70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen yap once bı bakalım, nasıl oluyo gorelım önerirsen yaparım bende

pelincim ben doğurmadanda öneririm geçen gün gördük bebişimizi Allahım dünyaları verseler yok böyle bir mutluluk kıpır kıpır eller ayaklar zıplıyor hopluyor oyy kuzum valla yap kız inan çok değişik bişey şimdiden aşık etti kendine gelse neler olcak kimbilir cd verdi doktor her akşam eve gidince bakıyorum

yok kiz ankarada avukat kiz var tanisip görüstügüm internetden sizin orda isci lazim mi diycem müstakbel eniste daha nisanli teyzemin kizi onlan iyi cocuk ama isallah olur da gercek eniste olur serbest yapmiyo herhalde:44: ben ankaraya geldigimde göstermisdin binayi burda calisiyom diye pek de anlamam:44: ama daha genc yani serbest yapan kendinin olmazi lazim dimi :26: kamu binasi göstermis olabilir neyse sen citlat dediginde sorarim dügünü 1 ay da yapmayi düsünüyorlar zaten ben gelirim olmasza bizde bulusmus oluruz ankarada o vesileyle istersen ahada olmus 11 ay 2 ay sonra nasip olursa ankaradayim

Allah ıstyen herkese versın, inş o heyecanları bız de yasarızz ben bazen hamıle oldumu ogrendıgımde kocişe nasıl mujdeleyecegımı bıle kuruyorum kafada deli gibi

eşiminde benımde cocuk delisi olduğumuzu bılmeyen yok, bazen kötü dusunuyorum Allah belkı de vermez kısmetımızde yoktur dıyorum:26: amaan neyse sacma dusuncelere dalmanın alemı yok şuan, sankı dertsız basımda dert arıyorum

işçisin sen işçi kal dıyosun yanı, kız ben senelrce okudum avukat olayım dıye gercı bı b*ka mı yaradı, yoook, sen hala işçi işçi dıyosunn tamam sıgortalı calısıyorum işçiyim de yuzme ne vuruyosun patron deılız dıyee o da oclak inşşş

buyuk ıhtımal sızın enıste bı kurumda fılan calısıyo, devlette olabılır ozelde ama oyle nette tanıstım bı avukat iş arıyo desen, baştan 1-0 yenık baslarım ben o işe mesaide nette takılan avukatı napsınlar

ankaraya da beklerız, ankara ankara senı gormek ıster her bahtı karaaa

patlat kız valla yakısır ben de bi ikiz patlatsam ıyı olur dermişim 2 si de kız tam zamanı hem bak ben bu işe hamıleyken gırdım hereks dedı oglun kısmetıyle gelıyo dıye gercekten de oyle oldu hcı ummadıgım bı zamanda oldu

s.a kızlar nasılsınız
uzun zamandır giremedim kilo bildirimi için girdim selam vermeden çıkmak istemedim
geçmişi okumaya fırsatım yok inşallah herkes iyidir
ben bu hafta 500 gr verdim az oldu ama neyapalım haftaya bakacaz
bayramda girmeye çalışıcam giremezsem hayırlı bayramlarşimdiden

kilo verenleri kutluyorum

ay ne bızımkılerde ne de eşimin ailesinde yokki oyle ıkız üçüz fılan :26: yoksa bı ikiz ıyı olurdu vallaaa artık ayda yılda bır topıge şu şekil ugrardım=

gecen aksam haberlerde vardı, dunya nufusu 7 mılyara ulasmıs, o gece saat tam gece12de ve 12:03 arası doganalrı sembolık olarak dunyanın 7 mılyarıncı ınsanı dıye hedıyeler dagıtmıslar, heyet gezmıs hastanelerı, altın takmışlar, hastane masrafalrını karsılamıslar 18 yasına kadar, kolej bırnın babasına iş vermış, butun egıtım masraflarını ustlenmışler eşimde bana takılıo vay be bebekler tam kısmetıyle gelmısler, sen hala dur fılan dıyo bana ben de dedım bılseydım boyle herbıseyını karsılayacaklarını bende hemen yetıstırır pırtlatırdım bı tane fasulye kadar, ahan da 7 milyarıncı dıyee

:78: 300 300 gidiyo canim su bogazimi tutsam fazla gitcekde ama pes etmiyom etmiycem
olsun canım gitsinde varsın 300 300 olsun
rabbim sanada nasip etsin o zaman tez zamanda sakın öle kötü şeylr düşünme bide şu kocaya müjde verme işi hep yalan oluyor be ben iki kere hamile kaldım ikisindede sürpriz yapamadım adam kndi aldı geldi testihele bu seferkinde ben istemedim o ısrar etti yap yap diye halbuki ne hayallerim vardı aman sağlıkla hayırla gelsinde varsın sürpriz olmasın bekim sen yapabilirsin tabi söylemeden durabilirsen

ooo arcak canım işi büyütmüşsün maşallah ikiz he hayranım cesartine hadi snde yap iki tane burası hamillertopiğine dönsün kdryi alırız başka birilri daha vardı hamile kalmak isteyen toptan doğurur toptan zayıflarız ne ersiniz

tüüüühh bende kaçırmışım bu anı bak mayıs ayındada yaparlamı ki böle bi organizasyon hani 7 milyar 1000 inci çocuk falan

ay ne diyim canim benim türkcem bozuk niye isci yazdim bende bilmiyom ay isci ne ki calisana denmiyomu si arayan isci olmuyomu :44: kafam karisti yok canim bende öyle dermiyim ben geleyim biz bi görüsek ben bi araya getiririm teyzemin kiziyla seni oda cok cana yakin belli mi olur arkadas olursunuz o vesileyle ay valla öyle demek istemedim kiz isci misci

seninde simdiden bayramin kutlu olsun canim 500 gramm vermissin hic yokdan iyidir canim
olsun canım gitsinde varsın 300 300 olsun

belenaycim simdi kac aylik oldu tam olarak bebis :26: karnin ciktimi erkek kiz daha belli deyil dimi :44: gerci büyük ihtimal oglan dedin herhalde :44:isim naptin ne düsünüyon bakem ama merakliyim aaa ya benim annem benim adimi melahat koysaymis merakli melahat

Ben geldim yine yırtık dondan çıkar gibi

ay bakamıyom geçmişe çok yoğun ödemeler beni bitirdi bugün paralarla oynaşıyorum ama benim 5 kuruşum yok

işallah herkes bu hafta güzel kilolar vermiştir. merakla bekliyom listeyi :26::26: kaçıncı oldum acep etcük şımarayım bu hafta

aynen benımkıde oyle oldu süpriz yapamdım kendı aldırdı beraber yaptık mecburen testi ama bu sefer olursa oyel olmuycak ıns dedıgın gıbı tutabılırsem kendımı cunku biliyor benım pek ıstemedıgımı dıyor sen hamıle kalmazsın dıye ümidi yok benden bırde cesaret deıl benı ıstek heves ama tabı calısan bı bayan ıcın cok zor yoks a3 tane kesın düşünürüdm durumum elverseydı yada bastan ikiz olsaydı pek ısıme gelecektı bıdaha ugrasmıycaktım eşimde cok ıstemıstı ıkız olmasını kısmet saglıklı olsunlarda

canım takıldım ben sanaaa ciddiye alma yani dogru soyluyosun sen, işçiyim yanı ben merak etme yanlıs bısı solemedınn kendı vergı levham yok sıgortalı olarak calısıyorum, patron deılım yanı ama işçi olmaktan da gurur duyuyorum, işçi çalışmazsa nolur bu ulkenın hali

hanı ben enışteye gıdıp topıkte bı işçi kız var iş arıyo dersın dıye dedım dikkat dikkat işçi kız iş arıyo, herkesın aklında olsunnnn sevıyorum ben senın boyle konusmanıııı, tavuk bacagım benımmmmm

valla cebımdekı son paramla sana saglam bı don alcam, sırf boyle gelme dıyeee :90::90::90:

ben haftaya bildirimde bulunamayacağıma ama inşallah bayram dönüşü +3000 falan olmam
çok korkuyorum ne zaman annemlere gitsek hep kilo alırım nası tutcam ben kendimi şu ağzımında bekaret kemeri gibi bir kilidi olsa da birine versem o izin verdikçe yesem

dün yazmıştım kilomu ama tekrar yazayım

başlangıç:70.5
geçen hafta:67.6
bu hafta:62.2
giden:1.4
toplam giden:4.3
hedef:60

Son düzenleme:

ay getirdin lafi yine tavuk bacagina

siz simdi topluca hamile kalmaya niyetliyseniz bende düsünüyorum bayadir bi kardes yapsammi oglis e diye öyleyse kilolari sonra versem
tedavimi görsem de olsa mi

kactim ben kizlar cocugu almaya gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…