70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben severım hızmaları, hıjyenık bı yer olursa olabılıtesı var hoş olur bence

Pelün sen resmimi gördün zati yakışır mı
68 oldugumda falan deldireyim yüzüm kilo verince ufaldı ya hemen aklıma geldi
Geçen ablamla konusuyoruz ben bi yandan aynaya bakıyorum dedim ki benim gözüm varmış
O ne demek falna dedi ddim şişmanken içe göçüktü hiç gözükmüyordu.
Şimdi Pelün senin gibi hergün rimel+siyah kalem ikilisini kullanmadan evden çıkmıyorum.
Valla insanın bakışı değişiyor

Kaybetmeyi sevmem bebekkk :82::82::82:
Tabi ki kazanıcaz.
Akşamları 2 yk sebze+yogurt veya sadece k-fleks yiyeceksin.
Onlara günlerini göstericez..
Heyttttttttttttttttttt:119::119:
Savaşa gidiyoruz mübarek
sen böyle kiziyon ya ben öyle tang diyo kafama biri bana yumusak davrandimi yüz buluyom heyytttt savas basladi
Ya kısçeler burnumu deldirmek gibi bi fikir geldi aklıma.
Üniversite 1. sınıfta deldirmiştim sonra takmadım kapandı.
Tekrar deldiresim var ay deldirsem mi acep

madem deldirmisdin niye kapanmasini bekledin ki kiz yok yani ben cok aci cektim de yani gözümden yas geldi silahlan vurdu gitti
o yüzden 3-4 gün takmadimmi korkuyom sonra yine aciyo geri takarken

bence yakışır, onceden deldırdıgın hallerının resmı yok mu hiç :26:

valla kalemsız cıkmam ben, hıc bıseyım olmasın bı kalemım olsun bı de kulagımda küpem olsun ufacıktan bı top küpe olsun ama olsun yani ben kalemi sürmeyınce herkes oyle bı alısmıskı hayrola hastamısın yorgunmusun fılan dıye soruyolar, aslıdna alıştırmakta ıyı deıl ha bu kadar

kızlar herkese ıyı bayramlar dılıyorum ben yarın evden belkı gırerım ama gıremeyen arkadaslarınkınıde şimdiden kutluyorum hayrılı bayramlar

Bilmem o ara niye kapanmasını bekledim sıkılmıştım sanırım
Hatırlayamadım
Bu sefer yumuşak davranmak yok ne kendime ne sana ne kdr e
Kdr e accık yumuşak davrancam o bana çok hassas geliyo canım ya
Sana davranmıcam ama
Benim sevdicek de 28 kasımda geliyor ama 29 kasımda görüşcez biz.
O zamana kadar daha da vermem gerekkkkk
Hep beraber vericez inş..

Ben alıştım valla hoş duruyo ya artık bende hep sürüp çıkcam
Yok maalesef resimlerim çekinmemişim nedense:26:

kızlar herkese ıyı bayramlar dılıyorum ben yarın evden belkı gırerım ama gıremeyen arkadaslarınkınıde şimdiden kutluyorum hayrılı bayramlar

İyi bayramlar Arzu ablaaa..

Keske beimde yuzum azcik tombik olsada gozlerim gorunmuyo diye sikayet etsem yanak diye bise yok bende

Gelelim bunku menume

Kahvalti: cok az kasar ve cok az yagsiz beyaz peynirle hazirlanmis tam bugday ekmegi tost peynirleri toplasaniz yarim kk zor ediyodu, yesilcay

Ara: salatalik 1 diyet biskuvi

Aksam 17.00 bir corba kasesi yagsiz domates biber soslu yumurtali makarna, bol marul salata, yarim bardak ayran
Kacamak olarak sayilamaz turden biseciklerde var 1 sarma, ceyrek dilim borek. Bayram icin yaptimda tadlarina
bakmak zorundaydim

Bayanlar filizin yumurtali makarnasini tavsiye ederim besin degeri cok yuksek

Simdide yesil cayimi iciyorum aksam plates yapmayi planliyorum inat ettim pazartesi gunu 62.000 gorucem tartida

canikolarım bayram süresince yoğunluktan muhtemelen buralara uğrayamam.
şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum!
aman dikkat edelim, gelmesin kilocuklar biz onları gram gram verene kadar bi hal oluyoruz malum!
elimiz börek çöreğe gittikçe birbirimizi hatırlayıp hemen bırakalım inşallah!
hepinizi öpüyorum

arzucum sana da hayirli bayramlar diliyorum kocaman öpüyorum canim
hadi bakalim verelim gitsin kilocuklar istedigin kadar sert davran bana yumusaklik iyi gelmiyo
Simdide yesil cayimi iciyorum aksam plates yapmayi planliyorum inat ettim pazartesi gunu 62.000 gorucem tartida
hadi isallah canim
canim seninde simdiden bayramin mubarek olsun

İyi bayramlar Ger-düşümmm sen h.sonu yoksun öptüm kocaman çokk

sana da ıyı bayramlar canım kociş yolda şimdi geceye dogru burda olcak inş, yarında memlekete gıdıcez, bu bayram sıra bızım orada bı bayram onun memleketıne bı bayram bızımkıne gecıo bızde ıyı ki iki dini bayram var yoksa karısırdı bıraz ortalık

kzılar haftasonu nete gıremedıgım ıcın sımdıden herkesın teker teker bayramı mubarek olsunnnn

herkese mutlu huzurlu sevdıklerıyle nıce bayramlara, inşallah bayram hepımıze huzur getırır bereketıyle birlikte gelır

herkese ıyı aksamlar :79:

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim ama herkes bayram moduna girip kaçmış....herkese şimdiden hayırlı bayramlar...ben bayramda burdayım bir yere gitmiyoruz zaten eşimin nöbetleri var oyüzden bolca topikte takılıcam ama sayı bayağı düşük olur sanırım...olsun canımız sağolsun bende kendimi spora veririm çıtır olurum...geçen hafta giremedim senacımda bugün aradı görüştük sağolsun...merak edip kızcağızı sıkıştırmışsınız çok sağolun hepinizi seviyorum

yoğun bir denetleme dönemindeyim ve bayram sonrasıda devam edicek bir süre oyüzden giremiyorum kızlar...kendimi bildireyim hemencik,biraz erken oldu ama
başlayış(30 ekim 2010):86 kg
geçen hafta:61
bu hafta:60.4
giden:600 gr
toplam giden:25.6 kg
hedef:58
boy:162 cm
beden:38
spor:3 gün 1,5 saat(günlük)

deryacim canim benim hsgeldin canim bende buralardayim gitmiyorum biryere
masallah benim citirima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…