70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

FISTIK EVET ÇOĞUNA YARAMAMIŞ SANIRIM EN ÇOK BANA YARADI SABİT KİLOMU NİHAYET YERİNDEN OYNATTIM VE TAM 70 OLDUM 10 GÜNDE BİR SENEDİR YERİNDEN OYNAMAYAN KİLOM OYNADI TAM 2.4 KİLO VERMİŞİM....

tebrikler arkadaşım... böyle güzel haberler motive ediyor daha çok duymak istiyoruz... kilo veremeyen arkaaşlarda üzelmeyin... hep beraber çıtır olana kadar yola devam....hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

a.s.a.s.a.s. tebrıkler tatlım

tebrikler arkadaşım... böyle güzel haberler motive ediyor daha çok duymak istiyoruz... kilo veremeyen arkaaşlarda üzelmeyin... hep beraber çıtır olana kadar yola devam....hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

teşekkürler kızlar darısı başınıza.....:1hug:
en güzeli kocamda farketti o daha çoook motive ediyor beni....hihoyyythihoyyyt
gerçi bişi dediği yoook sağolsun ama ben ikinci bebişten önce 65 e inmem lazımmm az bir zaman kaldı allahın izniyle:asigim::asigim:....

canım geçen haftaki listede yoksun bu hafta yazayım mı haftayamı devam edeceksin öle bişiler hatırlıyorum ama çıkaramadım....

sedacım tebrikler canım
ben artık yeterince takip edemiyorum zaten çok dikkat de edemiyorum
beni listeden çıkarır mısın canım??

Selam canlar,,

Bende 75,50kg idim bu sabah tartildim ve tam tamina 74,20kg yim
5 günde verdim bu kiloyu insallah hafaya kadar yine bukadar veririm offff bu arada ben bakim kim neler yazmis geceden beri görüsürüz ne yapildi kilolar toplanildimi gecmi kaldim yoksa

sedacım tebrikler canım
ben artık yeterince takip edemiyorum zaten çok dikkat de edemiyorum
beni listeden çıkarır mısın canım??

olmadı ama bu hafta 1 kilo verdin diye pes etmek yakışmadı sana zaman zaman olur duraklamalar ben tam 1 senedir yerimde sayıyordum üstelik yediklerme de dikkat ediyordum sizler bana uğur getirdiniz hadi toparlan bakalım sendea.s.a.s.

YOK CANIM GEÇ KALMADIN GECE 12 GİBİ YAYINLARIM LİSTEYİ AKŞAM NETE GİRİP YAZANLAR VAR yerimsenibenyerimseniben

Arkadaslar bu haplarin hepsi palavra,inanin ki kisa dönemde verdiginiz birkac kilo size iyi hissettiriyor ama sonrasinda aldiginiz kilolar 2 misli oluyor eski halinize geri dönüyorsunuz.Vermek istediginiz 5-6 kiloysa size tek tavsiyem hemde yiyerek verebileceginiz bir diyet-PROTEIN-diyetidir.Calisan kadinlarin siklikla kullandigi bir diyet,hep sir olarak kalmistir genelde sabah yumurta 1 dilim ekmek,ara öğün elma,öğlen yagsiz etli bir yemek-sossuz döner bile olabilir,sosi ve köfte de olur-ve 1 dilim ekmek,ara öğün yogurt yada meyve-aksam ızgara-balik,tavuk,et ne isterseniz. Bunu 1 hafta yapin hemen etkisini gosteriyor,ama bu diyeti en az 1 ay yapmaniz gerek.Sakin tatli yemeyin,tatli ihtiyacinizi kuru incir yada kayisi yiyerek abartmadan tabiiki giderin.Aksam evde biraz hareketinizi artirin,sabah kalkar kalkmaz su aksam yatmadan su için.aksam 9dan sonra kesinlikle bisey yiyip içmeyin,kahve yerine yeşil çay için-yaseminli olani tavsiye ederim,guzel...ben 1 senedir her 3 ayda bir protein diyeti yapiyorum,sporcularin kas yapmak ve yag yakımını hizlandirmak icin uyguladiklari bir diyettir.Boylece sizde biraz spor yaparsaniz kas ekleyeceksiniz.Unutmayin kas oraninizi artirdikca sizde gunluk kalori yakiminizi artiracaksiniz...Umarim hepinizde ise yarar...Protein bir cok urunde var,mantar,yumurta..etten sikilirsaniz bunlarla devam edin..Herkese sevgilerrr... :)

herkese merhabalar:)

pek aranızda gözükmesem de yaramazlık yapmıyorum ufak kaçamaklarla da olsa diyete devam:) bugün 71.5 gördüm tartıda, geçen sefer 72.5ti, 1 kg vermişim:)

canım benim ben buralarda olurum yine
şu diyet psikolojisinden biraz çıkayım
sen beni ekleme olur mu şekercim Şeniz

selam kızlarrr kötü bir 10 gün geçmişş diyete devamm yürüyüşe devammm jimnastiğe devammm ama verdiğim sadece 1 kilo yani 72 düşmüşümmm nedenini anlayamadımm oysa 3 kilo veririm diye hayaller kurmuştumm ama olmadıı benden bu hafta 1 kilo senağlama

herkes yemekte galıba.cokacimcoookaz once 1 saatlık bır yuruyus yaptım(hızlı tempo degıl,bebek arabasıyla dolasma seklınde)az sonra cıkıp 1 tur daha atacagım.cok sporty gordum kendımıhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım geçen haftaki listede yoksun bu hafta yazayım mı haftayamı devam edeceksin öle bişiler hatırlıyorum ama çıkaramadım....

ekle tatlım cok dusundum ama sonunda ölüm yokya kızlar bende motıve olamıyorum neler yapabılırız toparlanmak için eskıkı günlerımı özledım valla else tatlım izin vermıyoruz sedacım lütfen elseyi görelım lıstede ben senı örnek alıyordum tatlım bıyerlere gıdemezsınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bende kilomu akşama tartılıp söyleyecegim çok verdigimi düşünmüyorum bu kez 3-4 gündür tartılmadım ama vücuduma gerçekten iyi geldi midemin bagırsaklarımın dinlendigini gerçekten hissettim ve temizlendigini..neyse akşama bakıcaz bakalım..

ben yürüyüşüme gidiyorummm bakalım ne olucak sonum yürümeye takatim yokk artıkkk genede 1 kilo çok sinir oldumm (((((

YOK CANIM GEÇ KALMADIN GECE 12 GİBİ YAYINLARIM LİSTEYİ AKŞAM NETE GİRİP YAZANLAR VAR yerimsenibenyerimseniben

benide alın listeye olurmu?79 la başladım bu sabah çekildim 78 oldum.bugün cuma bakalım haftaya cuma kaç olucam.haa bide öğle yemeğinde hazır çorba içtim form büskivi ile.hazır çorba da çok kalori yoktur herhal?

ögle yemeğimi yedim
mercimek köftesi salata marul ve 2 bardak ayran
umarım çok abartmamışımdır kızlar bu arada kalori yakmaya devam
100 kalça hareketi 100 bel hareketi verecem bu kiloları :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…