70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o su problemi bende de var canimcim evdeyken isyerinde koyuyorum sülahiyi iciyorum evde zorlasiyo
şaka yapıyon demüüüüüü...tatil dönüşü veren birisinimi bekliyon...eğer öyle biri varsa alnının çatından öpmek lazum gelür değülmü aşkitom
ay birde cikiyormus bende öpecem

o su problemi bende de var canimcim evdeyken isyerinde koyuyorum sülahiyi iciyorum evde zorlasiyo

çıkarmı çıkar bizim topik hırslı hatunlarla dolu ama bence bu et bayramı olduğu için biraz zor gibi beeeee...biz kendimizi böyle avutalım ,çıkan olursa alnunun ortasundan öperük demüüüüüüüüüüüü

Bende aynı şeyi ablama diyordum
Bu sondu bugünden itibaren disiplinli geliyorum
Karnıbaharımı ve yogurdumu kaptım yarın öglen karnıbahar haşlama ve yogurt var.

dilek de gelmedi :26: dilek kiz armut dersem cik elma dersem yine cik

Dışardaydım canım öküz gibi yemekle meşguldum ve geldim.

kızlar ben kaçtım ...herkese yarın güzel ve yeni bir başlangıç ve hayırlı mesailer diliyorum...byyyyyyyy

yeşim bu deryacım aklına eser gelır bı süre aktıf takılır bırde bakmıssın yok sonra tekrar gelır huyu boyle yanı en face de görüyom bı arada sordum keyfım yok dedı yanı canı ıstemıyor bazen ben boyle tanıdım onu bellı bı sıkıntısı oldugunu sanmıyorum donem donem ıcıne kapanıyor sadece

tamam canım öyle yapalım..
ama bu hafta ben muhtemelen artılarda olacağım. bize yakın termal bi otel vardı .3 gün ordaydık çoluk çocuk...tabi sık sık da böyle yerlere kaçamıyoruz...parada vermişim iyice yedim anlıcan...ama telafi edicem.bu akşam oğlumun 1. doğum günüydü onun pastasıyla abur cubur devrini kapatmış bulunmaktayım..akşama doğru otelden eve döndük .kaynanama gittim akşam yemeği pasta tatlı derken yedik iyice.tartıdım eve gelince tam 70 kgyani cumaya göre 2.4 kg fazla tok karna tabi....neyse veririk gari...yerken de mutluyum verirken de...

...ben adet kesilmesine razıym. benim ki gıcık eder gibi sürekli az az devam ediyor..tabi 2.doz yapılmayınca çünkü bu lekelenmeler ilk dozda görülüyormuş.benim ki devam ediyor..emzirdiğim için en garanti diye yaptırmıştım.3 çocuktan sonra insanın gözü korkuyor.sen gül tabi...bi de benim düştüğü durumu düşün...ben iğne istiyorum kız bana o iğneler köpeklri kısırlaştırmak için kullanıldı diyor..düşün yani köpeklerle aynı iğneyi kullanıyormuşum...

İpin ucu fena kacti bayramda cumaya kadar zor toparlarim ama haftaya acisini cikartip kaldigim yerden devam ederim diye dusunuyorum

şaka yapıyon demüüüüüü...tatil dönüşü veren birisinimi bekliyon...eğer öyle biri varsa alnının çatından öpmek lazum gelür değülmü aşkitom

ben biraz veriyorum canim ama ben sayilmam cunki burda bayram yok ve normal gun gibi yasadim hic kimsemde yok oyuzden gidemedim kimseyede sadece et yedim ve birazcikta baklava onlarda kilo yapmadi bakalim kac gram gitcek ama cok sivi tuketiyorum

Su an Tekirdağdayim cepten yazıyorum herkesin bayramı mübarek olsun yarın görüşürüz byyyyyyyyy

ay ne diyim çok sevindim adınaa cancazım yaaainsan nasılda moral buluyoo öyle diğimiii,,herkez tadar inşallah tattığımız duygularııııı:124::124:
Ölüüyooorummmmmmmmmmmmmmmmm
Önümüzdeki 4-5 yıl sarma, baklava, çikolata görmek istemiyorum..
:125::125:ay güldürdün beni yaaa,,ye ye sonrada görmek istemiyorum deebende yedim ama tekrardan göredebilirim yanii çok güzeldii herşey rüya gibiii

al iste koydugum eti de yakdim....
ya ne diycemi bilemedim ne bu herşey üst üste gelmiş geçmiş olsun valla..ooof çok bunaldım okuyuncaa,,kendim yaşamış gibi oldum ne kadar zordur eminim allahım daha beterini göstermesin...herşey yoluna girer inşallah....:104::96:
nerde bu kızlar yaaaa ...kimse dönmedimi daha tatilden...sizi kaçaklar cuma sabahı herkes eteğindeki taşları dökücek görücez anyayı konyayı
ahanda ben döndüüm ortiiiiiimmmmmmmmetekmi dedin taşmı dedin kiiimmnapmış ne yemişben ben bişey görmedim

hadiiin gelin bakiiim şöyle alnımın çatısına doğru yaklaşın bakııııııyııımöpceniz bak söz verdiniiiizz:88::86:siz anladınız heralde anlatmama gerek varmııı

Son düzenleme:
herkezee merhabaaalaaar ben döndüüümm...

kızlaar kusura bakmayın yaa geçenki listee kaldı gibii,,nedeniyse bayram bittii ama bende bittim e bide cumaya 2gün kaldı nasılsa bidaha bidaha uğraşmıyım dedim çünkü çok yorgunum ,allahtan bu sefer sabrede sabrede köyde ilk defa 5gün kaldım bişey çıkmadııiyi gibiydii ama yemekler biri kalktı bulaşıktı falan ev temizliğiydi falan derken öteki yemek vakti geldi bi rahatça oturamadım yengemle beraber boyuna iş yaptık napalım katlandık,,eşim deseniz abisiyle, erkek kardeşiyle, gelen dayısıyla, arkadaşlarıyla kağıt oynadı okey oynadııyüzünü bile doğru dürüst göremedim vallabi giriyolardı odaya kapıyı kitleyip napıyolarsaçocuklar doluydu evdee misafirlerin biri bin para tabiitabi hep hizmet hizmet canım çıktııneyse dediğiniz gibii katlandım katlandım gelicemiz son gün yani dün, kotammı doldu ne patladım eşimeeeben bulaşık yıkıyorum, kayınpederim geldi, gördü baktı yerler süpürülmemiş, önce yerleri süpürsene bulaşıklar sonrada yıkanır dedi, gitti kendi süpürmeye başladıııallahım bi oldum evde kimse yoktu bende bulaşıkları hemencik yıkayımda süpüreyim dedim peder gelmeden, ama çocukların biri bi bacağıma biri bi bacağıma yapıştı ,dertleri bitmiyoki kaç oldu yarıda bırakıp onların istediklerini yaptım, biri cips der, biri çiş dereşim nerde peki bu arada traş oluyoooof üstüne bide kayın peder öyle deyince patladım eşime ''laf yedirdin sonunda bi baksaydın 2 dakka çocuklara ben hemen yıkayıp süpürücektim babandanda laf yimiycektim'' öyle derken işte babam bağırdı bize aman evimde bağrışmayın gidin evinizde bağırın falan,bende artık dayanamadım ona bağırdım ''eşime bağırmama karışamazsın sen diyeeama napiyim kota doldu bikere, dememeliydim belki ama o an öyle olmadı işteneyseki herzamanki gibi 10 dk sonra bal gibi oldu aramız eşimle ,sonrada akşam bi ilerki köye gittik dayısıgile orda dayısının karısı bi döktürmüş 10çeşit yemek tatlı vardı yedimde yedim bide ardından çerez pasta kurbiye ee bide kola hemde 2 bardak ve saat 23.30duuama çok memnundum halimden herkez zayıflığıma hayran kalmıştı,, yengemin göbeği var ,,görümceminde maşallahı var(baya kilolu 68 kilo ama boyu kısa azcık ondan), eşim ablasını yerlere soktu kilosuyla dalga geçiyooben utandım valla kızdım sus diyee.öyle işte gece 2.00de kendi evimize geldik güzel ayrıldık ordaneniştenin arabayla sıkış pıkış gelmemiz dışında iyiydi yolculuk(peder yiyecek birsürü şey doldurdu arabayaa ondan sıkıştık) e bide oğlan kucağımdaydı altına kocamanca doldurmuşmu bi koku kapladı arabayı ,,görümcem diyo kim kaçırdı lan kokuya bak pööff ölüyorum falan ,,ne biliyim hiç sanmazdım oğluşumun kaka yapıcanı,, eşime dedim sen yapmışındır diyee gülüştük..camlarıda açamıyoz soğuk diyeesonunda geldik,daha eşyalar yerleşcek hiç bişey yapamadım yorgunum fena,,valla şukadar şeyi nasıl yazdım bilmemuykumda geldii,yarın burdayım allahın izniyle ozaman konuşuruz daha liste için tekrardan kusura bamayın bayrama verin ,,cuma düzene gireriz artık ,

bu arada bayramdan önce 61'dim yani geçen cumaa, bu sabah 60.5 çıktıım sarmalar baklavalar ,pasta kola haddi hesabı yoktu et desen kavurma pilav oooo daha neler yedimde neyseki beklemiyodum böyle sevindim..yarın kaç çıkcam bakalım çünkü düzen bozuldu bu akşam yemeği gene geç yedik saat 22.00'e geliyodu su deseniz 2 bardak içtim sadece gitmiyoo
hadin bu cuma alnımdan öpün beniiekside çıkıcam gibiii

Son düzenleme:
kızlar, uzun zamandır bu siteye gire çıka yediklerime dikkat edip, üstün başarılar sonucu, 68 kiloya eriştim, Rabbime hamd olsun ama yapıştım kaldım 68 de bu sabah nesfite başladım, metabolizmamı şaşırtmak için bana tavsiyeleriniz var mıııııı:44:

günaydın kızlar,
tatil bitti burdayım yine, umarım herkesin bayramı çok çok güzel geçmiştir. beni sorarsanız bayram çok yoğun geçti çok yedim beklenen sonnn kilo aldım ama bugün telafi etsem yarına daha ekside çıkarım belki bugün söylemicem kilomu yarın cuma yarın açıklıcam zaten ne kadar kilo aldığımı:26:

neyse bunun dışında bayram güzel ve yoğun geçti ziyaretler misafirler totom yer görmedi dahada yetmedi bayram görüşemediklerim kaldı :44::44: artık onlarıda hafta sonuna salladım napem ya akraba çook tatil az

oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice saglıklı mutlu yılları olsun ınsallah benım oglusumda dün 1.5 yasına girdi

canım bende 1 seneyı askın ıgne kullandım tamam adetım kesıldı ama düzenli vurdurdum yanı keısldı dıye bırakmakdım sonucta bu ıgnenın yaptıgı bısey bırakırsak koruma dıye bısey olmaz ama senınkınde kanama varmıs bılemıycem de merak ettım bu ıgnenın adını :26:

günaydınnn kızlar nasılsınız nasıl gectı bayramınız tatılınız bana sorarsanız kılo almadım bugun tartıldım gecen haftakı aynı kılomdayım bende cıkolata seker abur cubur fılan cok yedım ama cok gec saatlere kalmadım bırde pek bısey anlamadım zaten bayramdan akraba fılan yok zaten burda ılk gun esım calısıyodu ben annemlere gıttım orda ablamlar fıalnda geldı oturduk aksamına eısm geldı sonra kayınvaldeye gectık 2 saat durudk eve geldık 2ncı gun ogledenb sonra abalma gıttık o kadar onun harıcınde evdeydık kımsede gelmedı oglumd abıraz hasta zaten tekrarladı hastalıgı burnu akıp duruyor bakalım ıns ılerlemez.birde ben bugun oruca basladım borclarımı tutuyorum ınsallah haftasonu ara verıp gelecek hafta da tutmayı planlıyorum bakalım.acilen kılo da vermem lazım aldıgfım 2 pantolon cok dar param bos agdıecek esım de dedı zayıflıycaksın anlamam dıye

günaydin kizlar sabah sabah yine canim sIkILdi ama sizede anlata anlata diyceksiniz artik yeter amann bosverdim gitti artik herseyi napim
bugün dengelersen belki yarin güzel bi rakam görürsün vermediysende cok almamissindir isallah fistik
ya hic sorma tugbacim ben burdayim diye bagirmiyomda hersey geliyo beni buluyo amin allah beterinden saklasin napim olacagi varmis beni bulmus cuma günü öpecez alinin ortasindan
kayinpederinde son gün yine laf sokmus gicik sanane kadin islerinden kiz istedigi gibi yapsin önce bulasik yikar sonra süpürür ne karisiyon
ay tugbacim yine iyi sonlan bitmis ya sen ona bak atlatin gitti bitti canim benim

Günaydın kısçeler..
günaydin fistik
ya ben onu cok duydum duraklama dönemi varmis eyer o dönemde de dikkat edersen bi süre sonra geri vermeye basliyormussun canim

günaydin canim hadi isallah sende verenler arasindasindir :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…