70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dileeekkk sen ilerii ben geriii.... 69 görcen demeeekk... ben kaçı gördüm acabaa...

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Arkadaşlar,
Herkese Hayırlı Bayramlar....
Hepinizi Öpüyorum !!

Dileeekkk sen ilerii ben geriii.... 69 görcen demeeekk... ben kaçı gördüm acabaa...

Ooooo Charmm gelmişşşşş
Bayramın mübarek olsun canımm..
Kısmetse görürüm herhalde canım daha önümüzde çok var ben bile şaşırıyorum kendime.
Evde börek var yemedim. İstikrarlı devam ediyorum daha önce suzi ye yazdıgım gibi tek dayanamadıgım çikolatalar
Keşkek çok mu yedin Cuma günü belli olur daha da bayram yok düzeltirsin artık.

ben de su an 77-78 kilo civarındayım. 65 e kadar düşmem gerek.. aslında 81-82 civarıydım. 77 ye kadar düştüm artık devam eder inş. 2 aya kadar 70 e insem keske..
yemek konusunda dikakt ediyorum artık. dogumdan kalan fazlalıklar bunlar. 4 yıl oldu hala gitmedi sinir yağlar

insallah canim benim
Hepinizi Öpüyorum !!
seninde bayramin mübarek olsun charmcim

hosgeldin canim

7.haftama girdim artık hersey gayet ıyı gıdıyor sanırım 81.5 le basladım bugun 73.9dum ılk hedefım 73 sonra 70 we 67 ıstegım 67 acıkcası :)ama o rakamı gorursem 65 ıstıycem ve sabıtlıycem umut edıyorum:) dıyetıme cok sıkı uyuyorum spor umu hıc aksatmıyorum hafta ıcı hergun sporsalonuna gıdıyorum ve sabah 7.30da yuruyse cıkıyorum 1 saatlık oncelerı 112 kıloydum bellı bı kıloya ındım sonra devam etmemıstım bu sefer ınanılmaz derecede ınat ettım bakalım:)

ayy canım yaa ne kadar sevındım maşallahcok müthiş bi duygu olsa gerek cok tebrık edıyorum seni darısı bızlerın basına ınsallah ayrıca tabı toton kalkcak bende olsam ozellıkle esıme karsı havalarda gezerdım

ahh canım arada yapıyorum ıste de bı turlu düzene oturtamadım ıste

gecmıse baktım ama hepsını bıtıremdım yatıcam hepınızı öpüyorumkızlar ıns guzel gecıyodur bayramınız

hadi isallah
selam millet bayram nasıl geçiyor .. ben 1 kilo almışımdır herhalde
bayram diyet miyet birakmadi :18:
isallah senin de güzel geciyordur arzucum
İyi akşamlarrr kısçeeler..
Bugün dışardaydım yedim gene.:26:
Yarın sabah ne çıkar bahtıma artık. Dikkat edeyim bari yarın.:26:
bugün bende cozutum önceki gün idare ettim bugün patlak verdim
Herkese iyi bayramlarrrr
sanada canim

kizlar dertim var konusmaya ihtiyacim var kime anlatayim bilemedim size anlatayim bari belki biraz olsun rahatlarim
esimle aram sürekli limoni ayrilmayi düsünüyorum ama nezaman kalkissam onsuz da yapamiyorum onlan da
ya ben napacam cok problemler var hangi birini anlatsam bilmiyorum anlatmaya da cekiniyorum...
yani ben onlan aramda illeri dönük baktigimda önümü acik göremiyorum eninde sonunda ayrilik var ben nekadar cirpinsamda cikamiyorum tek kisi olarak üstünden gelemiyorum ama bi tarafdan cocugu da düsünüyorum cok üzülüyorum babasini cok seviyor bende kocami seviyorum ama olmuyo iste
ayrildigimda cok aci cekecegimi de biliyorum üff hayat ne garip
belki vurup kafayi yatarsam yarina unutturum geri ama suan icimi dökmek istedim kizlar öptüm sizi

Hiçbişi anlatmamışsın ki Suzicim o yüzden bi yorum yapamıcam.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim..

Hiçbişi anlatmamışsın ki Suzicim o yüzden bi yorum yapamıcam.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim..
sagol fistik dün iyi deyildim ama simdi biraz daha sakin kafadayim gitti yere kadar artik napim burda oyun otomatlari var onu oynuyo para atiyor bazen kazandigi paranin yarisi oraya gidiyor dün konusduk bende kurtulmak istiyom bilmem niye yaptigimi bilmiyorum vs. ben tedavi yerine basvurdum oda kabul etti bakalim 6 hafta therapie görecek yani
Günaydın kısçeler..
Dün yediklerim bugün belli etti kendini.
Dün 70.3 ken bugün 70.8 im..
Bravo dimi bana
Neyse gidim de kahvaltımı yapayım ben..
Öpüldünüz

fistik yarin bende tam gaz basliyacam sporumu yiyecegimi niye bugün baslamiyorsun diycen dimi az sonra eski bir isarkadasi kac haftadan bana gelmek istiyordun o geliyor kahvaltiya gerci ben yememeye calisacam börek falan :18: artik idaayi kaybettim dimi 21 ne ne kaldi :26:

günaydın ,herkese iyi bayramlar.....

sıkıntın ney bilemicem ama kullandığın cümleler çok tanıdık....
çocuk arada olunca insan kendini düşünemiyor.
ama sıkıntılar hayati şeyler değilse ne bileyim eşinin tavırlarıyla alakalı şeyler olabilir.değişterimecen şeyler varsa hayatınızı etkilemicekse kendine saygını kaybetmiyorsan eşini o şekilde kabul et..mutlu olmaya çalış..
ne tür şeyler canını sıkıyor bilmediğimden fazla yorum yapamıyorum..
inşallah sıkıntıların bir an önce kaybolur...

mesele sadece oysa bişey değilmiş..kendi de rahatsızlık duyuyorsa eminim çbuk kurtulur..
en azından sizin için bunu yapar....

Tedaviyi kabullenmesi güzel bi gelişme canımcım.
Aksine agresif davranıp seni daha da üzebilirdi.
Demek ki cidden pişman..
Sende dikkat et
Deli oluyorum kendime bugün 6 yı görmek varken üstüne kattım bidee off offf:2::2:

iyi bayramlar kızlarrr.inş çok güzel geçirirsiniz en tatlısından..kilolar ilk günden aldı başını gidiyor sanki ((
aynen artı 2 kiloyla dönücem cumaya bu gidişle..
sadece dün regl nedeniyle leslie yapamadım, nasıl bir suçluluk duygusu :18: 3 öğün de beslenme düzenimi kırdım ama hemen toparlanıyorummm..
4 mil yaptım az önce
nerden indirdin canım.akşam ben bikaç yere baktım.bişey bulamadım..
Hepinizi Öpüyorum !!
senin de canım...
hoş geldin..
selam kızlar

kurban bayramınız mübarek olsun.....

karbonhidrat krizine giriyorum..........

biri beni durdursun.........
ben karbonhidratların tam ortasındayım......
allahım kem gözlerden korusun deryacım...ben 42 beden pantolana bile sığamıyorm. etekte rahat oluyorda pantolon rahatsız ediyor..sebep spor yok sıkı değilim...
Merhaba arkadaşlar .ben 3 ay önce sigarayı bıraktım ve tam 10 kilo aldım(( şimdide vermek istiyorum ama iştahım çok açıldı:)))

hoş geldin....

Kızlar günaydın hepinize. Ben de kilo aldım sanırım. 2 gündür wc yok malasefdaha tartıldım gezerken insan çaylarınıda içemiyor yahu. 1. günü kaynanamlara gittik illa kalın üf işte orada kaldık hazırlığımda yoktu çocuklara üst baş falan almamıştım. Vardı 1 tane yedekleri ama yatmak için almamıştım. Kocamda hemen tabi kalır reddeder mi anacuğunu. Sıkıldım biraz yani. Neyse çay falan yok yanımda tabi ondan şiştim davul gibi sanki kızlar. Akşam içtim form çayımı bakalım sonuç hala yok. Listelerimi de yazmıyorum çok kötü değil ama yazılmaz buraya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…