Selam tatlımmmmmnasıl geçsin vallahi yorucuydu son günde evde temizlik yaptım sonra arkadaşlara mangala gittik habire yedimde yedim
Ben üçüncüyü yapmıştım sağ kulağıma ama babam o olmaz kapancak dedibide sağ kulağımın kıkırdağına delik açtırmıştım tepeye
bir ay çektim ama üç gün takmayınca kapandı gitti uyuz oldum
Ben mıknatıslı takıyom hızmaoda güzel duruyo da çeşit yok
Hıhhhhhhh hiçte kıskanmadık
15 keremi çiğniyonben bi lokmayı 15 kere çiğnersem öğle yemeğim 2 saat sürer patron beni kovar sonra çiğneyecek lokma bulamam
Selam tatlımmmmmnasıl geçsin vallahi yorucuydu son günde evde temizlik yaptım sonra arkadaşlara mangala gittik habire yedimde yedim
Ben üçüncüyü yapmıştım sağ kulağıma ama babam o olmaz kapancak dedibide sağ kulağımın kıkırdağına delik açtırmıştım tepeye
15 keremi çiğniyonben bi lokmayı 15 kere çiğnersem öğle yemeğim 2 saat sürer patron beni kovar sonra çiğneyecek lokma bulamam
yok canim ben memnunum ortimden normal canim bayramdi kilo alman emzirmenin sansini yasiyorum canim hic bisey yapmasam bile emzirmek 500 kalori yakiyomus zaten bide ben ustune dikkat ediyorum ondan veriyorum herhalde
Canım ortimbu hafta + olabilir ama haftaya inşallah. Sana anlatmıştım ya görümcemleri, dün yine tutturdu ay gıcık etti beni, yok yap sen bi tane daha, 3 olsunmuş, erkek olurmuş belki. Ayy yapsam mı ki ? Çok seviyorum bebekleri ama zor yaa tek başına. Ben ikisiyle uğraşamıyorum bir tane daha olursa diyorum kesin Mazhar Osman'a yatırırlar beni. Allah isteyene versin bebişleri.
oh nihayet kendine geldi sayfa
canim sen hic onemseme onlari sadece kendin icine sor ve ben bitane daha istiyomuyum diye erkek kiz fark etmez bi cocuk daha dusunuyosan yap derim ama cok zorlanirim diyosan dusunmuyosan hic takma onlari olmuyo daha de gec ben sukadar soyleyeyim cocuk sahane bi varlik ama ben daha yeni anneyimve sende zorluklarini biliyosun cocuklar bebekkende buyurkende cok zorluklarla buyuyolar benim esim sadece aksam bisaat goruyo kizimizi nerdeyse isten cok yorgun geliyo ve yemekten sonra hemen uyuyo ama ben herseye katlanarak kizimin tek cocuk olmasini istemiyorum ve nasipse baskada istiyorum biz bes kardesiz ve bikiza kiz kardes lazim diye dusunuyorum hep tabi erkekte istiyolar ve ben 3tane dusunuyorum hepte oyle dusunurdum evlenmeden oncede nasipte varsa 3cocuk
Allah hayırlısını versin inşallah. Çocuk güzel tabi de senin dediğin gibi çok zor. Bazıları var hiç önemsemiyor nasıl olsa bir şekilde büyüyorlar diye düşünüyorlar. Bende senin gibi cnm. Eşim benimde iki işte çalışıyor diyebilirim onun için yorgun geliyo ne çocuklarla ilgileniyor nede benimle. Doğru dürüst iki kelime bile konuşamıyoruz desem yeridir yani. Ben dersiyle uğraş ufağı oynat şudur budur valla benimde onunla ilgilenmeye halim kalmıyor. Öyle yaşayıp gidiyoruz işte ben de bu aralar bu konuya takmış durumdaydım aslında. Niye böyleyiz diye. Yaparsam zaten kendime yani benim kısmetimde buymuş ne yapayım. Yalnız büyütüyormuşum gibi geliyor bana. Aslında vakti olsa yaparda işte o da kendince haklı ne bileyim.Onun için pek düşünmüyorum. Bana destek olan bir eşim olsaydı bende yapardım eminim. Kalabalık aileyi severim. Ay ne çok yazdım kısa keseyim bari.
merhaba
ben aranizda daha yeniyim ama zayiflamam gerek size hemen kendimi tanitayim
27 yasindayim 1,70 boyunda 73 kilodayim...3 yillik wvliyim evlendigimde 63 kiloydum evlilik sonrasi kilolardan nasibimi aldim bu arada hipotiroidim var ve kilo vermeme engel kilo almama yardimci..
2011 subat ayinda 68 kiloyla basladigim tup bebek tedavisini 72 kiloyla hamile kalamadan sadece aldigim kilolarla bitirdim simdi 74 kiloyum kontrolsuz beslenme gece nobetleri (bu arada hemsireyim) sistimde sistim veee kilo vermem gerekli bunu biliyorum...yemek yemeyi tatliyi ozellikle aburcubur tuketmeyi cok seviyorum eee kilomdanda belli oluyor zaten...
benide araniza kabul edermisinizzz bir hipotiroidli olarak nasil zayiflayacagim ben(
canim gorusuruz benim kiz uyandi
Hoşgeldin canım,
öncelikle çok geçmiş olsun bende pko hastasıyım kendi başıma kilo veremiyorum. ilaç tedavisi spor ve sağlıklı beslenme 1,5 ay da 81 den 74 leri gördüm çaba göstermek gerek bundan sonra dahada yavaş vereceğim biliyorum ama sabır gerekiyor. benim hastalığımda seninki gibi kilo alırsın çok rahat ama çok rahat kilo veremiyorsun çünkü insülin direncine sebep oluyor. bence sende ilaç+diyet+sporlar bu işi başarırsın hiç ümidini yitirme:13:
canim oncelikle cok tesekkurler...evet gercekten ole pco dada hipotiroiddede rahat kilo alip zor veriyorsun...sen ne guzel kilo vermissin ole ben ne yapacagimi bilmiyorum bile( ilac derken sen pco ile ilgili ilacmi kullaniyorsun yoksa zayiflama ilacimi
yine işyerinde saçma sapan bir kilo muhabbeti döndü!
bu konularda soğukkanlıyım genelde kendime güvenim var çok şükür ama yine de sinir oluyor insan!
şu 3-4 ay hemen geçse ben 60'a hemen ulaşıp milletin gözüne gözüne soksam!
yine işyerinde saçma sapan bir kilo muhabbeti döndü!
bu konularda soğukkanlıyım genelde kendime güvenim var çok şükür ama yine de sinir oluyor insan!
şu 3-4 ay hemen geçse ben 60'a hemen ulaşıp milletin gözüne gözüne soksam!
Ben geldimmm....
Kendimi acaip bunalımlı hissediyorum.
Ağzım gene boş durmadı bu sefer meyveye agırlık verdim bide bitki çaylarına.
Peff eski moduma dönmem zaman alacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?