herkese günaydın ve iyi bayramlar şimdiden. çok üzülerek haftaya topiğe giremeyeceğim tabii bildirimde de bulunamayacağım pazar dönüyoruz o zamana kadar internet yok maalesef..
Başlangıç kilo: 73 kilo
Geçen hafta: 72 kilo
Bu hafta: 71 kilo
Giden: 1000 gram
Hedef: 55 kilo
Toplam Giden: 2 kilo
tartım elektronik değil değerler biraz yuvarlak o yüzden dün sabah 70 görmüştüm ama bugün 71 gibiydi hile yapmayayım diye 71 yazdım gelince iyi bir tartıda alacam tam gaz devam
herkese başarılar şimdiden
04.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6
Bu hafta: 68,8
Gelen: 2.400 gr
Toplamda giden: Ne yazıcam bilemedim başlangıç kilomdan bile fazlayım
Hedef: 60
eger oyle hıssedıyosan zayıflamıssındır canımm, tartıdakı şişkinlik ödem fılandır.. ben de aslında bu haftaya cok güzel başlamıştım, gecen hafta cuma 66.90dum, pztsi sabahı 65 küsürdüm, eger dıkkat edebılseydım bu hafta bı bomba patlatabılırdım ama haftaıcı olanlarla o bomba benım bı tarafımda patladı
hee valla ıkı hafta 300+100 derken 400 gr almıstım şimdi 700 vermış oldum, 300 gr da yanıma kar kaldı bak bu açıdan bakayım ben bu işe
bayramda zıbıtmamak lazım valla, ben memlekete gıdıyorum c.tesi sabahı kocişle.. o da dun gece sehırdısına gıttı ama bayram oldugu ıcın bu gece gelıcek geri.. aaay balık dedın de hatırladım ben de ruyamda balık yıyodum hatta mısafırlıge gıtmısım, balık yapmıslar fırında, ben tabagıma pek dokunmuyorum sevmedın mı fılan dıyolar, ben de dıyorum balıgı ben kızarmıs severım bana boyle canlı gıbı gelıyolar:26: aa valla ruyamda bunu gordum hayırdır ınşallah :26: neyse senden bu balık muhabbetını duyacagıma yorayım bari
aah o koca totom aahhh, en vefalı yerim benim, ben ıstesem de o benı bırakmıyo
Günaydın kızlar,
Hemen bildireyim
Başlangıç : 76,4
Geçen hafta tartılmamıştım bilmiyorum.
Bu hafta : 72,6
Toplam giden : 3800 gr
Bu kadar hızlı gidiş yeni başlamam ve bu kiloların son 3-4 hafta içinde alınmasında herhalde...
Keşke hep böyle gitse...
Kızlar şimdi çıkıyorum birdaha bayramdan sonra gelebilirim sanırım :26: çok öpüyorum sizleri ve iyi bayramlar diliyorum
eşinizle,sevdiklerinizle daha nice bayramlar görün inşallah ( annem gibi hissettim kendimi)
Hoşçakalın sevgiyle kalın
İlk haftalarda ödemler gidiyor şekerim iyisin yani haftada 2 kiloya tekabül ediyor yani.
Kilo vermene sevindim.
İncelicen sana inanıyorum.
günaydın tebrıkler benı de gectın kız valla maşallah
Canım çok üzüldüm gerçektenbence bekle ama bu sırada iş araştırmaya da devam et bide işten çıkartmalar olucak derken
acaba kimse zam istemesin diye göz korkutmaya mı çalıştılar :26:
Canım ben daha yeniyim bi hakkım yoktur ama yinede helal olsunsende hakkını helal et Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
kısa bi zamandır beraberiz ama ısınmıştım sana inşallah kopmayız birbirimizden :26:
Kızlar şimdi çıkıyorum birdaha bayramdan sonra gelebilirim sanırım :26: çok öpüyorum sizleri ve iyi bayramlar diliyorum
eşinizle,sevdiklerinizle daha nice bayramlar görün inşallah ( annem gibi hissettim kendimi)
Hoşçakalın sevgiyle kalın
Günaydın kısçeler...
Tartıda ummadığım rakam çıktı.
Acaip sinir oldum ama vücudum hâlâ şiş bunu farkedebiliyorum.
Regl geçtikten sonra asıl kilo ortaya çıkar.
Çarşamba sabah 70.7 dim çünkü.
Bide tam üstümü giyindim evden çıkmama az kaldı wce girdim.
Bi daha soyun tartıl uğraşamadım valla.
Bu kadar bahaneden sonra işte bildirim.
Başlangıç kilo: 86 kilo
Geçen hafta: 71.3 kilo
Bu hafta: 70.9 kilo
Giden: 400 gram
Hedef: 65 kilo
Toplam Giden: 15.1 kilo
seninde bayramın mübarek olsun...bayramla sıkıntılarından kurtulursun inşallah canım....hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız..desteqiniz bnm için çok önemli..51.sayfaya kadar okuyabildim devamını şimdi okuyamıcam ama en kısa zamanda okuyup sizlere dönücem...şimdi kursa gitmem lazım...
orti bildirimlerini bana yapmayın bu hafta..tuqba listeden alıp yapıcak...
naf barkinim ve asl35
canım arkadaşlarım destek telefonlarınız için çok teşekkür ederim....kendime geldim sizlerle konuşunca...sizleri çok öpüyorum....
kızlar giremezsem hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN!!!
biz safranboluya gidicez bayram sonrası burdayım inşallah...herşey gönlünüzce oldu duaalrınızda bizleride unutmayın canlarım...hoşçakalın
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.3
bu hafta: 73.0
giden: 300 gramm
toplam giden: 3.3 kilo
hedef:65
300 lerden sIkIldimya 300 300 gidiyo yada 300 geliyo ya bu 300 bana takdi herhalde kafayi
günaydın kızlaar..
bildirimi buraya da yapıyorum.. 200 gr almışım ama bu hafta 1 gün ara verdim nezleydim, onda da gelen gelmiş..
olsun,haftaya bu hafta için de veririm inşallah..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:68 kg
Bu hafta: 68,2 kg
Gelen: 200 gr
Toplam giden: 9800 gr
Hedef kilo:60 kg
:18::18::18:günaydın kızlar
kötü bi cuma günü artı dayım
dün bütün gün cenaze evindeydik bişi yemedim
eve gelince elime geçeni düşünmeden yedim umarım onun fazlalıgıdır
iki gün önce 73,9 ı görmüştüm neyse kilo bildirimimi yapayım
başlangıç :78
geçen hafta :75
bu hafta :76,2
gelen :1,20
toplamda giden 1,8
dilek sana -1000 en az demiştim ama üzgünüm
bu hafta kilo bildirimim berbat 3 gündür bağırsaklarım çalışmıyor ve dikkat edemedim kociş geldi yeme düzenimi bozdu da gitti bu hafta toprlyacağıma inanıyorum.
orti kusura bakma gelecek cuma telafi edeceğimm
Başlangıç kilo: 66.9 kilo
Geçen hafta: 65.2 kilo
Bu hafta: 65.9 kilo
Gelen: 700 gram
Hedef: 60 kilo
toplam giden 1 kilo
KILO BILDIRIMI :
baslangic: 82.5
Gecen hafta: 69.9
bu hafta:69
Giden: 900 gr.
Toplam giden: 13.5
Hedef: 65
ooo canım müdür oldun demek n egüzel valla hayırlı olsun yeni işin başarılar dilerim
haha cok komıkmıs yaagecmıs olsun tabi bu arada
maşallah canım gene azda olsa vermıssın emegının karsılıgnıda regl bıtınce alırsın artık ıns bende alırım:26:
valla bende senın gıbı sporun gücüne cok ınanıyorum gecen hafta evdeyken 1-2 kere kosu bandına cıktım 1-2 günde dısarda baya yürüdüm ve 65 lerı korudum ama bu hafta hem regl hemde sporsuzluk tartıya yansıdı bırde benım vücudum 65 e hala alısamadı dırenıyor sabıtleyemedım yanii
bildirim
başlangıç:74
gecen hafta:65.4
bu hafta:66.5
gelen:1100 gr
top.giden:7.5 kg
hedef:62
boy:1.70
beden:40-42
kılo verenhersekı tebrık edıyorum ama bu hafat veremeyende baya kişi var sanırım ıns haftaya verırırz bızde gercı araya bayram gırıyor ama en azından alamyalım yani :18:
herkese gunaydın...
bı taraftan sandvıcımı yerken bı taraftan da gecmısı okudum, Sena gelmiş gitmiş, bayramda memleket havası aldıktan sonra toparlar ınş o da kendını..bı de sibel29 a gecmıs olsun dılemeyı unuttum ben kardesı ııcn, kusuruma bakmayın valla, kafam dalgın, cok gecmıs olsun sana da..
bıldırımım,
baslangıc:79
gecen hafta:66.90
bu hafta:66.20
giden:700 gr
toplamda giden:12.80
herkese günaydın ve iyi bayramlar şimdiden. çok üzülerek haftaya topiğe giremeyeceğim tabii bildirimde de bulunamayacağım pazar dönüyoruz o zamana kadar internet yok maalesef..
Başlangıç kilo: 73 kilo
Geçen hafta: 72 kilo
Bu hafta: 71 kilo
Giden: 1000 gram
Hedef: 55 kilo
Toplam Giden: 2 kilo
tartım elektronik değil değerler biraz yuvarlak o yüzden dün sabah 70 görmüştüm ama bugün 71 gibiydi hile yapmayayım diye 71 yazdım gelince iyi bir tartıda alacam tam gaz devam
herkese başarılar şimdiden
gunatdinlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
senacim gecmis olsun tatilininiyi gecmesini diliyorum
sibel cok gecmis olsu kardesinin cani sagolsun
kilo bil
baslangic:83
gec haf:69.6
bu haf:69.2
giden:400
top gid:13.8
hedef:60
04.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6
Bu hafta: 68,8
Gelen: 2.400 gr
Toplamda giden: Ne yazıcam bilemedim başlangıç kilomdan bile fazlayım
Hedef: 60
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen 60.4
bu hafta 61(regl)
gelen 600
toplamda 18.800gitgide düşüyo buda beee
hedef 58
Günaydın kızlar,
Hemen bildireyim
Başlangıç : 76,4
Geçen hafta tartılmamıştım bilmiyorum.
Bu hafta : 72,6
Toplam giden : 3800 gr
Bu kadar hızlı gidiş yeni başlamam ve bu kiloların son 3-4 hafta içinde alınmasında herhalde...
Keşke hep böyle gitse...
:44::44::44:Kızlar günaydın şimdiden hepinize iyi bayramlar.
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 60.8
Bu Hafta 60.8
Giden Geln Yok
Top. Giden 17 ,400
Hedef 58
Umarım bayramda koruyabilirim kilomu memlekete gidiyoruz yarın .
ger-düş aynen oyle valla hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallah ben bu topıkten zor ayrılırımbırde balık görmüşsün ya valla kısmet gelıyo sana dıyım
günaydın kızlar..hayırlı cumalar
çok güzel gidiyor canım kiloların....
işin için en hayırlısı olsun.inşallah yine görüşürüz.....
günaydın kızlar!
birkaç gündür çok yoğunum işyerinde, hiç giremiyorum, özledim sizleri.
bugün güne iyi başladım çünkü bu hafta kaçamakları abartmama rağmen az da olsa eksideyim ilginç bir şekilde!
04.11.2011
Başlangıç: 84
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta: 76,9
Giden: 600 gr
Hedef: 60 kg
balık ama yemedım ya, canlı gıbıydı boyle fırında yapmıslar:26: ve ben gercek hayattada boyle balık bugulama fılan sevmem hıc, onlar canlı gıbı gelır, ıcım tuaf oluyo, anca unlanıp kızartılacak fılan oyle rahat yıyebılıyorum :26: bı de eşim sayesınde alabalıga alıstım ıyıca bı onu defne yapragıyla fılan toprak kaplara koyup fırında pişiriyorum
saol canımmm, aminn inşallah öyle olur
tebriklerrrrrr ortiiiiiiHerkese merhabalar
Kilo bildirimim
başlangıç: 65
geçen hafta: 63.700
bu hafta: 62.500
giden: 1.200
toplamda : 2.500
hedef: 55
Bundan sonrasi biraz daha yavas gider artik
tebriklerrrcanlarımmmm,
bomba gibi geldim bildirimimi yapayım geçmişe zaman buldukça bakmaya çalışcam cuma bugün inanılmaz yoğun
başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 76,4 kg
bu hafta kilo : 74,8 kg
verilen kilo: 1600 gr
toplamda giden : 6,2 kg
tebriklerrrve kilo bildirimim
baş. 79.8 kg
geçen hafta 68.1 kg
bu hafta 67.6 kg
giden 500 gr
toplam giden 12.2 kg
hedef 58 kg
dün artıdaydım. nasıl oluyor anlamadım..hatta canım sıkıldı yatmadan bulgur pilavı kaşıkladım....
aslında geçen hafta perşembe 67.5 i görmüştüm ama bende burada takıldım..yavaş gidiyor. bu hafta belki artıda olurum.3 gün açık büfe olan bi yerde kalıcaz...:50
canlarımmmm,
bomba gibi geldim bildirimimi yapayım geçmişe zaman buldukça bakmaya çalışcam cuma bugün inanılmaz yoğun
başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 76,4 kg
bu hafta kilo : 74,8 kg
verilen kilo: 1600 gr
toplamda giden : 6,2 kg
Herkese merhabalar
Kilo bildirimim
başlangıç: 65
geçen hafta: 63.700
bu hafta: 62.500
giden: 1.200
toplamda : 2.500
hedef: 55
Bundan sonrasi biraz daha yavas gider artik
bilmiyorum canım da illa yemen gerekmıyo sanırım yanı balık görmüşsün sonucta kısmet derler hep ondan dedım.bende esımın sayesınde alıstım balıga hamılelıkte baslaıdk bebıse yararlı dıye sımdı benımde canım ıstıyo gecen bızde yaptık oyle kayık kıremıtlerden var bızde de terayagı ve arasında kasarla mıs gıbı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?