hu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
sonacımaaaaa sil süpür toz al papağanı ve kaplumbağayı temizledim,çocukların kışlık botlarıyla spor ayakkabılarını makinede yıkadım balkonlar yıkandı,2 posta çamaşır yıkandı asıldı ve beeeeeennnnnn geberdim....spora gerek kalmadı...haaa bu arada çocukların derslerinide yaptırdım daha doğrusu ben action halindeyken benle irtibat halinde yaptılar ödevlerini bitirdileranlıyacağınız yoğun bir gündü...
eeeeeeeeeee sizde nevar neyok.....
bendeki sürpriz şu....
dün tekirdağda hem alışveriş hemide gezmeye gitmiştik yaaaaaaaaaaa
pantolonlarımın hiçbiri olmuyordu yaaaaaaaaaaaa
dün 3 tane (gri,lacivert ve siyah)pantolon aldım ama bilin bakalım kaç beden...
ben kabine 38 beden alıp girdim eşim kapıda bekliyor,bir çıktım bune yaaaa dedi çabuk çıkar ben yenisini getiriyorum dedi...kabinde bekliyorum yenisini getirdi bir baktım 36 beden...eminmisin dedim bi dene sen dedi... bir giydim cukkkkkk diye oturdune bir sıkma ne bir pörtleme ...sanki dersin benim üstüme göre terzi dikmiş dersin..kabinden çıktım eşim aynen böyleeee yavaşşşşşşşş napıyorsunnnnnnnnnn demezmi....ama beni görceksiniz ordaki kadınlarada onaylattım darmı iyimi diye hepsi çok güzel ve rahat görünüyor darda değil dediler üst kısmımda s beden ve 38 bedene düşmüş kıxzlar yupppiiii,DARISI BAŞINIZA...ben 36 beden pantolonu lisedeyken giyiyordum,üniversite ve sonrasında hep 38 bedendim,evlenince 40 bedende sabitlenmiştim...çok mutluyum ve hala şoktayım...eşim bir avuç kaldın diyor...geçenlerdede bir hasta bayan,hemşire hanım birazdaha zayıflarsan adamın seni koltuk altına alıp öyle gezecek demezmi çok hoşuma gitti yaaaa....ama bunu size ve spora borçluyum kızlar,hepinizi çok seviyorum
deryacim okurken sanki ben 36 beden olmusum gibi heyacanladim canim benim harikasin darisi basima ay bide tutututuuttu masalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
Deryaaa ablaaaaaaaaaaaa :))
36 beden pantul olayına çookkk sevindimmm.
Allah bize de gösterir inş. o günleriii :)))
Nasıl keyfin yerine gelmiştir kim bilirr.. Ben olsam havalara uçardım herhalde.
Ne kadar güzel birşey ya bana olmuş gibi sevindim
Bayaa yogun bir gün geçirmişsin. Bende dışarı çıkacaktım misafir geldi yalan oldu.
Yemeklerle savaş halindeyim bakalım. Bugün accık abarttım yarın sabah tartılayım fazla geldiyse yarın dikkat ederim artık.
Merhaba arkadaşlar .ben 3 ay önce sigarayı bıraktım ve tam 10 kilo aldım(( şimdide vermek istiyorum ama iştahım çok açıldı:)))
hu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
sonacımaaaaa sil süpür toz al papağanı ve kaplumbağayı temizledim,çocukların kışlık botlarıyla spor ayakkabılarını makinede yıkadım balkonlar yıkandı,2 posta çamaşır yıkandı asıldı ve beeeeeennnnnn geberdim....spora gerek kalmadı...haaa bu arada çocukların derslerinide yaptırdım daha doğrusu ben action halindeyken benle irtibat halinde yaptılar ödevlerini bitirdileranlıyacağınız yoğun bir gündü...
bendeki sürpriz şu....
ben kabine 38 beden alıp girdim eşim kapıda bekliyor,bir çıktım bune yaaaa dedi çabuk çıkar ben yenisini getiriyorum dedi...kabinde bekliyorum yenisini getirdi bir baktım 36 beden...eminmisin dedim bi dene sen dedi... bir giydim cukkkkkk diye oturdune bir sıkma ne bir pörtleme ...sanki dersin benim üstüme göre terzi dikmiş dersin..kabinden çıktım eşim aynen böyleeee yavaşşşşşşşş napıyorsunnnnnnnnnn demezmi....ama beni görceksiniz ordaki kadınlarada onaylattım darmı iyimi diye hepsi çok güzel ve rahat görünüyor darda değil dediler üst kısmımda s beden ve 38 bedene düşmüş kıxzlar yupppiiii,DARISI BAŞINIZA...ben 36 beden pantolonu lisedeyken giyiyordum,üniversite ve sonrasında hep 38 bedendim,evlenince 40 bedende sabitlenmiştim...çok mutluyum ve hala şoktayım...eşim bir avuç kaldın diyor...geçenlerdede bir hasta bayan,hemşire hanım birazdaha zayıflarsan adamın seni koltuk altına alıp öyle gezecek demezmi çok hoşuma gitti yaaaa....ama bunu size ve spora borçluyum kızlar,hepinizi çok seviyorum
tebrikler canım azmine sabrına ne güzell...bende doğumdan önceki aldığım eteğime girdim bugün
kıssslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr...sizi seviyom yaaaaaaaaaaaaaaainşalllllahhhhh darısı başınıza,çok güzel bir duygu....hafiften totom kalkmadı desem yalan olutr yaniiiiii çok sağolun kızlar...mywishcim sanada kolay gelsin aşkitom,alacam canım çok sağol...dünden beri ayağım yere basmıyor zaten,eşim gelip gidip vayyyyyyyyyyyy 36 hııııııııııı deyip geziyor adamceyiz
valla bende senın gıbı sporun gücüne cok ınanıyorum gecen hafta evdeyken 1-2 kere kosu bandına cıktım 1-2 günde dısarda baya yürüdüm ve 65 lerı korudum ama bu hafta hem regl hemde sporsuzluk tartıya yansıdı bırde benım vücudum 65 e hala alısamadı dırenıyor sabıtleyemedım yanii
Günaydın canım geçmiş olsun
iyiles veririsin haftaya canim isallah
bugün noldu anlatayim kizlar
dün :44: hem bugün yaziyom hem dün e gectimneyse
dün kocisin kafasinin ettini yedim illa bende istiyom leslie diye kac gere dedim bi indir diye
yaw napacan köpeklen demezmiyok be delü lassie deyil leslie kadin spor yaptiriyormus evde dedim
iyi dedi neyse bi indir di video yu actisenior yaziyo yasli kadinlar bi araya toplanmis spor yapiyorlar böyle baktim ben bunu istemiyom dedim kocakarilarlan mi spor yapacam neyse bitane daha indir di ama daha baslamadim bu aksam yatmadam onu deniycem ama sabah 15 dakika youtube dan bakalak yaptim baya iyi geldi asik oldum leslie ye neyse sonra kahvalti falan cocuklarlan alisverise ciktik
söylim ben 3.5 kat yukarda oturuyorum ve asansörüm yok yani neyse gittik alisveriseiki kere koca marketden ciktim oglan cisim var deyince yaptigi da yok kriz e girdim zaten sonra cik sen 4 kati (yuvarladim 3.5 dan ) dogde al dedi aldim oglana istedi kiramadim ay ne anlarim ben araba markalarindan babasi ögreti oglan bulamadimi bana soruyo eve geldik araba kirik ciksinmi geri toparlan cik markete geri git kapanmadan yoksa cocuk kirmisdir derler diye geri eve gel 4 kat i cik
neyse anliycaniz bugün okadar spor yapmis oldum ki1 sene icinde bu kadar spor yapmamissimdir yani haftaya belli olmazi lazim dimi bugün kü sporum
bendeki sürpriz şu....
teşekkür ederim moralim çok bozuk hayatımda hiç bu kiloda olmadım hiçbr kıyafetim gelmiyor ve bende inat ettim alışveriş yapmıyorum sabah işe gitmek bile istemiyorumhoşgeldin ve sigarayı bıraktığın içinde ayrıca tebrikler canım...
iştah meselesine gelince onu zamanla kontrol altına alacaksın canım tıpkı bizler gibi...ama şiddetle tarçınlı sütü tavsiye ederim...az az sık sık beslenme,bol su ve burası sana ilaç gibi gelicek canım
deryacim cok sevindim hayatim ne güzelhu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
bendeki sürpriz şu....
hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar .ben 3 ay önce sigarayı bıraktım ve tam 10 kilo aldım(( şimdide vermek istiyorum ama iştahım çok açıldı:)))
ben geldim fistik ama kimsecikler yokdunİyi bayramlar kısçeler..
Doğal olarak kimse uğramamış
Görüşürüzzz
iyi bayramlar canimiyi bayramlar kızlarrr.inş çok güzel geçirirsiniz en tatlısından..kilolar ilk günden aldı başını gidiyor sanki((
canlar kurban bayramınız mübarek olsunnn
arzu gel sen de yap şu leslie yi, valla çok iyi geliyor spor yapmak
sağol tatlım
sağol canımmm
geeel sen de geeel leslie yapalım her gün
darısı başımıza inşallah
sadece dün regl nedeniyle leslie yapamadım, nasıl bir suçluluk duygusu :18: 3 öğün de beslenme düzenimi kırdımama hemen toparlanıyorummm..
4 mil yaptım az önce
ben geldim fistik ama kimsecikler yokdunbugün misafirlikde yediklerim 1 sarma 1 dolma 1 baklava koca tabak dolma yiyebilirdim ama yemedim peynir salatalik domates aldim kimse cakmadi öbürlerinden götürünce yoksa hadi yesene deyip duruyorlar bohca ve katmer yemedim
Vayyyy performansınla göz dolduruyorsun şekerim.
Aferim böyle de devam et benimde başım çikolatalarla dertte.
Yarın tartıda fazla görürsem hepsini millete dağıtıcam
kıssslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr...sizi seviyom yaaaaaaaaaaaaaaainşalllllahhhhh darısı başınıza,çok güzel bir duygu....hafiften totom kalkmadı desem yalan olutr yaniiiiii çok sağolun kızlar...mywishcim sanada kolay gelsin aşkitom,alacam canım çok sağol...dünden beri ayağım yere basmıyor zaten,eşim gelip gidip vayyyyyyyyyyyy 36 hııııııııııı deyip geziyor adamceyiz
millete niye daliyorsun ya sunun surasi 2 haftam kaldi 69 göremiycem herhalde
baklava dan iyidir herhalde cikolataben önceden yani obez deyilken cikolata sene de bi yer yemezdim yani aram yokdun sevmem ama yavas yavas sevmeye basladim herhalde ben chips dürü seylere daha yakin hissediyom kendimi ama suan onu da canim istemiyor gözüm dolmalarda kaldin bugün ondan herhalde fistik sen bayram delasi bitsin yine beni frenle olurmu arada hatirlat idaayi döv söv
öptüm
ha dagit canim yesinler
Millete dalmıcam suzancım millete evdeki çikolataları dağıtıcam
Ben lise döneminde her gün bi paket büyük cips yerdim.
Şimdi sevmiyorum tadı bi garip geliyor.
Tee 2-3 ay önce arkadaş bize gelirken almış onlar bile duruyor daha evde öyle diyim
Çekirdeğe bayılırdım onu da eve almıyorum öylelikle yemiyorum.
Tek kötü yanım çikolatalara karşı olan zaafım
Günaydın kısçelerr...
Miss gibi kahvaltımı ettimm.
Evde olmanın en güzel yanı tabaklarda kahvaltı etmek ve çeşit çeşit peynirler yemek sıcacık demlenmiş çay içmek sanırım.
1 dilim çavdar ekmeğimi yedim. Sosisli yımırta yaptım.
Peynirlerden yedimm, anne yapımı vişne reçelinden yedimm ohh miss miss.
Dün de yemiştim ama spor yaptım onun etkisini gördm sanırım.
Kilo almamışım.:119::119:
Şu an 70.3 üm. İnşaallah 69u görürüm yarınn. :))
Tabi şu çikolatalardan vazgeçebilirsem :))
ha dagit canim yesinleray sen citir olcan onlari tombik yapican
affiyet olsun sekerimhadi bu hafta sen gör su 69 bende arkandan geleyim yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?