70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben biraz ortalığı toplıyayım,kahvaltı bitti sıra işte...malum yarın mesai var...ama açık olucak sayfam gelip geçerken bakar laf yetiştiririm size evelallahbu arada nezamandır sorucam,yeşimden haberi olan varmı...nicki green4 tü hatırlarmısınız bilen varmı,merak ettim epeydir yok:26:

günaydin deryacim ya aslinda ben okadar kafaya takmasdim da nasil olsa bi hafta salsam öbür hafta düzlüyorum size takilinca diye ama idaaya girisdim hangi akla giriyorsam sanki

ya bayadir yok bende merak etmisdim acaba birinde maili falan varsa veya teli bi arasa :26: cünkü annesinin yanina giderken de diyordun ben gelemiycem diye bende merak ettim belki bayramdan sonra gelirmi ki :26:

günaydin deryacim ya aslinda ben okadar kafaya takmasdim da nasil olsa bi hafta salsam öbür hafta düzlüyorum size takilinca diye ama idaaya girisdim hangi akla giriyorsam sanki

aşkitom seni çok seviyorum yaaa....çok saf ve temiz kalplisin...boşver insanları,banada hala çok lsaf sokuyorlar...yok ben bütün gün aç duruyormuşum hesap yapıyormuşum ve bunu söyleyenler benden önce diyete başlayıpda hala aynı kiloda olanlar düşün yani....başaramadıkları i,çin çamur atıcak yer arıyorlar...ben 6 öğün yiyiyorum sadece neyi nezaman yemem gerektiğini öğrendim bide spor yapıyorum deyincede biz senin gibi saplantılı değiliz diye lafı çevirmiyorlarmı saçlarını başlarını yolasım geliyor...ama unutma kedi ulaşamadığı ciğere mındarmış der...oyüzden kendinle gurur duy ve kulağını herşeye tıka bildiğin yoldan vazgeçme onlar şişsin senin yerine sinirden...ozaman dahada koyuyor cevap vermeyince

deryacim bende seni cok seviyorum hayatim bazen takmayayim diyorsun kendince ama gücüne de gitmiyor deyil
iste bazi insanlarda fesatlik var fesatlik cok kötü birsey seni kizkaniyorlar ondan öyle laf sokuyorlar sana ben olsam sevinirim arkadaslarimda olsun sizde olsun yani niye tersini düsüneyim yap seninde olur demisler ama bazi kisiler öyle deyil ordan acik bulamadimi baska acik aramaya calisiyorlar biriki cakmak lazim onlara sagol deryacim caniminici

Günaydın kızlar!
Ben de +1.000 ile yeniden aranızdayım
Deli gibi yedim ama az bile aldım, hak ettim ben bunu!
haftaya inanılmaz disiplinli olucam!
ama şöyle bir şey oldu ki bayramda beni uzun süredir göremeyen herkes 'sen ne kadar zayıflamışsın, ne güzel olmuşsun' falan dedi!
moralim tavan yaptı ama tabi moralim iyi diye deli gibi yemenin de bi anlamı yoktu yani!
neyse neyse dediğiniz gibi biraz gözümüzü ve ruhumuzu doyurduk, şimdi düzenli hayata geri dönme zamanı!

Son düzenleme:

aynen katılıyorum tatlımcım...afiyet olsun ama bu saat itibarıyla hepimiz toparlıyoruz,hadi bakem bir ki bir ki

tunaydin kizlar bi bende herhalde arti yok sebepte almanyada olmak ve gunlerin tamamen normal gun gibi gecmesi hic biyere gitmedim tabi kimsede gelmedi cunki burda kimsem yok sadece esim ve annesi zaten kaynanayla ayni evde oturuyoruz kaynananin akrabalari var ama fransadalar onlarda calistigi icin gelemediler bize burda bayram bile yok ah ahhhhhhhhhh

gecti gitti napalim önümüze bakalim canim bak ne güzel söylüyorlar dimi bana dediklerinde de ben bi hos oluyorum horoz nasil kapariyo biri bana zayiflamissin dedimmi ayni öyle kapariyorum cok güzel bir duygu
bende ilk iki gün gittim zaten annemgil olmayinca bize de gelen olmadi ama bana o iki gün tosun yapmaya yeti

kizlar ya üstümde bir uyuzluk var anlamadim hic birsey yapasim gelmiyo ruh gibi geziniyom evin icinde :44: totomu kaldirir kaldirmaz geri oturasim geliyo birde uyusam herhalde 24 saat uyuyabilirim ayilar gibi noluyo bana yaaaa

kizalar kahvaltida herzamanki gibi kepekli tost ekmegi peynir ve zeytin yedim ama ictiklarime gelince simdiye kadar 2su bardagi siyah cay [cay icmezsem ayilamiyorum basim agriyo sanki aliskanlik ama acik iciyorum ]1kupa yesil cay [emziriyorum diye icmiyodum ama wc problemim var diye ictim ]1kupa rezene ve yarim litre su ictim patliycam diyorum icimde su agaci cikicak aksama kadar suya 2litre daha ekliycem ve 1kupa daha rezene icicem ve dun arastirirken bisey ogrendim kkde emziren kadinlar gunde 500 kalori yakiyolarmis kalori yakildigini biliyodum ama bukadar cok oldugunu bilmiyodum yani bide dikkat edersem cabucak eski kiloma donebilirim herhalde hedef 58ama kilavuzu okuyunca 36 beden cok sevindim ve bende kilo verebilirim belki bende inebilirim diye dusundum zaten normal bunye olarak hemen kilo vermeye musait bi bunyem var bugune kadar hep oyle oldu evlenene kadar hic 60in ustunu gormus degildim ve ilk kez ozaman cikmistim 64de ve geri verip 58le hamile kaldim ve hamilelikte benim doktor yuzunden cok kilo aldimya ilk 5ay hamile oldugum bile belli olmuyodu ama turkiyeye gitmistim geldim ve doktor randevum vardi gittik ve kadin cocuk bir hafta geriden takip ediyo dedi bende ne bulduysam yedim bebegim normal haftasina gelsin diye ama olan bana oldu 20kilo aldim nerdeyse ve kadin hala bir hafta geriden geliyo diyodu ama nezaman hastaneye gittik ve ordaki doktor muayene etti ozaman anladim ordaki doktor herseyin cok iyi oldugunu cok saglikli bi bebek oldugunu kilosunun gayet iyi oldugunu soyledi ama ben almis bulunuyodum kilolari artik benim doktora cok kizdim ondan sonra hep korkuttu beni kucuk bebek diyip durdu burda bi doktora baslayinca degistiremiyosunda malesef ve bidaha hamile kalirsam ona gitmeyi hic dusunmuyorum

hamile olabilirmisin hep uyumak hissi geliyoya

benim kaynana seker hastasi ve su icmesi lazim ama bir bardak bile icmiyo ben 1bucuk litreligi alip likir likir iciyorum kadin habire soruyo sen nasil iciyosun ben hic icemiyorum diyip duruyo bende diyorum hem sut oluyo hem zayiflamak icin icmem lazim sen kararsin niye zayifliycan diyo esimin tarafi tamamen sismanlar kizlar bile sadece bi yegeni zayif daha baska hic yok ve onlarin yaninda ben zayif kaliyorum ama bizim tarafa gelincede herkese gore cok kilo almissin diyolar en komigide babamdi kiz kardesim cok kilo verdi 1tane kizi var ve suanda 53kilo onu gordu ve biriniz kilo verin biriniz kilo alin dedi bende baba benimkileri ona vereyim hemen gitsin dedim

hamile olabilirmisin hep uyumak hissi geliyoya

ay nerde ben normal hamile kalamiyorum hayatim benim oglan da tüpbebek tedavisi ile oldu gerci hep aybasim gecikdimi düsünüyom acaba diye ama artik 10 sene normal kalamayinca o ihtimali hic düsünmüyorum ama gecen hafta regl olmusdum zati ama gercekden niye öyle oldum bilmiyom :44:bi eringeclik var üstümde biri oturuyor sanki

neden olmasin canim rabbim ol dedikten sonra hersey olur benimde regli gunleri negelen var negiden sadece arada sancisi vuruyo kucukten tamam bugun olurum diyorum yok olmuyorum

neden olmasin canim rabbim ol dedikten sonra hersey olur benimde regli gunleri negelen var negiden sadece arada sancisi vuruyo kucukten tamam bugun olurum diyorum yok olmuyorum

öyle canim allah bilir ay bana derken sen olma hamile :26: ama senin bebis daha kücük eger öyleysede yani bi arada büyürler biraz sen streß e girersin ama olsun
sorumu sorayim :26: varmi

öyle canim allah bilir ay bana derken sen olma hamile :26: ama senin bebis daha kücük eger öyleysede yani bi arada büyürler biraz sen streß e girersin ama olsun
sorumu sorayim :26: varmi

yok canim bende korktum ama testde yaptim ama cikmadi 10gun icinde cikarsa bilmiyorum ama dedigin gibi cok zor olur ya

annemgilin arkadaslari var yani onun oglu ile ben kardes gibi büyüdük severimde onlari ama bu aralar yengeden sogudum hep der seni kizim gibi severim diye bayramda gitmedim bayramlasmaya az önce amca aradi bekledim gelirsiniz diye gelmedin dedi bende birsey diyemedim ama icimde kaldi aslinda ikiside iyidin de gecen o yenge yani bu iki oldu ikiye bi benim oglana laf söyleyip duruyor azarliyo benim yanimda saygida bi yere kadar deyilmi :26: o yüzdende gitmedim gecen onun gelinle bulusdum onun kizina da demis benim parketlere baloncuk düsürmesin hani su üfleyince baloncuklar cikiyor ya cocuk 4 yasinda anlat bakalim ya hem o senin torunun aman ne derlerse desinler adam alinganlik yapti telefonda napim benim gücüme gidiyo benim cocugumu da kabul etmeleri lazim gelmemi istiyorlarsa dimi yanlis miyim :44:

dogru soyluyosun canim cocuguda kabul etmeleri lazim cocuk napicaksin durdan anlamazki buyuklerin biraz anlayisli olmasi lazim

dogru soyluyosun canim cocuguda kabul etmeleri lazim cocuk napicaksin durdan anlamazki buyuklerin biraz anlayisli olmasi lazim
ya yaramazlik yaptiginda ben kiziyorum zaten ama benim cocuk öyle yani cok aman düsman basina derler ya öyle deyil yani
kadinin yasi olmus 55 falan o yengenin kafa kaldirmaya bilir ama o annemgile gelmis oturmaya bende anneme yardim edeyim diye cikmissim oda benim cocuga bi otur aaa eline catal patiririm dedi bikeresinde de sesli konusuyor kadin benim oglan da 4.5 yasinda pepee ye bakiyordun sesiz olun dedi anlamadi bi kiziyo aaa diye diye bende patladim zaten dedim yenge sende iki cocuk büyütmüssün unuttun herhalde cocuk sonucda diye aldim cocugu evime gittim o yüzden de bu sefer onlara gitmedim bayramda annemgilde böyle yapti kendi evinde ne davir alacak orda bende basliycam aglamaya cigrindan cikacak en iyisi slm slm ama birsey lazim oldumu hep bana gelirler her islerini halederim o günü sinirlendim dedim bidaha cagirirsa gitmiycem cocuklari var kocaman onlar gitmiyor ben yapiyorum bu sefer adam dedi bi vaktin oldugunda yardim et kizim gelmiyo ona nazim gecmiyo diye yani kocasi bende tamam dedim yine de kiramadim yani ben kötü biri deyilim ama iste nebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…