70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lesliyi nerden indirdin.canım. bide 3 mil 5 mil dediğn ne oluyor.ne kadar zamanda yapıyorsun..benim de acilen spor yapmam lazım....

bu arada adım şebnem.. leslieyle ilgili konu var bak ekliyorum orada açıklamaları var, bende 2-3-4-5 mile olanlar var..ben 4 mil yapmaya başladım..
deli gibi ter atıyorsun,1 saate yakın program.. ama tavsiyem 2 mille başla.. 1 mil yap yorulmazsan 2.mil bölümüne devam edersin,leslie söylüyor zaten..
bir de biraz daha esneyeyim callanetics e başlayacağım inşallah,o dehşet hızlı sonuç aldırıyormuş ama bana şu an için erken, 1 ay sonra falan belki..

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

bi ara doğum sonrası kilolardan kurtulalımda görmüştüm..diyetisyene gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam...:44::44::44::44::44:

sağol canım ya....
burdan indirebiliyormyum..
benim adımda zeynep memnun oldum şebnemcim....

senin ortin yokmuydu canım..yoksa neden olmasın...emziriyormusun oğlunu
ortim yok galiba, kimse orti demedi yanii bana
ben emziriyorum oğlumu hala,hem de yoğun olarak , hiç süt de içmiyor,pek yemiyor,ne yapıcam bilmiyorum..
bu arada dün akşam karatay vardı cnnde,ben de onu uygulamaya çalışıyorum kitabından.. tavsiye ederimm

bi ara doğum sonrası kilolardan kurtulalımda görmüştüm..diyetisyene gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam...:44::44::44::44::44:

doğum sonrası topiğine de yazıyordum ama symrne gidince tadı tuzu kalmadı oranın.. diyetisyene gebelik şekerim olduğundan hamilelik boyunca gitmiştim canım, medicalpark bahçelievlerde emel hanıma..

tamam o zaman orti olduk canım....
benim de oğlum 1 yaşında ben de emziriyorum..bu da iyi oldu .emziriyor olmamız ikimizinde.karatay bana göre değil..meyveleri çok seviyorum..yoksa güzel şeyler anlatıyor..ben şimdi çıkıyorum.oteldeyim..biraz yüzüp akşam yemeğine geçicem ..görüşürüz canım..

ben geldim kuzulaaaaarrrrr...
geçmişe bi dalıp geliyorum hemen

Ay ben dikkat edicem dedikce daha da fena yiyorum.
Bütün gün misafirlikte ne bulursam gırtlağıma soktum.
Yemesem alınıyorlar yesem bana sorun ne bu yaaa.
Şimdide kayısı form çayı+mısır püsküllü çay(ilk defa denicem) ikisini bi arada sallandırdım içcem.
Beni anca bunlar paklarrrrr.:2::2:

o da basima geldi gelmedi deyil 6 sene gecti ama onuda unutmus deyilim... bakalim hayirlisi canim cok sagol
canim nedenir bilmiyorum allah yardim etsin oda bagimlilik ve tedavi lazim canim insaallah en kisa zamanda birakir burdada var canim otomatlardan malesef genc cocuklar bile oynuyo sonrada alisiyolar
hepinizin bayrami mubarek olsun kizlar
isallah birakir bakalim burda her köse de var las vegas sanki canim seninde bayramin mübarek olsun
cok sevindim canim tam gaz devam
bende bakarim tesekkürler canim onuda favorilerime ekledim zamanim oldukca hem okur hem uygularim ordakilerini
gece bende baktim karataya ama cok güzel konusuyor kadin zaten diyo benimki diyet deyil saglikli beslenmek hem kadinin yasida baya var güzel duruyor
ben geldim kuzulaaaaarrrrr...
geçmişe bi dalıp geliyorum hemen

hosgeldin deryacim caniminici nasilsin

fistik ya bende kendimi cok kötü hissediyorum sanki heryerim sisti geri yarin cocuklari birakip ilk isim söyle 1 saat yüzecem cuma ya kadar sabahlari 1 saat yüzüp 1 saat de aksamlari cocugu uyutukdan sonra leslie yapacam yeter dedim artik kendime yiyip yiyip yayiliyorum noluyorsa bana

Ya sana kızarken ben yayıldım. 6yı görmek için yanan ben değilim sanki.
Ne güzel yüzme imkanın var ben baktım da burda oteller yıllık üyelik alıyorlar ve fiyatları pahalı..
Yüz canım bende yarın sabah yürücem parkta.
Birazdan da niveayla spor yapcam.
Çok fena hissediyorum kendimi bi suçluluk sormaa..
Garanti 72 olmuşumdur yani.
Cuma ya kadar tartılmıcam.:18:

bende sana kizayim firsat varken noluyo sana bak geliyom
esim fitness e yazdir kendini diyo:44: türkiyede negüzel parklarda bile aletler yapmislar ankaradaki teyzem sabah kalkip ilk park a gidiyor burda yok kapali yerde var ama nebileyim yaninda birisi olmadan arkadas falan cekiniyorum hem bizim türk bayanlari burda fitness e gitmiyorlar :26:zor yani biriylen karsilasmam e almanlarin arasinda da kendimi kara koyun gibi hissederim
dün o karatay a baktim tv de diyo hergün 10 kilometre yürürsen istedigini yiyebilirsin bende tartilmaya korkuyorum :18: isyerinde hergün günde bikac kere cikiyordum tartiya günlük tartilmayinca herhalde ipin ucunu kacirdim ama bende cumaya kadar tartilmiycam yoksa aglarim herhalde

Ya heryerim löp löp oldu sanki.
Sen git canım nolcak fitness da güzel bence.
Bende vaktim oldukca yürüyorum yürümek en sevdiğim şey.
Pelün gibi bende adım sayar mı alsam acaba :26:
Bu sefer de ona takarım gerçi
Korkulun ecele faydası yok bide belki yarın tartılır aglarım:2:
Hergün tartılmak en güzeli ya

Günaydın kısçeler..
Dün yediklerim bugün belli etti kendini.
Dün 70.3 ken bugün 70.8 im..
Bravo dimi bana
Neyse gidim de kahvaltımı yapayım ben..
Öpüldünüz
merak etme aşkitom bu sabah bende 60.8 dim...ama bugün dikkat ettim ve sporumuda yaptım cumaya daha var toplarız eksiye bile geçeriz hadi bakem totoları kaldırın bayram bitti sayın artık ben öyle yapıcam
tatlım okuyunca çok üzüldüm ama bazen bende senin gibi düşünüyorum...çocuklar babalarına çok düşkün ben eşimi seviyorum ama....bazen öyle bir hal alıyorki kesin ayrılıcam diyorum,dediğin gibi ayrılıncada toparlıyamayacğımı biliyorum ama dediğin gibi bazen insanı çığrından çıkarıyorlar ve seni mantığın ve vicdanın arasında bırakıyorlar....ve tabiki kazanan vicdanım oluyor taaaaaki bidahaki büyük kapışmaya kadar...çok zor ve seni çok iyi anlıyorum...bizim tek sorunumuzda eşimin çok bencil ve çok sinirli olması canımın içi...neyseki sorunu çözmek için adım atmışsınız onada çok sevindim...inş.herşey yoluna girer
tebrik ediyorum...demekki sende metabolizmanı çözmüşsünki o kadar kilodan bu kiloya düşmüşsün....aynen devam bitanem
Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Arkadaşlar,
Herkese Hayırlı Bayramlar....
Hepinizi Öpüyorum !!
özlettin be hatun,seninde bayramın mübarek olsun canımmmmmm
azimli hatunsun görürsün sen yafluuuuu....hadi cumaya sen 69 u ben 59 u ucundan görsek daha ne isteriz değilmi guuuuuuu
sak suka sak suka sak sukada saka suka kiz catladim gobek atiyom resmen

hepimiz bu dönemleri geçirdik canım oyüzden sakın karamsarlığa kapılma ve azimli ol burayı bırakma hergün gel...bakma bayram diye düzenli giremiyoruz ama hepimiz buranın sayesinde verdik canımcım,yılmak yok okeyyyyyyy

o toto öyle bir kalktıki bu hafta sorma gitsin canım...allah utandırmasın inşallah....darısı hepinizin başına kuşum

Merhabaaa naasılsın Deryaa abla??
Ya toton kalksın hakkın zaten bu
Ya ben bugün fena yedim. Neyse 2 gün var daha önümde bakalım bi yarın tartılıyım da ne güzel -600 ken aldım gene pefff.
Sar baştan durumuna sinir oluyorum.
Spor yapıp ytcam yarında yürüyüşe gitcem.
Valla azim azim de bi 6yı görsem daha da hırslancam ama meret bi türlü göstermiyor kendini bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…