70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.3
bu hafta: 73.0
giden: 300 gramm
toplam giden: 3.3 kilo
hedef:65
300 lerden sIkIldim ya 300 300 gidiyo yada 300 geliyo ya bu 300 bana takdi herhalde kafayi

kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo veremeyenler uzulmesin insan isteyince herseyi yapiyor bunu unutmayin yeter

ooo canım müdür oldun demek n egüzel valla hayırlı olsun yeni işin başarılar dilerim
ay hic sorma bana muz kessen üstüne bal döküp getirsen diyo sanirsin ki hamile hasta deyil
haha cok komıkmıs yaa gecmıs olsun tabi bu arada
maşallah canım gene azda olsa vermıssın emegının karsılıgnıda regl bıtınce alırsın artık ıns bende alırım:26:

valla bende senın gıbı sporun gücüne cok ınanıyorum gecen hafta evdeyken 1-2 kere kosu bandına cıktım 1-2 günde dısarda baya yürüdüm ve 65 lerı korudum ama bu hafta hem regl hemde sporsuzluk tartıya yansıdı bırde benım vücudum 65 e hala alısamadı dırenıyor sabıtleyemedım yanii

bildirim
başlangıç:74
gecen hafta:65.4
bu hafta:66.5
gelen:1100 gr
top.giden:7.5 kg
hedef:62
boy:1.70
beden:40-42

kılo verenhersekı tebrık edıyorum ama bu hafat veremeyende baya kişi var sanırım ıns haftaya verırırz bızde gercı araya bayram gırıyor ama en azından alamyalım yani :18:

herkese gunaydın...

bı taraftan sandvıcımı yerken bı taraftan da gecmısı okudum, Sena gelmiş gitmiş, bayramda memleket havası aldıktan sonra toparlar ınş o da kendını..bı de sibel29 a gecmıs olsun dılemeyı unuttum ben kardesı ııcn, kusuruma bakmayın valla, kafam dalgın, cok gecmıs olsun sana da..

bıldırımım,

baslangıc:79

gecen hafta:66.90

bu hafta:66.20

giden:700 gr

toplamda giden:12.80

bu arada kılo veren butun arkadasları tebrık edıyorum, Dilek ya sen de regl olmanın azizliğine ugradın sanırım ama hala eksidesin valla bu da başarı..

ben de dun regl oldum, aksam boyunca onun sancısını cektım..

ayrıca Barkınıma cok tesekkur edıyorum, senın de yenı işin hayırlı ugurlu olsun canım..

kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo veremeyenler uzulmesin insan isteyince herseyi yapiyor bunu unutmayin yeter

Evet bırakmayalım olurr inss..
Sende vermişsin tebrikk ederimmm

maşallah canım gene azda olsa vermıssın emegının karsılıgnıda regl bıtınce alırsın artık ıns bende alırım:26:

Aynen reglden sonrası önemli bakalım dikkat ettim elimden geldğince.
Bayramda da aksamları abartmayı düsünmüyorum.
Hepimiz verelim regl günü geldi gene topiğin ondan artılar sanırım

Günaydınn canımmmm.
Ve tebriklerrrrr

Günaydın NaFcım
Kolay gele sana.. Yarın görüşcez bak ama sabah gel bildirimini yap hemen.

Geldim canım bildirim yapıp çıkıcam bugün acayip yoğun bigün :26:

Canım çok üzüldüm gerçekten bence bekle ama bu sırada iş araştırmaya da devam et bide işten çıkartmalar olucak derken

acaba kimse zam istemesin diye göz korkutmaya mı çalıştılar :26:

Canım ben daha yeniyim bi hakkım yoktur ama yinede helal olsun sende hakkını helal et Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

kısa bi zamandır beraberiz ama ısınmıştım sana inşallah kopmayız birbirimizden :26:

Sağol canım bugünden bayramlaşırız bidaha perşembe hatta cumaya kadar sesim çıkmayabilir çünkü :26:

Hoşgeldin

Ayy inanmıyorum canım yaaaaaa çok geçmiş olsun Bende öyle bi durumda naparım diye hep düşünürüm aslında mantıklısı

tabiki bırakmak ama insan panikleyince napıcağını şaşırıyo sanırım :26: Allah beterinden korusun canım

Tebrikler

aynıyız desenee kış geldi biz suyu azalttık iyimii..neyse giremezsen perşembe görüşürüz ozaman bende eve dönmüş olurum hihi

Evet canım bide boğazlarım bi tuhaf ya su içmek istemiyo canım :26: normalde 3 litre suyu lıkır lıkır içen biriyim hatta yazın 4-5 bile oluyo :26: şaştım kaldım kendime :26:

Canım bende her bayram önce eşimin ailesinin yanına gidiyorum hatta annemlere 3. gün filan gelebiliyorum bu durum beni çok

üzüyo hatta bayram öncesi düşünmekten psikolojim bile bozuluyo Ama yapıcak bişey yok ele güne karşı eşinin yanında olman lazım

kol kırılır yen içinde kalır derler insanlar zaten laf arıyo dedikodu yapmak için kimsenin ağzına laf verme git kocanın yanında

kulaklarını da tıka duyma kimseyi Bide annene herşeyi anlatma sen kocanı affedersin ama annen yada ailen affetmez siz kendi

başınıza bir ailesiniz ne zaman nereye gideceğinize birlikte karar verebilirsiniz. Annen iyiliğini düşünüyodur elbette sakın yanlış anlama

ama bence karı koca arasına kimse girmemeli neyse çok uzattım bence gitmelisin diyorum kiii sende zaten gitme kararı vermişsin

şimdiden iyi bayramlar canım

Tebrik ederim canım

baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.3
bu hafta: 73.0
giden: 300 gramm
toplam giden: 3.3 kilo
hedef:65
300 lerden sIkIldim ya 300 300 gidiyo yada 300 geliyo ya bu 300 bana takdi herhalde kafayi

Tebrikler canım

Ben destek için aradım ama sen bana destek oldun abla sağol valla iyi geldi konuşmak artık takmıyorum kafama kendine dikkat et iyi bayramlar dilerim çok çok öperimm

Günaydın canım geçmiş olsun

Günaydın cnm merak etme senden fazla artıda olanlar var

Günaydın

KILO BILDIRIMI :

baslangic: 82.5

Gecen hafta: 69.9

bu hafta:69

Giden: 900 gr.

Toplam giden: 13.5

Hedef: 65

Tebriklerr

herkese günaydın ve iyi bayramlar şimdiden. çok üzülerek haftaya topiğe giremeyeceğim tabii bildirimde de bulunamayacağım pazar dönüyoruz o zamana kadar internet yok maalesef..
Başlangıç kilo: 73 kilo
Geçen hafta: 72 kilo
Bu hafta: 71 kilo
Giden: 1000 gram
Hedef: 55 kilo
Toplam Giden: 2 kilo
tartım elektronik değil değerler biraz yuvarlak o yüzden dün sabah 70 görmüştüm ama bugün 71 gibiydi hile yapmayayım diye 71 yazdım gelince iyi bir tartıda alacam tam gaz devam

herkese başarılar şimdiden

Ger-düşüm ya bende kendimi zayıflamış hissediyordum ne güzel.
Çarşamba 70.7 ü görmüştüm ama belirti yoktu vucutta regl oldm birden şiştim.
Ne güzel 70.3 olurum diye düşünmüştüm.
Bozmak yok ama sabah 1 simit yedim sadece.
Öğlen için ton balıklı salata + ayran.
Akşamda Allah bilir bugün bizim oranın pazarı balık varsa balık yerim olmadı k-fleks e devam.
Sen de güzel vermişsin he bu hfta 2 hafta aldıklarını toptan vermişin.
İkimizin ortak resmini avatarıma koydum koca totolular biziii

Günaydın cnm

Günaydın canım tebrikler

Günaydın cnm tebrikler

Günaydın kızlar

Birazdan kilo bildirimimi yapıcam korkmayın tamam mı :26:

Bahanesi yok aslında ama bahane bulmaya kalkarsam çok Bayram psikolojisi , su içmeme , akşam yemekleri , menü tutmama , foruma

gelememe , ve misafirlikte götürülenler sonucunu birazdan görceksiniz Rekor kırdım sondan birinci oldum bu hafta

günaydın tebrıkler benı de gectın kız valla maşallah

gunatdinlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
senacim gecmis olsun tatilininiyi gecmesini diliyorum
sibel cok gecmis olsu kardesinin cani sagolsun

kilo bil
baslangic:83
gec haf:69.6
bu haf:69.2
giden:400
top gid:13.8
hedef:60

04.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6
Bu hafta: 68,8
Gelen: 2.400 gr
Toplamda giden: Ne yazıcam bilemedim başlangıç kilomdan bile fazlayım
Hedef: 60

kilo bildirimi

başlangıç 79.8
geçen 60.4
bu hafta 61(regl)
gelen 600
toplamda 18.800gitgide düşüyo buda beee
hedef 58

eger oyle hıssedıyosan zayıflamıssındır canımm, tartıdakı şişkinlik ödem fılandır.. ben de aslında bu haftaya cok güzel başlamıştım, gecen hafta cuma 66.90dum, pztsi sabahı 65 küsürdüm, eger dıkkat edebılseydım bu hafta bı bomba patlatabılırdım ama haftaıcı olanlarla o bomba benım bı tarafımda patladı

hee valla ıkı hafta 300+100 derken 400 gr almıstım şimdi 700 vermış oldum, 300 gr da yanıma kar kaldı bak bu açıdan bakayım ben bu işe

bayramda zıbıtmamak lazım valla, ben memlekete gıdıyorum c.tesi sabahı kocişle.. o da dun gece sehırdısına gıttı ama bayram oldugu ıcın bu gece gelıcek geri.. aaay balık dedın de hatırladım ben de ruyamda balık yıyodum hatta mısafırlıge gıtmısım, balık yapmıslar fırında, ben tabagıma pek dokunmuyorum sevmedın mı fılan dıyolar, ben de dıyorum balıgı ben kızarmıs severım bana boyle canlı gıbı gelıyolar:26: aa valla ruyamda bunu gordum hayırdır ınşallah :26: neyse senden bu balık muhabbetını duyacagıma yorayım bari

aah o koca totom aahhh, en vefalı yerim benim, ben ıstesem de o benı bırakmıyo

Günaydın kızlar,

Hemen bildireyim

Başlangıç : 76,4
Geçen hafta tartılmamıştım bilmiyorum.
Bu hafta : 72,6
Toplam giden : 3800 gr

Bu kadar hızlı gidiş yeni başlamam ve bu kiloların son 3-4 hafta içinde alınmasında herhalde...
Keşke hep böyle gitse...

kio bildirimleri özelime yapılyoo,,vede bu gece 12.00ye kadar yapılan bildirimler geçerli olucak,,geldiğimde 12den sonraki yapılan bildirimleri saymıcam bilginizee..
hadi salı günü görüşürüz.. iyi bayramlaaaarr..

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

nafcım bbitek son sayfayı okudum şimdide gördüm yazdıklarını haklısın teşekkür ederim.zaten hiç kavgalarımızı 1 seneden beri anneme anlatmam aramızda hallederiz çünkü,,sonradan annem unutmaz söylersem biliyorum..oyüzden kendi kendimize patlayıp bitiyoo..ama köyde yaşadıklarım çok fenaydı bide ağlama krizine girince anneme ihtiyaç duymuştum ,,yalnız kalınca orda eşimde yanımda değilde onlarla olunca çok kötü oldum ondan yani yoksa anneme söylemem öyle herşeyii akılandım çünküüü,,evlendiğim ilk yıllarda devamlı arardım annemi hepte suçlu ben olurdum iyimii damadını korurduuu hadi ben kaçtım

Kızlar günaydın şimdiden hepinize iyi bayramlar.

Bildirim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 60.8
Bu Hafta 60.8
Giden Geln Yok
Top. Giden 17 ,400
Hedef 58

Umarım bayramda koruyabilirim kilomu memlekete gidiyoruz yarın .

Kızlar şimdi çıkıyorum birdaha bayramdan sonra gelebilirim sanırım :26: çok öpüyorum sizleri ve iyi bayramlar diliyorum

eşinizle,sevdiklerinizle daha nice bayramlar görün inşallah ( annem gibi hissettim kendimi )

Hoşçakalın sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…