70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım anlatmak istersen dinleriz neden sıkıldın bakayım. kim üzdü seni ...

bu arada teşekür ederim işallah - de çıkarım

tubağcım senin kayın peder kaynana moduna girmiş ne karışırsın sen ya kadın işine Allah Allah

neyde genel anlamada güzel bir bayram geçirmişsin canım boşver kayın pederide

Günaydın kısçeler..

günaydın fıstık

ay ne güldüm senin kayinpeder kaynana moduna girmis
ya ben gecen haftadan anlasdik kizarkadasla yine bugün kahvaltiya bulusacakdik ama dünkü problemlerden dolayi unutmussum dedim ya kusura bakma unutmussum haftaya bulussak pazartesi sali dedim rahatcana kirildi ama ben hazirlanayim diyene kadar birsürü fakit gecer ben sana aksam msj atmisdim dedi ben simdi gördüm cocuk telefonlan oynuyordun sarsi bitmis telin ben hic kimseye yaranamadim hersey istedigim gibi gitmiyor bu da üstüne tuz biber oldu oh cok bunaldim cok

neyse aradim simdi geri icime dert oldu buluscaz simdi:26: beni stress e soktu ama napim dus alayim hazirlanip cikayim sonra kardesimi alacam cocugu alacam anca aksam gelirim herhalde görüsürüz kizlar

ya kizlar annemi ariyacakdim simdi de aramaya da cekindim napim sizce :26:söyleyimmi telefonda yavas yavas araba bozuldu diye araba ölmüs demeyimde bozulmus diyim:26: yoksa gelince mi görsünler yani belki babama anlatir sakince :26:

ya kizlar annemi ariyacakdim simdi de aramaya da cekindim napim sizce :26:söyleyimmi telefonda yavas yavas araba bozuldu diye araba ölmüs demeyimde bozulmus diyim:26: yoksa gelince mi görsünler yani belki babama anlatir sakince :26:

Annene gerçeği de bence canım.
Babaları sakinleştiren hep annelerdir annen babanın huyunu suyunu bilir.
Gelmeden hafiften çıtlatır adam görünce şok olmasın.

neyse aradim simdi geri icime dert oldu buluscaz simdi:26: beni stress e soktu ama napim dus alayim hazirlanip cikayim sonra kardesimi alacam cocugu alacam anca aksam gelirim herhalde görüsürüz kizlar

iyi bakalım tatlıya bağlanmış

Koca göbeğim ve ben yarın tartılmaya hazır değilizzzzz.

bende bende bende

bence gerçek neyse onu söyle canım eninde sonunda öğrenecekler şimdi öğrenmeleri ve senden öğrenmeleri daha doğru olur.

Merhaba kızlar ;
Koca tatili, bayramı yedik bittiii
Bayram boyunca dikkat ettim, yedim ama az az...
Ama bennnn bayramı kilo vererek tamamladım
Sabah 71,5 gördüm
72,6 idim yanlış hatırlamıyor isem geçen cuma....
Seviyorum kendimi...
Öpün beni öpün öpün kilo verdim bayramda

tebrikler canım büyük başarı valla

Hadi yaaa.. Hiç kıskanmadım.

çok mutluyum 72.5 ım sanırım herşey istediğim gibi gidiyor :) herkeze bolbol kilo verdiren günler dilerim:)

tebrikler fıstıklar bende halimden utandım valla kilo alarak geldim:44:

Günaydın canikolarım!
inanmıyorum yaa nasıl kilo verirsiniz siz!
insan arkadaşlarını da düşünür biraz, bol bol yer içer kızlara ayıp olur falan diye
şaka bir yana deli gibi şişmiş bi göbeğim var oof off naptım ben!
yeşil çayın dibine vuruyorum sabahtan beri.
işler de yoğun üstüne..

bugün sabah 1dl ekmek bide peynir yedim sadece

öğlen ve akşam yoğurtlu karnıbahar haşlaması yicem sadece bugün sebze günü ilan ettim kendime yarında protein günü yapcam çabucak gitsin yeni gelen kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…