tabi bugün yarın spordayım aynı zamanda pazar günü gidecem birde ondan sonra bu arada platesede başladım pazartesi çarşamba platese girecem diğer günler kardiyo çalışcam. gerçekten işe yararmı şu plates geçen hafta girdim zevkli geldi
kizlar merhaba herkese gecmis bayramini mubarek olsun listeyi göremedim yoksa yapilmadimi bu hafta :))))
Valla kızlar saçmaladığım zamanlar oldu...
Baktım kaçıyoo hop derya etme eyleme bak bi yola girdin... Bırak o çikolatayı elinden dedim kendime
bugün sabah 1dl ekmek bide peynir yedim sadece
öğlen ve akşam yoğurtlu karnıbahar haşlaması yicem sadece bugün sebze günü ilan ettim kendime yarında protein günü yapcam çabucak gitsin yeni gelen kilolar
tesellim benim gibi olan arkadaşlarım zatenyüzsüzlüğe vurdum iyice
sana da iyi bayramlar Naf'cım!
anaaa vallaasen şimdi hamiş kalırsın, sonra bı gun ben de kalırım yıne bastan baslarız bız bu topıkte
canım bakıyorum işe, aslında ilan verıcem ama şimdi kesın bısı konusulmadan vermek ıstemıyorum, ılanımı fılan gorup yetıstırırler hemen haberını, sucsuzken suclu duruma düşmek ıstemem, iş etiği sonucta kesınlessın ılanımı verırırm, yoksa etrafa ufaktan çıtlatıyorum
işten cıkarılma durumu değil aslında benımki cunku ben bundan once ıkı defa zam talep ettim, ilkinde durumları karısıktı ses etmedım ama bu defa benımde durumlarım karısık, kımse kımsenın babasının oglu deıl, bu defa zam talebımde kartlarımı açık oynadım, durum boyleyken boyle, zam konusunda olumsuz bı durum olacaksa bana hbr verın bend eartık ona gore hareket edıcem dedım, yanı işten ayrılacagımı kalmamın şartınında bu oldugunu çıtlattım.. ancak şirketın durumları hala karısık, zam durumu yıne söz konusu olmayacagı ıcın benım işten çıkmam söz konusu.. patronda bunu durumu çıtlatmış katıbımize, tazminatlarını öderiz fialn dıye..
yani zam olmazsa işten cıkacagımı onlara zaten soyleyen benım, onlarda zam yapamayız durumlar kotu dıyoalr, benımde işten ayrılma durumum ortaya cıkıyo.. maddı acıdan bı doyum sözkonusu deıl cunku ben aynı maasla calısırken kirama, aidatıma, elektrıge suya dolmuşa herseye zam geldıben bunlarıda soyledım onlara acıkca, tek aynı kalan sey benim maasım dıye..
eşim başka bı işte calıscagım ıcın cok memnun ama zamanlama bıraz kötü oldu, ben bu konusmayı yaparken diğer ekonomık durumlar yoktu, arada onlar da pörtledi, bu defa işsiz kalmak az bı sürede olsa bızım ıcın luks oldu.. tazmınatlarımı almadan cıkmam o yuzden sessızım suan.. ben konussam, içim dolu falza saçılırım kendıme hakim olamayabılırım, bu defa tazmınatlar uçar gider..ben de sessiz kalıp işimi yapıyorum, onlar konussun acıkca benle ben de tazmınatımı verin gideyım dıyebıleyım dıye dusunuyorum..
sacma salak bı durum oldu yani, ben zam yapmazsanız işten cıkcam dıyorum, onlarda yediremedileer galıba bu durumu sankı onlar benı cıkarıyolarmıs da ben kalmak ıstıyomusum gıbı bı durum yaratıyolar o yuzden bunlara giderken ıkı laf sokmazsam hayatta rahatlayamam... bnm tek sıkıntım dedıgım gıbı olayın zamanlaması, onceden işten ayrılınca bı ıkı hafta evde durmayı planlamıstım kafamda artık oyle bı luksum yok hemen iş aramalıyım artık bundada vardır bı hayır dıyoruz.. aay çenem düştü yine, bi de diyosun ben yenıyım ne hakkım olcak, bak derdımı telasemı dınlıyosun ortak olmaya calısıyosun daha buyuk hak mı olur, bazı ınsanlar bunu bıle beceremezler.. oyzuden hakkınızı helal edın dıyorum, benımde varsa hella olsun
evet canım aynı anne-babalar gibi yazmışsınsanada iyi bayramlar canım
Kızlar ya Ocakta yeğenimin ilk yaş günü de özel bi kıyafet düşünüyorum.
Arı kıyafeti hoşuma gitti.
Başka aklınıza gelen var mı
Bi tane de klasik ama şeker bi kıyafet alıcam.
İlk yeğen olunca herbişeyi alasım var
Şuna bakarmısınız ne kaaa şekeerrr
Eki Görüntüle 284622
Eki Görüntüle 284624 mesela boyle bısı bu tam dedıgım gıbı deıl ama idare eder yıne de, ama bu kucuk bebişler ıcın sızınkı buyumuş artık, popo yerı tam da atlarındakı bezden fılan kabarık oluyo ya cok tatlı gozukuyo
aay dılek özendırdın benı yaaa
ya kizlar yabenim oglan la gelirken kardesimin arkadasi oglani gördük nasilsin abla falan diye konusduk
benim oglan da merakli anasi yapiliarabanin hertarafina bakti etti aklima da birsey gelmedi
eve geldik ayakkabilarlan girisdeki iki halinin üstünde cikardi ayakkabinin alti hep motor yagi herhalde varmis halilarimda acik kahverenki simsiyah oldumu
kolum agridi sürtmekden cikmadi iyice bulasdi :84: eline de bulasmis az kaldi elinde cikar o problem deyilde ben halidakini napcam :26:simdi bulasik ilaci cif falan denedim gitmiyo
Ya kısçeler burnumu deldirmek gibi bi fikir geldi aklıma.
Üniversite 1. sınıfta deldirmiştim sonra takmadım kapandı.
Tekrar deldiresim var ay deldirsem mi acep
Merhaba Kızlarr :):)
Bende Aranıza Yeni Katılmak İstiyorum.
Aslında Bu Siteyi Uzun zaman Önce Görmüştüm ama Üye Olmamısttım vee Şimdi Üye Olmaya Karar verdim .
Benım Kılom 70 Boyum 1.70 :) Nasıl tutturdum :)
Benım de Kısa Zamanda ( Tabi Mümkün Olacak En kısa Zamanda) Kılolarımdan Kurttulmak İstiyorum .
Sanırım Hedefim 58 Kılo Olmak Ve Bunun İçin O çok Sevdiğim Taptıgım Çıkolardan Uzak Durmam Lazım !!! İşte Bu Beni Öldürüyor Ama Böyle Gidersem Bir gün Öbezlıkten ve Yanlızlıktan Ölücem :) Durust Olalım Kım Ayı yavrusu Gibi ve Sureklı Birşeyler Yiyen Bir İnsanla Olmak İsterdi Ki :)
Hatta Yaza Kadar Hepımız Amacımıza Ulaşısırsak (BU FİKİR UYGUN OLANLAR VE YAPABILECEKLER İÇİN ) bir kaç Günlüğüne En Sexs Bikinileri Alıp Plaja Çıkalım :)
Nese Kısa Hesaptan Şu Nalett Kılolardan Kurtulmak İstiyorum Ve Desteklerınızı Beklıyorum :)
Forum Boş Durmasın Yazın Kızlar :) Elleriniz Doluyken Agzınız Boş Kalır :)
Öpüldünüz
BOL SANS :)
mrb kizlar ben araniza yeni katildim 79 kiloyum bilgi ve desteginize ihtiyacim var... yasasin kadin dayanismasi
hu huuuuuuu kızlar ben geldim...ama turşu gibi oldum...sabah kalktık eşim işe gitmişti,çocuklarla güzel bayramlık kahvaltı soframızı hazırladık(mükellefti)sonra eşimi çağırdık müsaitmiş geldi,kahvaltımızı ettik,bayramlaştık çocukların harçlıklarını verdik ve kocişi geri işe gönderdikten sonra ben direkmen temizliğe giriştim
sonacımaaaaa sil süpür toz al papağanı ve kaplumbağayı temizledim,çocukların kışlık botlarıyla spor ayakkabılarını makinede yıkadım balkonlar yıkandı,2 posta çamaşır yıkandı asıldı ve beeeeeennnnnn geberdim....spora gerek kalmadı...haaa bu arada çocukların derslerinide yaptırdım daha doğrusu ben action halindeyken benle irtibat halinde yaptılar ödevlerini bitirdileranlıyacağınız yoğun bir gündü...
eeeeeeeeeee sizde nevar neyok.....
bendeki sürpriz şu....
dün tekirdağda hem alışveriş hemide gezmeye gitmiştik yaaaaaaaaaaa
pantolonlarımın hiçbiri olmuyordu yaaaaaaaaaaaa
dün 3 tane (gri,lacivert ve siyah)pantolon aldım ama bilin bakalım kaç beden...
ben kabine 38 beden alıp girdim eşim kapıda bekliyor,bir çıktım bune yaaaa dedi çabuk çıkar ben yenisini getiriyorum dedi...kabinde bekliyorum yenisini getirdi bir baktım 36 beden...eminmisin dedim bi dene sen dedi... bir giydim cukkkkkk diye oturdune bir sıkma ne bir pörtleme ...sanki dersin benim üstüme göre terzi dikmiş dersin..kabinden çıktım eşim aynen böyleeee yavaşşşşşşşş napıyorsunnnnnnnnnn demezmi....ama beni görceksiniz ordaki kadınlarada onaylattım darmı iyimi diye hepsi çok güzel ve rahat görünüyor darda değil dediler üst kısmımda s beden ve 38 bedene düşmüş kıxzlar yupppiiii,DARISI BAŞINIZA...ben 36 beden pantolonu lisedeyken giyiyordum,üniversite ve sonrasında hep 38 bedendim,evlenince 40 bedende sabitlenmiştim...çok mutluyum ve hala şoktayım...eşim bir avuç kaldın diyor...geçenlerdede bir hasta bayan,hemşire hanım birazdaha zayıflarsan adamın seni koltuk altına alıp öyle gezecek demezmi çok hoşuma gitti yaaaa....ama bunu size ve spora borçluyum kızlar,hepinizi çok seviyorum
kizlar dertim var konusmaya ihtiyacim var kime anlatayim bilemedim size anlatayim bari belki biraz olsun rahatlarim
esimle aram sürekli limoni ayrilmayi düsünüyorum ama nezaman kalkissam onsuz da yapamiyorum onlan da
ya ben napacam cok problemler var hangi birini anlatsam bilmiyorum anlatmaya da cekiniyorum...
yani ben onlan aramda illeri dönük baktigimda önümü acik göremiyorum eninde sonunda ayrilik var ben nekadar cirpinsamda cikamiyorum tek kisi olarak üstünden gelemiyorum ama bi tarafdan cocugu da düsünüyorum cok üzülüyorum babasini cok seviyor bende kocami seviyorum ama olmuyo iste
ayrildigimda cok aci cekecegimi de biliyorum üff hayat ne garip
belki vurup kafayi yatarsam yarina unutturum geri ama suan icimi dökmek istedim kizlar öptüm sizi
ben çıkıyorum..oğluşumu uyutup biraz havuza ineyim de aldığım kalorilerin accığını yakayım.. arada yine uğrarım..görüşürüz kızlar
acil, sıkletime uygun ,birbirimizi motive edebileceğimiz azimli paylaşımda bulunabilecek beni terketmeyecek orti aranıyor.....
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben biraz ortalığı toplıyayım,kahvaltı bitti sıra işte...malum yarın mesai var...ama açık olucak sayfam gelip geçerken bakar laf yetiştiririm size evelallahbu arada nezamandır sorucam,yeşimden haberi olan varmı...nicki green4 tü hatırlarmısınız bilen varmı,merak ettim epeydir yok:26:
amannn cok bunaldim artik yaababamin arabasi yolda kalmis kardesim sürüyordun cekilmesi lazimmis esimi gönderdim yanina cocuklari birakip gidemiyorum
araba nin 4000 tl lik zarari varmis zaten ödemeye ödenmez havaalanindan alincak annemgil 1.5 hafta sonra
babam birde bu soku yasiyacak gelince araba bozuk bi gelseler agir geliyor hersey üff
bagirdim beni kandiriyo
ekmek falan al demisdim birde doktora ugrayacakdin arkadaslariylan bulusmus vurdum duymaz genc diye üstüne gitmedikce yüz buldu annemgil gelsinde kendileri ugrassinlar yeter laf dinleseydin belki basina gelmeyecekdin ne isin var orda diye patladim
esimlen konusdum simdi gitmis araba tamir de olunmaz ancak atilir diyoadam gelcek haci dan yani babam araba ölmüs
ya biliyorum olsun saglik olsun diyceksiniz biliyorum bende hep diyorum ama kara koyun gibi hersey beni bulmasindan da cok yoruldum
basimi alip gidebilsem senanin dedigi gibi kimsenin beni bulamiycagi biyere...
al iste koydugum eti de yakdim....
herkezee merhabaaalaaar ben döndüüümm...
kızlaar kusura bakmayın yaa geçenki listee kaldı gibii,,nedeniyse bayram bittii ama bende bittime bide cumaya 2gün kaldı nasılsa bidaha bidaha uğraşmıyım dedim çünkü çok yorgunum ,allahtan bu sefer sabrede sabrede köyde ilk defa 5gün kaldım bişey çıkmadıı iyi gibiydii ama yemekler biri kalktı bulaşıktı falan ev temizliğiydi falan derken öteki yemek vakti geldi bi rahatça oturamadım yengemle beraber boyuna iş yaptık napalım katlandık,,eşim deseniz abisiyle, erkek kardeşiyle, gelen dayısıyla, arkadaşlarıyla kağıt oynadı okey oynadıı yüzünü bile doğru dürüst göremedim valla bi giriyolardı odaya kapıyı kitleyip napıyolarsa çocuklar doluydu evdee misafirlerin biri bin para tabii tabi hep hizmet hizmet canım çıktıı neyse dediğiniz gibii katlandım katlandım gelicemiz son gün yani dün, kotammı doldu ne patladım eşimeee ben bulaşık yıkıyorum, kayınpederim geldi, gördü baktı yerler süpürülmemiş, önce yerleri süpürsene bulaşıklar sonrada yıkanır dedi, gitti kendi süpürmeye başladııı allahım bi oldum evde kimse yoktu bende bulaşıkları hemencik yıkayımda süpüreyim dedim peder gelmeden, ama çocukların biri bi bacağıma biri bi bacağıma yapıştı ,dertleri bitmiyoki kaç oldu yarıda bırakıp onların istediklerini yaptım, biri cips der, biri çiş der eşim nerde peki bu arada traş oluyooo of üstüne bide kayın peder öyle deyince patladım eşime ''laf yedirdin sonunda bi baksaydın 2 dakka çocuklara ben hemen yıkayıp süpürücektim babandanda laf yimiycektim'' öyle derken işte babam bağırdı bize aman evimde bağrışmayın gidin evinizde bağırın falan,bende artık dayanamadım ona bağırdım ''eşime bağırmama karışamazsın sen diyee ama napiyim kota doldu bikere, dememeliydim belki ama o an öyle olmadı işte neyseki herzamanki gibi 10 dk sonra bal gibi oldu aramız eşimle ,sonrada akşam bi ilerki köye gittik dayısıgile orda dayısının karısı bi döktürmüş 10çeşit yemek tatlı vardı yedimde yedim bide ardından çerez pasta kurbiye ee bide kola hemde 2 bardak ve saat 23.30duu ama çok memnundum halimden herkez zayıflığıma hayran kalmıştı,, yengemin göbeği var ,,görümceminde maşallahı var(baya kilolu 68 kilo ama boyu kısa azcık ondan), eşim ablasını yerlere soktu kilosuyla dalga geçiyoo ben utandım valla kızdım sus diyee. öyle işte gece 2.00de kendi evimize geldik güzel ayrıldık ordan eniştenin arabayla sıkış pıkış gelmemiz dışında iyiydi yolculuk(peder yiyecek birsürü şey doldurdu arabayaa ondan sıkıştık) e bide oğlan kucağımdaydı altına kocamanca doldurmuşmu bi koku kapladı arabayı ,,görümcem diyo kim kaçırdı lan kokuya bak pööff ölüyorum falan ,,ne biliyim hiç sanmazdım oğluşumun kaka yapıcanı,, eşime dedim sen yapmışındır diyee gülüştük..camlarıda açamıyoz soğuk diyee sonunda geldik,daha eşyalar yerleşcek hiç bişey yapamadım yorgunum fena,,valla şukadar şeyi nasıl yazdım bilmem uykumda geldii,yarın burdayım allahın izniyle ozaman konuşuruz daha liste için tekrardan kusura bamayın bayrama verin ,,cuma düzene gireriz artık ,
bu arada bayramdan önce 61'dim yani geçen cumaa, bu sabah 60.5 çıktıım sarmalar baklavalar ,pasta kola haddi hesabı yoktu et desen kavurmapilav oooo daha neler yedimde neyseki beklemiyodum böyle sevindim..yarın kaç çıkcam bakalım çünkü düzen bozuldu bu akşam yemeği gene geç yedik saat 22.00'e geliyodu su deseniz 2 bardak içtim sadece gitmiyoo
hadin bu cuma alnımdan öpün beniiekside çıkıcam gibiii
Günaydın kısçeler..
günaydın kızlar,
tatil bitti burdayım yine, umarım herkesin bayramı çok çok güzel geçmiştir. beni sorarsanız bayram çok yoğun geçti çok yedimbeklenen sonnn kilo aldım ama bugün telafi etsem yarına daha ekside çıkarım belki bugün söylemicem kilomu yarın cuma yarın açıklıcam zaten ne kadar kilo aldığımı:26:
neyse bunun dışında bayram güzel ve yoğun geçti ziyaretler misafirler totom yer görmedi dahada yetmedi bayram görüşemediklerim kaldı :44::44: artık onlarıda hafta sonuna salladımnapem ya akraba çook tatil az
neyse aradim simdi geriicime dert oldu buluscaz simdi:26: beni stress e soktu ama napim dus alayim hazirlanip cikayim sonra kardesimi alacam cocugu alacam anca aksam gelirim herhalde görüsürüz kizlar
Koca göbeğim ve ben yarın tartılmaya hazır değilizzzzz.
ya kizlar annemi ariyacakdim simdi de aramaya da cekindimnapim sizce :26:söyleyimmi telefonda yavas yavas araba bozuldu diye araba ölmüs demeyimde bozulmus diyim:26: yoksa gelince mi görsünler yani belki babama anlatir sakince :26:
çok mutluyum 72.5 ım sanırım herşey istediğim gibi gidiyor :) herkeze bolbol kilo verdiren günler dilerim:)
Merhaba kızlar ;
Koca tatili, bayramı yedik bittiii
Bayram boyunca dikkat ettim, yedim ama az az...
Ama bennnn bayramı kilo vererek tamamladım
Sabah 71,5 gördüm
72,6 idim yanlış hatırlamıyor isem geçen cuma....
Seviyorum kendimi...
Öpün beni öpün öpün kilo verdim bayramda
Ben kulağımın üstünü deldirmiştim de bir ay çekmiştim sonra 3 günde kapandıbidaha cesaret edemedim öyle şeylere burunda
boş kaldımı kötü bi görüntü oluyo ama sürekli takacaksan şık durur deldir bencebide ne yaptın şimdi yaptın evlenince eşin izin vermeyebilir ben kulağıma üçüncü delikleri yaptırayım diyorum ama izin vermiyo benimki
Tünaydın canım hayırdır keyfin yok gibi :26:
tunaydin kizlar sabah tartildim ve 66.9um cok sevindimbakalim yarin sabah kac olur kilo vermek sahane bisey
Canım ne mutlu sana. Tebrik ediyorum seni.Ben +600 almışım. Neyse en azından kg. olmamış. Bunada şükür. Ortağını değiştirirsin belki de he
sağol canım...ne çabuk büyüyorlar değil mi...rabbim hepimizin kuzularına hayırlı uzun ömürler versin...oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice saglıklı mutlu yılları olsun ınsallah benım oglusumda dün 1.5 yasına girdi
canım bende 1 seneyı askın ıgne kullandım tamam adetım kesıldı ama düzenli vurdurdum yanı keısldı dıye bırakmakdım sonucta bu ıgnenın yaptıgı bısey bırakırsak koruma dıye bısey olmaz ama senınkınde kanama varmıs bılemıycem de merak ettım bu ıgnenın adını :26:
günaydınnn kızlar nasılsınız nasıl gectı bayramınız tatılınız bana sorarsanız kılo almadım bugun tartıldım gecen haftakı aynı kılomdayım bende cıkolata seker abur cubur fılan cok yedım ama cok gec saatlere kalmadım bırde pek bısey anlamadım zaten bayramdan akraba fılan yok zaten burda ılk gun esım calısıyodu ben annemlere gıttım orda ablamlar fıalnda geldı oturduk aksamına eısm geldı sonra kayınvaldeye gectık 2 saat durudk eve geldık 2ncı gun ogledenb sonra abalma gıttık o kadar onun harıcınde evdeydık kımsede gelmedı oglumd abıraz hasta zaten tekrarladı hastalıgı burnu akıp duruyor bakalım ıns ılerlemez.birde ben bugun oruca basladım borclarımı tutuyorum ınsallah haftasonu ara verıp gelecek hafta da tutmayı planlıyorum bakalım.acilen kılo da vermem lazım aldıgfım 2 pantolon cok dar param bos agdıecek esım de dedı zayıflıycaksın anlamam dıye
hiç şikayet etme tuğba..bak iş yaptırmaları işe yaramış kilo almadan dönüyorsunda daha ne istiyorsun....herkezee merhabaaalaaar ben döndüüümm...
kızlaar kusura bakmayın yaa geçenki listee kaldı gibii,,nedeniyse bayram bittii ama bende bittime bide cumaya 2gün kaldı nasılsa bidaha bidaha uğraşmıyım dedim çünkü çok yorgunum ,allahtan bu sefer sabrede sabrede köyde ilk defa 5gün kaldım bişey çıkmadıı iyi gibiydii ama yemekler biri kalktı bulaşıktı falan ev temizliğiydi falan derken öteki yemek vakti geldi bi rahatça oturamadım yengemle beraber boyuna iş yaptık napalım katlandık,,eşim deseniz abisiyle, erkek kardeşiyle, gelen dayısıyla, arkadaşlarıyla kağıt oynadı okey oynadıı yüzünü bile doğru dürüst göremedim valla bi giriyolardı odaya kapıyı kitleyip napıyolarsa çocuklar doluydu evdee misafirlerin biri bin para tabii tabi hep hizmet hizmet canım çıktıı neyse dediğiniz gibii katlandım katlandım gelicemiz son gün yani dün, kotammı doldu ne patladım eşimeee ben bulaşık yıkıyorum, kayınpederim geldi, gördü baktı yerler süpürülmemiş, önce yerleri süpürsene bulaşıklar sonrada yıkanır dedi, gitti kendi süpürmeye başladııı allahım bi oldum evde kimse yoktu bende bulaşıkları hemencik yıkayımda süpüreyim dedim peder gelmeden, ama çocukların biri bi bacağıma biri bi bacağıma yapıştı ,dertleri bitmiyoki kaç oldu yarıda bırakıp onların istediklerini yaptım, biri cips der, biri çiş der eşim nerde peki bu arada traş oluyooo of üstüne bide kayın peder öyle deyince patladım eşime ''laf yedirdin sonunda bi baksaydın 2 dakka çocuklara ben hemen yıkayıp süpürücektim babandanda laf yimiycektim'' öyle derken işte babam bağırdı bize aman evimde bağrışmayın gidin evinizde bağırın falan,bende artık dayanamadım ona bağırdım ''eşime bağırmama karışamazsın sen diyee ama napiyim kota doldu bikere, dememeliydim belki ama o an öyle olmadı işte neyseki herzamanki gibi 10 dk sonra bal gibi oldu aramız eşimle ,sonrada akşam bi ilerki köye gittik dayısıgile orda dayısının karısı bi döktürmüş 10çeşit yemek tatlı vardı yedimde yedim bide ardından çerez pasta kurbiye ee bide kola hemde 2 bardak ve saat 23.30duu ama çok memnundum halimden herkez zayıflığıma hayran kalmıştı,, yengemin göbeği var ,,görümceminde maşallahı var(baya kilolu 68 kilo ama boyu kısa azcık ondan), eşim ablasını yerlere soktu kilosuyla dalga geçiyoo ben utandım valla kızdım sus diyee. öyle işte gece 2.00de kendi evimize geldik güzel ayrıldık ordan eniştenin arabayla sıkış pıkış gelmemiz dışında iyiydi yolculuk(peder yiyecek birsürü şey doldurdu arabayaa ondan sıkıştık) e bide oğlan kucağımdaydı altına kocamanca doldurmuşmu bi koku kapladı arabayı ,,görümcem diyo kim kaçırdı lan kokuya bak pööff ölüyorum falan ,,ne biliyim hiç sanmazdım oğluşumun kaka yapıcanı,, eşime dedim sen yapmışındır diyee gülüştük..camlarıda açamıyoz soğuk diyee sonunda geldik,daha eşyalar yerleşcek hiç bişey yapamadım yorgunum fena,,valla şukadar şeyi nasıl yazdım bilmem uykumda geldii,yarın burdayım allahın izniyle ozaman konuşuruz daha liste için tekrardan kusura bamayın bayrama verin ,,cuma düzene gireriz artık ,
bu arada bayramdan önce 61'dim yani geçen cumaa, bu sabah 60.5 çıktıım sarmalar baklavalar ,pasta kola haddi hesabı yoktu et desen kavurmapilav oooo daha neler yedimde neyseki beklemiyodum böyle sevindim..yarın kaç çıkcam bakalım çünkü düzen bozuldu bu akşam yemeği gene geç yedik saat 22.00'e geliyodu su deseniz 2 bardak içtim sadece gitmiyoo
hadin bu cuma alnımdan öpün beniiekside çıkıcam gibiii
herkese slm ben 1.69 boyunda 78 kılodayım fıtnese yazıldım evde plates yapıyorum ama dıet yapamıyorum
sız bana nasıl bı dıet onerırsınız lutfen sımdıden tesekkurler hepınıze
Selammm Nafff
Nasıl geçti bayramın? Ben bol bol kg aldım gene fenalardayım peff.
Neyse bunlar da geçer.
Sağ kulağımda 3 tane delik var benimde
Aslında 4 taneydi de çok acıdı en son delik takmadım küpe kapandı öyle.
Hala düşünmekteyim bi kere deldirdim takmazsam acısını biliom.
Bende o kadar sırıtmıo bi 6yı göreyim ondan sonra deldircem sanırım.:26:
Aldığım kilolardan dolayı canım sıkkın.
En çokta 70.3ü görmüşken bozmama sinirleniyorum.
Azmim de kalmadı pef..
tunaydin kizlar sabah tartildim ve 66.9um cok sevindimbakalim yarin sabah kac olur kilo vermek sahane bisey
kizlar dun taylan kumeliyi dinledim ve soyle dedi emziren annelere gunde 5 6litre su icmelerini tavsiye ediyoruz sut olsun diye dedi bide kilo verimi icin suyun cok onemli oldugunu ve her tuvalete gidildiginde 35 kalori yakildigini soyluyo bide ben normalde yemekleri cok cignemeden yerdim dunden beri en az 15kere cigniyorum buda kilo vermede etkenmis
daha önce 2 ay düzenli pilates yapmıştım,baya işe yaradı,hem sıkılaşıp şekilleniyorsun hem de kilo vermeye yardımcı oluyor. ben de başlıyorum bugün.
Teşekkürler canım seninde mübarek olsun.
Bu hafta liste yok. Yarın tekrar bildirim var zaten.
Cuma akşam yada c.tesi sabah listeyi yapaar sanırım Tuğba
Ne güzel otokontrol sistemin çalışmış ben bi çırpıda agzıma soktum hepsini.
Bende bugün karnıbahar haşlaması getirdim
Yarın en az +1.500 le listenin sonundayım.
Selam kızlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Dediğim gibi çok yoğun bir bayram geçirdim ve geldimbu hafta listede yokmuş kilo almıştım zaten son durum nedir bilmiyorum
çünkü daha tartılmadım :26: yarın görücez anyayı konyayı
Benim önce wc problemimi çözmem lazım
Bide bana dur diyen biri olmadımı löp löp götürüyom valla yemekleri
Bu sıralar psikolojik sanırım duygusal açlık yaşıyorum :26::26: tokum çatlıycam ama hala yemek yemek istiyorum :26: anlamadım gitti
Sizlerde ne var ne yok
Selammm Nafff
Nasıl geçti bayramın? Ben bol bol kg aldım gene fenalardayım peff.
Neyse bunlar da geçer.
Sağ kulağımda 3 tane delik var benimde
Aslında 4 taneydi de çok acıdı en son delik takmadım küpe kapandı öyle.
Hala düşünmekteyim bi kere deldirdim takmazsam acısını biliom.
Bende o kadar sırıtmıo bi 6yı göreyim ondan sonra deldircem sanırım.:26:
benimde kulağının ta tepesinde vardıama evlendikten sonra eşim istemedi çıkarttırdı ne o hiç yakışıyomu evli barklı birine liselimisin sen diye kapandı delik
Aldığım kilolardan dolayı canım sıkkın.
En çokta 70.3ü görmüşken bozmama sinirleniyorum.
Azmim de kalmadı pef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?