Bende seni optum canım yarın sürprizim var fırsat bulunca yazıcam çok mutluyum bende tek kalicam yarın esim mesaide çocuklarla evdeyiz gelende olmaz ver elini spor ve temizlik gurbetlik zor beeeEyttt yettimmm bennn
Herkes bi uğramış bayramı kutlamış gitmiş.
Teker teker alıntı yapmayayım dedim.
Herkesin bayramı kutlu olsun..
Bende odamı temizledim, dolaplarımı falan.
Çantalarım için yeni yer ayarladım ayakkabılarımı düzelttim.
Atılacakları attım. Rahatım
Keyifsizim sabah yediğim 10-15 tane minnak çikolatalı drajeyle duruyorum.
Kahvaltı bile etmedim. Hoş edesim de yok. Saatte 4 olmuş ne çabuk.
Neyse işte akşama gelirim.
Suzan ve Derya abla burdalar sanırım.
Öpüyorum sizi.
Sanada belosum bamyanida öpüyorum nede olsa ilk bayramıcanlarım hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum
mrb kizlar ben araniza yeni katildim 79 kiloyum bilgi ve desteginize ihtiyacim var... yasasin kadin dayanismasi
Bende seni optum canım yarın sürprizim var fırsat bulunca yazıcam çok mutluyum bende tek kalicam yarın esim mesaide çocuklarla evdeyiz gelende olmaz ver elini spor ve temizlik gurbetlik zor beee
Sanada belosum bamyanida öpüyorum nede olsa ilk bayramı
üstüme alinmadim citir lafiniçıtırlar iyi bayramlar herkeseeeeeeeeeeeeeee
sagol canim senindekizlar hepinizin arefesi ve bayrami mubarek olsun
ivet fistik ben burdayim ama bugün esim evde ay bir gün giremesem aklim sizde kaliyoEyttt yettimmm bennn
Herkes bi uğramış bayramı kutlamış gitmiş.
Teker teker alıntı yapmayayım dedim.
Herkesin bayramı kutlu olsun..
Bende odamı temizledim, dolaplarımı falan.
Çantalarım için yeni yer ayarladım ayakkabılarımı düzelttim.
Atılacakları attım. Rahatım
Keyifsizim sabah yediğim 10-15 tane minnak çikolatalı drajeyle duruyorum.
Kahvaltı bile etmedim. Hoş edesim de yok. Saatte 4 olmuş ne çabuk.
Neyse işte akşama gelirim.
Suzan ve Derya abla burdalar sanırım.
Öpüyorum sizi.
insallah canim seninde kutlu olsunBende hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar. Herkes sevdikleriyle huzurlu, mutlu, sağlıklı, dualarının kabul olduğu bir bayram geçirsin inşallah.
süprizmiBende seni optum canım yarın sürprizim var fırsat bulunca yazıcam çok mutluyum bende tek kalicam yarın esim mesaide çocuklarla evdeyiz gelende olmaz ver elini spor ve temizlik gurbetlik zor beee
Sanada belosum bamyanida öpüyorum nede olsa ilk bayramı
seninde canim yarin görüsürüz isallah cok öptümSu an Tekirdağdayim cepten yazıyorum herkesin bayramı mübarek olsun yarın görüşürüz byyyyyyyyy
amin canim seninde bayramin kutlu olsunhepinizin bayramini kutluyrum bu bayramin butun turkiye halklarina baris getirmesini diliyorum...
slmmm kızlarrr herkes gibi ben de bayram moduna aldım kendimi.bu gün temizlikle uğraştım hep.bayramda girebilirsem görüşürüz burda olanlarla.
şimdiden herkesin bayram mübarek olsunnnn.herkese hayırlı bayramlarrrrr
seninde sudemcimselam kızlar
kurban bayramınız mübarek olsun.....
karbonhidrat krizine giriyorum..........
biri beni durdursun.........
tatlım ya kendımı durduramıyorumüstüme alinmadim citir lafinisanada canim iyi bayramlar
sagol canim seninde
ivet fistik ben burdayim ama bugün esim evde ay bir gün giremesem aklim sizde kaliyo
insallah canim seninde kutlu olsun
süprizmiay catlarim ben merakdan
seninde canim yarin görüsürüz isallah cok öptüm
amin canim seninde bayramin kutlu olsun
seninde sehercim öptüm canim
seninde sudemcimokudugumda ne güldüm gecen hafta bende o kirzi atladim
tatlım ya kendımı durduramıyorum
sabah hamur
öglen hamur
akşam hamur
gece hamur
nolcak benım bu halim..........yedıkçe yıyesım gelıyo..............
hu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
sonacımaaaaa sil süpür toz al papağanı ve kaplumbağayı temizledim,çocukların kışlık botlarıyla spor ayakkabılarını makinede yıkadım balkonlar yıkandı,2 posta çamaşır yıkandı asıldı ve beeeeeennnnnn geberdim....spora gerek kalmadı...haaa bu arada çocukların derslerinide yaptırdım daha doğrusu ben action halindeyken benle irtibat halinde yaptılar ödevlerini bitirdileranlıyacağınız yoğun bir gündü...
eeeeeeeeeee sizde nevar neyok.....
bendeki sürpriz şu....
dün tekirdağda hem alışveriş hemide gezmeye gitmiştik yaaaaaaaaaaa
pantolonlarımın hiçbiri olmuyordu yaaaaaaaaaaaa
dün 3 tane (gri,lacivert ve siyah)pantolon aldım ama bilin bakalım kaç beden...
ben kabine 38 beden alıp girdim eşim kapıda bekliyor,bir çıktım bune yaaaa dedi çabuk çıkar ben yenisini getiriyorum dedi...kabinde bekliyorum yenisini getirdi bir baktım 36 beden...eminmisin dedim bi dene sen dedi... bir giydim cukkkkkk diye oturdune bir sıkma ne bir pörtleme ...sanki dersin benim üstüme göre terzi dikmiş dersin..kabinden çıktım eşim aynen böyleeee yavaşşşşşşşş napıyorsunnnnnnnnnn demezmi....ama beni görceksiniz ordaki kadınlarada onaylattım darmı iyimi diye hepsi çok güzel ve rahat görünüyor darda değil dediler üst kısmımda s beden ve 38 bedene düşmüş kıxzlar yupppiiii,DARISI BAŞINIZA...ben 36 beden pantolonu lisedeyken giyiyordum,üniversite ve sonrasında hep 38 bedendim,evlenince 40 bedende sabitlenmiştim...çok mutluyum ve hala şoktayım...eşim bir avuç kaldın diyor...geçenlerdede bir hasta bayan,hemşire hanım birazdaha zayıflarsan adamın seni koltuk altına alıp öyle gezecek demezmi çok hoşuma gitti yaaaa....ama bunu size ve spora borçluyum kızlar,hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?