Günaydın kısçeler...
Tartıda ummadığım rakam çıktı.
Acaip sinir oldum ama vücudum hâlâ şiş bunu farkedebiliyorum.
Regl geçtikten sonra asıl kilo ortaya çıkar.
Çarşamba sabah 70.7 dim çünkü.
Bide tam üstümü giyindim evden çıkmama az kaldı wce girdim.
Bi daha soyun tartıl uğraşamadım valla.
Bu kadar bahaneden sonra işte bildirim.
Başlangıç kilo: 86 kilo
Geçen hafta: 71.3 kilo
Bu hafta: 70.9 kilo
Giden: 400 gram
Hedef: 65 kilo
Toplam Giden: 15.1 kilo
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.3
bu hafta: 73.0
giden: 300 gramm
toplam giden: 3.3 kilo
hedef:65
300 lerden sIkIldimya 300 300 gidiyo yada 300 geliyo ya bu 300 bana takdi herhalde kafayi
ooo canım müdür oldun demek n egüzel valla hayırlı olsun yeni işin başarılar dilerimkızlar giremiyorum işlerden umarım herkes iyidir kaptanımıza üzüldüm arıcam çıtırımı o benle çok ilgilendi geregi düşünüldü cnm lütfen sabırlı inan bende aynı durumlardaydım sabrettim tugba kalkız kocanla gidiyosun orda sesini çıkarma destek ol eşine eve gelince fırça atarsın sibel 29 geçmiş olsun cnm allah daha kötüsünden saklasın kızlar aklımda kalan bunlarr .
sonunda işe karar verdim lojistik firmasından müdürlük teklifi geldi düşündüm herşeyi en uygunu oldugu için kabul ettim biraz yoğun olcam ama istediğim bi işti ehliyetim vardı ama aktif kullanamıyodum yarın özel ders alcam trafige çıkmak için sabrettim bekledim bunaldım ama herşey yoluna giriyo
giremezsem kızlar şimdiden herkese iyi bayramlarrrrr
not : tartıda fazlayım ama ben daha zayıf duruyorum herkes çok zayıfladın diyo tartımı bozuldu anlamadım bi manyaklık var bende ama bakalım
haha cok komıkmıs yaaay hic sormabana muz kessen üstüne bal döküp getirsen diyo sanirsin ki hamile hasta deyil
maşallah canım gene azda olsa vermıssın emegının karsılıgnıda regl bıtınce alırsın artık ıns bende alırım:26:Günaydın kısçeler...
kızlar bu arada spor konusunda leslie sansone walk at home yapmanızı tavsiye ediyorum.. benim gibi spor deyince binlerce bahane uyduran,spor konusunda son derece üşengeç biri bile tavsiye ediyorsa bişey vardır, en fazla 1 saatinizi ayırırsınız hatta başlangıç mili sanırım 15 dk.. inanın çok farkedecek göreceksiniz.. ve sadece çok temel hareketler,hiç zorlamıyor..
bir de callanetics.. ama ben iyice esneyeyim 1 ay sonra falan istiyorum,10 saat olanı yapıcam.. genelde 6 gün yapıp 1 gün ara veriyorlar ve 21 gün yapıyorlar okuduğuma göre.. internetten bakın,önce-sonra resimlerine bakınca bile insan gaza geliyor, leslie kadar terletmiyormuş ama çok yorucuymuş..olsun..evelallah onun da üstesinden geliriz..
beslenme düzenini bozmayıp sabah 1 saat erken kalkıp veya gece 1 saat ayırıp sporla destekleyince inanılmaz farkediyor..
kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo veremeyenler uzulmesin insan isteyince herseyi yapiyor bunu unutmayin yeter
maşallah canım gene azda olsa vermıssın emegının karsılıgnıda regl bıtınce alırsın artık ıns bende alırım:26:
herkese gunaydın...
bı taraftan sandvıcımı yerken bı taraftan da gecmısı okudum, Sena gelmiş gitmiş, bayramda memleket havası aldıktan sonra toparlar ınş o da kendını..bı de sibel29 a gecmıs olsun dılemeyı unuttum ben kardesı ııcn, kusuruma bakmayın valla, kafam dalgın, cok gecmıs olsun sana da..
bıldırımım,
baslangıc:79
gecen hafta:66.90
bu hafta:66.20
giden:700 gr
toplamda giden:12.80
Günaydın NaFcım
Kolay gele sana.. Yarın görüşcez bak ama sabah gel bildirimini yap hemen.
herkese gunaydın,
gecmısı hıc okumadan dırek dalıyorum bu defa cunku sormam gereken bı sorum var, hemen fıkırlerınızı beklıyorum;
gecen ay işyerımden zam ıstemıstım, patronda ben konusurum sırketle ama sen bı ay daha sabret fılan demıstı.. neyse bı ay sabrettım, geldı cattı yıne maas zamanı ve dun patronum katıbımızlekonusmuş, benım zam ıstedıgımı ancak şirketle aralarının son ıkı aydır ıyı olmadıgını, sureklı tartısma yasandıgını işin sonunun bellı olmadıgını filan.. (biz işveren vekılı oldugumuz ııcn, işçiler sürekli davaları kazanıyolar, zaten olması gereken de bu ama gelde bunu şirkettekılere anlat) herneyse maaşa zamolmayacagı gıbı, işede son verılıyo artık, ama tamzınatlarını ödettırıcem onlara fılan demış.. ve sen bunları peline bı çıtlat demiş..katıbımızde ben bunları soyleyemem zaten zor durumdalar sızın karsılıklı konusmanız lazım bence demış.. sonra dun aksam durum boyleyken boyle dıye anlattı bana herseyı ama anlatmamış gıbı davrancak...
artık herseyın ustuste gelmesınden dem vurmıycam cunku ben vurdukca o gelmeye devam edıyo, uzulmuyorum da bu kdr sey bıraz fazla deıl mı dıye sınır bozuklugundan aglayasım gelıyo... neyse sakin olmalıyımmmmmmm....
şimdi sıze sorum ben napıyım.. hıc sesımı cıakrmayıp köşemde bekleyeyeım mı benle konusmasını yoksa katıbımıze dun boyle boyle demısısnız bu ne demek oluyo dıye dıkılıyım mı karsısına...
ayrıca bu iş er ya da gec olcak, yenı iş arayıslarına eşin bugun baslıycak, bu arada sıze de yerı gelmısken hersey ıcın tesekkur ederım belkı sonra vaktım olmaz, işten ayrılınca bılkıyosunuzkı evde netım yok aranızda olamıycam ne zmn iş bulurum ne zmn nete baglanırım ya da ıs bulursam baglanma imkanım olur mu bılemıyorum... o yuzden hakkınızı helal edın hepınız.. sonra sacma salak bı ruh halıne bürünüp bunları soylemeyı unutmayı ıstemıyorum.. hepınızı sevıyorum...
allah ıyılıgıne versınsımdıden ıyı bayramlar dıleyelım o zaman sana canım kolay gelsın
hosgeldın tartılmadın mı kac kg verdın merak etmıyo musun bı bak bakayım
günaydın canım off yaa bi bu eksikti ama şöyle düşünüyorum ben gene de tamam basta sıkıntı cok olucak ama belkı cok daha ıyı kapılar acılcak karsına bu vesıleyle cunku cesaret edemıyodun sen bı yerde mecburusn şimdi allah yardımcınız olsun ama ben merak ederım senı yaa cebini yaz demıstım bı ara onu da yazmadın gercı kapalı demıstın ama arayıp sormak ısterım yanı sakıncası yoksa.fikrime de gelınce zaten duymussun sonucta patronla konusabılırısn ama tam da emın deılım yanı hemen mı cıkarcaklar kısa sürede cıkarcaklarsa da zaten sana mecbur soylucek senden bısey gelmeyınce .senın once gıtmenın bı artısı olacaksa gıt konus yoksa bekle bence :44:
merhabaşuan tartıldım 72.5kiloyum, boyumda 1.60 okadar iradesiz bir insanımkiii
gecen kış monti diyetini yapmıştım 1 haftada 5 kilo vermiştim ama hepsi okadar ...
daha sonra tekrar fazlasıyla aldım
26 yaşındayım ve kendimi cok hantal ve yaşlı hissediyorum
biraz önce kilo verenlerin resimlerini gördüm sanki kilolu halleri anneleri gibi cıkmış
bende bu kilolardan kurtulmak ve irademi korumakkk istiyorummm
slm kizlarbenim morelim cok bozuk halen dün kardesime saldirmislar metronun orda elindeki iphoneu calmak istemisler oda vermiycem diye ugrasmis yürüyen merdivenden itmisler cami kirilmis telefonun ya telefonu birak ya birsey olsaydin annemgil hacc da bana emanet ya icim halen aciyo dizlerinde yaralar var düsmeden
canım ben bildirimimi bugün yapıcam çünkü yarın evde olmucam
hem şuan diyetisyenimden geldim hazır tatılmışken
başlangıç:70.5
geçen hafta:67.6
bu hafta:66.2
giden:1400 gr canım
kabul edersin demi bugünden
aynıyız desenee kış geldi biz suyu azalttık iyimii..neyse giremezsen perşembe görüşürüz ozaman bende eve dönmüş olurum hihi
vaktinizi aldığım için hakkınızı helal edin,,farkındayım çok uzun olmuş ama :26:
kızlar ya bişey sorcam sizee..eşim bayramdan 2 gün önce yani cuma günü yarın kendi köyüne annesinin babasının yanına gitmek istiyoo..ne zmandır planı buydu bende her bayramda gittiğimde orda kavga çıkıyo tartışıoruz herkezin içinde falan moralim bozuluyo ağladığım oluyoo ..meselede şu eşim kendi ailesinin yanında bambaşka insan oluyo beni tınlamıyo ben çocuklara bak falan diyince işim olduğunda,, ya kağıt oynuyorum rahat bırak diyo yada okey oynuyolar kardeşleriyle bende deli oluyorum bazen çocuğa vuruyo herkezin içinde ,, çocuk bazen çığrından çıkarıyo bizi ,ama vurması gerekmiyo, bende kızınca ben kötü oluyorum ,,herkez bana babasıdır vurur, diyincede çıldırıp bağırıyorum falan filanannemde öğrenince bunu bidaha köye gitmiyceksin dedi bana eşimde anneme götürmemki böyle olucaksa zaten,, sen izin vermesen nolur diye çıkıştı..geçen şeker bayramında tek başına gitti geldiğinde,, oh be çok rahattım dertsiz tasasız oyunda oynadım keyifliydik ,,kimsede sen gelmedin diye şikayetçi değildi ,dedi..çocuklar hasta olduğu için gitmemiştim ,oda ailesine öyle demiş, tabi hoşgördüler..ama bildiğiniz gibi değil, onları hiç sevmiyorum, kanım ısınmadı, bize hiç yardımları olmadı ,düze kendi annemin yardımlarıyla çıktık ,..onlar varsa yoksa gelin gelsin, hizmet etsin,.ele güne rezil olmayalım, bak bak gelin gelmiyo demesin kimse, derdindeler daha benim düğünden önceki alıncak olan altınlarımın yarısını almadılar, hiçte lafını etmiyorlar,sen bize gelinlikmi yaptında alcaz ,demesinlermi ozaman düğünü bile annemlerle eşim yaptı, onlar gelmediler davet ettiğimiz halde ,,neyse fazla uzattım.şimdi 1 haftadır gidelim gidelim diyo eşim köye yarın için. hayır bidaha gelmicem dedim, sende götürmicem dedin ,dedim ama ısrarla sevimlilik yapıp gönlümü yapmaya çalışıp duruyo..çünkü dün annesigil buraya uğradılar hastane dönüşü,, giderlerkende kayınvalidem, bayramda gelin haa çocukları getir bak, falan dedi torunları için..iyice dara düştü eşim ve beni götürmek için mecbura bindirdi işi..illaki gidecekmişim yoksa bilmem ne bilmem ne diye tehditvari konuşuyoo kızdırmak için..ikilemdeyim gitmem gerekiyomu eşim için..inanınki hiç onları göresim gelmiyo, ne zaman onlar gelse akşamına eşimle aramız açılıyo..normal mutlu bi günde adları geçiyo ,yine kavga çıkıyoo..kayınpederim çok alıngan herşeye laf bide çok çeneli hiç sevmiyorum lüzumsuz konuşuyo susda diyemiyorum oof napıcam ..gitmezsem laf ederlermiş abisigil taa inegölden gelcekler karısıyla,, onlarda çok çekiştiriyorlar pederle beraber bizi..neymiş niye ben uzaktan geliyorumda arefe günü ,yemekleri yapıyorumda.tuğba yarım saatlik yoldan niye bayramın 2.günü geliyolar hazıra konuyolar falan diyomuş, yüzüme karşı bişey demesede...:26:haklımı bilmemkii.ama ona herşey yapıldı, düğünleri altınları herşeyi bana hiç bişey olmadı ,altınların yarısını bile sırf torun görmek için ilk geldiklerinde alalım sözü vermişti ,ama diğer yarısı hala yok..napiyim gidiyimmi.annem ne der oda istemiyo her gittiğinde gözyaşı döktürüyorlar yanlızsın orda diye eziyorlar seni falan diye düşünüyoo..napcam..
çok uzun yazmışım yaa kim okur bukadar yazımıda cvb verir bilmiyorum ama çok bunalımdayım kaç gündüür..daha anneme bile soramadım gidiyimmi diyee...annemde eşin gelsin izin alsın benden bidaha aynı şeyleri yaşatmıycana söz versin köydee,,ozaman izin veririm diyo,eşimde annenden niye izin alcakmışım diye gurur yapıyoo oof hep arada kaynayan ben oluyorum
Günaydın kısçeler...
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.3
bu hafta: 73.0
giden: 300 gramm
toplam giden: 3.3 kilo
hedef:65
300 lerden sIkIldimya 300 300 gidiyo yada 300 geliyo ya bu 300 bana takdi herhalde kafayi
hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız..desteqiniz bnm için çok önemli..51.sayfaya kadar okuyabildim devamını şimdi okuyamıcam ama en kısa zamanda okuyup sizlere dönücem...şimdi kursa gitmem lazım...
orti bildirimlerini bana yapmayın bu hafta..tuqba listeden alıp yapıcak...
naf barkinim ve asl35
canım arkadaşlarım destek telefonlarınız için çok teşekkür ederim....kendime geldim sizlerle konuşunca...sizleri çok öpüyorum....
kızlar giremezsem hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN!!!
biz safranboluya gidicez bayram sonrası burdayım inşallah...herşey gönlünüzce oldu duaalrınızda bizleride unutmayın canlarım...hoşçakalın
günaydın kızlaar..
bildirimi buraya da yapıyorum.. 200 gr almışım ama bu hafta 1 gün ara verdim nezleydim, onda da gelen gelmiş..
olsun,haftaya bu hafta için de veririm inşallah..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:68 kg
Bu hafta: 68,2 kg
Gelen: 200 gr
Toplam giden: 9800 gr
Hedef kilo:60 kg
günaydın kızlar
kötü bi cuma günü artı dayım
dün bütün gün cenaze evindeydik bişi yemedim
eve gelince elime geçeni düşünmeden yedim umarım onun fazlalıgıdır
iki gün önce 73,9 ı görmüştüm neyse kilo bildirimimi yapayım
başlangıç :78
geçen hafta :75
bu hafta :76,2
gelen :1,20
toplamda giden 1,8
dilek sana -1000 en az demiştim ama üzgünüm
bu hafta kilo bildirimim berbat 3 gündür bağırsaklarım çalışmıyor ve dikkat edemedim kociş geldi yeme düzenimi bozdu da gitti bu hafta toprlyacağıma inanıyorum.
orti kusura bakma gelecek cuma telafi edeceğimm
Başlangıç kilo: 66.9 kilo
Geçen hafta: 65.2 kilo
Bu hafta: 65.9 kilo
Gelen: 700 gram
Hedef: 60 kilo
toplam giden 1 kilo
KILO BILDIRIMI :
baslangic: 82.5
Gecen hafta: 69.9
bu hafta:69
Giden: 900 gr.
Toplam giden: 13.5
Hedef: 65
bu arada kılo veren butun arkadasları tebrık edıyorum, Dilek ya sen de regl olmanın azizliğine ugradın sanırım ama hala eksidesin valla bu da başarı..
ben de dun regl oldum, aksam boyunca onun sancısını cektım..
ayrıca Barkınıma cok tesekkur edıyorum, senın de yenı işin hayırlı ugurlu olsun canım..
ooo canım müdür oldun demek n egüzel valla hayırlı olsun yeni işin başarılar dilerim
haha cok komıkmıs yaagecmıs olsun tabi bu arada
maşallah canım gene azda olsa vermıssın emegının karsılıgnıda regl bıtınce alırsın artık ıns bende alırım:26:
valla bende senın gıbı sporun gücüne cok ınanıyorum gecen hafta evdeyken 1-2 kere kosu bandına cıktım 1-2 günde dısarda baya yürüdüm ve 65 lerı korudum ama bu hafta hem regl hemde sporsuzluk tartıya yansıdı bırde benım vücudum 65 e hala alısamadı dırenıyor sabıtleyemedım yanii
bildirim
başlangıç:74
gecen hafta:65.4
bu hafta:66.5
gelen:1100 gr
top.giden:7.5 kg
hedef:62
boy:1.70
beden:40-42
kılo verenhersekı tebrık edıyorum ama bu hafat veremeyende baya kişi var sanırım ıns haftaya verırırz bızde gercı araya bayram gırıyor ama en azından alamyalım yani :18:
herkese gunaydın...
bı taraftan sandvıcımı yerken bı taraftan da gecmısı okudum, Sena gelmiş gitmiş, bayramda memleket havası aldıktan sonra toparlar ınş o da kendını..bı de sibel29 a gecmıs olsun dılemeyı unuttum ben kardesı ııcn, kusuruma bakmayın valla, kafam dalgın, cok gecmıs olsun sana da..
bıldırımım,
herkese günaydın ve iyi bayramlar şimdiden. çok üzülerek haftaya topiğe giremeyeceğim tabii bildirimde de bulunamayacağım pazar dönüyoruz o zamana kadar internet yok maalesef..
Başlangıç kilo: 73 kilo
Geçen hafta: 72 kilo
Bu hafta: 71 kilo
Giden: 1000 gram
Hedef: 55 kilo
Toplam Giden: 2 kilo
tartım elektronik değil değerler biraz yuvarlak o yüzden dün sabah 70 görmüştüm ama bugün 71 gibiydi hile yapmayayım diye 71 yazdım gelince iyi bir tartıda alacam tam gaz devam
herkese başarılar şimdiden
herkese gunaydın...
bıldırımım,
Ger-düşüm ya bende kendimi zayıflamış hissediyordum ne güzel.
Çarşamba 70.7 ü görmüştüm ama belirti yoktu vucutta regl oldm birden şiştim.
Ne güzel 70.3 olurum diye düşünmüştüm.
Bozmak yok ama sabah 1 simit yedim sadece.
Öğlen için ton balıklı salata + ayran.
Akşamda Allah bilir bugün bizim oranın pazarı balık varsa balık yerim olmadı k-fleks e devam.
Sen de güzel vermişsin he bu hfta 2 hafta aldıklarını toptan vermişin.
İkimizin ortak resmini avatarıma koydum koca totolular biziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?