kiremitte mantarı sımdıde yıyebılırsın ki cnaım, ama dısarda yersen nası ve ne mıktarda yagla yaparlar bılemıycem, onun yıerne sen evde yap, kiremitte yap at fırına, iki damla yag koy hatta koymasan bıle oluyo, domatesın suyu vr mantarın kendı suyu var, rahat pişiokendı suyula pişen sebzeden zarar gelmez
bizim 1 yıl biteli 3-4 ay fılan oluyo:123: daha bebişe var hayırlısıyla öncelikle hem kiloyu hem de beli bükülen ekonomimizi toparlamamız lazım
O kadar yazdım net gitti ya sinir oldum.
Bebek kıyafetlerine bakınca benim bile canım çekiyor valla.
Gene diyim Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sen süper bi anne olursun tahmin edebiliyorum.
evet evdede yapabilirim ama oranınki çok güzel sanırım biraz yağlı....
daha taze gelinmişsin çiçeği burnunda..,
benim aralıkta 13 yılım doluyor inşallah..
acele ettim 1. evlilik yıldönümümde 3 aylık bebeğim vardı..
iyikide olmuş diyorum da hani 1-2 senede beklesem fena olmazdı..
Nişanlı değiliz ki dahaa çookkk var bize.
Uzatmalı sevgilim
4yıldır beraberiz daha da bi 4 yıl geçer herhalde evlenene kadar kısmet gene de
Ama bende Pelün gibi çocukları çok seviyorum.
Durumum olursa 1.5-2 yıllık evliyken hamile kalırım sanırım.
Kızlar ya Ocakta yeğenimin ilk yaş günü de özel bi kıyafet düşünüyorum.
Arı kıyafeti hoşuma gitti.
Başka aklınıza gelen var mı
Bi tane de klasik ama şeker bi kıyafet alıcam.
İlk yeğen olunca herbişeyi alasım var
Şuna bakarmısınız ne kaaa şekeerrr
Eki Görüntüle 284622
Bugün sesli güldürüyorsun beni burda.valla Allah isteyene nasip etsın hayırlı bı evlat
regl dönemide oldugumuz ıcın mı boyle hormonlar bebişlere coşuo anlamıyorum ki, kadınlık damarımız had safhada, bebek resımlerı fılan gormeyeyım ben, canım ıstıyooo
aay canımmmgercekten ıyı anne olabılır mıyım ki, ben de merak edıyorum valla nası bı anne olacagımııı ama kokusunu içime çekmeden bı dakıka rahat edemem gıbı gelıyo, butun bebişler melek zaten, mışıl mışıl uyurken onları seyretmek hayattaki en guzel terapi, hepsi birer mucize anaaaaaaaaaaaaam kendimden korkuyorum valla, hormonlar kış kışşşşşş
anaaaam bı 4 yıl daha derken ben torun torbaya karısırımartık sizin dugune bı tane elimde, bı tane kucagımda, bı tane karnımda gelırım :118:
valla cok gzüel dilekcim de bende zerraya katılıyorum bunu ancak 1 kere giyer biz bile ogluma dogum gününde takım almıstık yeleklı papyonlu fılan cok hostu ama dogum gununden sonra sadece 1 kez gıydı o da denk gedlı sımdı duruyo ama bende cok heves edıyroum su an tek cocuk calısıyorum da canım ne zamn sıkılsa ona bıseyelr almak istiyorum ock mutlu oluyorum dün bayramlık aldım gene boyel papyon koymuslar hırka gomlek ve pantolon ama normalde de gıyecegı bısey yanı gıydırdım boyle nası heyecanlandım öpüyom öpüyom bagırıyom sevıncten esım dıyo yeter dıye gene kanı kayandı dıyodedıgın gıbı bende evlendım hazır hıssetmıyodum basta 1 sene 8 ay sonra hamıel kaldım planlıydı yanı allah ısteyen herkese nasıp etsın
valla cok gzüel dilekcim de bende zerraya katılıyorum bunu ancak 1 kere giyer biz bile ogluma dogum gününde takım almıstık yeleklı papyonlu fılan cok hostu ama dogum gununden sonra sadece 1 kez gıydı o da denk gedlı sımdı duruyo ama bende cok heves edıyroum su an tek cocuk calısıyorum da canım ne zamn sıkılsa ona bıseyelr almak istiyorum ock mutlu oluyorum dün bayramlık aldım gene boyel papyon koymuslar hırka gomlek ve pantolon ama normalde de gıyecegı bısey yanı gıydırdım boyle nası heyecanlandım öpüyom öpüyom bagırıyom sevıncten esım dıyo yeter dıye gene kanı kayandı dıyodedıgın gıbı bende evlendım hazır hıssetmıyodum basta 1 sene 8 ay sonra hamıel kaldım planlıydı yanı allah ısteyen herkese nasıp etsın
Bugün sesli güldürüyorsun beni burda.
Deli dicekler valla bana
Bende her akşam yeğenimi seviyorum bebekten daha farklıydı şimdi büyüyo daha farklı.
Annem oyun öğretmiş ona tel sarar falan diye başlıyo o da elini bi sağa bi sola çeviriyo.
Dün eve gittim kim gelmişş teyze migelmiş diye şebeklik yapıyorum.
Hani deli bu falan gibi el hareketi yaparız ya elimizi bi sağa bi sola çevirirz bana öyle yapıyo.
Kamyon almıştım giderken oynuyoruz kutay falan dedim ve elinde kamyonu hızlıca burnuma vurdu.
Benim kafada yıldızlar uçuşmaya başladı tabi.
Sarılması bile acaip bi hiss bööyle acaip güven veriyo oyy özledim miniğimiii
İnşaallah seninde bebişinin olur da resimlerini görürüz artık
ben zaten o cocukların sarılmalrıan bitiyorum şuanda bu ısteklerımı eşimin yegenı ıle gıderıyorum, gordugumu ona alıyorum, onu özlüyorum görmeye gıdınce onla yerlerde yuvarlanıyorum, yanı resmen yuvarlanıyorummmo da maşallah o kdr sevecen bı cocuk ki, uykudan bıle gulerek uyanıyo, hep sarılır öper cok sevgı dolu bi de kocişe aşık bizim, ona deli oluyo daha konusamıyo ama annesıne telefonla arattırıp gun içinde yaptıklarını fılan kendi dilinde eşime anlatıyoo eşimde dıyo kendı cocugum olsa o da benı bu kdr severmı acaba onlarda dıyolar kendı cocugun osla bundan fazla sever ama bızımkı napar ozmn orasını bılemeyız, kıskanır herhalde aay dıyorum boyle bı tanede bana versin Allahımmm ben de bahsederken şimdi o hallerı gozumun onunde canlanıo, valla bende ozledımmm, kendı cocugum olsa naparım bilmem, sarılırken içime sokasım gelir valla
planlı hatun ya, ben arada pırtlasın dıyorum arzu hanımcıgım planlı programlı calısıyo valla
benimde bı bebişim olsa ben de bakıp bakıp hayret ederım bu benım mı dıye, sen gıbi öpüp dururum, ben dayanamam sacma salak davranırım yaa kendımı oyle düşünemıyorum bılee
ben zaten o cocukların sarılmalrıan bitiyorum şuanda bu ısteklerımı eşimin yegenı ıle gıderıyorum, gordugumu ona alıyorum, onu özlüyorum görmeye gıdınce onla yerlerde yuvarlanıyorum, yanı resmen yuvarlanıyorummmo da maşallah o kdr sevecen bı cocuk ki, uykudan bıle gulerek uyanıyo, hep sarılır öper cok sevgı dolu bi de kocişe aşık bizim, ona deli oluyo daha konusamıyo ama annesıne telefonla arattırıp gun içinde yaptıklarını fılan kendi dilinde eşime anlatıyoo eşimde dıyo kendı cocugum olsa o da benı bu kdr severmı acaba onlarda dıyolar kendı cocugun osla bundan fazla sever ama bızımkı napar ozmn orasını bılemeyız, kıskanır herhalde aay dıyorum boyle bı tanede bana versin Allahımmm ben de bahsederken şimdi o hallerı gozumun onunde canlanıo, valla bende ozledımmm, kendı cocugum olsa naparım bilmem, sarılırken içime sokasım gelir valla
ne bir cocugu birkac tane cocuk cikmis1.300 fikri güzelmiş.
Azcık boğazını tutarsan olur cancazım
İçimden bi çocuk çıkmış dimi daha ne olsun.
Bayramdan sonra resim eklerim canımcım.
Bi 6yı göreyim de
Günaydınn Sena ablaaaaa
İyi bayramlar sana da...
İyi olup dönersin artık aramızaaa
Hoşçakal :)
iyiles veririsin haftaya canim isallahgünaydın kızlaar..
bildirimi buraya da yapıyorum.. 200 gr almışım ama bu hafta 1 gün ara verdim nezleydim, onda da gelen gelmiş..
olsun,haftaya bu hafta için de veririm inşallah..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:68 kg
Bu hafta: 68,2 kg
Gelen: 200 gr
Toplam giden: 9800 gr
Hedef kilo:60 kg
ödem atamamissindir haftaya eksi olursun isallahgünaydın kızlar
kötü bi cuma günü artı dayım
dün bütün gün cenaze evindeydik bişi yemedim
eve gelince elime geçeni düşünmeden yedim umarım onun fazlalıgıdır
iki gün önce 73,9 ı görmüştüm neyse kilo bildirimimi yapayım
başlangıç :78
geçen hafta :75
bu hafta :76,2
gelen :1,20
toplamda giden 1,8
dilek sana -1000 en az demiştim ama üzgünüm
sen gönder geri kocisinibu hafta kilo bildirimim berbat 3 gündür bağırsaklarım çalışmıyor ve dikkat edemedim kociş geldi yeme düzenimi bozdu da gitti bu hafta toprlyacağıma inanıyorum.
orti kusura bakma gelecek cuma telafi edeceğimm
Başlangıç kilo: 66.9 kilo
Geçen hafta: 65.2 kilo
Bu hafta: 65.9 kilo
Gelen: 700 gram
Hedef: 60 kilo
toplam giden 1 kilo
KILO BILDIRIMI :
baslangic: 82.5
Gecen hafta: 69.9
bu hafta:69
Giden: 900 gr.
Toplam giden: 13.5
Hedef: 65
sagol arzucumhaha cok komıkmıs yaagecmıs olsun tabi bu arada
maşallah canım gene azda olsa vermıssın emegının karsılıgnıda regl bıtınce alırsın artık ıns bende alırım:26:
valla bende senın gıbı sporun gücüne cok ınanıyorum gecen hafta evdeyken 1-2 kere kosu bandına cıktım 1-2 günde dısarda baya yürüdüm ve 65 lerı korudum ama bu hafta hem regl hemde sporsuzluk tartıya yansıdı bırde benım vücudum 65 e hala alısamadı dırenıyor sabıtleyemedım yanii
bildirim
başlangıç:74
gecen hafta:65.4
bu hafta:66.5
gelen:1100 gr
top.giden:7.5 kg
hedef:62
boy:1.70
beden:40-42
kılo verenhersekı tebrık edıyorum ama bu hafat veremeyende baya kişi var sanırım ıns haftaya verırırz bızde gercı araya bayram gırıyor ama en azından alamyalım yani :18:
herkese gunaydın...
bı taraftan sandvıcımı yerken bı taraftan da gecmısı okudum, Sena gelmiş gitmiş, bayramda memleket havası aldıktan sonra toparlar ınş o da kendını..bı de sibel29 a gecmıs olsun dılemeyı unuttum ben kardesı ııcn, kusuruma bakmayın valla, kafam dalgın, cok gecmıs olsun sana da..
bıldırımım,
baslangıc:79
gecen hafta:66.90
bu hafta:66.20
giden:700 gr
toplamda giden:12.80
sagol nafcimAyy inanmıyorumcanım yaaaaaa çok geçmiş olsun Bende öyle bi durumda naparım diye hep düşünürüm aslında mantıklısı
tabiki bırakmak ama insan panikleyince napıcağını şaşırıyo sanırım :26: Allah beterinden korusun canım
herkese günaydın ve iyi bayramlar şimdiden. çok üzülerek haftaya topiğe giremeyeceğim tabii bildirimde de bulunamayacağım pazar dönüyoruz o zamana kadar internet yok maalesef..
Başlangıç kilo: 73 kilo
Geçen hafta: 72 kilo
Bu hafta: 71 kilo
Giden: 1000 gram
Hedef: 55 kilo
Toplam Giden: 2 kilo
tartım elektronik değil değerler biraz yuvarlak o yüzden dün sabah 70 görmüştüm ama bugün 71 gibiydi hile yapmayayım diye 71 yazdım gelince iyi bir tartıda alacam tam gaz devam
herkese başarılar şimdiden
tesekkürler hayatim cok sagolgunatdinlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
senacim gecmis olsun tatilininiyi gecmesini diliyorum
sibel cok gecmis olsu kardesinin cani sagolsun
kilo bil
baslangic:83
gec haf:69.6
bu haf:69.2
giden:400
top gid:13.8
hedef:60
amanen04.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6
Bu hafta: 68,8
Gelen: 2.400 gr
Toplamda giden: Ne yazıcam bilemedim başlangıç kilomdan bile fazlayım
Hedef: 60
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen 60.4
bu hafta 61(regl)
gelen 600
toplamda 18.800gitgide düşüyo buda beee
hedef 58
Günaydın kızlar,
Hemen bildireyim
Başlangıç : 76,4
Geçen hafta tartılmamıştım bilmiyorum.
Bu hafta : 72,6
Toplam giden : 3800 gr
Bu kadar hızlı gidiş yeni başlamam ve bu kiloların son 3-4 hafta içinde alınmasında herhalde...
Keşke hep böyle gitse...
iyi bayramlar canimcim gelince görüsürüz kendinize iyi bakinkio bildirimleri özelime yapılyoo,,vede bu gece 12.00ye kadar yapılan bildirimler geçerli olucak,,geldiğimde 12den sonraki yapılan bildirimleri saymıcam bilginizee..
hadi salı günü görüşürüz.. iyi bayramlaaaarr..
:119::119::119:
isallah canim hayirli yolculuklarKızlar günaydın şimdiden hepinize iyi bayramlar.
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 60.8
Bu Hafta 60.8
Giden Geln Yok
Top. Giden 17 ,400
Hedef 58
Umarım bayramda koruyabilirim kilomu memlekete gidiyoruz yarın .
sanada canim iyi bayramlar öpüyorum bendeKızlar şimdi çıkıyorum birdaha bayramdan sonra gelebilirim sanırım :26: çok öpüyorum sizleri ve iyi bayramlar diliyorum
eşinizle,sevdiklerinizle daha nice bayramlar görün inşallah ( annem gibi hissettim kendimi)
Hoşçakalın sevgiyle kalın
günaydın kızlar!
birkaç gündür çok yoğunum işyerinde, hiç giremiyorum, özledim sizleri.
bugün güne iyi başladım çünkü bu hafta kaçamakları abartmama rağmen az da olsa eksideyim ilginç bir şekilde!
04.11.2011
Başlangıç: 84
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta: 76,9
Giden: 600 gr
Hedef: 60 kg
haftaya veririsin isallah canimmerhabalar...
kilo bildirimim
başlangıç 65.6
geçen hafta 62.2
bu hafta 63.2
gelen 1000
toplamda 2.4
hedef 52
maalesef bu hafta ben de kilo alanlardanım
seninde canim
herkesin arefesi ve bayramı şimdiden mübarek olsun.
Herkese merhabalar
Kilo bildirimim
başlangıç: 65
geçen hafta: 63.700
bu hafta: 62.500
giden: 1.200
toplamda : 2.500
hedef: 55
Bundan sonrasi biraz daha yavas gider artik
canlarımmmm,
bomba gibi geldim bildirimimi yapayım geçmişe zaman buldukça bakmaya çalışcam cuma bugün inanılmaz yoğun
başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 76,4 kg
bu hafta kilo : 74,8 kg
verilen kilo: 1600 gr
toplamda giden : 6,2 kg
ve kilo bildirimim
baş. 79.8 kg
geçen hafta 68.1 kg
bu hafta 67.6 kg
giden 500 gr
toplam giden 12.2 kg
hedef 58 kg
dün artıdaydım. nasıl oluyor anlamadım..hatta canım sıkıldı yatmadan bulgur pilavı kaşıkladım....
aslında geçen hafta perşembe 67.5 i görmüştüm ama bende burada takıldım..yavaş gidiyor. bu hafta belki artıda olurum.3 gün açık büfe olan bi yerde kalıcaz...
nasılsınız çıtır hatunlar bugün tartı günü nasıl verildimi kilolr geçmişe bakmadım biraz şöle bi göz gezdireyim kim ne yemiş ne yapmış benim kilo aynı kilo almmışım bir haftadır iyiydim iştahım açılmıştı iki gündür yine pek bi keyifsiz yiyorum canım bişey istemiyor gripte tekrarlıyor sanırsam ama zaten yeterince kilom var banda bebişe de yeter dimi şimdilik
arkadaşlar kilo veren çıtırlrı kutluyorum veremiyenlerd üzülmesin haftaya güzel olur inşallah eh veremeyip bide üstüne alan varsa hımmm ne demek lazım çok çalışman lazım çooookaman boşverin haftaya verirsiniz sizde kızlar geliyorum gidiyorum hepinize denk geldim ama giviyi hiç görmedim uğramıyormu artık
gereği düşünüldü sen böyle düşünmeye başlamışsan tamamdır bu iş hadi yap bi tane yap bi tane
pelin+= Emir Bebek
bende öyleyim valla cocuk 1.5 yasına geldı dünbil ededim hatta mutfakta sandalyenın üstüne cıkmıs bende alttan srılıyom karsıdan dıyom bu benım cocugumn mu dıye kadın gene sapıttı töbe dıyo bızımkıçalışında dah abı farklı oluyo özlüyoz bıde birbirimizi normalde besıgınde yatıyor dün abktım huysuzlandı uyuyamadı bı türlü acıdım kuzuma yanıma alayım dedım uyuduk 1 e kadar oyle ama basta nası boyle benden beklemıyodu heralde o harektı kacmayım dıye sarılıyo elı yüzümde oynuyo bı taraftan da yarı gözü acık dalan akadar hep gülümsedi sevincinden kıyamadım o da cok özlüyo ama cok beraber kalınca da kapısıyoz o ayrı allah sana da dılege de en hayrılı zamanda tatlı bebişler versın ınsallah da doya doya sevın koklayın benım sımdı kız cocugunda hevesım var ıns rabbım hayırlısıyla onu da tattırır
planlı hatun ya, ben arada pırtlasın dıyorum arzu hanımcıgım planlı programlı calısıyo valla
benimde bı bebişim olsa ben de bakıp bakıp hayret ederım bu benım mı dıye, sen gıbi öpüp dururum, ben dayanamam sacma salak davranırım yaa kendımı oyle düşünemıyorum bılee
hayırlı cumalar
başlangıç 78
geçen hafta 68
bu hafta 67,7
giden 300
toplam giden 10300
hedef 65
pelincim bak aklimda hep :26:sen tatile cikdiginda ben sana birsey yazmisdim okumadin herhalde :44: nezaman cikmisdin bi gecmis e dalayim da bakayim tam olarak ne yazdim sana diye ama sen balik falan deyince yine söylim dedimdemin baktım netten, balık herturlu kısmete yorumlanır dıyo, balık yemek mulk edınmeye fılan işaretmiş canlı balık yemek bıle boyle yorumlanıyomuş, benım önüme de misafırlıkte balık gelıyo bugulama yapılmış boyle ama canlı gibi duruyo ben bunu yıyemem dıyorum, ben de bunu şöyle yordum bana bırınden yardım gelıcek ya da bı fırsat gelıcek önüme boyle mısafırlık gıbı umulmadık bı yerde ama ben bahane bulcam ben bunu ypamam fılan dıye tereddut yasıyacam:26: nası da yorumladım hemencıkkkboyle bı fırsat gelırse hemen burun kıvırmayıp degerlendıreyım bari
o kiramıtlerde bı de mantar yap cnaım süper oluyo, sogan bıber mantar domates uzerı kaşarmisssssssss gibi
bilidirimim kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 68.3
buhafta 67.9
giden 400
toplam giden 2.3
hedef 58
orti sen neyaptin kac kilo gitti ben buhafta fazla veremedim kusura bakma
ay ne tatli seyler var cocuklar icinKızlar ya Ocakta yeğenimin ilk yaş günü de özel bi kıyafet düşünüyorum.
Arı kıyafeti hoşuma gitti.
Başka aklınıza gelen var mı
Bi tane de klasik ama şeker bi kıyafet alıcam.
İlk yeğen olunca herbişeyi alasım var
Şuna bakarmısınız ne kaaa şekeerrr
Eki Görüntüle 284622
Sana da hayırlı bayramlar tuğbacm. Ailenle mutlu, huzurlu bir bayram geçirirsin umarım.Virüs
Kızlar şimdi çıkıyorum birdaha bayramdan sonra gelebilirim sanırım :26: çok öpüyorum sizleri ve iyi bayramlar diliyorum
eşinizle,sevdiklerinizle daha nice bayramlar görün inşallah ( annem gibi hissettim kendimi)
Sanada iyi bayramlar NaF. Sevdiklerinle kazasız belasız huzurlu bir bayram temenni ederim canım. Sende giremiycen buralar boş kalacak.
Orticim görüşemiyoruz yaw. Nasılsın cnm. Valla orti bende bu hafta pek verimli değilim.
Başlangıç: 75.7
Geçen hafta: 75.0
Bu hafta: 74.4
Giden: 600
Toplam giden: 1.300
O kadar uğraşıyoruz yemiyoruz ya birde yesek ne olacağız kimbilir.
Vayyy maddi anlamda belini doğrulttu anında peşpeşe doğurdu şuna bakarmısınız
Hedefin büyük senin bana 2 tane kafi
Geellllll bi kucağındakine ben bakarım
[/COLOR]
Ah bu hormonlar
Bizimkide güleç şebelenk hergün yeni birşey öğrenmesine şahit olmak paha piçilemez.
Bizim ilerde olur inş.
Merak etmesin kocişin ona da aşık olur senide paylaşamaz
Ne güzel şeyler valla off off
nasılsınız çıtır hatunlar bugün tartı günü nasıl verildimi kilolr geçmişe bakmadım biraz şöle bi göz gezdireyim kim ne yemiş ne yapmış benim kilo aynı kilo almmışım bir haftadır iyiydim iştahım açılmıştı iki gündür yine pek bi keyifsiz yiyorum canım bişey istemiyor gripte tekrarlıyor sanırsam ama zaten yeterince kilom var banda bebişe de yeter dimi şimdilik
arkadaşlar kilo veren çıtırlrı kutluyorum veremiyenlerd üzülmesin haftaya güzel olur inşallah eh veremeyip bide üstüne alan varsa hımmm ne demek lazım çok çalışman lazım çooookaman boşverin haftaya verirsiniz sizde kızlar geliyorum gidiyorum hepinize denk geldim ama giviyi hiç görmedim uğramıyormu artık
gereği düşünüldü sen böyle düşünmeye başlamışsan tamamdır bu iş hadi yap bi tane yap bi tane
pelin+= Emir Bebek
Sana da hayırlı bayramlar tuğbacm. Ailenle mutlu, huzurlu bir bayram geçirirsin umarım.Virüs
Kızlar şimdi çıkıyorum birdaha bayramdan sonra gelebilirim sanırım :26: çok öpüyorum sizleri ve iyi bayramlar diliyorum
Sanada iyi bayramlar NaF. Sevdiklerinle kazasız belasız huzurlu bir bayram temenni ederim canım. Sende giremiycen buralar boş kalacak.
Orticim görüşemiyoruz yaw. Nasılsın cnm. Valla orti bende bu hafta pek verimli değilim.
Başlangıç: 75.7
Geçen hafta: 75.0
Bu hafta: 74.4
Giden: 600
Toplam giden: 1.300
O kadar uğraşıyoruz yemiyoruz ya birde yesek ne olacağız kimbilir.
evet canim gorusemiyoruz pek ben giriyorum seninle pek karsilasamiyoruz canim guzel vermissin gel mesinde kilolar giden nekadar olursa olsun iyidir bizim icin
hosgeldiniz canimnasılsınız çıtır hatunlar bugün tartı günü nasıl verildimi kilolr geçmişe bakmadım biraz şöle bi göz gezdireyim kim ne yemiş ne yapmış benim kilo aynı kilo almmışım bir haftadır iyiydim iştahım açılmıştı iki gündür yine pek bi keyifsiz yiyorum canım bişey istemiyor gripte tekrarlıyor sanırsam ama zaten yeterince kilom var banda bebişe de yeter dimi şimdilik
pelin+= Emir Bebek
amin...ay cinlerim tepeme geliyor öyle insanlardanaynen oyle oluyo canim ilk once bu benimmi simdi diyosun ben herkesten kiskaniyorum kizimi hep benim kucagimda kalsin istiyorum cok farki biduygu rabbim isteyen herkese yasatsin bazen gece durmuyo hani uykusuzluk basima vuruyo hadi uyu artik uyu artik diyorum dayanamiyorum diyorum oylebi bakip guluyoki kiyamiyorum ben dayanirim uykusuzluga kuzum diyorum sen iyi ol bugunde uykusuzum yine ama kucagima alinca hemen gidiyo tum yorgunluk bide bi iyi yani var encok bana tepki veriyo bende guluyo buda beni cok mutlu ediyo
bende 3tane dusunuyorum nasipse tekrar diyorum hak eden tum kadinlara rabbim anneligi nasip etsin neden boyle dedigime gelince bu meleklere nasil kiyip sokaga atiyolar yada dovuyolar rabbim oyle insanlardan bizi korusun
bende öyleyim valla cocuk 1.5 yasına geldı dünbil ededim hatta mutfakta sandalyenın üstüne cıkmıs bende alttan srılıyom karsıdan dıyom bu benım cocugumn mu dıye kadın gene sapıttı töbe dıyo bızımkıçalışında dah abı farklı oluyo özlüyoz bıde birbirimizi normalde besıgınde yatıyor dün abktım huysuzlandı uyuyamadı bı türlü acıdım kuzuma yanıma alayım dedım uyuduk 1 e kadar oyle ama basta nası boyle benden beklemıyodu heralde o harektı kacmayım dıye sarılıyo elı yüzümde oynuyo bı taraftan da yarı gözü acık dalan akadar hep gülümsedi sevincinden kıyamadım o da cok özlüyo ama cok beraber kalınca da kapısıyoz o ayrı allah sana da dılege de en hayrılı zamanda tatlı bebişler versın ınsallah da doya doya sevın koklayın benım sımdı kız cocugunda hevesım var ıns rabbım hayırlısıyla onu da tattırır
aynen oyle oluyo canim ilk once bu benimmi simdi diyosun ben herkesten kiskaniyorum kizimi hep benim kucagimda kalsin istiyorum cok farki biduygu rabbim isteyen herkese yasatsin bazen gece durmuyo hani uykusuzluk basima vuruyo hadi uyu artik uyu artik diyorum dayanamiyorum diyorum oylebi bakip guluyoki kiyamiyorum ben dayanirim uykusuzluga kuzum diyorum sen iyi ol bugunde uykusuzum yine ama kucagima alinca hemen gidiyo tum yorgunluk bide bi iyi yani var encok bana tepki veriyo bende guluyo buda beni cok mutlu ediyo
bende 3tane dusunuyorum nasipse tekrar diyorum hak eden tum kadinlara rabbim anneligi nasip etsin neden boyle dedigime gelince bu meleklere nasil kiyip sokaga atiyolar yada dovuyolar rabbim oyle insanlardan bizi korusun
10.300 icin
pelincim bak aklimda hep :26:sen tatile cikdiginda ben sana birsey yazmisdim okumadin herhalde :44: nezaman cikmisdin bi gecmis e dalayim da bakayim tam olarak ne yazdim sana diye ama sen balik falan deyince yine söylim dedimbizim eniste de avukat sorayimmi bi isci lazim mi diye tabii istersen canim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?