merhaba pinktomato
naber canım gel kız biz orti olalım, ben de sabah yine 68i gördüm, veririz gazı birbirimize..
lesliyi nerden indirdin.canım. bide 3 mil 5 mil dediğn ne oluyor.ne kadar zamanda yapıyorsun..benim de acilen spor yapmam lazım....
bu arada adım şebnem.. leslieyle ilgili konu var bak ekliyorum orada açıklamaları var, bende 2-3-4-5 mile olanlar var..ben 4 mil yapmaya başladım..
deli gibi ter atıyorsun,1 saate yakın program.. ama tavsiyem 2 mille başla.. 1 mil yap yorulmazsan 2.mil bölümüne devam edersin,leslie söylüyor zaten..
bir de biraz daha esneyeyim callanetics e başlayacağım inşallah,o dehşet hızlı sonuç aldırıyormuş ama bana şu an için erken, 1 ay sonra falan belki..
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
ortim yok galiba, kimse orti demedi yanii banasenin ortin yokmuydu canım..yoksa neden olmasın...emziriyormusun oğlunu
bi ara doğum sonrası kilolardan kurtulalımda görmüştüm..diyetisyene gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam...:44::44::44::44::44:
ortim yok galiba, kimse orti demedi yanii bana
ben emziriyorum oğlumu hala,hem de yoğun olarak , hiç süt de içmiyor,pek yemiyor,ne yapıcam bilmiyorum..
bu arada dün akşam karatay vardı cnnde,ben de onu uygulamaya çalışıyorum kitabından.. tavsiye ederimm
o da basima geldi gelmedi deyilcanım tabiki de kazancınızın heba olması kötü ama bunlar çözülebilecek şeyler. hayatta insanların başına daha kötüleri aldatma ,değersiz görme vs. gelebiliyor.bişey değil derken onu kastetmiştim canım...
tedavide olcakmış bu da bağımlılık çünkü..kendide istiyormuş zaten en kısa zamanda düzelir
isallah birakir bakalim burda her köse de var las vegas sankicanim nedenir bilmiyorum allah yardim etsin oda bagimlilik ve tedavi lazim canim insaallah en kisa zamanda birakir burdada var canim otomatlardan malesef genc cocuklar bile oynuyo sonrada alisiyolar
hepinizin bayrami mubarek olsun kizlar
cok sevindim canim tam gaz devamkızlar meraba uzun zamandır ugrayamıorm cok yogun derslerim ve saatlerim hiç uymuyo.. anca günü güzel bir haberle acmak istiyorm. kac haftadır sabit duran kilom sonnda kendisini degiştirdi ve sabah 68.6 cıktım çok mutluyum
bende bakarimbu arada adım şebnem.. leslieyle ilgili konu var bak ekliyorum orada açıklamaları var, bende 2-3-4-5 mile olanlar var..ben 4 mil yapmaya başladım..
deli gibi ter atıyorsun,1 saate yakın program.. ama tavsiyem 2 mille başla.. 1 mil yap yorulmazsan 2.mil bölümüne devam edersin,leslie söylüyor zaten..
bir de biraz daha esneyeyim callanetics e başlayacağım inşallah,o dehşet hızlı sonuç aldırıyormuş ama bana şu an için erken, 1 ay sonra falan belki..
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
gece bende baktim karataya ama cok güzel konusuyor kadin zaten diyo benimki diyet deyil saglikli beslenmek hem kadinin yasida baya var güzel duruyorortim yok galiba, kimse orti demedi yanii bana
ben emziriyorum oğlumu hala,hem de yoğun olarak , hiç süt de içmiyor,pek yemiyor,ne yapıcam bilmiyorum..
bu arada dün akşam karatay vardı cnnde,ben de onu uygulamaya çalışıyorum kitabından.. tavsiye ederimm
ben geldim kuzulaaaaarrrrr...
geçmişe bi dalıp geliyorum hemen
Ay ben dikkat edicem dedikce daha da fena yiyorum.
Bütün gün misafirlikte ne bulursam gırtlağıma soktum.
Yemesem alınıyorlar yesem bana sorun ne bu yaaa.
Şimdide kayısı form çayı+mısır püsküllü çay(ilk defa denicem) ikisini bi arada sallandırdım içcem.
Beni anca bunlar paklarrrrr.:2::2:
fistik yabende kendimi cok kötü hissediyorum sanki heryerim sisti geri yarin cocuklari birakip ilk isim söyle 1 saat yüzecem cuma ya kadar sabahlari 1 saat yüzüp 1 saat de aksamlari cocugu uyutukdan sonra leslie yapacam yeter dedim artik kendime yiyip yiyip yayiliyorum noluyorsa bana
Ya sana kızarken ben yayıldım. 6yı görmek için yanan ben değilim sanki.
Ne güzel yüzme imkanın var ben baktım da burda oteller yıllık üyelik alıyorlar ve fiyatları pahalı..
Yüz canım bende yarın sabah yürücem parkta.
Birazdan da niveayla spor yapcam.
Çok fena hissediyorum kendimi bi suçluluk sormaa..
Garanti 72 olmuşumdur yani.
Cuma ya kadar tartılmıcam.:18:
bende sana kizayim firsat varken noluyo sana bak geliyom
esim fitness e yazdir kendini diyo:44: türkiyede negüzel parklarda bile aletler yapmislar ankaradaki teyzem sabah kalkip ilk park a gidiyorburda yok kapali yerde var ama nebileyim yaninda birisi olmadan arkadas falan cekiniyorum hem bizim türk bayanlari burda fitness e gitmiyorlar :26:zor yani biriylen karsilasmam e almanlarin arasinda da kendimi kara koyun gibi hissederim
dün o karatay a baktim tv de diyo hergün 10 kilometre yürürsen istedigini yiyebilirsinbende tartilmaya korkuyorum :18: isyerinde hergün günde bikac kere cikiyordum tartiya günlük tartilmayinca herhalde ipin ucunu kacirdim ama bende cumaya kadar tartilmiycam yoksa aglarim herhalde
merak etme aşkitom bu sabah bende 60.8 dim...ama bugün dikkat ettim ve sporumuda yaptım cumaya daha var toplarız eksiye bile geçeriz hadi bakem totoları kaldırın bayram bitti sayın artık ben öyle yapıcamGünaydın kısçeler..
Dün yediklerim bugün belli etti kendini.
Dün 70.3 ken bugün 70.8 im..
Bravo dimi bana
Neyse gidim de kahvaltımı yapayım ben..
Öpüldünüz
tatlım okuyunca çok üzüldüm ama bazen bende senin gibi düşünüyorum...çocuklar babalarına çok düşkün ben eşimi seviyorum ama....bazen öyle bir hal alıyorki kesin ayrılıcam diyorum,dediğin gibi ayrılıncada toparlıyamayacğımı biliyorum ama dediğin gibi bazen insanı çığrından çıkarıyorlar ve seni mantığın ve vicdanın arasında bırakıyorlar....ve tabiki kazanan vicdanım oluyor taaaaaki bidahaki büyük kapışmaya kadar...çok zor ve seni çok iyi anlıyorum...bizim tek sorunumuzda eşimin çok bencil ve çok sinirli olması canımın içi...neyseki sorunu çözmek için adım atmışsınız onada çok sevindim...inş.herşey yoluna girerkizlar dertim var konusmaya ihtiyacim var kime anlatayim bilemedim size anlatayim bari belki biraz olsun rahatlarim
esimle aram sürekli limoni ayrilmayi düsünüyorum ama nezaman kalkissam onsuz da yapamiyorum onlan da
ya ben napacam cok problemler var hangi birini anlatsam bilmiyorum anlatmaya da cekiniyorum...
yani ben onlan aramda illeri dönük baktigimda önümü acik göremiyorum eninde sonunda ayrilik var ben nekadar cirpinsamda cikamiyorum tek kisi olarak üstünden gelemiyorum ama bi tarafdan cocugu da düsünüyorum cok üzülüyorum babasini cok seviyor bende kocami seviyorum ama olmuyo iste
ayrildigimda cok aci cekecegimi de biliyorum üff hayat ne garip
belki vurup kafayi yatarsam yarina unutturum geri ama suan icimi dökmek istedim kizlar öptüm sizi
7.haftama girdim artık hersey gayet ıyı gıdıyor sanırım 81.5 le basladım bugun 73.9dum ılk hedefım 73 sonra 70 we 67 ıstegım 67 acıkcası :)ama o rakamı gorursem 65 ıstıycem ve sabıtlıycem umut edıyorum:) dıyetıme cok sıkı uyuyorum spor umu hıc aksatmıyorum hafta ıcı hergun sporsalonuna gıdıyorum ve sabah 7.30da yuruyse cıkıyorum 1 saatlık oncelerı 112 kıloydum bellı bı kıloya ındım sonra devam etmemıstım bu sefer ınanılmaz derecede ınat ettım bakalım:)
özlettin be hatun,seninde bayramın mübarek olsun canımmmmmmKurban Bayramımız Mübarek Olsun Arkadaşlar,
Herkese Hayırlı Bayramlar....
Hepinizi Öpüyorum !!
azimli hatunsun görürsün sen yafluuuuu....hadi cumaya sen 69 u ben 59 u ucundan görsek daha ne isteriz değilmi guuuuuuuGünaydın kısçelerr...
Miss gibi kahvaltımı ettimm.
Evde olmanın en güzel yanı tabaklarda kahvaltı etmek ve çeşit çeşit peynirler yemek sıcacık demlenmiş çay içmek sanırım.
1 dilim çavdar ekmeğimi yedim. Sosisli yımırta yaptım.
Peynirlerden yedimm, anne yapımı vişne reçelinden yedimm ohh miss miss.
Dün de yemiştim ama spor yaptım onun etkisini gördm sanırım.
Kilo almamışım.:119::119:
Şu an 70.3 üm. İnşaallah 69u görürüm yarınn. :))
Tabi şu çikolatalardan vazgeçebilirsem :))
sak suka sak suka sak sukada saka suka kiz catladim gobek atiyom resmen
deryacim cok sevindim hayatim ne güzelyerim ben seni
hosgeldin canimburdan kopmazsan beraber veririz
ben geldim fistik ama kimsecikler yokdunbugün misafirlikde yediklerim 1 sarma 1 dolma 1 baklava koca tabak dolma yiyebilirdim ama yemedim peynir salatalik domates aldim kimse cakmadi öbürlerinden götürünce yoksa hadi yesene deyip duruyorlar bohca ve katmer yemedim
iyi bayramlar canimolsun napalim bayram kacamayiz alsakda veririz isallah canim
leslie yle kanka olduk sanada iyi bayramlar
ay 4 mil mi ben 1 mil de yoruldum ilk gün
kactim geri kizlar
hepimiz bu dönemleri geçirdik canım oyüzden sakın karamsarlığa kapılma ve azimli ol burayı bırakma hergün gel...bakma bayram diye düzenli giremiyoruz ama hepimiz buranın sayesinde verdik canımcım,yılmak yok okeyyyyyyyteşekkür ederim moralim çok bozuk hayatımda hiç bu kiloda olmadım hiçbr kıyafetim gelmiyor ve bende inat ettim alışveriş yapmıyorum sabah işe gitmek bile istemiyorum(( ben kalori takibi yapıyorum 1000 kal. günlük hedefim sence kilo verir miyim?
O totooo kalkmazzz mıı yaa eşinin yanında olması ayrıca keyif verici olmuştur.
O kadar sabrettin dayandın bunlarrrda tatlı yanları tabi ki
Bu kiloda bana bile zayıfladın, zayıfladıkca güzelleştin dediklerinde mutlu oluyorum
merak etme aşkitom bu sabah bende 60.8 dim...ama bugün dikkat ettim ve sporumuda yaptım cumaya daha var toplarız eksiye bile geçeriz hadi bakem totoları kaldırın bayram bitti sayın artık ben öyle yapıcam
azimli hatunsun görürsün sen yafluuuuu....hadi cumaya sen 69 u ben 59 u ucundan görsek daha ne isteriz değilmi guuuuuuu
o toto öyle bir kalktıki bu hafta sorma gitsin canım...allah utandırmasın inşallah....darısı hepinizin başına kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?