70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen için ton balıklı salata getirdim dünden kalan 1 litre ayranı da dikcem
Sabah simit yedim bide bideee süt dilimii
Serbest günüm ama gene de dikkat edeyim bakalım..

Dileğimin de yazın zevki magnum, kışın zevki süt dilimiiii

ben artık salata yıyemıyorum yaa, neden boyle oldu bılmem:26: dışardakı o salatalardan bıktım sanırım, artık gözümü doyurmuyolar :26: cıdden baya uzun zmn oldu salata yemeyelı, önceden favorım tavuklu salataydı şimdi tavuk ızgara bundan da sıkılırsam artık ne yerim bilmem galıba yedıgım yerlerden de sıkıldım ama baska salata yapan yerde yokki :44:

bilidirimim kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 68.3
buhafta 67.9
giden 400
toplam giden 2.3
hedef 58

orti sen neyaptin kac kilo gitti ben buhafta fazla veremedim kusura bakma

Magnumu kattı gene araya Pelünümmm
Ya ablam azdırıyo hep dün markete uğradım bişi istiyon mu dedim süt dilimi al dedi.
İnsan olan 1-2 tane olan insan olmayan ben 10 tane alırım.
Bayılıyorum valla.
Sen bi ara melemen sipariş etmiştin sıkıldığında ondan söyle.
Sebzeli tavık faln var diyordun. Sonracığıma köfte garnitür vs öyle seyler de sipariş edebilirsin.
Bende akşam üşendim sabah baktım yemek yok.
Allah'tan bi tane ton balıgım kalmış göbek falan doğradım getirdim öyle.

magnum araya katılmaz mı yaa, yazın gorunce aklıma sen gelıyodun artık kışında sut dılımını marketlerde gorunce aklıma sen gelıcen o süt diliminden ben bı kere yemıstım merak edıp ama tadı aklımda kalmamış, pek damagımda yer edınememış demekki ama bademli magnum olsa şimdi ben de hüpletirim bi tane soguk moguk demem valla

menemende ekmeksiz gıtmıyo yaa, yıyıncede cok gıdıooo :26: ben bu oğlen yıen tavuk ızgara yıyecem bu defa baska yerden denıycez, daha ocneden katıbımızle pızza yedıgımnız bı yer vardı ama sadece pızza yapıyolardı, bız de ofıs menusunden soyluyoduk, gazozlar patatesler goturuyoduk sonra ben oyle seyler yememeye baslayınca, katıbımızde siparıs aynı yerden cabuk gelsın dıye bnm ızgara soyledıgım yerlerden sıparıs etmeye basladı ama son gunlerde yıne pızza sayıklıyodu demin kapıya menu bırakmıslar bızım pızzacı ızgara köfte&tavuga baslamış, valla çocuk bı sevındı artık ben pızza yerım sen de ızgara yersın pelin abla dıye tamamd edım bu oglen denıyelımmm aay inşallah guzel yaparlarda bende arada ordan yıyebılırım

Son düzenleme:

Vayyy süpermiş
Güzel yaparlar herhalde Bide oranın tavığını yersin.
Afiyet olsun canım. Bende bi yandan yiyom bi yandan bakınıyorum.
Bi arkadaş işten ayrılcak pasta keseceklermiş aha bide o çıktı
Allah'tan cuma yani

Kızlar ya Ocakta yeğenimin ilk yaş günü de özel bi kıyafet düşünüyorum.
Arı kıyafeti hoşuma gitti.
Başka aklınıza gelen var mı
Bi tane de klasik ama şeker bi kıyafet alıcam.
İlk yeğen olunca herbişeyi alasım var
Şuna bakarmısınız ne kaaa şekeerrr

bende işten ayrılcam bana da pasta keserler mı acabaa

benım kardesımde boyle işte, abla sen bı dogur dıyo ben bakarım ben alırım, deli oluyo boyle kıyafetlere şarkılarda soylersınız, arı vız vız vız arııı vız vız vızz

ben de poposunda baskılar olan tulumlar var daha kucukler için oluyo genelde, onlara bayılıyorum, boyle ugur bocekleri fılan oluyo popolarında ya da ponponlar

Sana da hayırlı bayramlar tuğbacm. Ailenle mutlu, huzurlu bir bayram geçirirsin umarım.Virüs

Son düzenleme:
mesela boyle bısı bu tam dedıgım gıbı deıl ama idare eder yıne de, ama bu kucuk bebişler ıcın sızınkı buyumuş artık, popo yerı tam da atlarındakı bezden fılan kabarık oluyo ya cok tatlı gozukuyo

aay dılek özendırdın benı yaaa

estetik bölümünden liposaction yapanların yorumlarını okudum geldim. ee benden 15 kilocuk alırmı ki doktor bir sefer de neeee güzel olur banu alkan olarak girip j. lopez olarak çıkarım ameliyethaneden
şaka şaka diyete devam yok öyle ameliyat falan korkarım zaten hasta olup gerekmedikçe narkoz uzak olsun benden

hayırlı cumalar
başlangıç 78
geçen hafta 68
bu hafta 67,7
giden 300
toplam giden 10300
hedef 65

olsa şimdi götürürdüm kiremitte mantarı.bizim orda çok güxel yapan bi yer var.65 e düşünce yemeyi düşünüyorum...
bilidirimim kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 68.3
buhafta 67.9
giden 400
toplam giden 2.3
hedef 58

orti sen neyaptin kac kilo gitti ben buhafta fazla veremedim kusura bakma

çok güzel,çok tatlı dilekcim. ama benim belkide 3 çocuk olduğundan daha ekonomik düşünüyorum.bi sefer değilde daha fazla giyebileceği kıyafeti tercih ededim. mesela pelininki gibi.......

O kadar yazdım net gitti ya sinir oldum.
Bebek kıyafetlerine bakınca benim bile canım çekiyor valla.
Gene diyim Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sen süper bi anne olursun tahmin edebiliyorum.

dışarı çıkacaktık oğlumla hava çok soğuk..
ben de bari bugün yediklerimi yazayım..
sabah
2 yumurtayla yapılmış ıspanaklı yumurta-yağsız-
yarım kk sütaş süzme peynir
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
arada 1 top profiterol
öğlen yemicem akşam 4 gibi tavuk ciğer
ve bulgur pilavı ve ayran yada yoğurt

Çok zararlı şeyler ya sağlıklı vermek varken.
Yaptıranlara da şaşıyorum ameliyat sonrası görüntüler içler acısı.
Bide dikkat etmezse geri alıncak bişi.

Vlla 3 çocugum olsa bende ekonomik şeyler düşünürdüm.
Ama bizde tek torun ve en küçük üyemiz evde en küçük benim ve yaş 22
Şimdi ilgi, paracıklar vs herşey yeğenin etrafında herkes heyecanla birilerinden bişiler istemesini bekliyor.
Bi dillense zaten herkes emrine amade
Bilmiyorum bakıyorum daha araştırcamm

O kadar yazdım net gitti ya sinir oldum.
Bebek kıyafetlerine bakınca benim bile canım çekiyor valla.
Gene diyim Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sen süper bi anne olursun tahmin edebiliyorum.

senin nişanlı hayırlısıyla bi gelsin.seni gelin edek peşinden bebek

kiremitte mantarı sımdıde yıyebılırsın ki cnaım, ama dısarda yersen nası ve ne mıktarda yagla yaparlar bılemıycem, onun yıerne sen evde yap, kiremitte yap at fırına, iki damla yag koy hatta koymasan bıle oluyo, domatesın suyu vr mantarın kendı suyu var, rahat pişio kendı suyula pişen sebzeden zarar gelmez

bizim 1 yıl biteli 3-4 ay fılan oluyo:123: daha bebişe var hayırlısıyla öncelikle hem kiloyu hem de beli bükülen ekonomimizi toparlamamız lazım

senin nişanlı hayırlısıyla bi gelsin.seni gelin edek peşinden bebek

Nişanlı değiliz ki dahaa çookkk var bize.
Uzatmalı sevgilim
4yıldır beraberiz daha da bi 4 yıl geçer herhalde evlenene kadar kısmet gene de
Ama bende Pelün gibi çocukları çok seviyorum.
Durumum olursa 1.5-2 yıllık evliyken hamile kalırım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…