70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaaaaaaaaa yoruldum...amma velakin akşam yemeği olayını 15 dk. öncesi itibarıyla itirdim kızlar...akşama spordan sonra bir bardak süt ve bir meyve yer günü kapatırım...ama çoooooooooookkkkkkkkkk yoruldum...16.45 tede kalkıp sporumu yapıp duşumu alıp kendimi ikili koltuğuma atmak istiyorum...yarının yemeğinide yaptım.oyyyyyyyyyyy yoruldum...

canim benim ne güzel yapmissin bende bi sILkelendim mutfakdayim et kavurup pilav yapacam yanina yarin ne yapsam cocugu da yikiyacam ütüm var onuda aksam diziye bakarken yaparim acaba leslieyi ütü yaparken yapsam ama nasil olcak

sen 4 den sonra yemiyonmu deryacim :26: bizim burda daha saat 15:16 bende mi öyle yapsam 4den sonra yemesem :44:

amannn cok bunaldim artik yaa babamin arabasi yolda kalmis kardesim sürüyordun cekilmesi lazimmis esimi gönderdim yanina cocuklari birakip gidemiyorum
araba nin 4000 tl lik zarari varmis zaten ödemeye ödenmez havaalanindan alincak annemgil 1.5 hafta sonra
babam birde bu soku yasiyacak gelince araba bozuk bi gelseler agir geliyor hersey üff
bagirdim beni kandiriyo
ekmek falan al demisdim birde doktora ugrayacakdin arkadaslariylan bulusmus vurdum duymaz genc diye üstüne gitmedikce yüz buldu annemgil gelsinde kendileri ugrassinlar yeter laf dinleseydin belki basina gelmeyecekdin ne isin var orda diye patladim

esimlen konusdum simdi gitmis araba tamir de olunmaz ancak atilir diyo adam gelcek haci dan yani babam araba ölmüs
ya biliyorum olsun saglik olsun diyceksiniz biliyorum bende hep diyorum ama kara koyun gibi hersey beni bulmasindan da cok yoruldum
basimi alip gidebilsem senanin dedigi gibi kimsenin beni bulamiycagi biyere...

zeynepcim bu orti olayının ben detayını bilmiyorum, önce bir sena ablaya veya triendy21e soralım ortak olmamızda bir mani var mıdır yok mudur,yanlış bişey olmasın,kaptanımız da uygun görürse kilolarımız da uygun ve emziriyoruz da,çok iyi olur benim için de..
çok iyi olur canım senin de uygulaman, paylaşırız buradan da aklımıza takılanları..

ben şu lesli hatunun videolarını indireyim dedim indiremiyorum.hiç bişey indiremiyorum..otelin wirelesını kullanıyorum..sizce indirme engellenmiş olabilir mi
otelden indirilmez hiç tahmin etmiyorum canım evden dene istersen.. sen tatilde misin bu arada?

al iste koydugum eti de yakdim....
canım bi dua et istersen kendine..pozitif düşünmeye çalış,canını sıkma

iyice morelim bozuldu pyskologim tavan yapti hersey üst üste geldimi kaldiramiyorum bi düze cikamiyorum

sen 4 den sonra yemiyonmu deryacim :26: bizim burda daha saat 15:16 bende mi öyle yapsam 4den sonra yemesem :44:

al iste koydugum eti de yakdim....

çok geçmiş olsun canımcım...hakketten bahtsız bedevi misali oldun yaaa...bencede kendini bir oku üfle canım,üzerindeki kötü enerji gitsin canım...
ben sadece bugünlük akşam yemeğini erken yedim yoksa mesai zamanı nerdeeeeeeeeeeeeeeedeğerlendireyim dedim

dimi deryacim :26:bu aralar cok bunaldim sanki hersey beni buluyor neyse biraz agladim sinirlerim düzeldi sanki rahatladim dolmus icim
babam haciya gitti babaannemde onlarda ebelerinin eli var okudularmi geciyo aksam yatmadan okur da yatarim
aksam yedinmi zaten migdede oturup kaliyor iyi yapmissin hayatim is yerinde oluncada napacan calisiyon mecbur yiycen mesai yapinca dinc olmak icin yardim etmek icin canim hemsirem benim

ama dogru ya avatarindaki fotondan gözlerimi alamiyom isallah bizde oluruz seneye yaz a olur herhalde :44: citir olarak gezeriz

neden olmasın,bende senin gibi diyordum önceki yaz(2010 yazında)...ama bu yaz sefasını sürdüm...bide ne güzel oluyor biliyonmu ,kışın kiloları veriyorsun kalın giydiğin için insanlar anlamıyorlar ama baharda ve yazın başında inceleri giyince insanların o şok durumunu görmek çok güzel oluyor fıstığım...bu kış incel yaza milleti şoka sok ve her istediğini giy canım

ay agzindan bal damliyo hadi isallah

nerde bu kızlar yaaaa ...kimse dönmedimi daha tatilden...sizi kaçaklar cuma sabahı herkes eteğindeki taşları dökücek görücez anyayı konyayı

ay agzindan bal damliyo hadi isallah

bişey değil ama olacak şeyleri yazdım bunlar hayal değil yeterki iste yaparsın sen...bende biraz önce limonlu form çayımı içtim şimdide yeşil çayımı içeyim sonrada bir bardak süt içerim...ama su az oldu bugün gerçi tatil boyunca az oldu günlük 1-1,
5 ancak...oysa ben mesaideykem 3 lt yi bitiriyorum bide evde yatana kadar ne içersem ,oderece yani...oyüzden haftasonu ve tatillerde çok içemiyorum benim kusurumda bu napayım

bende merak ediyom cumayi acaba kilo veren olacakmi bayramdan sonra

şaka yapıyon demüüüüüü...tatil dönüşü veren birisinimi bekliyon...eğer öyle biri varsa alnının çatından öpmek lazum gelür değülmü aşkitom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…