Kızlar ya Ocakta yeğenimin ilk yaş günü de özel bi kıyafet düşünüyorum.
Arı kıyafeti hoşuma gitti.
Başka aklınıza gelen var mı
Bi tane de klasik ama şeker bi kıyafet alıcam.
İlk yeğen olunca herbişeyi alasım var
Şuna bakarmısınız ne kaaa şekeerrr
Eki Görüntüle 284622
ay getirdin lafi yine tavuk bacagina
siz simdi topluca hamile kalmaya niyetliyseniz bende düsünüyorum bayadir bi kardes yapsammi oglis e diye öyleyse kilolari sonra versem
tedavimi görsem de olsa mi
kactim ben kizlar cocugu almaya gideyim
valla cebımdekı son paramla sana saglam bı don alcam, sırf boyle gelme dıyeee :90::90::90:
ay getirdin lafi yine tavuk bacagina
siz simdi topluca hamile kalmaya niyetliyseniz bende düsünüyorum bayadir bi kardes yapsammi oglis e diye öyleyse kilolari sonra versem
tedavimi görsem de olsa mi
kactim ben kizlar cocugu almaya gideyim
ya emin deyilim zaten :44:ama yasimda oldu 30 :26: zaten ben hamileyken 100 e 4 kilo kalmisdintavuk bacagı artık beynıme işledi unutmam mumkun deıl
kıloları vermeden hamıle kalma derım ben sana, daha dogrusu mıdeyı kucultmeden saglıklı beslenmeyı yasam seklı halıne getırmeden yoksa ben ıkı canlıyım hesabına goturursun mıdeye canın ne ısterseben oyzuden de zayıflamak ıstedım bı de uzıerne hamıle kalırsam sonra basa cıkmam zor olur dedım.. şimdi daha saglıklı beslenıyorum, yanı ne kdr oldugu tartısılır ama eskıye anzaran baya fark var dogru karraı sne bılırsın bebiş için istersen arcaga yetıstır bı tane beraber buyutursunuz karınları, ben sonradan gelırım arkanızdan
hamile kalmak isteyen bende varım benide unutmayın
seni uyanık seni biz hamıle kalalım sen ıyıce cıtır ol ondan sonra kal demıı yok oyle yağma sonra burda kılo verırken senın verecek kılon az olur hatta hıc kalmaz planın bu dimitavuk bacagı artık beynıme işledi unutmam mumkun deıl
kıloları vermeden hamıle kalma derım ben sana, daha dogrusu mıdeyı kucultmeden saglıklı beslenmeyı yasam seklı halıne getırmeden yoksa ben ıkı canlıyım hesabına goturursun mıdeye canın ne ısterseben oyzuden de zayıflamak ıstedım bı de uzıerne hamıle kalırsam sonra basa cıkmam zor olur dedım.. şimdi daha saglıklı beslenıyorum, yanı ne kdr oldugu tartısılır ama eskıye anzaran baya fark var dogru karraı sne bılırsın bebiş için istersen arcaga yetıstır bı tane beraber buyutursunuz karınları, ben sonradan gelırım arkanızdan
hamile kalmak isteyen bende varım benide unutmayın
seni uyanık seni biz hamıle kalalım sen ıyıce cıtır ol ondan sonra kal demıı yok oyle yağma sonra burda kılo verırken senın verecek kılon az olur hatta hıc kalmaz planın bu dimi
aaa ne uyanıklıgı canımben ılk geldıgım zmnlarda da soledım hep bu kılonun uzıerne hamıle kalmak ıstemıyorum vermek ıstememın nednelerınden bırı de bu dıyee bunun uzıerne hamıle kalayım da yuvarlanarak mı geleyım işee
siz de kalmayın daha bekleyın cıtır olun oyle kalın hamişşş
aaa ne uyanıklıgı canımben ılk geldıgım zmnlarda da soledım hep bu kılonun uzıerne hamıle kalmak ıstemıyorum vermek ıstememın nednelerınden bırı de bu dıyee bunun uzıerne hamıle kalayım da yuvarlanarak mı geleyım işee
siz de kalmayın daha bekleyın cıtır olun oyle kalın hamişşş
ya kizlar yabenim oglan la gelirken kardesimin arkadasi oglani gördük nasilsin abla falan diye konusduk
benim oglan da merakli anasi yapiliarabanin hertarafina bakti etti aklima da birsey gelmedi
eve geldik ayakkabilarlan girisdeki iki halinin üstünde cikardi ayakkabinin alti hep motor yagi herhalde varmis halilarimda acik kahverenki simsiyah oldumu
kolum agridi sürtmekden cikmadi iyice bulasdi :84: eline de bulasmis az kaldi elinde cikar o problem deyilde ben halidakini napcam :26:simdi bulasik ilaci cif falan denedim gitmiyo
katılıyorum kesinlikle hem kilolu hamile kalmak sağlık için de risk hemde kilo hamile kalmayı zorlaştıryor
kosla halı şampuanı birebir Allah kolaylık versin
ya kizlar yabenim oglan la gelirken kardesimin arkadasi oglani gördük nasilsin abla falan diye konusduk
benim oglan da merakli anasi yapiliarabanin hertarafina bakti etti aklima da birsey gelmedi
eve geldik ayakkabilarlan girisdeki iki halinin üstünde cikardi ayakkabinin alti hep motor yagi herhalde varmis halilarimda acik kahverenki simsiyah oldumu
kolum agridi sürtmekden cikmadi iyice bulasdi :84: eline de bulasmis az kaldi elinde cikar o problem deyilde ben halidakini napcam :26:simdi bulasik ilaci cif falan denedim gitmiyo
ay bende ama soru soruyorum ama birsey daha sorcam
simdi patates musakka yapacam bende yiyebilirmiyim yani yanina yogurt döküp ekmeksizyoksa kilo yaparmi öyleyse k-flakes yiyeyim
Motor Yağı Lekesi Nasıl Çıkar
Motor Gres Yağı ve Motor Yağı Lekesi Çıkarma Motor gres ve motor yağı lekesi gibi zor bir yağ lekesi söz konusuysa leke çıkarma işlemine; fazla yağın bir kör veya küt ağızlı bıçak kullanılarak kumaştan dikkatlice kazınmasıyla başlanmalıdır Eğer motor yağı lekesi için vazelin uygularsanız yıkanabilir kumaşlarda iyi sonuç alınabilmektedir Vazelin uygulanması lekenin nemlenmesine yardımcı olabilmektedir
nette boyle yazıyo ama bılemıycem yanı emın olmadan pek dokunma dagılmasınnn :26:
Akşam akşam pattes mi yiycen utanmadan.
Al önüne k-fleksi hadi bakalımm
:78: ahanda yakalandim bi yarim saat 1 saat sonra yazsaydin yiycekdim yemiyom ay dilekcim sen beni yanliz birakma olurmu idaa yaptim kazanmam lazim yoksa kahkaha attip gülerler bana is e dönünce
aa bugun charm gelmedı hıc, hayırdır ınşalahh :26:
Ya kısçeler burnumu deldirmek gibi bi fikir geldi aklıma.
Üniversite 1. sınıfta deldirmiştim sonra takmadım kapandı.
Tekrar deldiresim var ay deldirsem mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?