deryacim canim benim hsgeldin canimbende buralardayim gitmiyorum biryere
masallah benim citirima
hoşbulduk bitanem desene topiğe hırsız giremiyecek ,biz nöbette olucaz fıstıkbende buradayım görüşürük birazdan
hosgeldinMerhaba Kızlarr :):)
Bende Aranıza Yeni Katılmak İstiyorum.
Aslında Bu Siteyi Uzun zaman Önce Görmüştüm ama Üye Olmamısttım vee Şimdi Üye Olmaya Karar verdim .
Benım Kılom 70 Boyum 1.70 :) Nasıl tutturdum :)
Benım de Kısa Zamanda ( Tabi Mümkün Olacak En kısa Zamanda) Kılolarımdan Kurttulmak İstiyorum .
Sanırım Hedefim 58 Kılo Olmak Ve Bunun İçin O çok Sevdiğim Taptıgım Çıkolardan Uzak Durmam Lazım !!! İşte Bu Beni Öldürüyor Ama Böyle Gidersem Bir gün Öbezlıkten ve Yanlızlıktan Ölücem :) Durust Olalım Kım Ayı yavrusu Gibi ve Sureklı Birşeyler Yiyen Bir İnsanla Olmak İsterdi Ki :)
Hatta Yaza Kadar Hepımız Amacımıza Ulaşısırsak (BU FİKİR UYGUN OLANLAR VE YAPABILECEKLER İÇİN ) bir kaç Günlüğüne En Sexs Bikinileri Alıp Plaja Çıkalım :)
Nese Kısa Hesaptan Şu Nalett Kılolardan Kurtulmak İstiyorum Ve Desteklerınızı Beklıyorum :)
Forum Boş Durmasın Yazın Kızlar :) Elleriniz Doluyken Agzınız Boş Kalır :)
Öpüldünüz
BOL SANS :)
seninde bayramin kutlu olsun canim simdidenbayanlar hepinizin bayramını kutlarım ne yazık ki ayın 14 üne kadar yokum inşallah bayramıda kilo vererek geçiririm hepinizi çooook öpüyorum.
haftaya bildirimde de bulunamayacağım ne yazık ki
selam millet bayram öncesi işler accayip yoğundu akşamda 8 de çıktım ancak işten fırsat bulamadım valla yazmaya
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500
bu hafta : 61,900 KG
Giden: 600 gr
toplamda giden :13,1 KG
hedef :60 kg
durum bundan ibaret.
pek parlak değilim bu haftada ama geçen hafta almış olduğumu vermiş oldum işte.ama fazla gitmez bayramda gene alırım kayıplarımı
dizinin devamıda gelir inş.artık cdleri her seferinde al doğuma kadar izle..iyi seyirler canım benimpelincim ben doğurmadanda öneririm geçen gün gördük bebişimizi Allahım dünyaları verseler yok böyle bir mutluluk kıpır kıpır eller ayaklar zıplıyor hopluyor oyy kuzum valla yap kız inan çok değişik bişey şimdiden aşık etti kendine gelse neler olcak kimbilir cd verdi doktor her akşam eve gidince bakıyorum
anaaaaaamkzılar siz beni doğurtmaya kararlısınız herhaldeeeee :90: neysekı regl günlerimdeyimm, yoksa bu gazla bi üçüz patlatmıştımmmm
peloşş..(içimden böyle seslenmek geldiregl olman geç kaldığını göstermez aksine tam zamanı bitince durmak yok devam hayatım yaşın gençkene isteğin varkene(kene nee yaa )allahda nasip ederse olsun yavaştan başla sen erteleme böylesine bir sevgiyi:13:2012 itibariyele başla enazından....
ayy ben aile planlamasına karışıyorum
bide kendimi yaşlı hissettim yap evladım yap neye duruyonnnneşim busene dayı oldu bende hala hemde daha 3günlük halayım tee burdan onu seviyroum bianönce ank.da olup koklamak istiyorum ki düşün kendi evlaıdmızı canımız kanımız...ayyy neysee benimde hormonlar tavan yaptı istediği kadar yapsın ev bugündne sonra doluyor
3misafirim bugün geliyor,diğer 3 misafiriim 2.gün sabah hemde bebiş eşimin yeğeni 10aylık
...kızlar çok alıntı yapıcaktım yoruldum gari..ama sonuç...rabbim arcağa 2.hayırlı kzı evladı...sibele 2.hayırlı evladı...deryaya ilkgöz ağrısını,peline ilk sevgi yumağını...
dileğede evlenince ilk sıpasınıdaha nice isteyenlerre aklıma gelmedi heee suanver vardı yok kayıp öyle geliyorki tüp bebek omadı onada rabbim nasip etsin sağlıkla,hayırla.....belenayımızda kucağına alsın sağlıkla inşaallah... arefe gününde hacda arafattaki dualar gibi alsın dualaırmızı rabbim kabul etsin......
ayyyy başkasına yapılan duada ağız temiz olur kabul olurmuş ama kendimede dua edeyim..allahım senbaanada tez zamanda ik gözağırımı,evimin neşesini,bıdığımı,pıtırcığımı ver sağlıkla hayırla....sizde bana dua edin haaa
görüsürüz caniminici
hosgeldin
seninde bayramin kutlu olsun canim simdidengelince eksi olsunda arti olmasin isallah
seninde simdikden bayramin mubarek olsun canim
LÜTFEN UZUN DİYE OKUMAMAZLIK ETMEYİN PİŞMAN OLMAZSINIZZ
kızlar DÜnde giremedim öğlen 12den akşam 17e kadar çarşıdaydım dedim evde durursam manyak gibi temizlik yaparım evdden kaçtım yeter daha camlar tüller temiz süpürdüm sildim kış günü geberdim haaaheryer kalabalık kaynımın sözü için elbise baktım istediğim giib olmadı keşke rizede beğendiğimi alsaydım odaa pahalıydı ama sadeydi tarzımdı rizede küçük ama pahalı
mutfağıma züccaiye eksikler vardı onları aldım masaörtümü yeniledim,kavanozlar aldım...
dedim ya eşimin yeğeni yani görümcemde gelicek onun bebişine bayramlık aldım elimzii öpmeye geliyor yaarabbim sağlık verisn garibime nakil olucak ya
ve hiç aklımda yokken ipek eşarp aldım aşık oldum ama harikaydı öyle tezgahta açıktı özel arasam açtırsam karar veremem gördüm kocişte bayramlık al dedi kendine canım benim hayır demez hiçALlah sağlık verisnde öderiz der....
yoruldum bittim akşamda arkdaşımla börek döşeidk suböreği kıvamında olucak bugün pişicek bakalım...
bugün arefe günü muabrek olsun şimdiden bayramınızda mubarek olsun,kazasız belasız neşeyle geçsin inş....
yola çıkanlar inş.sağlıkla eve döner..evde olanlar benim gibi msiaifiri olucaklarada kolaylıklarsaolsun kaynanam sağlamdı hzılıdır bana el atar...
bugün gelicekler yemek yapıcma ütüleirm var giremem diye bakın böyle sbahtan girdim topiğee
hepinizi öpüyorum büyükleirnden ellerinden küçükleirnde gözlerinden nanaklarından öpüyorum......
arada ki sanmıyorum fırsat bulursam size bayramdan kzı istemeden,sözden bukleler sunarım
şahsen ben hareketli olucam ve bide boğaza dikkat ettimmi bukez bu töreni kilo alamdan atlatmayı istiyroum ve başaracağım inş....
et yiyecem etsuyundan değil tabi yağzıs kavurmalardan ekmeksiz sadece sabah emek bol salata tamamdır..rabbim boğazımız hakim olmayı nasip etsin tün topik daşlarımaaaa
ayy topik boş meydanı buldum çenem düştü.......AMA OKUYAN PİŞMAN OLMADI DEĞİLMİHAYDİ selametle.... tatlı çkolata çok yiyene şimdiden
canlarım hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum
LÜTFEN UZUN DİYE OKUMAMAZLIK ETMEYİN PİŞMAN OLMAZSINIZZ
kızlar DÜnde giremedim öğlen 12den akşam 17e kadar çarşıdaydım dedim evde durursam manyak gibi temizlik yaparım evdden kaçtım yeter daha camlar tüller temiz süpürdüm sildim kış günü geberdim haaaheryer kalabalık kaynımın sözü için elbise baktım istediğim giib olmadı keşke rizede beğendiğimi alsaydım odaa pahalıydı ama sadeydi tarzımdı rizede küçük ama pahalı
mutfağıma züccaiye eksikler vardı onları aldım masaörtümü yeniledim,kavanozlar aldım...
dedim ya eşimin yeğeni yani görümcemde gelicek onun bebişine bayramlık aldım elimzii öpmeye geliyor yaarabbim sağlık verisn garibime nakil olucak ya
ve hiç aklımda yokken ipek eşarp aldım aşık oldum ama harikaydı öyle tezgahta açıktı özel arasam açtırsam karar veremem gördüm kocişte bayramlık al dedi kendine canım benim hayır demez hiçALlah sağlık verisnde öderiz der....
yoruldum bittim akşamda arkdaşımla börek döşeidk suböreği kıvamında olucak bugün pişicek bakalım...
bugün arefe günü muabrek olsun şimdiden bayramınızda mubarek olsun,kazasız belasız neşeyle geçsin inş....
yola çıkanlar inş.sağlıkla eve döner..evde olanlar benim gibi msiaifiri olucaklarada kolaylıklarsaolsun kaynanam sağlamdı hzılıdır bana el atar...
bugün gelicekler yemek yapıcma ütüleirm var giremem diye bakın böyle sbahtan girdim topiğee
hepinizi öpüyorum büyükleirnden ellerinden küçükleirnde gözlerinden nanaklarından öpüyorum......
arada ki sanmıyorum fırsat bulursam size bayramdan kzı istemeden,sözden bukleler sunarım
şahsen ben hareketli olucam ve bide boğaza dikkat ettimmi bukez bu töreni kilo alamdan atlatmayı istiyroum ve başaracağım inş....
et yiyecem etsuyundan değil tabi yağzıs kavurmalardan ekmeksiz sadece sabah emek bol salata tamamdır..rabbim boğazımız hakim olmayı nasip etsin tün topik daşlarımaaaa
ayy topik boş meydanı buldum çenem düştü.......AMA OKUYAN PİŞMAN OLMADI DEĞİLMİHAYDİ selametle.... tatlı çkolata çok yiyene şimdiden
hosgeldin canimmrb kizlar ben araniza yeni katildim 79 kiloyum bilgi ve desteginize ihtiyacim var... yasasin kadin dayanismasi
güzel dualarin icin sagol caniminicidizinin devamıda gelir inş.artık cdleri her seferinde al doğuma kadar izle..iyi seyirler canım benimdaha içinde bukadar seviyosun bide dışarı çıktığında hali yaman çocuğun sevgi yumağı topu olucak,allah yardım etisn bebeğee oyy oda bayılır senin sevmene yeterki sev..rabbim anne evlat arası sevgiyi kimseye vermemiş zaten..seni özledim burdada konuşmayı özledim
geregi dusunuldu!!!;21590006anaaaaaamkzılar siz beni doğurtmaya kararlısınız herhaldeeeee :90: neysekı regl günlerimdeyimm, yoksa bu gazla bi üçüz patlatmıştımmmm
peloşş..(içimden böyle seslenmek geldiregl olman geç kaldığını göstermez aksine tam zamanı bitince durmak yok devam hayatım yaşın gençkene isteğin varkene(kene nee yaa )allahda nasip ederse olsun yavaştan başla sen erteleme böylesine bir sevgiyi:13:2012 itibariyele başla enazından....
ayy ben aile planlamasına karışıyorum
bide kendimi yaşlı hissettim yap evladım yap neye duruyonnnneşim busene dayı oldu bende hala hemde daha 3günlük halayım tee burdan onu seviyroum bianönce ank.da olup koklamak istiyorum ki düşün kendi evlaıdmızı canımız kanımız...ayyy neysee benimde hormonlar tavan yaptı istediği kadar yapsın ev bugündne sonra doluyor
3misafirim bugün geliyor,diğer 3 misafiriim 2.gün sabah hemde bebiş eşimin yeğeni 10aylık
...kızlar çok alıntı yapıcaktım yoruldum gari..ama sonuç...rabbim arcağa 2.hayırlı kzı evladı...sibele 2.hayırlı evladı...deryaya ilkgöz ağrısını,peline ilk sevgi yumağını...
dileğede evlenince ilk sıpasınıdaha nice isteyenlerre aklıma gelmedi heee suanver vardı yok kayıp öyle geliyorki tüp bebek omadı onada rabbim nasip etsin sağlıkla,hayırla.....belenayımızda kucağına alsın sağlıkla inşaallah... arefe gününde hacda arafattaki dualar gibi alsın dualaırmızı rabbim kabul etsin......
ayyyy başkasına yapılan duada ağız temiz olur kabul olurmuş ama kendimede dua edeyim..allahım senbaanada tez zamanda ik gözağırımı,evimin neşesini,bıdığımı,pıtırcığımı ver sağlıkla hayırla....sizde bana dua edin haaa
seninde bayramin simdiden kutlu olsunLÜTFEN UZUN DİYE OKUMAMAZLIK ETMEYİN PİŞMAN OLMAZSINIZZ
zeynepcim napdin bitanemkızlarrrrr öncelikle herkese iyi bayramlar olsun inşallah süper gecer bayramımız
evet çoktan yoktum ama hiç fırsat bulamadım öyleki bildirim yapmayı bile unutmuşum
özledim ama yaaaaaaaaneyse sabah tartıldım ve bayram süprizi 73,0 hiç bu kadar sevi nmemiştim ama nasıl oynuyorum sevinçten çocuklar saf saf bakıyo annem ne yapıyo diye
bayram temizliğim uzun sürdü lakin daha bitmedi elim çok ağır yafbide çocukla hepten zor oluyo geçmişe bakamam kahvaltı hazırlayacam zaten yusufta miyavlıyo gelmeye çalışırım yine öptümmmm
seninde simdiden bayramin kutlu olsun hayatim öpüyorum canimcimtünaydın kızlar çalışıyorum bugün işlerimi bitirdim birazdan çıkacağım. bu arada regl bitti tartıda sabah 74,5 kg görgüm çok sevinçliyim işallah bayramda dikkat ederim gimeye devam eder kilocuklar
şimdiden herkesin kurban bayramı mubarek olsun. mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum bayram boyunca giremem nete o yüzden buralarda olamıyacağım. perşembe günü görüşmek dileğiyle hepinizi çok öpüyorummmm
kızlaaaaaaaaaaarr size bi sır vericem şimdi hepiniz kolaylkla ve 1 haftada zayıflayabiliceksiniz.çok kolay.ben 53 kilodaym şuan ve çk mutluyum...
seninde belenaycim öptüm canim benimcanlarım hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?