70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence çok hoş bi kostüm.bende oğluma simokin takım almştım ilk yaş gününde..zaten farklı olmalı tek giymesi sorun değil tek olması önemli canım

tavuk bacagı artık beynıme işledi unutmam mumkun deıl

kıloları vermeden hamıle kalma derım ben sana, daha dogrusu mıdeyı kucultmeden saglıklı beslenmeyı yasam seklı halıne getırmeden yoksa ben ıkı canlıyım hesabına goturursun mıdeye canın ne ısterse ben oyzuden de zayıflamak ıstedım bı de uzıerne hamıle kalırsam sonra basa cıkmam zor olur dedım.. şimdi daha saglıklı beslenıyorum, yanı ne kdr oldugu tartısılır ama eskıye anzaran baya fark var dogru karraı sne bılırsın bebiş için istersen arcaga yetıstır bı tane beraber buyutursunuz karınları, ben sonradan gelırım arkanızdan

valla cebımdekı son paramla sana saglam bı don alcam, sırf boyle gelme dıyeee :90::90::90:

hamile kalmak isteyen bende varım benide unutmayın

ya emin deyilim zaten :44:ama yasimda oldu 30 :26: zaten ben hamileyken 100 e 4 kilo kalmisdin dedim aman hamileyim ne istersem yiyeyim bidaha ayni hatayi yapmak istemiyorum

amanen

seni uyanık seni biz hamıle kalalım sen ıyıce cıtır ol ondan sonra kal demıı yok oyle yağma sonra burda kılo verırken senın verecek kılon az olur hatta hıc kalmaz planın bu dimi

gel canım geeeel sen de geell (hadisenin o ses türkiyede dediği gibi cok hosuma gidiyor bu laf)yok mu artıran

seni uyanık seni biz hamıle kalalım sen ıyıce cıtır ol ondan sonra kal demıı yok oyle yağma sonra burda kılo verırken senın verecek kılon az olur hatta hıc kalmaz planın bu dimi

aaa ne uyanıklıgı canım ben ılk geldıgım zmnlarda da soledım hep bu kılonun uzıerne hamıle kalmak ıstemıyorum vermek ıstememın nednelerınden bırı de bu dıyee bunun uzıerne hamıle kalayım da yuvarlanarak mı geleyım işee

siz de kalmayın daha bekleyın cıtır olun oyle kalın hamişşş

ya kizlar ya benim oglan la gelirken kardesimin arkadasi oglani gördük nasilsin abla falan diye konusduk
benim oglan da merakli anasi yapili arabanin hertarafina bakti etti aklima da birsey gelmedi
eve geldik ayakkabilarlan girisdeki iki halinin üstünde cikardi ayakkabinin alti hep motor yagi herhalde varmis halilarimda acik kahverenki simsiyah oldumu
kolum agridi sürtmekden cikmadi iyice bulasdi :84: eline de bulasmis az kaldi elinde cikar o problem deyilde ben halidakini napcam :26:simdi bulasik ilaci cif falan denedim gitmiyo

valla benım zor bıra zolsa ıyı olur da beklersem 40 yasına bıle gelebılırım oyel dıyım yani hem ben gecen hamılelıgımde 70 le kalmıstım onları attım cok şükür yanı onun gıbı olsa da hallederım ınsallah dıyorum benım sorunum bu kılolarda takılmak vucut 65 altını pek görmemişki hayatında napsın kabullenemıyoo

katılıyorum kesinlikle hem kilolu hamile kalmak sağlık için de risk hemde kilo hamile kalmayı zorlaştıryor

kosla halı şampuanı birebir Allah kolaylık versin

ay bende ama soru soruyorum ama birsey daha sorcam
simdi patates musakka yapacam bende yiyebilirmiyim yani yanina yogurt döküp ekmeksiz yoksa kilo yaparmi öyleyse k-flakes yiyeyim

Motor Yağı Lekesi Nasıl Çıkar

Motor Gres Yağı ve Motor Yağı Lekesi Çıkarma Motor gres ve motor yağı lekesi gibi zor bir yağ lekesi söz konusuysa leke çıkarma işlemine; fazla yağın bir kör veya küt ağızlı bıçak kullanılarak kumaştan dikkatlice kazınmasıyla başlanmalıdır Eğer motor yağı lekesi için vazelin uygularsanız yıkanabilir kumaşlarda iyi sonuç alınabilmektedir Vazelin uygulanması lekenin nemlenmesine yardımcı olabilmektedir

nette boyle yazıyo ama bılemıycem yanı emın olmadan pek dokunma dagılmasınnn :26:

dokanma demissin ama ben hemen dokandim bile bulastirdim canim vaselin var bak hediyelik bakim setinde vaselinde vardin onu sürem mi :26: yazik deryak kosla sampuan kulan dedi hemen ama bugün alamam onu cok uzakta market yemek yapcam daha anca yarin ama yarina kadar da o göze patiyo

:78: ahanda yakalandim bi yarim saat 1 saat sonra yazsaydin yiycekdim yemiyom ay dilekcim sen beni yanliz birakma olurmu idaa yaptim kazanmam lazim yoksa kahkaha attip gülerler bana is e dönünce

Kaybetmeyi sevmem bebekkk :82::82::82:
Tabi ki kazanıcaz.
Akşamları 2 yk sebze+yogurt veya sadece k-fleks yiyeceksin.
Onlara günlerini göstericez..
Heyttttttttttttttttttt:119::119:
Savaşa gidiyoruz mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…