70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla kızlar saçmaladığım zamanlar oldu...
Baktım kaçıyoo hop derya etme eyleme bak bi yola girdin... Bırak o çikolatayı elinden dedim kendime

tabi bugün yarın spordayım aynı zamanda pazar günü gidecem birde ondan sonra bu arada platesede başladım pazartesi çarşamba platese girecem diğer günler kardiyo çalışcam. gerçekten işe yararmı şu plates geçen hafta girdim zevkli geldi

daha önce 2 ay düzenli pilates yapmıştım,baya işe yaradı,hem sıkılaşıp şekilleniyorsun hem de kilo vermeye yardımcı oluyor. ben de başlıyorum bugün.

kizlar merhaba herkese gecmis bayramini mubarek olsun listeyi göremedim yoksa yapilmadimi bu hafta :))))

Teşekkürler canım seninde mübarek olsun.
Bu hafta liste yok. Yarın tekrar bildirim var zaten.
Cuma akşam yada c.tesi sabah listeyi yapaar sanırım Tuğba

Valla kızlar saçmaladığım zamanlar oldu...
Baktım kaçıyoo hop derya etme eyleme bak bi yola girdin... Bırak o çikolatayı elinden dedim kendime

Ne güzel otokontrol sistemin çalışmış ben bi çırpıda agzıma soktum hepsini.
bugün sabah 1dl ekmek bide peynir yedim sadece
öğlen ve akşam yoğurtlu karnıbahar haşlaması yicem sadece bugün sebze günü ilan ettim kendime yarında protein günü yapcam çabucak gitsin yeni gelen kilolar
tesellim benim gibi olan arkadaşlarım zaten yüzsüzlüğe vurdum iyice

Bende bugün karnıbahar haşlaması getirdim
Yarın en az +1.500 le listenin sonundayım.

kilo verenleri tebrik ediyorum iradelerinden dolayı,ben aldım da geldim sanırım. tartılmaya cesaret edemedim ama hissediyorum:-( bugün tekrar başlıyorum dikkat etmeye,haftaya hedefim en az 1 kilo vermek.

sana da iyi bayramlar Naf'cım!

Sağol cnm

Canım benim sağol Hakkında da hayırlısı olsun inşallahhh

evet canım aynı anne-babalar gibi yazmışsın sanada iyi bayramlar canım

Sağol cnm

Çok tatlıı

Çok güzel yaaa

Ayyyy kötü olmuş :26: çıktımı peki şimdi canım :26:

Ya kısçeler burnumu deldirmek gibi bi fikir geldi aklıma.
Üniversite 1. sınıfta deldirmiştim sonra takmadım kapandı.
Tekrar deldiresim var ay deldirsem mi acep

Ben kulağımın üstünü deldirmiştim de bir ay çekmiştim sonra 3 günde kapandı bidaha cesaret edemedim öyle şeylere burunda

boş kaldımı kötü bi görüntü oluyo ama sürekli takacaksan şık durur deldir bence bide ne yaptın şimdi yaptın evlenince eşin izin

vermeyebilir ben kulağıma üçüncü delikleri yaptırayım diyorum ama izin vermiyo benimki

Hoşgeldin

mrb kizlar ben araniza yeni katildim 79 kiloyum bilgi ve desteginize ihtiyacim var... yasasin kadin dayanismasi

Hoşgeldin

Ay nasıl sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm darısı başıma darısı başıma darısı başımaaaaa

Ne diyeceğimi bilemedim canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

ben çıkıyorum..oğluşumu uyutup biraz havuza ineyim de aldığım kalorilerin accığını yakayım.. arada yine uğrarım..görüşürüz kızlar

Havuz muuuu

acil, sıkletime uygun ,birbirimizi motive edebileceğimiz azimli paylaşımda bulunabilecek beni terketmeyecek orti aranıyor.....

Bende merak edip özel msj atmıştım bi aralar ama geri dönmedi :26:

Hay Allahım yaaa kardeşinmi var derdin var en azından cana gelmemiş tek teselli bu canım

Üst üste gelince bazı şeyler bunalıyo insan haliyle haklısın canım

al iste koydugum eti de yakdim....

:26::26:

Benimde senden geri kalır yanım yok olsun güzel geçmiş yinede bayramın canım bak düşündüğün kadar kötü olmamış

Günaydın kısçeler..

Tünaydın canım hayırdır keyfin yok gibi :26:

Tünaydın canım bayram = tatil diyenlere şaşırıyorum zaten ben 3 senedir tatil yüzü görmedim bayramlarda

neyse aradim simdi geri icime dert oldu buluscaz simdi:26: beni stress e soktu ama napim dus alayim hazirlanip cikayim sonra kardesimi alacam cocugu alacam anca aksam gelirim herhalde görüsürüz kizlar

Görüşürüz canım

Koca göbeğim ve ben yarın tartılmaya hazır değilizzzzz.

Sanırım bende hazır değilim :26: çok şişim yaa bana bi wc önerisi verin arkadaşlar :26: kuru kayısı ve form çayı dışında

ya kizlar annemi ariyacakdim simdi de aramaya da cekindim napim sizce :26:söyleyimmi telefonda yavas yavas araba bozuldu diye araba ölmüs demeyimde bozulmus diyim:26: yoksa gelince mi görsünler yani belki babama anlatir sakince :26:

Bence söyle canım şok olmasın insanlar :26:

çok mutluyum 72.5 ım sanırım herşey istediğim gibi gidiyor :) herkeze bolbol kilo verdiren günler dilerim:)

Vay canınaa bide ilk geldiğinde kilo veremem ben diyodun

herkese slm ben 1.69 boyunda 78 kılodayım fıtnese yazıldım evde plates yapıyorum ama dıet yapamıyorum
sız bana nasıl bı dıet onerırsınız lutfen sımdıden tesekkurler hepınıze

Selam kızlar

Geçmiş bayramınız mübarek olsun

Dediğim gibi çok yoğun bir bayram geçirdim ve geldim bu hafta listede yokmuş kilo almıştım zaten son durum nedir bilmiyorum

çünkü daha tartılmadım :26: yarın görücez anyayı konyayı

Benim önce wc problemimi çözmem lazım

Bide bana dur diyen biri olmadımı löp löp götürüyom valla yemekleri

Bu sıralar psikolojik sanırım duygusal açlık yaşıyorum :26::26: tokum çatlıycam ama hala yemek yemek istiyorum :26: anlamadım gitti

Sizlerde ne var ne yok

Selammm Nafff
Nasıl geçti bayramın? Ben bol bol kg aldım gene fenalardayım peff.
Neyse bunlar da geçer.
Sağ kulağımda 3 tane delik var benimde
Aslında 4 taneydi de çok acıdı en son delik takmadım küpe kapandı öyle.
Hala düşünmekteyim bi kere deldirdim takmazsam acısını biliom.
Bende o kadar sırıtmıo bi 6yı göreyim ondan sonra deldircem sanırım.:26:

Tünaydın canım hayırdır keyfin yok gibi :26:

Aldığım kilolardan dolayı canım sıkkın.
En çokta 70.3ü görmüşken bozmama sinirleniyorum.
Azmim de kalmadı pef..

tunaydin kizlar sabah tartildim ve 66.9um cok sevindim bakalim yarin sabah kac olur kilo vermek sahane bisey

tunaydin kizlar sabah tartildim ve 66.9um cok sevindim bakalim yarin sabah kac olur kilo vermek sahane bisey

Canım ne mutlu sana. Tebrik ediyorum seni. Ben +600 almışım. Neyse en azından kg. olmamış. Bunada şükür. Ortağını değiştirirsin belki de he

kizlar dun taylan kumeliyi dinledim ve soyle dedi emziren annelere gunde 5 6litre su icmelerini tavsiye ediyoruz sut olsun diye dedi bide kilo verimi icin suyun cok onemli oldugunu ve her tuvalete gidildiginde 35 kalori yakildigini soyluyo bide ben normalde yemekleri cok cignemeden yerdim dunden beri en az 15kere cigniyorum buda kilo vermede etkenmis

Canım ne mutlu sana. Tebrik ediyorum seni. Ben +600 almışım. Neyse en azından kg. olmamış. Bunada şükür. Ortağını değiştirirsin belki de he

yok canim ben memnunum ortimden normal canim bayramdi kilo alman emzirmenin sansini yasiyorum canim hic bisey yapmasam bile emzirmek 500 kalori yakiyomus zaten bide ben ustune dikkat ediyorum ondan veriyorum herhalde

sağol canım...ne çabuk büyüyorlar değil mi...rabbim hepimizin kuzularına hayırlı uzun ömürler versin...
hiç şikayet etme tuğba..bak iş yaptırmaları işe yaramış kilo almadan dönüyorsunda daha ne istiyorsun....
herkese slm ben 1.69 boyunda 78 kılodayım fıtnese yazıldım evde plates yapıyorum ama dıet yapamıyorum
sız bana nasıl bı dıet onerırsınız lutfen sımdıden tesekkurler hepınıze

hoş geldin canım .buralara arada uğrarsan nasıl kilo vereceğini görürsün zaten..arada kilo alıyoruz ama ibre genelde aşağıda oluyor..sağlıklı bi şekilde kilo veriyoruz...

bu arada bayramda kilo almadan yada veripte gelenleri tebrik ediyorum..
benim gibi alıpta gelenlerde üzülmesin..ben 3 gün yedim suçluluk duymadan mutlu bi şekilde..
ama artık verme zamanı artık cıss yok..

Selam tatlımmmmm nasıl geçsin vallahi yorucuydu son günde evde temizlik yaptım sonra arkadaşlara mangala gittik habire yedimde yedim

Ben üçüncüyü yapmıştım sağ kulağıma ama babam o olmaz kapancak dedi bide sağ kulağımın kıkırdağına delik açtırmıştım tepeye

bir ay çektim ama üç gün takmayınca kapandı gitti uyuz oldum

Ben mıknatıslı takıyom hızma oda güzel duruyo da çeşit yok

Hıhhhhhhh hiçte kıskanmadık

15 keremi çiğniyon ben bi lokmayı 15 kere çiğnersem öğle yemeğim 2 saat sürer patron beni kovar sonra çiğneyecek lokma bulamam

Sabahtan beri topikteyim gelen gidenden yazamıyorum buraya :99::99:

Ben çıkıyorum kızlar sonra yine gelirim öptüm

Son düzenleme:
daha önce 2 ay düzenli pilates yapmıştım,baya işe yaradı,hem sıkılaşıp şekilleniyorsun hem de kilo vermeye yardımcı oluyor. ben de başlıyorum bugün.

Teşekkürler canım, işallah bende faydasını görürüm 1 ay deneyeceğim bakalım ama haftada 2 gün yeterlimi bilmiyorum diğer 2 gün kardiyo ağırlıklı çalışcam. sonucu görcez.

sen ye ye sonra karnıbaharı haşla zayıflıcam de işmi bizim bu yaptığımız niye boğazı tutamıyoz yaaa ne güzel 74,5 görmüştüm bende mafettim heşeyi hakkettim güzel bir sopayı...

seninde mübarek olsun canımm. wc için sana önerim eğer acı yiyebiliyorsan taze acı biber tüket hem c vitamini hemde inanılmaz wc çıkatıyor akşam dene istersen yemeğin yanına :26: acı olacak ama

kendime dayak sanada dayak hakettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…