70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Deryaaa ablaaaaaaaaaaaa :))
36 beden pantul olayına çookkk sevindimmm.
Allah bize de gösterir inş. o günleriii :)))
Nasıl keyfin yerine gelmiştir kim bilirr.. Ben olsam havalara uçardım herhalde.
Ne kadar güzel birşey ya bana olmuş gibi sevindim
Bayaa yogun bir gün geçirmişsin. Bende dışarı çıkacaktım misafir geldi yalan oldu.
Yemeklerle savaş halindeyim bakalım. Bugün accık abarttım yarın sabah tartılayım fazla geldiyse yarın dikkat ederim artık.

deryacim okurken sanki ben 36 beden olmusum gibi heyacanladim canim benim harikasin darisi basima ay bide tutututuuttu masalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

kıssslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr...sizi seviyom yaaaaaaaaaaaaaaainşalllllahhhhh darısı başınıza,çok güzel bir duygu....hafiften totom kalkmadı desem yalan olutr yaniiiiiiçok sağolun kızlar...mywishcim sanada kolay gelsin aşkitom,alacam canım çok sağol...dünden beri ayağım yere basmıyor zaten,eşim gelip gidip vayyyyyyyyyyyy 36 hııııııııııı deyip geziyor adamceyiz

Merhaba arkadaşlar .ben 3 ay önce sigarayı bıraktım ve tam 10 kilo aldım(( şimdide vermek istiyorum ama iştahım çok açıldı:)))

hoşgeldin ve sigarayı bıraktığın içinde ayrıca tebrikler canım...
iştah meselesine gelince onu zamanla kontrol altına alacaksın canım tıpkı bizler gibi...ama şiddetle tarçınlı sütü tavsiye ederim...az az sık sık beslenme,bol su ve burası sana ilaç gibi gelicek canım

iyi bayramlar kızlarrr.inş çok güzel geçirirsiniz en tatlısından..kilolar ilk günden aldı başını gidiyor sanki ((

tebrikler canım azmine sabrına ne güzell...bende doğumdan önceki aldığım eteğime girdim bugün

tebrikler canım azmine sabrına ne güzell...bende doğumdan önceki aldığım eteğime girdim bugün

tebrik ederim canım...şundan önceki kıyafetim bundan önceki kıyafetim derken gidiyor kilolar ve gaza gelip dahada hırslanıyoruz...oyüzden doğru yoldasın aynen devam tatlım...çok sevindim

O totooo kalkmazzz mıı yaa eşinin yanında olması ayrıca keyif verici olmuştur.
O kadar sabrettin dayandın bunlarrrda tatlı yanları tabi ki
Bu kiloda bana bile zayıfladın, zayıfladıkca güzelleştin dediklerinde mutlu oluyorum

canlar kurban bayramınız mübarek olsunnn

arzu gel sen de yap şu leslie yi, valla çok iyi geliyor spor yapmak

Günaydın canım geçmiş olsun

sağol tatlım

iyiles veririsin haftaya canim isallah

sağol canımmm

geeel sen de geeel leslie yapalım her gün

darısı başımıza inşallah

sadece dün regl nedeniyle leslie yapamadım, nasıl bir suçluluk duygusu :18: 3 öğün de beslenme düzenimi kırdım ama hemen toparlanıyorummm..
4 mil yaptım az önce

teşekkür ederim moralim çok bozuk hayatımda hiç bu kiloda olmadım hiçbr kıyafetim gelmiyor ve bende inat ettim alışveriş yapmıyorum sabah işe gitmek bile istemiyorum(( ben kalori takibi yapıyorum 1000 kal. günlük hedefim sence kilo verir miyim?

deryacim cok sevindim hayatim ne güzel yerim ben seni
Merhaba arkadaşlar .ben 3 ay önce sigarayı bıraktım ve tam 10 kilo aldım(( şimdide vermek istiyorum ama iştahım çok açıldı:)))
hosgeldin canim burdan kopmazsan beraber veririz
İyi bayramlar kısçeler..
Doğal olarak kimse uğramamış
Görüşürüzzz
ben geldim fistik ama kimsecikler yokdun bugün misafirlikde yediklerim 1 sarma 1 dolma 1 baklava koca tabak dolma yiyebilirdim ama yemedim peynir salatalik domates aldim kimse cakmadi öbürlerinden götürünce yoksa hadi yesene deyip duruyorlar bohca ve katmer yemedim
iyi bayramlar kızlarrr.inş çok güzel geçirirsiniz en tatlısından..kilolar ilk günden aldı başını gidiyor sanki ((
iyi bayramlar canim olsun napalim bayram kacamayiz alsakda veririz isallah canim
leslie yle kanka olduk sanada iyi bayramlar
sadece dün regl nedeniyle leslie yapamadım, nasıl bir suçluluk duygusu :18: 3 öğün de beslenme düzenimi kırdım ama hemen toparlanıyorummm..
4 mil yaptım az önce
ay 4 mil mi ben 1 mil de yoruldum ilk gün
kactim geri kizlar

Vayyyy performansınla göz dolduruyorsun şekerim.
Aferim böyle de devam et benimde başım çikolatalarla dertte.
Yarın tartıda fazla görürsem hepsini millete dağıtıcam

Vayyyy performansınla göz dolduruyorsun şekerim.
Aferim böyle de devam et benimde başım çikolatalarla dertte.
Yarın tartıda fazla görürsem hepsini millete dağıtıcam

millete niye daliyorsun ya sunun surasi 2 haftam kaldi 69 göremiycem herhalde
baklava dan iyidir herhalde cikolata ben önceden yani obez deyilken cikolata sene de bi yer yemezdim yani aram yokdun sevmem ama yavas yavas sevmeye basladim herhalde ben chips dürü seylere daha yakin hissediyom kendimi ama suan onu da canim istemiyor gözüm dolmalarda kaldin bugün ondan herhalde fistik sen bayram delasi bitsin yine beni frenle olurmu arada hatirlat idaayi döv söv

öptüm

sak suka sak suka sak sukada saka suka kiz catladim gobek atiyom resmen

Millete dalmıcam suzancım millete evdeki çikolataları dağıtıcam
Ben lise döneminde her gün bi paket büyük cips yerdim.
Şimdi sevmiyorum tadı bi garip geliyor.
Tee 2-3 ay önce arkadaş bize gelirken almış onlar bile duruyor daha evde öyle diyim
Çekirdeğe bayılırdım onu da eve almıyorum öylelikle yemiyorum.
Tek kötü yanım çikolatalara karşı olan zaafım

Günaydın kısçelerr...
Miss gibi kahvaltımı ettimm.
Evde olmanın en güzel yanı tabaklarda kahvaltı etmek ve çeşit çeşit peynirler yemek sıcacık demlenmiş çay içmek sanırım.
1 dilim çavdar ekmeğimi yedim. Sosisli yımırta yaptım.
Peynirlerden yedimm, anne yapımı vişne reçelinden yedimm ohh miss miss.
Dün de yemiştim ama spor yaptım onun etkisini gördm sanırım.
Kilo almamışım.:119::119:
Şu an 70.3 üm. İnşaallah 69u görürüm yarınn. :))
Tabi şu çikolatalardan vazgeçebilirsem :))

ha dagit canim yesinler ay sen citir olcan onlari tombik yapican

affiyet olsun sekerim hadi bu hafta sen gör su 69 bende arkandan geleyim yavas yavas

Son düzenleme:
ha dagit canim yesinler ay sen citir olcan onlari tombik yapican

affiyet olsun sekerim hadi bu hafta sen gör su 69 bende arkandan geleyim yavas yavas

İnş. görürüm canımm hep beraber görürüzz inş..
Ne kadar çok görmek istesem 6yı o kadar çok görünmemek için uzaklaşıyor ya bakalım.
Bu sefer kaçarı yok regl olayları da bitti. Tam gaz devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…