o su problemi bende de var canimcim evdeykenbişey değil ama olacak şeyleri yazdım bunlar hayal değil yeterki iste yaparsın sen...bende biraz önce limonlu form çayımı içtim şimdide yeşil çayımı içeyim sonrada bir bardak süt içerim...ama su az oldu bugün gerçi tatil boyunca az oldu günlük 1-1,
5 ancak...oysa ben mesaideykem 3 lt yi bitiriyorum bide evde yatana kadar ne içersem ,oderece yani...oyüzden haftasonu ve tatillerde çok içemiyorum benim kusurumda bu napayım
şaka yapıyon demüüüüüü...tatil dönüşü veren birisinimi bekliyon...eğer öyle biri varsa alnının çatından öpmek lazum gelür değülmü aşkitom
o su problemi bende de var canimcim evdeykenisyerinde koyuyorum sülahiyi iciyorum evde zorlasiyo
ay birde cikiyormus bende öpecem
çıkarmı çıkar bizim topik hırslı hatunlarla dolu ama bence bu et bayramı olduğu için biraz zor gibi beeeee...biz kendimizi böyle avutalım ,çıkan olursa alnunun ortasundan öperük demüüüüüüüüüüüü
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah bende 61.0 çıktım...boşverin yaaaaaaaaa....en azından şunu düşünün gözümüzü ve ruhumuzu doyurduk....oyüzden haftaya daha düzenli ve disiplinli yapıcaz,çünkü psikolojik açlığımızı attık....oyü
zden üzülmeyin arada sibop ayarı gerekiyor havayı alıyoruz ve daha verimli olucaz
dilek de gelmedi :26:dilek kiz armut dersem cik elma dersem yine cik
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben biraz ortalığı toplıyayım,kahvaltı bitti sıra işte...malum yarın mesai var...ama açık olucak sayfam gelip geçerken bakar laf yetiştiririm size evelallahbu arada nezamandır sorucam,yeşimden haberi olan varmı...nicki green4 tü hatırlarmısınız bilen varmı,merak ettim epeydir yok:26:
zeynepcim bu orti olayının ben detayını bilmiyorum, önce bir sena ablaya veya triendy21e soralım ortak olmamızda bir mani var mıdır yok mudur,yanlış bişey olmasın,kaptanımız da uygun görürse kilolarımız da uygun ve emziriyoruz da,çok iyi olur benim için de..
çok iyi olur canım senin de uygulaman, paylaşırız buradan da aklımıza takılanları..
otelden indirilmez hiç tahmin etmiyorum canım evden dene istersen.. sen tatilde misin bu arada?
canım bi dua et istersen kendine..pozitif düşünmeye çalış,canını sıkma
Ay çok güldüm ilahi zerra. Bende oldum onlardan biliyormusun ondan güldüm. Kimseye olmaz arkadaştan duydum çok iyi diye gittim oldum sağlık ocağında. Bende akıllılık ettim sanıp seviniyorum. 3. ay iğne vurduramadım bile adetim kesildi ya. Tam 1 sene uğraştım düzeltmek için sonra. 6 ay hormon hapı falan kullandım. Tahliller dr. ay ne uğraştım. Demek sebebi buymuş
şaka yapıyon demüüüüüü...tatil dönüşü veren birisinimi bekliyon...eğer öyle biri varsa alnının çatından öpmek lazum gelür değülmü aşkitom
Su an Tekirdağdayim cepten yazıyorum herkesin bayramı mübarek olsun yarın görüşürüz byyyyyyyyy
ay ne diyim çok sevindim adınaa cancazım yaaahu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
sonacımaaaaa sil süpür toz al papağanı ve kaplumbağayı temizledim,çocukların kışlık botlarıyla spor ayakkabılarını makinede yıkadım balkonlar yıkandı,2 posta çamaşır yıkandı asıldı ve beeeeeennnnnn geberdim....spora gerek kalmadı...haaa bu arada çocukların derslerinide yaptırdım daha doğrusu ben action halindeyken benle irtibat halinde yaptılar ödevlerini bitirdileranlıyacağınız yoğun bir gündü...
eeeeeeeeeee sizde nevar neyok.....
bendeki sürpriz şu....
dün tekirdağda hem alışveriş hemide gezmeye gitmiştik yaaaaaaaaaaa
pantolonlarımın hiçbiri olmuyordu yaaaaaaaaaaaa
dün 3 tane (gri,lacivert ve siyah)pantolon aldım ama bilin bakalım kaç beden...
ben kabine 38 beden alıp girdim eşim kapıda bekliyor,bir çıktım bune yaaaa dedi çabuk çıkar ben yenisini getiriyorum dedi...kabinde bekliyorum yenisini getirdi bir baktım 36 beden...eminmisin dedim bi dene sen dedi... bir giydim cukkkkkk diye oturdune bir sıkma ne bir pörtleme ...sanki dersin benim üstüme göre terzi dikmiş dersin..kabinden çıktım eşim aynen böyleeee yavaşşşşşşşş napıyorsunnnnnnnnnn demezmi....ama beni görceksiniz ordaki kadınlarada onaylattım darmı iyimi diye hepsi çok güzel ve rahat görünüyor darda değil dediler üst kısmımda s beden ve 38 bedene düşmüş kıxzlar yupppiiii,DARISI BAŞINIZA...ben 36 beden pantolonu lisedeyken giyiyordum,üniversite ve sonrasında hep 38 bedendim,evlenince 40 bedende sabitlenmiştim...çok mutluyum ve hala şoktayım...eşim bir avuç kaldın diyor...geçenlerdede bir hasta bayan,hemşire hanım birazdaha zayıflarsan adamın seni koltuk altına alıp öyle gezecek demezmi çok hoşuma gitti yaaaa....ama bunu size ve spora borçluyum kızlar,hepinizi çok seviyorum
:125::125:ay güldürdün beni yaaa,,ye ye sonrada görmek istemiyorum deeÖlüüyooorummmmmmmmmmmmmmmmm
Önümüzdeki 4-5 yıl sarma, baklava, çikolata görmek istemiyorum..
amannn cok bunaldim artik yaababamin arabasi yolda kalmis kardesim sürüyordun cekilmesi lazimmis esimi gönderdim yanina cocuklari birakip gidemiyorum
araba nin 4000 tl lik zarari varmis zaten ödemeye ödenmez havaalanindan alincak annemgil 1.5 hafta sonra
babam birde bu soku yasiyacak gelince araba bozuk bi gelseler agir geliyor hersey üff
bagirdim beni kandiriyo
ekmek falan al demisdim birde doktora ugrayacakdin arkadaslariylan bulusmus vurdum duymaz genc diye üstüne gitmedikce yüz buldu annemgil gelsinde kendileri ugrassinlar yeter laf dinleseydin belki basina gelmeyecekdin ne isin var orda diye patladim
esimlen konusdum simdi gitmis araba tamir de olunmaz ancak atilir diyoadam gelcek haci dan yani babam araba ölmüs
ya biliyorum olsun saglik olsun diyceksiniz biliyorum bende hep diyorum ama kara koyun gibi hersey beni bulmasindan da cok yoruldum
basimi alip gidebilsem senanin dedigi gibi kimsenin beni bulamiycagi biyere...
al iste koydugum eti de yakdim....
ahanda ben döndüüm ortiiiiiimmmmmmmmnerde bu kızlar yaaaa ...kimse dönmedimi daha tatilden...sizi kaçaklar cuma sabahı herkes eteğindeki taşları dökücek görücez anyayı konyayı
ay birde cikiyormus bende öpecem
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice saglıklı mutlu yılları olsun ınsallah benım oglusumda dün 1.5 yasına girditamam canım öyle yapalım..
ama bu hafta ben muhtemelen artılarda olacağım. bize yakın termal bi otel vardı .3 gün ordaydık çoluk çocuk...tabi sık sık da böyle yerlere kaçamıyoruz...parada vermişim iyice yedim anlıcan...ama telafi edicem.bu akşam oğlumun 1. doğum günüydü onun pastasıyla abur cubur devrini kapatmış bulunmaktayım..akşama doğru otelden eve döndük .kaynanama gittim akşam yemeği pasta tatlı derken yedik iyice.tartıdım eve gelince tam 70 kgyani cumaya göre 2.4 kg fazla tok karna tabi....neyse veririk gari...yerken de mutluyum verirken de...
...ben adet kesilmesine razıym. benim ki gıcık eder gibi sürekli az az devam ediyor..tabi 2.doz yapılmayınca çünkü bu lekelenmeler ilk dozda görülüyormuş.benim ki devam ediyor..emzirdiğim için en garanti diye yaptırmıştım.3 çocuktan sonra insanın gözü korkuyor.sen gül tabi...bi de benim düştüğü durumu düşün...ben iğne istiyorum kız bana o iğneler köpeklri kısırlaştırmak için kullanıldı diyor..düşün yani köpeklerle aynı iğneyi kullanıyormuşum...
bugün dengelersen
Bende aynı şeyi ablama diyordum
Bu sondu bugünden itibaren disiplinli geliyorum
Karnıbaharımı ve yogurdumu kaptım yarın öglen karnıbahar haşlama ve yogurt var.
Dışardaydım canım öküz gibi yemekle meşguldum ve geldim.
ya hic sorma tugbacim ben burdayim diye bagirmiyomda
ay ne diyim çok sevindim adınaa cancazım yaaainsan nasılda moral buluyoo öyle diğimiii,,herkez tadar inşallah tattığımız duygularııııı:124::124:
:125::125:ay güldürdün beni yaaa,,ye ye sonrada görmek istemiyorum deebende yedim ama tekrardan göredebilirim yanii çok güzeldii herşey rüya gibiii
ya ne diycemi bilemedim ne bu herşey üst üste gelmiş geçmiş olsun valla..ooof çok bunaldım okuyuncaa,,kendim yaşamış gibi oldum ne kadar zordur eminim allahım daha beterini göstermesin...herşey yoluna girer inşallah....:104::96:
ahanda ben döndüüm ortiiiiiimmmmmmmmetekmi dedin taşmı dedin kiiimm napmış ne yemiş ben ben bişey görmedim
hadiiin gelin bakiiim şöyle alnımın çatısına doğru yaklaşın bakııııııyııımöpceniz bak söz verdiniiiizz:88::86: siz anladınız heralde anlatmama gerek varmııı
günaydin fistikGünaydın kısçeler..
ya ben onu cok duydum duraklama dönemi varmiskızlar, uzun zamandır bu siteye gire çıka yediklerime dikkat edip, üstün başarılar sonucu, 68 kiloya eriştim, Rabbime hamd olsunama yapıştım kaldım 68 de bu sabah nesfite başladım, metabolizmamı şaşırtmak için bana tavsiyeleriniz var mıııııı:44:
günaydın kızlar,
tatil bitti burdayım yine, umarım herkesin bayramı çok çok güzel geçmiştir. beni sorarsanız bayram çok yoğun geçti çok yedimbeklenen sonnn kilo aldım ama bugün telafi etsem yarına daha ekside çıkarım belki bugün söylemicem kilomu yarın cuma yarın açıklıcam zaten ne kadar kilo aldığımı:26:
neyse bunun dışında bayram güzel ve yoğun geçti ziyaretler misafirler totom yer görmedi dahada yetmedi bayram görüşemediklerim kaldı :44::44: artık onlarıda hafta sonuna salladımnapem ya akraba çook tatil az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?