FISTIK EVET ÇOĞUNA YARAMAMIŞ SANIRIM EN ÇOK BANA YARADI SABİT KİLOMU NİHAYET YERİNDEN OYNATTIM VE TAM 70 OLDUM 10 GÜNDE BİR SENEDİR YERİNDEN OYNAMAYAN KİLOM OYNADI TAM 2.4 KİLO VERMİŞİM....
a.s.a.s.a.s. tebrıkler tatlım
tebrikler arkadaşım... böyle güzel haberler motive ediyor daha çok duymak istiyoruz... kilo veremeyen arkaaşlarda üzelmeyin... hep beraber çıtır olana kadar yola devam....hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım geçen haftaki listede yoksun bu hafta yazayım mı haftayamı devam edeceksin öle bişiler hatırlıyorum ama çıkaramadım....gunaydın hatunlar bakıyorumda pek kımse fazla kılo verememıs bu demek oluyorkı vucunuz dırence gecmıs ve sık sık yemenız lazım bende içinde sabah kı yedıklerım 2 kepek ekmegı cokokırem surdum üzerine bıraz kacırdım ama:mymeka: napalım sımdıde yesıl cayımıiçiyorum daha sonrada sporumu yapıcamkaydirigubbakcemile2 öglenede allah kerım cokacimcoook
sedacım tebrikler canım
ben artık yeterince takip edemiyorum zaten çok dikkat de edemiyorum
beni listeden çıkarır mısın canım??
Selam canlar,,
Bende 75,50kg idim bu sabah tartildim ve tam tamina 74,20kg yim
5 günde verdim bu kiloyu insallah hafaya kadar yine bukadar veririm offff bu arada ben bakim kim neler yazmis geceden beri görüsürüz ne yapildi kilolar toplanildimi gecmi kaldim yoksa
harikasın aynı şeyi düşünmüşüz süper cevap sabah sabah baya gülümsettin beni inşallah gün boyunca sende gülücükler saçarsın...
YOK CANIM GEÇ KALMADIN GECE 12 GİBİ YAYINLARIM LİSTEYİ AKŞAM NETE GİRİP YAZANLAR VAR yerimsenibenyerimseniben
olmadı ama bu hafta 1 kilo verdin diye pes etmek yakışmadı sana zaman zaman olur duraklamalar ben tam 1 senedir yerimde sayıyordum üstelik yediklerme de dikkat ediyordum sizler bana uğur getirdiniz hadi toparlan bakalım sendea.s.a.s.
canım geçen haftaki listede yoksun bu hafta yazayım mı haftayamı devam edeceksin öle bişiler hatırlıyorum ama çıkaramadım....
YOK CANIM GEÇ KALMADIN GECE 12 GİBİ YAYINLARIM LİSTEYİ AKŞAM NETE GİRİP YAZANLAR VAR yerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?