70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evdede yapabilirim ama oranınki çok güzel sanırım biraz yağlı....
daha taze gelinmişsin çiçeği burnunda..,
benim aralıkta 13 yılım doluyor inşallah..
acele ettim 1. evlilik yıldönümümde 3 aylık bebeğim vardı..
iyikide olmuş diyorum da hani 1-2 senede beklesem fena olmazdı..

O kadar yazdım net gitti ya sinir oldum.
Bebek kıyafetlerine bakınca benim bile canım çekiyor valla.
Gene diyim Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sen süper bi anne olursun tahmin edebiliyorum.

valla Allah isteyene nasip etsın hayırlı bı evlat

regl dönemide oldugumuz ıcın mı boyle hormonlar bebişlere coşuo anlamıyorum ki, kadınlık damarımız had safhada, bebek resımlerı fılan gormeyeyım ben, canım ıstıyooo

aay canımmm gercekten ıyı anne olabılır mıyım ki, ben de merak edıyorum valla nası bı anne olacagımııı ama kokusunu içime çekmeden bı dakıka rahat edemem gıbı gelıyo, butun bebişler melek zaten, mışıl mışıl uyurken onları seyretmek hayattaki en guzel terapi, hepsi birer mucize anaaaaaaaaaaaaam kendimden korkuyorum valla, hormonlar kış kışşşşşş

Son düzenleme:

yağlı ya ondan guzel gelıyodur sana çiçeğim burnumda değil pek ya, döküldü bı kac yapragı bu gidişle yakında bı sapı kalcak o çiçeğin :90::90:

13 yıl.. baya olmuş valla sızınde, bak sen de hem ıyıkı yapmısım dıyosun hemd ebı ıkı sene beklesem de olurdu, işte ınsan bu gelgıtı cok yasıyo.. ben bı cocuk sever ve hatta bebeklere bayılan olarak hemen bı tane pırtlasın ıstıyorum sonrada dıyorum ha bısmıllah pelin sakin ol daha zamanı var dıyorum boyle tvde bebekler cıkıyo aglıyorum, gozlerım doluo, eşimde dıo sen ıstıyosun ama mantıgın durduruyo senı

anaaaam bı 4 yıl daha derken ben torun torbaya karısırım artık sizin dugune bı tane elimde, bı tane kucagımda, bı tane karnımda gelırım :118:

valla cok gzüel dilekcim de bende zerraya katılıyorum bunu ancak 1 kere giyer biz bile ogluma dogum gününde takım almıstık yeleklı papyonlu fılan cok hostu ama dogum gununden sonra sadece 1 kez gıydı o da denk gedlı sımdı duruyo ama bende cok heves edıyroum su an tek cocuk calısıyorum da canım ne zamn sıkılsa ona bıseyelr almak istiyorum ock mutlu oluyorum dün bayramlık aldım gene boyel papyon koymuslar hırka gomlek ve pantolon ama normalde de gıyecegı bısey yanı gıydırdım boyle nası heyecanlandım öpüyom öpüyom bagırıyom sevıncten esım dıyo yeter dıye gene kanı kayandı dıyo dedıgın gıbı bende evlendım hazır hıssetmıyodum basta 1 sene 8 ay sonra hamıel kaldım planlıydı yanı allah ısteyen herkese nasıp etsın

Bugün sesli güldürüyorsun beni burda.
Deli dicekler valla bana
Bende her akşam yeğenimi seviyorum bebekten daha farklıydı şimdi büyüyo daha farklı.
Annem oyun öğretmiş ona tel sarar falan diye başlıyo o da elini bi sağa bi sola çeviriyo.
Dün eve gittim kim gelmişş teyze migelmiş diye şebeklik yapıyorum.
Hani deli bu falan gibi el hareketi yaparız ya elimizi bi sağa bi sola çevirirz bana öyle yapıyo.
Kamyon almıştım giderken oynuyoruz kutay falan dedim ve elinde kamyonu hızlıca burnuma vurdu.
Benim kafada yıldızlar uçuşmaya başladı tabi.
Sarılması bile acaip bi hiss bööyle acaip güven veriyo oyy özledim miniğimiii
İnşaallah seninde bebişinin olur da resimlerini görürüz artık

anaaaam bı 4 yıl daha derken ben torun torbaya karısırım artık sizin dugune bı tane elimde, bı tane kucagımda, bı tane karnımda gelırım :118:

Vayyy maddi anlamda belini doğrulttu anında peşpeşe doğurdu şuna bakarmısınız
Hedefin büyük senin bana 2 tane kafi
Geellllll bi kucağındakine ben bakarım

Deminde açıkladım zerraya haklısınız öyle kalıyo ama tek torun tek yegen herşeyde tek velet.
Bunun kaymağını yiyecek.
Senin oğluna bayılıyorum zaten tam ısırmalık çok tatlı maşaallah
Bide Charm'ın oğluşuna bayılıyorum. Adı da kendi de çok tatlı
Maşaallah valla

planlı hatun ya, ben arada pırtlasın dıyorum arzu hanımcıgım planlı programlı calısıyo valla

benimde bı bebişim olsa ben de bakıp bakıp hayret ederım bu benım mı dıye, sen gıbi öpüp dururum, ben dayanamam sacma salak davranırım yaa kendımı oyle düşünemıyorum bılee

ben zaten o cocukların sarılmalrıan bitiyorum şuanda bu ısteklerımı eşimin yegenı ıle gıderıyorum, gordugumu ona alıyorum, onu özlüyorum görmeye gıdınce onla yerlerde yuvarlanıyorum, yanı resmen yuvarlanıyorummm o da maşallah o kdr sevecen bı cocuk ki, uykudan bıle gulerek uyanıyo, hep sarılır öper cok sevgı dolu bi de kocişe aşık bizim, ona deli oluyo daha konusamıyo ama annesıne telefonla arattırıp gun içinde yaptıklarını fılan kendi dilinde eşime anlatıyoo eşimde dıyo kendı cocugum olsa o da benı bu kdr severmı acaba onlarda dıyolar kendı cocugun osla bundan fazla sever ama bızımkı napar ozmn orasını bılemeyız, kıskanır herhalde aay dıyorum boyle bı tanede bana versin Allahımmm ben de bahsederken şimdi o hallerı gozumun onunde canlanıo, valla bende ozledımmm, kendı cocugum olsa naparım bilmem, sarılırken içime sokasım gelir valla

Ah bu hormonlar
Bizimkide güleç şebelenk hergün yeni birşey öğrenmesine şahit olmak paha piçilemez.
Bizim ilerde olur inş.
Merak etmesin kocişin ona da aşık olur senide paylaşamaz
Ne güzel şeyler valla off off

nasılsınız çıtır hatunlar bugün tartı günü nasıl verildimi kilolr geçmişe bakmadım biraz şöle bi göz gezdireyim kim ne yemiş ne yapmış benim kilo aynı kilo almmışım bir haftadır iyiydim iştahım açılmıştı iki gündür yine pek bi keyifsiz yiyorum canım bişey istemiyor gripte tekrarlıyor sanırsam ama zaten yeterince kilom var banda bebişe de yeter dimi şimdilik
arkadaşlar kilo veren çıtırlrı kutluyorum veremiyenlerd üzülmesin haftaya güzel olur inşallah eh veremeyip bide üstüne alan varsa hımmm ne demek lazım çok çalışman lazım çooookaman boşverin haftaya verirsiniz sizde kızlar geliyorum gidiyorum hepinize denk geldim ama giviyi hiç görmedim uğramıyormu artık
gereği düşünüldü sen böyle düşünmeye başlamışsan tamamdır bu iş hadi yap bi tane yap bi tane
pelin+ = Emir Bebek

bende öyleyim valla cocuk 1.5 yasına geldı dünbil ededim hatta mutfakta sandalyenın üstüne cıkmıs bende alttan srılıyom karsıdan dıyom bu benım cocugumn mu dıye kadın gene sapıttı töbe dıyo bızımkı çalışında dah abı farklı oluyo özlüyoz bıde birbirimizi normalde besıgınde yatıyor dün abktım huysuzlandı uyuyamadı bı türlü acıdım kuzuma yanıma alayım dedım uyuduk 1 e kadar oyle ama basta nası boyle benden beklemıyodu heralde o harektı kacmayım dıye sarılıyo elı yüzümde oynuyo bı taraftan da yarı gözü acık dalan akadar hep gülümsedi sevincinden kıyamadım o da cok özlüyo ama cok beraber kalınca da kapısıyoz o ayrı allah sana da dılege de en hayrılı zamanda tatlı bebişler versın ınsallah da doya doya sevın koklayın benım sımdı kız cocugunda hevesım var ıns rabbım hayırlısıyla onu da tattırır

ne bir cocugu birkac tane cocuk cikmis 15 kilo benim oglan 1700 dogduysa sen kac tane cikartmis oluyon ay mathematigimde hic iyi deyil kafam karisti
iyiles veririsin haftaya canim isallah
ödem atamamissindir haftaya eksi olursun isallah
sen gönder geri kocisini haftaya eksi cikarsin canim sIkma canini
KILO BILDIRIMI :

baslangic: 82.5

Gecen hafta: 69.9

bu hafta:69

Giden: 900 gr.

Toplam giden: 13.5

Hedef: 65
afferim kiz gelir gelmez
sagol arzucum ay bu adam beni dün delü etti asermesi bi tarafdan uykum geldi yatacam ben dedim diyo nereye gidiyorsun bana kim hizmet edecek dedim allah allah ben senin hizmetcinmiyim
sagol pelincim gecti cok sükür birdaha da öyleleri uzak dursun cümlemizden
sagol nafcim allah öylelerini musalat etmesin
iyi bayramlar canim
gunatdinlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
senacim gecmis olsun tatilininiyi gecmesini diliyorum
sibel cok gecmis olsu kardesinin cani sagolsun

kilo bil
baslangic:83
gec haf:69.6
bu haf:69.2
giden:400
top gid:13.8
hedef:60
tesekkürler hayatim cok sagol
04.11.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6
Bu hafta: 68,8
Gelen: 2.400 gr
Toplamda giden: Ne yazıcam bilemedim başlangıç kilomdan bile fazlayım
Hedef: 60
amanen geri toparlarsin canim bayramdan sonra
kilo bildirimi

başlangıç 79.8
geçen 60.4
bu hafta 61(regl)
gelen 600
toplamda 18.800gitgide düşüyo buda beee
hedef 58
18.800 sendende bi kac cocuk cikmis reglin bitsin atarsin o fazlaliklari sende canimcim

iyi bayramlar canimcim gelince görüsürüz kendinize iyi bakin
isallah canim hayirli yolculuklar
sanada canim iyi bayramlar öpüyorum bende

merhabalar...
kilo bildirimim

başlangıç 65.6
geçen hafta 62.2
bu hafta 63.2
gelen 1000
toplamda 2.4
hedef 52
maalesef bu hafta ben de kilo alanlardanım
haftaya veririsin isallah canim

herkesin arefesi ve bayramı şimdiden mübarek olsun.
seninde canim
Herkese merhabalar
Kilo bildirimim

başlangıç: 65
geçen hafta: 63.700
bu hafta: 62.500
giden: 1.200
toplamda : 2.500
hedef: 55

Bundan sonrasi biraz daha yavas gider artik

tadini cikart canim gelince telafi edersin bayram sonucda sIkma fazla kendini

Oooo Bamyayla annesi Belenay gelmiş
Hoşgeldin canım kilo almaman güzel bebişinde sağlıklı inş.
Öpüyorum sizi kocaman

Amin Arzu ablacım sana da kız evlat verir inş.
Allah isteyen herkese versin :)

aynen oyle oluyo canim ilk once bu benimmi simdi diyosun ben herkesten kiskaniyorum kizimi hep benim kucagimda kalsin istiyorum cok farki biduygu rabbim isteyen herkese yasatsin bazen gece durmuyo hani uykusuzluk basima vuruyo hadi uyu artik uyu artik diyorum dayanamiyorum diyorum oylebi bakip guluyoki kiyamiyorum ben dayanirim uykusuzluga kuzum diyorum sen iyi ol bugunde uykusuzum yine ama kucagima alinca hemen gidiyo tum yorgunluk bide bi iyi yani var encok bana tepki veriyo bende guluyo buda beni cok mutlu ediyo
bende 3tane dusunuyorum nasipse tekrar diyorum hak eden tum kadinlara rabbim anneligi nasip etsin neden boyle dedigime gelince bu meleklere nasil kiyip sokaga atiyolar yada dovuyolar rabbim oyle insanlardan bizi korusun

hayırlı cumalar
başlangıç 78
geçen hafta 68
bu hafta 67,7
giden 300
toplam giden 10300
hedef 65
10.300 icin
pelincim bak aklimda hep :26:sen tatile cikdiginda ben sana birsey yazmisdim okumadin herhalde :44: nezaman cikmisdin bi gecmis e dalayim da bakayim tam olarak ne yazdim sana diye ama sen balik falan deyince yine söylim dedim bizim eniste de avukat sorayimmi bi isci lazim mi diye tabii istersen canim :26:
bilidirimim kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 68.3
buhafta 67.9
giden 400
toplam giden 2.3
hedef 58

orti sen neyaptin kac kilo gitti ben buhafta fazla veremedim kusura bakma

ay ne tatli seyler var cocuklar icin

Vayyy maddi anlamda belini doğrulttu anında peşpeşe doğurdu şuna bakarmısınız
Hedefin büyük senin bana 2 tane kafi
Geellllll bi kucağındakine ben bakarım

[/COLOR]

yok canım bu kocamın hayaliii yoksa ben bı tanesını dogurayım da önce ıkıncıye Allah kerim

bence de ooof of bende aşka geldım ne zmndır yuklememiştim minişin fotolarını yukluyorum facee

sen yap once bı bakalım, nasıl oluyo gorelım önerirsen yaparım bende

mywish nasılsın canım benim bamyam ve biz iyiyiz teyzoşlara bakalım dedik nasıllar ben doğum yapmadan sen çıtır olacan maşallah sana

hosgeldiniz canim
amin...ay cinlerim tepeme geliyor öyle insanlardan

anaaaaaam kzılar siz beni doğurtmaya kararlısınız herhaldeeeee :90: neysekı regl günlerimdeyimm, yoksa bu gazla bi üçüz patlatmıştımmmm

aa hatırladım canımm, saol valla, nerde avukat enişten serbest olarak mı yapıyo :44: dur bı bakalım bızım şu işler bı bellı olsunda konusuruz yine eniştene bızım 70-79 topıgınde bırı var iş mi arıyo dıyeceksın adam salga gecıyoruz sanar valla tsekkur ederım canım valla, akımda olsun o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…