klızlar çoookk mutluyum..... :dance::dance::teytey::teytey:
bugün 4. günüm ilk tartılırken sabah aç karnına tartılmıştım 77 kiloyla başlamıştım... sabah bir tartıldım 75 kilo çıktım.... suda atmış olabailirim ama yinede motivwe için süperrrrr...... :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: salmak yokk devam..... inşallah hepiniz vermişsinizdir... hep beravber el ele inceliriz inaşallah ..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın canım,ilk hafta verilen genelde su oluyo ama tartının sola doğru kayması çok motive edici, tebrikler
evet kirazcım öyle ama en azından motive için ilerlediğini görmek güzel.... suyun yanında birazda gitmiştir herhalde... yağlı, hamur işi, şeker (2 fincan çaya hariç ) hiç kullanmıyorum... 1 dilim ekmek sadece sabah... sebze ve meyva yiyorum sadece... böyle devam edeceğim... çoook mutluyummm... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
♥gözyaşı♥;6219793 .!.:Merhaba bayanlar.. 74 küloydum geçen tartılma gününde bu sabah 73 geldim bir külo vermişim :) az az gidiyo ama az olsun öz olsun :)
evet kirazcım öyle ama en azından motive için ilerlediğini görmek güzel.... suyun yanında birazda gitmiştir herhalde... yağlı, hamur işi, şeker (2 fincan çaya hariç ) hiç kullanmıyorum... 1 dilim ekmek sadece sabah... sebze ve meyva yiyorum sadece... böyle devam edeceğim... çoook mutluyummm... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın kızlar cok ama cok üzülerek sölüyorum ben tam tamına 1 kılo gerı almısım.hastalıgım zayıflama tozunun mıgdemı alt üst etmesı eskı düzenıme gelmek ıcın yemek yemek zorunda kalmam sonrada ıstahımı durduramamam ne dıım kızlar önemlı olan saglık suankı kılom 69.3senağlama
canım tabiki önemli olan sensin,sağlığın
daha ne kilolar verirsin,hem 1 kilo neki,sağlıklı olalımki güzel güzel kalıcı kilolar verelim
günaydın kızlar bu 10 günlük ara kimseye yaramadı kilo verenler kupa alacaklar hep yeni gelen başlayanlar olacak bende sadece 1 kg vermişim bir haftadır spor da yapmadım hastalıklar üst üstte geldi bugün tekrar başlayacam artık işi sıkı tutmak lazım havalar çok güzel sabah yürüyüşüne başlamam lazım ,sabah kendime ödül verdim yarım porsiyon börek yedim öğlen az yerim akşam sadece salata yemeyi düşünüyorum
günaydın kızlar cok ama cok üzülerek sölüyorum ben tam tamına 1 kılo gerı almısım.hastalıgım zayıflama tozunun mıgdemı alt üst etmesı eskı düzenıme gelmek ıcın yemek yemek zorunda kalmam sonrada ıstahımı durduramamam ne dıım kızlar önemlı olan saglık suankı kılom 69.3senağlama
FISTIK EVET ÇOĞUNA YARAMAMIŞ SANIRIM EN ÇOK BANA YARADI SABİT KİLOMU NİHAYET YERİNDEN OYNATTIM VE TAM 70 OLDUM 10 GÜNDE BİR SENEDİR YERİNDEN OYNAMAYAN KİLOM OYNADI TAM 2.4 KİLO VERMİŞİM....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?