70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım,ilk hafta verilen genelde su oluyo ama tartının sola doğru kayması çok motive edici,hihoyyyt tebriklera.s.a.s.

günaydın canım,ilk hafta verilen genelde su oluyo ama tartının sola doğru kayması çok motive edici, tebrikler

evet kirazcım öyle ama en azından motive için ilerlediğini görmek güzel.... suyun yanında birazda gitmiştir herhalde... yağlı, hamur işi, şeker (2 fincan çaya hariç ) hiç kullanmıyorum... 1 dilim ekmek sadece sabah... sebze ve meyva yiyorum sadece... böyle devam edeceğim... çoook mutluyummm... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

GÜNAYDIN KIZLARRR
akşam tartıda 70 i gördüm ama sabah biraz fazla çıktı 70,5 felan gibi ama 70 e düşmek bile yetiyo valla birde bu ara kilo vermekten çok sıkılaşmış olmak hoşuma gidiyor....
sabah kahvaltıda çeyrek simit kalper peynir ve domates yedim şekersiz çayla sonra 1 bardak sıcak su ve şimdide ada çayı bu hafta 69 ları görüceğime inanıyorum.....
kilo verenlere tebrik ediyorum
kilosunu koruyanlara da öpücüklerimi sunuyorum
elde olmayan sebeplerle kilo alanlara ise ha gayret diyorum
hepinizi seviyorummmmm:))))))

günaydın hanımlar. benim kilom aynı 69, regl olunca vücut su topladın sonra eskiye döndü derken verememişim bu hafta. bu 10 gün hiiiç yaramadı valla. saldım biraz da kendimi nasıl olsa biraz kilo vermiştim diye. ama hala çoook yolum var.

mutlaka gitmiştir canım,böyle devam edersen dahada gidecektir eminimhihoyyythihoyyyt

Merhaba bayanlar.. 74 küloydum geçen tartılma gününde bu sabah 73 geldim bir külo vermişim :) az az gidiyo ama az olsun öz olsun :)

♥gözyaşı♥;6219793 .!.:
Merhaba bayanlar.. 74 küloydum geçen tartılma gününde bu sabah 73 geldim bir külo vermişim :) az az gidiyo ama az olsun öz olsun :)

tebrikler gözyaşı
gözümüze az geliyo ama normal aslında
3-4 kilo verip geri almaktansa az gitsin geri gelmesinler di mi?

günaydın kızlar.bende burdayım.sabah ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırdım ve içtim.iğğğğğreenççtii.ööğğ..üstüne iki bardak ılık su içtim.yarım saat sonrada form büsküvi ile peynir ve yanında ada çayı içtim..sabah aç karnınnla tartıldım 78 kiloyum..

tebrikler çok sevindim tabi senin gibi kilo veren tüm kızlara bende kilo vermişim ama gramla 71,5 olmuşum 72,2 den 700 gramcık mirmirmirmir ben şeker kullanmıyorum ama tatlıya dur diyemiyorum hiç bişey yemesem kuru incir yiyorum herkese bol şans :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar cok ama cok üzülerek sölüyorum ben tam tamına 1 kılo gerı almısım.hastalıgım zayıflama tozunun mıgdemı alt üst etmesı eskı düzenıme gelmek ıcın yemek yemek zorunda kalmam sonrada ıstahımı durduramamam ne dıım kızlar önemlı olan saglık suankı kılom 69.3senağlama

günaydın kızlar bu 10 günlük ara kimseye yaramadı kilo verenler kupa alacaklar hep yeni gelen başlayanlar olacak bende sadece 1 kg vermişim bir haftadır spor da yapmadım hastalıklar üst üstte geldi bugün tekrar başlayacam artık işi sıkı tutmak lazım havalar çok güzel sabah yürüyüşüne başlamam lazım ,sabah kendime ödül verdim yarım porsiyon börek yedim öğlen az yerim akşam sadece salata yemeyi düşünüyorum

canım tabiki önemli olan sensin,sağlığın
daha ne kilolar verirsin,hem 1 kilo neki,sağlıklı olalımki güzel güzel kalıcı kilolar verelim

FISTIK EVET ÇOĞUNA YARAMAMIŞ SANIRIM EN ÇOK BANA YARADI SABİT KİLOMU NİHAYET YERİNDEN OYNATTIM VE TAM 70 OLDUM 10 GÜNDE BİR SENEDİR YERİNDEN OYNAMAYAN KİLOM OYNADI TAM 2.4 KİLO VERMİŞİM....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

olsun arkadaşım hiç üzülme.. kalıcı bir problem olmadıktan sonra yine verirsin.... yediklerine biraz dikkat edersen daha sağlıklı kilo verirsin... :1hug::1hug::1hug:

herkese günaydınlr malesef bende kilo vermeyip alanlardan oldum sanırım şuan tekrar 79a çıkmış durumdayım bu arada metobolizmam iyice yavaşladı başım dertte yani kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum darısı başıma diyeyim

gunaydın hatunlar bakıyorumda pek kımse fazla kılo verememıs bu demek oluyorkı vucunuz dırence gecmıs ve sık sık yemenız lazım bende içinde sabah kı yedıklerım 2 kepek ekmegı cokokırem surdum üzerine bıraz kacırdım ama:mymeka: napalım sımdıde yesıl cayımı içiyorum daha sonrada sporumu yapıcamkaydirigubbakcemile2 öglenede allah kerım cokacimcoook

a.s.a.s.a.s. tebrıkler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…