İnş. görürüm canımm hep beraber görürüzz inş..
Ne kadar çok görmek istesem 6yı o kadar çok görünmemek için uzaklaşıyor ya bakalım.
Bu sefer kaçarı yok regl olayları da bitti. Tam gaz devamm
Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Arkadaşlar,
Herkese Hayırlı Bayramlar....
Hepinizi Öpüyorum !!
Dileeekkk sen ilerii ben geriii....69 görcen demeeekk... ben kaçı gördüm acabaa...
insallah canim benimİnş. görürüm canımm hep beraber görürüzz inş..
Ne kadar çok görmek istesem 6yı o kadar çok görünmemek için uzaklaşıyor ya bakalım.
Bu sefer kaçarı yok regl olayları da bitti. Tam gaz devamm
seninde bayramin mübarek olsun charmcimKurban Bayramımız Mübarek Olsun Arkadaşlar,
Hepinizi Öpüyorum !!
ben de su an 77-78 kilo civarındayım. 65 e kadar düşmem gerek.. aslında 81-82 civarıydım. 77 ye kadar düştüm artık devam eder inş. 2 aya kadar 70 e insem keske..
yemek konusunda dikakt ediyorum artık. dogumdan kalan fazlalıklar bunlar. 4 yıl oldu hala gitmedi sinir yağlar
ayy canım yaa ne kadar sevındım maşallahhu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
sonacımaaaaa sil süpür toz al papağanı ve kaplumbağayı temizledim,çocukların kışlık botlarıyla spor ayakkabılarını makinede yıkadım balkonlar yıkandı,2 posta çamaşır yıkandı asıldı ve beeeeeennnnnn geberdim....spora gerek kalmadı...haaa bu arada çocukların derslerinide yaptırdım daha doğrusu ben action halindeyken benle irtibat halinde yaptılar ödevlerini bitirdileranlıyacağınız yoğun bir gündü...
eeeeeeeeeee sizde nevar neyok.....
bendeki sürpriz şu....
dün tekirdağda hem alışveriş hemide gezmeye gitmiştik yaaaaaaaaaaa
pantolonlarımın hiçbiri olmuyordu yaaaaaaaaaaaa
dün 3 tane (gri,lacivert ve siyah)pantolon aldım ama bilin bakalım kaç beden...
ben kabine 38 beden alıp girdim eşim kapıda bekliyor,bir çıktım bune yaaaa dedi çabuk çıkar ben yenisini getiriyorum dedi...kabinde bekliyorum yenisini getirdi bir baktım 36 beden...eminmisin dedim bi dene sen dedi... bir giydim cukkkkkk diye oturdune bir sıkma ne bir pörtleme ...sanki dersin benim üstüme göre terzi dikmiş dersin..kabinden çıktım eşim aynen böyleeee yavaşşşşşşşş napıyorsunnnnnnnnnn demezmi....ama beni görceksiniz ordaki kadınlarada onaylattım darmı iyimi diye hepsi çok güzel ve rahat görünüyor darda değil dediler üst kısmımda s beden ve 38 bedene düşmüş kıxzlar yupppiiii,DARISI BAŞINIZA...ben 36 beden pantolonu lisedeyken giyiyordum,üniversite ve sonrasında hep 38 bedendim,evlenince 40 bedende sabitlenmiştim...çok mutluyum ve hala şoktayım...eşim bir avuç kaldın diyor...geçenlerdede bir hasta bayan,hemşire hanım birazdaha zayıflarsan adamın seni koltuk altına alıp öyle gezecek demezmi çok hoşuma gitti yaaaa....ama bunu size ve spora borçluyum kızlar,hepinizi çok seviyorum
canlar kurban bayramınız mübarek olsunnn
arzu gel sen de yap şu leslie yi, valla çok iyi geliyor spor yapmak
sağol tatlım
sağol canımmm
geeel sen de geeel leslie yapalım her gün
darısı başımıza inşallah
selam millet bayram nasıl geçiyor .. ben 1 kilo almışımdır herhalde
hadi isallah7.haftama girdim artık hersey gayet ıyı gıdıyor sanırım 81.5 le basladım bugun 73.9dum ılk hedefım 73 sonra 70 we 67 ıstegım 67 acıkcası :)ama o rakamı gorursem 65 ıstıycem ve sabıtlıycem umut edıyorum:) dıyetıme cok sıkı uyuyorum spor umu hıc aksatmıyorum hafta ıcı hergun sporsalonuna gıdıyorum ve sabah 7.30da yuruyse cıkıyorum 1 saatlık oncelerı 112 kıloydum bellı bı kıloya ındım sonra devam etmemıstım bu sefer ınanılmaz derecede ınat ettım bakalım:)
bayram diyet miyet birakmadi :18:selam millet bayram nasıl geçiyor .. ben 1 kilo almışımdır herhalde
isallah senin de güzel geciyordur arzucumayy canım yaa ne kadar sevındım maşallahcok müthiş bi duygu olsa gerek cok tebrık edıyorum seni darısı bızlerın basına ınsallah ayrıca tabı toton kalkcak bende olsam ozellıkle esıme karsı havalarda gezerdım
ahh canım arada yapıyorum ıste de bı turlu düzene oturtamadım ıste
gecmıse baktım ama hepsını bıtıremdım yatıcam hepınızı öpüyorumkızlar ıns guzel gecıyodur bayramınız
bugün bende cozutum önceki gün idare ettim bugün patlak verdimİyi akşamlarrr kısçeeler..
Bugün dışardaydım yedim gene.:26:
Yarın sabah ne çıkar bahtıma artık. Dikkat edeyim bari yarın.:26:
sanada canimHerkese iyi bayramlarrrr
kizlar dertim var konusmaya ihtiyacim var kime anlatayim bilemedim size anlatayim bari belki biraz olsun rahatlarim
esimle aram sürekli limoni ayrilmayi düsünüyorum ama nezaman kalkissam onsuz da yapamiyorum onlan da
ya ben napacam cok problemler var hangi birini anlatsam bilmiyorum anlatmaya da cekiniyorum...
yani ben onlan aramda illeri dönük baktigimda önümü acik göremiyorum eninde sonunda ayrilik var ben nekadar cirpinsamda cikamiyorum tek kisi olarak üstünden gelemiyorum ama bi tarafdan cocugu da düsünüyorum cok üzülüyorum babasini cok seviyor bende kocami seviyorum ama olmuyo iste
ayrildigimda cok aci cekecegimi de biliyorum üff hayat ne garip
belki vurup kafayi yatarsam yarina unutturum geri ama suan icimi dökmek istedim kizlar öptüm sizi
sagol fistik dün iyi deyildim ama simdi biraz daha sakin kafadayim gitti yere kadar artik napim
Hiçbişi anlatmamışsın ki Suzicim o yüzden bi yorum yapamıcam.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim..
Günaydın kısçeler..
Dün yediklerim bugün belli etti kendini.
Dün 70.3 ken bugün 70.8 im..
Bravo dimi bana
Neyse gidim de kahvaltımı yapayım ben..
Öpüldünüz
sıkıntın ney bilemicem ama kullandığın cümleler çok tanıdık....kizlar dertim var konusmaya ihtiyacim var kime anlatayim bilemedim size anlatayim bari belki biraz olsun rahatlarim
esimle aram sürekli limoni ayrilmayi düsünüyorum ama nezaman kalkissam onsuz da yapamiyorum onlan da
ya ben napacam cok problemler var hangi birini anlatsam bilmiyorum anlatmaya da cekiniyorum...
yani ben onlan aramda illeri dönük baktigimda önümü acik göremiyorum eninde sonunda ayrilik var ben nekadar cirpinsamda cikamiyorum tek kisi olarak üstünden gelemiyorum ama bi tarafdan cocugu da düsünüyorum cok üzülüyorum babasini cok seviyor bende kocami seviyorum ama olmuyo iste
ayrildigimda cok aci cekecegimi de biliyorum üff hayat ne garip
belki vurup kafayi yatarsam yarina unutturum geri ama suan icimi dökmek istedim kizlar öptüm sizi
sagol fistik dün iyi deyildim ama simdi biraz daha sakin kafadayim gitti yere kadar artik napimburda oyun otomatlari var onu oynuyo para atiyor bazen kazandigi paranin yarisi oraya gidiyor dün konusduk bende kurtulmak istiyom bilmem niye yaptigimi bilmiyorum vs. ben tedavi yerine basvurdum oda kabul etti bakalim 6 hafta therapie görecek yani
fistik yarin bende tam gaz basliyacam sporumu yiyecegimi niye bugün baslamiyorsun diycen dimiaz sonra eski bir isarkadasi kac haftadan bana gelmek istiyordun o geliyor kahvaltiya gerci ben yememeye calisacam börek falan :18: artik idaayi kaybettim dimi 21 ne ne kaldi :26:
aynen artı 2 kiloyla dönücem cumaya bu gidişle..iyi bayramlar kızlarrr.inş çok güzel geçirirsiniz en tatlısından..kilolar ilk günden aldı başını gidiyor sanki((
nerden indirdin canım.akşam ben bikaç yere baktım.bişey bulamadım..sadece dün regl nedeniyle leslie yapamadım, nasıl bir suçluluk duygusu :18: 3 öğün de beslenme düzenimi kırdımama hemen toparlanıyorummm..
4 mil yaptım az önce
senin de canım...Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Arkadaşlar,
Hepinizi Öpüyorum !!
hoş geldin..ben de su an 77-78 kilo civarındayım. 65 e kadar düşmem gerek.. aslında 81-82 civarıydım. 77 ye kadar düştüm artık devam eder inş. 2 aya kadar 70 e insem keske..
yemek konusunda dikakt ediyorum artık. dogumdan kalan fazlalıklar bunlar. 4 yıl oldu hala gitmedi sinir yağlar
ben karbonhidratların tam ortasındayım......selam kızlar
kurban bayramınız mübarek olsun.....
karbonhidrat krizine giriyorum..........
biri beni durdursun.........
hu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
sonacımaaaaa sil süpür toz al papağanı ve kaplumbağayı temizledim,çocukların kışlık botlarıyla spor ayakkabılarını makinede yıkadım balkonlar yıkandı,2 posta çamaşır yıkandı asıldı ve beeeeeennnnnn geberdim....spora gerek kalmadı...haaa bu arada çocukların derslerinide yaptırdım daha doğrusu ben action halindeyken benle irtibat halinde yaptılar ödevlerini bitirdileranlıyacağınız yoğun bir gündü...
eeeeeeeeeee sizde nevar neyok.....
bendeki sürpriz şu....
dün tekirdağda hem alışveriş hemide gezmeye gitmiştik yaaaaaaaaaaa
pantolonlarımın hiçbiri olmuyordu yaaaaaaaaaaaa
dün 3 tane (gri,lacivert ve siyah)pantolon aldım ama bilin bakalım kaç beden...
ben kabine 38 beden alıp girdim eşim kapıda bekliyor,bir çıktım bune yaaaa dedi çabuk çıkar ben yenisini getiriyorum dedi...kabinde bekliyorum yenisini getirdi bir baktım 36 beden...eminmisin dedim bi dene sen dedi... bir giydim cukkkkkk diye oturdune bir sıkma ne bir pörtleme ...sanki dersin benim üstüme göre terzi dikmiş dersin..kabinden çıktım eşim aynen böyleeee yavaşşşşşşşş napıyorsunnnnnnnnnn demezmi....ama beni görceksiniz ordaki kadınlarada onaylattım darmı iyimi diye hepsi çok güzel ve rahat görünüyor darda değil dediler üst kısmımda s beden ve 38 bedene düşmüş kıxzlar yupppiiii,DARISI BAŞINIZA...ben 36 beden pantolonu lisedeyken giyiyordum,üniversite ve sonrasında hep 38 bedendim,evlenince 40 bedende sabitlenmiştim...çok mutluyum ve hala şoktayım...eşim bir avuç kaldın diyor...geçenlerdede bir hasta bayan,hemşire hanım birazdaha zayıflarsan adamın seni koltuk altına alıp öyle gezecek demezmi çok hoşuma gitti yaaaa....ama bunu size ve spora borçluyum kızlar,hepinizi çok seviyorum
Merhaba arkadaşlar .ben 3 ay önce sigarayı bıraktım ve tam 10 kilo aldım(( şimdide vermek istiyorum ama iştahım çok açıldı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?