70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar!
birkaç gündür çok yoğunum işyerinde, hiç giremiyorum, özledim sizleri.
bugün güne iyi başladım çünkü bu hafta kaçamakları abartmama rağmen az da olsa eksideyim ilginç bir şekilde!

04.11.2011

Başlangıç: 84
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta: 76,9
Giden: 600 gr

Hedef: 60 kg

Son düzenleme:

Elektronik tartılardan alsan daha iyi :)
Sinbonun uygun fiyatlarda olanı var.
Böyle takip etmek pekte doğru gelmiyo açıkcası bana.
Tebriklerrr

04.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6
Bu hafta: 68,8
Gelen: 2.400 gr
Toplamda giden: Ne yazıcam bilemedim başlangıç kilomdan bile fazlayım
Hedef: 60

Bayramda abartmazsan verirsin canım sonucta yerlesik değil onlar.
Azcık dikkat hepsini götürür

Off ya bi ben bombayı patlatamıyorum.
Totolar bizim vazgecilmezimiz olmuyo işte gitmiyolar sevmesini bilmek gerek.
Totom olsun da simitlerim göbegim olmasın o kadar yani
Hem toto iyidir

İlk haftalarda ödemler gidiyor şekerim iyisin yani haftada 2 kiloya tekabül ediyor yani.
Kilo vermene sevindim.
İncelicen sana inanıyorum.

sana da iyi bayramlar Naf'cım!

günaydın tebrıkler benı de gectın kız valla maşallah

anaaa vallaa sen şimdi hamiş kalırsın, sonra bı gun ben de kalırım yıne bastan baslarız bız bu topıkte

canım bakıyorum işe, aslında ilan verıcem ama şimdi kesın bısı konusulmadan vermek ıstemıyorum, ılanımı fılan gorup yetıstırırler hemen haberını, sucsuzken suclu duruma düşmek ıstemem, iş etiği sonucta kesınlessın ılanımı verırırm, yoksa etrafa ufaktan çıtlatıyorum

işten cıkarılma durumu değil aslında benımki cunku ben bundan once ıkı defa zam talep ettim, ilkinde durumları karısıktı ses etmedım ama bu defa benımde durumlarım karısık, kımse kımsenın babasının oglu deıl, bu defa zam talebımde kartlarımı açık oynadım, durum boyleyken boyle, zam konusunda olumsuz bı durum olacaksa bana hbr verın bend eartık ona gore hareket edıcem dedım, yanı işten ayrılacagımı kalmamın şartınında bu oldugunu çıtlattım.. ancak şirketın durumları hala karısık, zam durumu yıne söz konusu olmayacagı ıcın benım işten çıkmam söz konusu.. patronda bunu durumu çıtlatmış katıbımize, tazminatlarını öderiz fialn dıye..
yani zam olmazsa işten cıkacagımı onlara zaten soyleyen benım, onlarda zam yapamayız durumlar kotu dıyoalr, benımde işten ayrılma durumum ortaya cıkıyo.. maddı acıdan bı doyum sözkonusu deıl cunku ben aynı maasla calısırken kirama, aidatıma, elektrıge suya dolmuşa herseye zam geldı ben bunlarıda soyledım onlara acıkca, tek aynı kalan sey benim maasım dıye..

eşim başka bı işte calıscagım ıcın cok memnun ama zamanlama bıraz kötü oldu, ben bu konusmayı yaparken diğer ekonomık durumlar yoktu, arada onlar da pörtledi, bu defa işsiz kalmak az bı sürede olsa bızım ıcın luks oldu.. tazmınatlarımı almadan cıkmam o yuzden sessızım suan.. ben konussam, içim dolu falza saçılırım kendıme hakim olamayabılırım, bu defa tazmınatlar uçar gider..ben de sessiz kalıp işimi yapıyorum, onlar konussun acıkca benle ben de tazmınatımı verin gideyım dıyebıleyım dıye dusunuyorum..

sacma salak bı durum oldu yani, ben zam yapmazsanız işten cıkcam dıyorum, onlarda yediremedileer galıba bu durumu sankı onlar benı cıkarıyolarmıs da ben kalmak ıstıyomusum gıbı bı durum yaratıyolar o yuzden bunlara giderken ıkı laf sokmazsam hayatta rahatlayamam... bnm tek sıkıntım dedıgım gıbı olayın zamanlaması, onceden işten ayrılınca bı ıkı hafta evde durmayı planlamıstım kafamda artık oyle bı luksum yok hemen iş aramalıyım artık bundada vardır bı hayır dıyoruz.. aay çenem düştü yine, bi de diyosun ben yenıyım ne hakkım olcak, bak derdımı telasemı dınlıyosun ortak olmaya calısıyosun daha buyuk hak mı olur, bazı ınsanlar bunu bıle beceremezler.. oyzuden hakkınızı helal edın dıyorum, benımde varsa hella olsun

evet canım aynı anne-babalar gibi yazmışsın sanada iyi bayramlar canım

merhabalar...
kilo bildirimim

başlangıç 65.6
geçen hafta 62.2
bu hafta 63.2
gelen 1000
toplamda 2.4
hedef 52
maalesef bu hafta ben de kilo alanlardanım

ger-düş aynen oyle valla hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallah ben bu topıkten zor ayrılırım bırde balık görmüşsün ya valla kısmet gelıyo sana dıyım

günaydın kızlar..hayırlı cumalar :
seninde bayramın mübarek olsun...bayramla sıkıntılarından kurtulursun inşallah canım....
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.3
bu hafta: 73.0
giden: 300 gramm
toplam giden: 3.3 kilo
hedef:65
300 lerden sIkIldim ya 300 300 gidiyo yada 300 geliyo ya bu 300 bana takdi herhalde kafayi
:
aynen ya benimde 300 400 gidiyor. neyse artıda olcam diye korkuyordum. en azından artıda değilim...

:18::18::18:

KILO BILDIRIMI :

baslangic: 82.5

Gecen hafta: 69.9

bu hafta:69

Giden: 900 gr.

Toplam giden: 13.5

Hedef: 65

çok güzel gidiyor canım kiloların....
işin için en hayırlısı olsun.inşallah yine görüşürüz.....

gunatdinlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
senacim gecmis olsun tatilininiyi gecmesini diliyorum
sibel cok gecmis olsu kardesinin cani sagolsun

kilo bil
baslangic:83
gec haf:69.6
bu haf:69.2
giden:400
top gid:13.8
hedef:60

04.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6
Bu hafta: 68,8
Gelen: 2.400 gr
Toplamda giden: Ne yazıcam bilemedim başlangıç kilomdan bile fazlayım
Hedef: 60

kilo bildirimi

başlangıç 79.8
geçen 60.4
bu hafta 61(regl)
gelen 600
toplamda 18.800gitgide düşüyo buda beee
hedef 58

:44::44::44:

ger-düş aynen oyle valla hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallah ben bu topıkten zor ayrılırım bırde balık görmüşsün ya valla kısmet gelıyo sana dıyım

balık ama yemedım ya, canlı gıbıydı boyle fırında yapmıslar:26: ve ben gercek hayattada boyle balık bugulama fılan sevmem hıc, onlar canlı gıbı gelır, ıcım tuaf oluyo, anca unlanıp kızartılacak fılan oyle rahat yıyebılıyorum :26: bı de eşim sayesınde alabalıga alıstım ıyıca bı onu defne yapragıyla fılan toprak kaplara koyup fırında pişiriyorum

günaydın kızlar..hayırlı cumalar

çok güzel gidiyor canım kiloların....
işin için en hayırlısı olsun.inşallah yine görüşürüz.....

saol canımmm, aminn inşallah öyle olur

herkesin arefesi ve bayramı şimdiden mübarek olsun.

bilmiyorum canım da illa yemen gerekmıyo sanırım yanı balık görmüşsün sonucta kısmet derler hep ondan dedım.bende esımın sayesınde alıstım balıga hamılelıkte baslaıdk bebıse yararlı dıye sımdı benımde canım ıstıyo gecen bızde yaptık oyle kayık kıremıtlerden var bızde de terayagı ve arasında kasarla mıs gıbı oldu

Herkese merhabalar
Kilo bildirimim

başlangıç: 65
geçen hafta: 63.700
bu hafta: 62.500
giden: 1.200
toplamda : 2.500
hedef: 55

Bundan sonrasi biraz daha yavas gider artik

canlarımmmm,

bomba gibi geldim bildirimimi yapayım geçmişe zaman buldukça bakmaya çalışcam cuma bugün inanılmaz yoğun

başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 76,4 kg
bu hafta kilo : 74,8 kg
verilen kilo: 1600 gr
toplamda giden : 6,2 kg

ve kilo bildirimim
baş. 79.8 kg
geçen hafta 68.1 kg
bu hafta 67.6 kg
giden 500 gr
toplam giden 12.2 kg
hedef 58 kg
dün artıdaydım. nasıl oluyor anlamadım..hatta canım sıkıldı yatmadan bulgur pilavı kaşıkladım....
aslında geçen hafta perşembe 67.5 i görmüştüm ama bende burada takıldım..yavaş gidiyor. bu hafta belki artıda olurum.3 gün açık büfe olan bi yerde kalıcaz...:50

Herkese merhabalar
Kilo bildirimim

tebriklerrrrrr ortiiiiii
tebriklerrr
tebriklerrr

Herkese merhabalar
Kilo bildirimim

demin baktım netten, balık herturlu kısmete yorumlanır dıyo, balık yemek mulk edınmeye fılan işaretmiş canlı balık yemek bıle boyle yorumlanıyomuş, benım önüme de misafırlıkte balık gelıyo bugulama yapılmış boyle ama canlı gibi duruyo ben bunu yıyemem dıyorum, ben de bunu şöyle yordum bana bırınden yardım gelıcek ya da bı fırsat gelıcek önüme boyle mısafırlık gıbı umulmadık bı yerde ama ben bahane bulcam ben bunu ypamam fılan dıye tereddut yasıyacam:26: nası da yorumladım hemencıkkk boyle bı fırsat gelırse hemen burun kıvırmayıp degerlendıreyım bari

o kiramıtlerde bı de mantar yap cnaım süper oluyo, sogan bıber mantar domates uzerı kaşar misssssssss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…