aaaaaaaaaaaaaaaaa yoruldum...amma velakin akşam yemeği olayını 15 dk. öncesi itibarıyla itirdim kızlar...akşama spordan sonra bir bardak süt ve bir meyve yer günü kapatırım...ama çoooooooooookkkkkkkkkk yoruldum...16.45 tede kalkıp sporumu yapıp duşumu alıp kendimi ikili koltuğuma atmak istiyorum...yarının yemeğinide yaptım.oyyyyyyyyyyy yoruldum...
aaaaaaaaaaaaaaaaa yoruldum...amma velakin akşam yemeği olayını 15 dk. öncesi itibarıyla itirdim kızlar...akşama spordan sonra bir bardak süt ve bir meyve yer günü kapatırım...ama çoooooooooookkkkkkkkkk yoruldum...16.45 tede kalkıp sporumu yapıp duşumu alıp kendimi ikili koltuğuma atmak istiyorum...yarının yemeğinide yaptım.oyyyyyyyyyyy yoruldum...
zeynepcim bu orti olayının ben detayını bilmiyorum, önce bir sena ablaya veya triendy21e soralım ortak olmamızda bir mani var mıdır yok mudur,yanlış bişey olmasın,kaptanımız da uygun görürse kilolarımız da uygun ve emziriyoruz da,çok iyi olur benim için de..tamam o zaman orti olduk canım....
benim de oğlum 1 yaşında ben de emziriyorum..bu da iyi oldu .emziriyor olmamız ikimizinde.karatay bana göre değil..meyveleri çok seviyorum..yoksa güzel şeyler anlatıyor..ben şimdi çıkıyorum.oteldeyim..biraz yüzüp akşam yemeğine geçicem ..görüşürüz canım..
çok iyi olur canım senin de uygulaman, paylaşırız buradan da aklımıza takılanları..o da basima geldi gelmedi deyil6 sene gecti ama onuda unutmus deyilim... bakalim hayirlisi canim cok sagol
isallah birakir bakalim burda her köse de var las vegas sankicanim seninde bayramin mübarek olsun
cok sevindim canim tam gaz devam
bende bakarimtesekkürler canim onuda favorilerime ekledim zamanim oldukca hem okur hem uygularim ordakilerini
gece bende baktim karataya ama cok güzel konusuyor kadin zaten diyo benimki diyet deyil saglikli beslenmek hem kadinin yasida baya var güzel duruyor
hosgeldin deryacim caniminici nasilsin
otelden indirilmez hiç tahmin etmiyorum canım evden dene istersen.. sen tatilde misin bu arada?ben şu lesli hatunun videolarını indireyim dedim indiremiyorum.hiç bişey indiremiyorum..otelin wirelesını kullanıyorum..sizce indirme engellenmiş olabilir mi
canım bi dua et istersen kendine..pozitif düşünmeye çalış,canını sıkmaal iste koydugum eti de yakdim....
zeynepcim bu orti olayının ben detayını bilmiyorum, önce bir sena ablaya veya triendy21e soralım ortak olmamızda bir mani var mıdır yok mudur,yanlış bişey olmasın,kaptanımız da uygun görürse kilolarımız da uygun ve emziriyoruz da,çok iyi olur benim için de..
çok iyi olur canım senin de uygulaman, paylaşırız buradan da aklımıza takılanları..
otelden indirilmez hiç tahmin etmiyorum canım evden dene istersen.. sen tatilde misin bu arada?
canım bi dua et istersen kendine..pozitif düşünmeye çalış,canını sıkma
sen 4 den sonra yemiyonmu deryacim :26: bizim burda daha saat 15:16 bende mi öyle yapsam 4den sonra yemesem :44:
amannn cok bunaldim artik yaababamin arabasi yolda kalmis kardesim sürüyordun cekilmesi lazimmis esimi gönderdim yanina cocuklari birakip gidemiyorum
araba nin 4000 tl lik zarari varmis zaten ödemeye ödenmez havaalanindan alincak annemgil 1.5 hafta sonra
babam birde bu soku yasiyacak gelince araba bozuk bi gelseler agir geliyor hersey üff
bagirdim beni kandiriyo
ekmek falan al demisdim birde doktora ugrayacakdin arkadaslariylan bulusmus vurdum duymaz genc diye üstüne gitmedikce yüz buldu annemgil gelsinde kendileri ugrassinlar yeter laf dinleseydin belki basina gelmeyecekdin ne isin var orda diye patladim
al iste koydugum eti de yakdim....
çok geçmiş olsun canımcım...hakketten bahtsız bedevi misali oldun yaaa...bencede kendini bir oku üfle canım,üzerindeki kötü enerji gitsin canım...
ben sadece bugünlük akşam yemeğini erken yedim yoksa mesai zamanı nerdeeeeeeeeeeeeeeedeğerlendireyim dedim
hemsire demisken deryacim simdi birde citir hemsiresinoh ne güzel
sağol tatlımcım
ama dogru yaavatarindaki fotondan gözlerimi alamiyom isallah bizde oluruz seneye yaz a olur herhalde :44: citir olarak gezeriz
neden olmasın,bende senin gibi diyordum önceki yaz(2010 yazında)...ama bu yaz sefasını sürdüm...bide ne güzel oluyor biliyonmu ,kışın kiloları veriyorsun kalın giydiğin için insanlar anlamıyorlar ama baharda ve yazın başında inceleri giyince insanların o şok durumunu görmek çok güzel oluyor fıstığım...bu kış incel yaza milleti şoka sok ve her istediğini giy canım
nerde bu kızlar yaaaa ...kimse dönmedimi daha tatilden...sizi kaçaklar cuma sabahı herkes eteğindeki taşları dökücek görücez anyayı konyayı
ay agzindan bal damliyo hadi isallah
bende merak ediyom cumayi acaba kilo veren olacakmi bayramdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?