70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarim
ARİFE GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN .Bugün Ettiğiniz her dua derdinize deva,hastalara şifa,gönüllere huzur,geçmişlere rahmet,evinize
bereket getirsin inşallah.!!

Eyttt yettimmm bennn
Herkes bi uğramış bayramı kutlamış gitmiş.
Teker teker alıntı yapmayayım dedim.
Herkesin bayramı kutlu olsun..
Bende odamı temizledim, dolaplarımı falan.
Çantalarım için yeni yer ayarladım ayakkabılarımı düzelttim.
Atılacakları attım. Rahatım
Keyifsizim sabah yediğim 10-15 tane minnak çikolatalı drajeyle duruyorum.
Kahvaltı bile etmedim. Hoş edesim de yok. Saatte 4 olmuş ne çabuk.
Neyse işte akşama gelirim.
Suzan ve Derya abla burdalar sanırım.
Öpüyorum sizi.

Bende hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar. Herkes sevdikleriyle huzurlu, mutlu, sağlıklı, dualarının kabul olduğu bir bayram geçirsin inşallah.

Bende seni optum canım yarın sürprizim var fırsat bulunca yazıcam çok mutluyum bende tek kalicam yarın esim mesaide çocuklarla evdeyiz gelende olmaz ver elini spor ve temizlik gurbetlik zor beee
canlarım hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum
Sanada belosum bamyanida öpüyorum nede olsa ilk bayramı
mrb kizlar ben araniza yeni katildim 79 kiloyum bilgi ve desteginize ihtiyacim var... yasasin kadin dayanismasi

Son düzenleme:
Su an Tekirdağdayim cepten yazıyorum herkesin bayramı mübarek olsun yarın görüşürüz byyyyyyyyy

Ne süprizin varki acabaaa
Çok merak ettim şimdiii
Yarın görüşürüz ablacım bende bi yere gitmiyorum evdeyim bayramda :)

hepinizin bayramini kutluyrum bu bayramin butun turkiye halklarina baris getirmesini diliyorum...

Son düzenleme:
slmmm kızlarrr herkes gibi ben de bayram moduna aldım kendimi.bu gün temizlikle uğraştım hep.bayramda girebilirsem görüşürüz burda olanlarla.
şimdiden herkesin bayram mübarek olsunnnn.herkese hayırlı bayramlarrrrr

selam kızlar

kurban bayramınız mübarek olsun.....

karbonhidrat krizine giriyorum..........

biri beni durdursun.........

çıtırlar iyi bayramlar herkeseeeeeeeeeeeeeee
üstüme alinmadim citir lafini sanada canim iyi bayramlar
kizlar hepinizin arefesi ve bayrami mubarek olsun
sagol canim seninde
ivet fistik ben burdayim ama bugün esim evde ay bir gün giremesem aklim sizde kaliyo
Bende hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar. Herkes sevdikleriyle huzurlu, mutlu, sağlıklı, dualarının kabul olduğu bir bayram geçirsin inşallah.
insallah canim seninde kutlu olsun
süprizmi ay catlarim ben merakdan
Su an Tekirdağdayim cepten yazıyorum herkesin bayramı mübarek olsun yarın görüşürüz byyyyyyyyy
seninde canim yarin görüsürüz isallah cok öptüm
hepinizin bayramini kutluyrum bu bayramin butun turkiye halklarina baris getirmesini diliyorum...
amin canim seninde bayramin kutlu olsun
seninde sehercim öptüm canim
selam kızlar

kurban bayramınız mübarek olsun.....

karbonhidrat krizine giriyorum..........

biri beni durdursun.........
seninde sudemcim okudugumda ne güldüm gecen hafta bende o kirzi atladim

bugün noldu anlatayim kizlar
dün :44: hem bugün yaziyom hem dün e gectim neyse
dün kocisin kafasinin ettini yedim illa bende istiyom leslie diye kac gere dedim bi indir diye
yaw napacan köpeklen demezmi yok be delü lassie deyil leslie kadin spor yaptiriyormus evde dedim
iyi dedi neyse bi indir di video yu acti senior yaziyo yasli kadinlar bi araya toplanmis spor yapiyorlar böyle baktim ben bunu istemiyom dedim kocakarilarlan mi spor yapacam neyse bitane daha indir di ama daha baslamadim bu aksam yatmadam onu deniycem ama sabah 15 dakika youtube dan bakalak yaptim baya iyi geldi asik oldum leslie ye neyse sonra kahvalti falan cocuklarlan alisverise ciktik
söylim ben 3.5 kat yukarda oturuyorum ve asansörüm yok yani neyse gittik alisverise iki kere koca marketden ciktim oglan cisim var deyince yaptigi da yok kriz e girdim zaten sonra cik sen 4 kati (yuvarladim 3.5 dan) dogde al dedi aldim oglana istedi kiramadim ay ne anlarim ben araba markalarindan babasi ögreti oglan bulamadimi bana soruyo eve geldik araba kirik ciksinmi geri toparlan cik markete geri git kapanmadan yoksa cocuk kirmisdir derler diye geri eve gel 4 kat i cik

neyse anliycaniz bugün okadar spor yapmis oldum ki 1 sene icinde bu kadar spor yapmamissimdir yani haftaya belli olmazi lazim dimi bugün kü sporum

tatlım ya kendımı durduramıyorum

sabah hamur

öglen hamur

akşam hamur

gece hamur

nolcak benım bu halim..........yedıkçe yıyesım gelıyo..............

tatlım ya kendımı durduramıyorum

sabah hamur

öglen hamur

akşam hamur

gece hamur

nolcak benım bu halim..........yedıkçe yıyesım gelıyo..............

canim diyom ya kis a yaklasdikca bende korkuyom :18: kilo vermem lazim daha veremeden alamam

Son düzenleme:
sudemcim ama hakketten diyorlar ya yedikce yiyesin geliyo diye karbonhydratlar öyle iste birakamiyorsun basladinmi en iyisi hic baslamamak

Ne de olsa kimse yok yazayım bari bende.
Sabah güzelcenek bayram kahvaltımzı ettik.
Öğlen börek, sarma, tatlı vs şeyler vardı.
8-10 tane sarma + (şaşmaz aperatifim) yoğurtla tükettim.
Çikolata tabi ki yedim.
Ama herkese yedirmeye çalıştım bunlar kalmasın kalırsa ben hepsini yerim diye.
Bu saatten sonra uzak bi alana kaldırdım tabiki.
Herkes incelmişsin vs diyip durdu.
Misafirler gittikten sonra bende bi başağrısı tabi ki.
Anneme okuttum kendimi ağrı kesicimi de içtim.
Geçmesini bekliyorum artık..
Derya abla süprizin ne merakla bekliyorum.
Akşama doğru dışarı çıkabilirim otur otur sıkıldım evdee..

hu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
sonacımaaaaa sil süpür toz al papağanı ve kaplumbağayı temizledim,çocukların kışlık botlarıyla spor ayakkabılarını makinede yıkadım balkonlar yıkandı,2 posta çamaşır yıkandı asıldı ve beeeeeennnnnn geberdim....spora gerek kalmadı...haaa bu arada çocukların derslerinide yaptırdım daha doğrusu ben action halindeyken benle irtibat halinde yaptılar ödevlerini bitirdileranlıyacağınız yoğun bir gündü...
eeeeeeeeeee sizde nevar neyok.....
bendeki sürpriz şu....
dün tekirdağda hem alışveriş hemide gezmeye gitmiştik yaaaaaaaaaaa
pantolonlarımın hiçbiri olmuyordu yaaaaaaaaaaaa
dün 3 tane (gri,lacivert ve siyah)pantolon aldım ama bilin bakalım kaç beden...
ben kabine 38 beden alıp girdim eşim kapıda bekliyor,bir çıktım bune yaaaa dedi çabuk çıkar ben yenisini getiriyorum dedi...kabinde bekliyorum yenisini getirdi bir baktım 36 beden...eminmisin dedim bi dene sen dedi... bir giydim cukkkkkk diye oturdune bir sıkma ne bir pörtleme ...sanki dersin benim üstüme göre terzi dikmiş dersin..kabinden çıktım eşim aynen böyleeeeyavaşşşşşşşş napıyorsunnnnnnnnnn demezmi....ama beni görceksiniz ordaki kadınlarada onaylattım darmı iyimi diye hepsi çok güzel ve rahat görünüyor darda değil dedilerüst kısmımda s beden ve 38 bedene düşmüş kıxzlar yupppiiii,DARISI BAŞINIZA...ben 36 beden pantolonu lisedeyken giyiyordum,üniversite ve sonrasında hep 38 bedendim,evlenince 40 bedende sabitlenmiştim...çok mutluyum ve hala şoktayım...eşim bir avuç kaldın diyor...geçenlerdede bir hasta bayan,hemşire hanım birazdaha zayıflarsan adamın seni koltuk altına alıp öyle gezecek demezmiçok hoşuma gitti yaaaa....ama bunu size ve spora borçluyum kızlar,hepinizi çok seviyorum

deryacim okurken sanki ben 36 beden olmusum gibi heyacanladim canim benim harikasin darisi basima ay bide tutututuuttu masalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…