 400 gram
Hedef: 65 kilo
Toplam Giden: 15.1 kilo
cnm benim tebrikler valla hedeflediğin kiloya az kalmış bense malesef aynıyımmmmregl de olamadım zaten
ya bildirimi kime yapıyosss
günaydın kızlar
kötü bi cuma günü artı dayım
dün bütün gün cenaze evindeydik bişi yemedim
eve gelince elime geçeni düşünmeden yedim umarım onun fazlalıgıdır
iki gün önce 73,9 ı görmüştüm neyse kilo bildirimimi yapayım
başlangıç :78
geçen hafta :75
bu hafta :76,2
gelen :1,20
toplamda giden 1,8
dilek sana -1000 en az demiştim ama üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?