Tedaviyi kabullenmesi güzel bi gelişme canımcım.
Aksine agresif davranıp seni daha da üzebilirdi.
Demek ki cidden pişman..
Sende dikkat et
Deli oluyorum kendime bugün 6 yı görmek varken üstüne kattım bidee off offf:2::2:
Kızlar günaydın hepinize. Ben de kilo aldım sanırım. 2 gündür wc yok malasefdaha tartıldım gezerken insan çaylarınıda içemiyor yahu. 1. günü kaynanamlara gittik illa kalın üf işte orada kaldık hazırlığımda yoktu çocuklara üst baş falan almamıştım. Vardı 1 tane yedekleri ama yatmak için almamıştım. Kocamda hemen tabi kalır reddeder mi anacuğunu. Sıkıldım biraz yani. Neyse çay falan yok yanımda tabi ondan şiştim davul gibi sanki kızlar. Akşam içtim form çayımı bakalım sonuç hala yok. Listelerimi de yazmıyorum çok kötü değil ama yazılmaz buraya .
sen verirsin dilekcim maşallah azimlisin...bayramda bile fazla bi kaçamağın olmamış..cumaya eminim 6 ları görürsün..
o zaman 7 lerden 6 ya inince birden 10 kilo vermiş gibi mutlu olacaksın..ben de öyle olmuştu da...
Kızlar günaydın hepinize. Ben de kilo aldım sanırım. 2 gündür wc yok malasefdaha tartıldım gezerken insan çaylarınıda içemiyor yahu. 1. günü kaynanamlara gittik illa kalın üf işte orada kaldık hazırlığımda yoktu çocuklara üst baş falan almamıştım. Vardı 1 tane yedekleri ama yatmak için almamıştım. Kocamda hemen tabi kalır reddeder mi anacuğunu. Sıkıldım biraz yani. Neyse çay falan yok yanımda tabi ondan şiştim davul gibi sanki kızlar. Akşam içtim form çayımı bakalım sonuç hala yok. Listelerimi de yazmıyorum çok kötü değil ama yazılmaz buraya .
günaydın ,herkese iyi bayramlar.....
sıkıntın ney bilemicem ama kullandığın cümleler çok tanıdık....
çocuk arada olunca insan kendini düşünemiyor.
ama sıkıntılar hayati şeyler değilse ne bileyim eşinin tavırlarıyla alakalı şeyler olabilir.değişterimecen şeyler varsa hayatınızı etkilemicekse kendine saygını kaybetmiyorsan eşini o şekilde kabul et..mutlu olmaya çalış..
ne tür şeyler canını sıkıyor bilmediğimden fazla yorum yapamıyorum..
inşallah sıkıntıların bir an önce kaybolur...
canimcim birsey deyil olurmu öyle kücük atmiyorki ben onun attigi paralarla kirami ödeyebilirim elektirgimi vs. yani türklirasi olarak 200tl-1000 tl atiyor bi yarim saat de yazik deyilmi bizi niye zor durumda birakiyor yapmiycam diyo yine ayni ben calisiyorum kirayi elektirgi yeme icme ödüyorum bazen zar zor geciniyoruz ama hep o otomatlardan kurtulamadi icin oluyormesele sadece oysa bişey değilmiş..kendi de rahatsızlık duyuyorsa eminim çbuk kurtulur..
en azından sizin için bunu yapar....
sagol fistik hayirlisi isallah bundan kurtulurTedaviyi kabullenmesi güzel bi gelişme canımcım.
Aksine agresif davranıp seni daha da üzebilirdi.
Demek ki cidden pişman..
Sende dikkat et
Deli oluyorum kendime bugün 6 yı görmek varken üstüne kattım bidee off offf:2::2:
görüsürüz canim :92:ben çıkıyorum..oğluşumu uyutup biraz havuza ineyim de aldığım kalorilerin accığını yakayım.. arada yine uğrarım..görüşürüz kızlar
canimcim birsey deyil olurmu öyle kücük atmiyorki ben onun attigi paralarla kirami ödeyebilirim elektirgimi vs. yani türklirasi olarak 200tl-1000 tl atiyor bi yarim saat de yazik deyilmi bizi niye zor durumda birakiyor yapmiycam diyo yine ayni ben calisiyorum kirayi elektirgi yeme icme ödüyorum bazen zar zor geciniyoruz ama hep o otomatlardan kurtulamadi icin oluyorben cok yiprandim cünkü hersey benim omuzlarimda yeri geliyo bazen utana sIkILa annemgilden borc aliyorum aylarca geri veremiyorum oda almiyor ama artik istemeyede yüzüm yok napalim isallah düzelir diye bekliyorum hayirlisi isallah cok sagol canim benim yazdigin icin
sagol fistik hayirlisi isallah bundan kurtulursen toparlarsin geri fistik sIkma canini ben eminim cuma 6 seni bekliyo
görüsürüz canim :92:
kactim ben isarkadasi gelcek hizli hizli yazdim
merhaba orti hayirli bayramlar bendede wc problemi cok oluyo dogumdan beri devam ediyo merak etme bayramdan sonra devam edersin kilo vermeye insallahKızlar günaydın hepinize. Ben de kilo aldım sanırım. 2 gündür wc yok malasefdaha tartıldım gezerken insan çaylarınıda içemiyor yahu. 1. günü kaynanamlara gittik illa kalın üf işte orada kaldık hazırlığımda yoktu çocuklara üst baş falan almamıştım. Vardı 1 tane yedekleri ama yatmak için almamıştım. Kocamda hemen tabi kalır reddeder mi anacuğunu. Sıkıldım biraz yani. Neyse çay falan yok yanımda tabi ondan şiştim davul gibi sanki kızlar. Akşam içtim form çayımı bakalım sonuç hala yok. Listelerimi de yazmıyorum çok kötü değil ama yazılmaz buraya .
hayirli bayramlar canim masaallah yine iyisin istedigin kiloya azkalmis canim ya bisey sorcamda bilgin vardir senin ben 3bucuk ay once kizimi dogurdum ve 1ay once regli oldum simdi regli olmam lazim ama hala olmadim dogumdan sonra ilk regliden sonra duzene giriyomu yoksa zamanlami duzeliyo bilgi verirsen sevinirim korktum bi ya hamile kalirsam diyeevet canım doğru hatırlıyorsun. 3 çocuk var.ben 2. hamileliğimin başında son kez 57 yi görmüştüm..10 sene oluyor bi daha hayal oldu...
ben samsunluyum.yeme tarzımız sebze genelde..
ama eşim sağolsun..beni de kendine uydurdu.hem etcil hem hamurcul bi yaşam tarzımız var şimdi..benim kilolarımın müsebbibi kesinlikle eşim..yediklermize biraz dikkat edelim derim..akşam eve tatlı pasta çerez çikolatavs... aklına gelebilecek envai çeşit şey getirir..gel de yeme ..gözünün önünde..
tam bi irade sınavı...
ama artık dikkat etmeye başladım
istediğm kiloya inip çıtır bi 3 çocuklu anne olcam inşallah...
canimcim birsey deyil olurmu öyle kücük atmiyorki ben onun attigi paralarla kirami ödeyebilirim elektirgimi vs. yani türklirasi olarak 200tl-1000 tl atiyor bi yarim saat de yazik deyilmi bizi niye zor durumda birakiyor yapmiycam diyo yine ayni ben calisiyorum kirayi elektirgi yeme icme ödüyorum bazen zar zor geciniyoruz ama hep o otomatlardan kurtulamadi icin oluyorben cok yiprandim cünkü hersey benim omuzlarimda yeri geliyo bazen utana sIkILa annemgilden borc aliyorum aylarca geri veremiyorum oda almiyor ama artik istemeyede yüzüm yok napalim isallah düzelir diye bekliyorum hayirlisi isallah cok sagol canim benim yazdigin icin
sagol fistik hayirlisi isallah bundan kurtulursen toparlarsin geri fistik sIkma canini ben eminim cuma 6 seni bekliyo
görüsürüz canim :92:
kactim ben isarkadasi gelcek hizli hizli yazdim
merhaba orti hayirli bayramlar bendede wc problemi cok oluyo dogumdan beri devam ediyo merak etme bayramdan sonra devam edersin kilo vermeye insallah
hayirli bayramlar canim masaallah yine iyisin istedigin kiloya azkalmis canim ya bisey sorcamda bilgin vardir senin ben 3bucuk ay once kizimi dogurdum ve 1ay once regli oldum simdi regli olmam lazim ama hala olmadim dogumdan sonra ilk regliden sonra duzene giriyomu yoksa zamanlami duzeliyo bilgi verirsen sevinirim korktum bi ya hamile kalirsam diye
canim nedenir bilmiyorum allah yardim etsin oda bagimlilik ve tedavi lazim canim insaallah en kisa zamanda birakir burdada var canim otomatlardan malesef genc cocuklar bile oynuyo sonrada alisiyolar
hepinizin bayrami mubarek olsun kizlar
emzirirken düzensizlik olabiliyor...benimki düzenli oluyordu ama dediğim gibi düzensizlikte olabiliyor...ama ama çok dikkat etmek gerek canım..etkili bi yöntemle korunmak gerek..hamile olma olasılığına karşı...
dogru soyluyosun igneye felanda guvenemiyorum canim
benimse tek güvendiğim iğne oldu ama 1. dozdan sonra yapptıramadım.o yüzden de1.5 aydır regl kesilmedi..
canim gelinimizin yengesi ilk dozu vurulmus ve ikinci dozu vurulamamisti kiz adet gormuyo ve ignenin sutun korudugunu dusunmus kontrol icin doktora gittiginde tam 4bucuk aylik hamile cikti simdi bir kizi daha oldu canim tabi bu olayi bildigim icin biraz tehlikeli geliyo bana
kızlar meraba uzun zamandır ugrayamıorm cok yogun derslerim ve saatlerim hiç uymuyo.. anca günü güzel bir haberle acmak istiyorm. kac haftadır sabit duran kilom sonnda kendisini degiştirdi ve sabah 68.6 cıktım çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?