70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yediklerimi yazsamm ooooooo ooooo yanii.
Nerde tatlı var önünde ben vardım.
Resmen içimde obez hortladı.
Neyse kendisini geri yolladık.
Harbide 15 kere çiğnesekk kesin kovuluruz.

dogru soyluyosun canim cok zaman aliyo ama kilo almanin buyuk nedeni hizli yemekmis

kizlar kahvaltiyi gec yaptigim icin 2ogun yiycem bugun
sabah 2dilim kepekli tost ekmegi kk peynir 3zeytin ve domates
1kupa rezene 1kupa nane limon ve 2bardak cayictim simdiye kadar
ara ogun diyet buskivi
aksamda pirasa makarna va et var pirasadan ve birazda etten yiycem
ara ogun sut
tabi en az 3litre su

ayşebahar gelmiş nasılsın canım.bebiş nasıl....

yok canim ben memnunum ortimden normal canim bayramdi kilo alman emzirmenin sansini yasiyorum canim hic bisey yapmasam bile emzirmek 500 kalori yakiyomus zaten bide ben ustune dikkat ediyorum ondan veriyorum herhalde

Canım ortim bu hafta + olabilir ama haftaya inşallah. Sana anlatmıştım ya görümcemleri, dün yine tutturdu ay gıcık etti beni, yok yap sen bi tane daha, 3 olsunmuş, erkek olurmuş belki. Ayy yapsam mı ki ? Çok seviyorum bebekleri ama zor yaa tek başına. Ben ikisiyle uğraşamıyorum bir tane daha olursa diyorum kesin Mazhar Osman'a yatırırlar beni. Allah isteyene versin bebişleri.

oh nihayet kendine geldi sayfa
canim sen hic onemseme onlari sadece kendin icine sor ve ben bitane daha istiyomuyum diye erkek kiz fark etmez bi cocuk daha dusunuyosan yap derim ama cok zorlanirim diyosan dusunmuyosan hic takma onlari olmuyo daha de gec ben sukadar soyleyeyim cocuk sahane bi varlik ama ben daha yeni anneyimve sende zorluklarini biliyosun cocuklar bebekkende buyurkende cok zorluklarla buyuyolar benim esim sadece aksam bisaat goruyo kizimizi nerdeyse isten cok yorgun geliyo ve yemekten sonra hemen uyuyo ama ben herseye katlanarak kizimin tek cocuk olmasini istemiyorum ve nasipse baskada istiyorum biz bes kardesiz ve bikiza kiz kardes lazim diye dusunuyorum hep tabi erkekte istiyolar ve ben 3tane dusunuyorum hepte oyle dusunurdum evlenmeden oncede nasipte varsa 3cocuk

Allah hayırlısını versin inşallah. Çocuk güzel tabi de senin dediğin gibi çok zor. Bazıları var hiç önemsemiyor nasıl olsa bir şekilde büyüyorlar diye düşünüyorlar. Bende senin gibi cnm. Eşim benimde iki işte çalışıyor diyebilirim onun için yorgun geliyo ne çocuklarla ilgileniyor nede benimle. Doğru dürüst iki kelime bile konuşamıyoruz desem yeridir yani. Ben dersiyle uğraş ufağı oynat şudur budur valla benimde onunla ilgilenmeye halim kalmıyor. Öyle yaşayıp gidiyoruz işte ben de bu aralar bu konuya takmış durumdaydım aslında. Niye böyleyiz diye. Yaparsam zaten kendime yani benim kısmetimde buymuş ne yapayım. Yalnız büyütüyormuşum gibi geliyor bana. Aslında vakti olsa yaparda işte o da kendince haklı ne bileyim.Onun için pek düşünmüyorum. Bana destek olan bir eşim olsaydı bende yapardım eminim. Kalabalık aileyi severim. Ay ne çok yazdım kısa keseyim bari.

aynen dedigin gibi calistiklari icin pek ilgilenemiyolar biz buyutuyoruzben calismadiklari zaman biraz daha fazla ilgilensinler istiyorum ben lohasalik doneminde hafiften kafayi yedim ama simdi iyi sayilirim ben daha kirkimiz dolmadan kizimin pasaport islemlerini bitirince tam 30 gunluktu turkiyeye geldim esim calisiyodu bende 1ay sonra geldi ve 1ay tatil yapti ozaman daha cok kafayi yedim kavga cikarttim baya tamam dedim sen almanyadaykan calisiyodun simdi calismiyosun ne olur bir gece sadece uyandiginda baksan kiza ben biraz daha uyusam diye ama tabi oda sut veriyosun ben nasil yapicam dedi bende verdikten sonra alve ilgilen uyutmaya calis dedim ama dedigimle kaldim sadece kavga etmis olduk okadar cunki bakmadi kisaca dogurursam kendimin buyutucegini biliyorum

merhaba
ben aranizda daha yeniyim ama zayiflamam gerek size hemen kendimi tanitayim
27 yasindayim 1,70 boyunda 73 kilodayim...3 yillik wvliyim evlendigimde 63 kiloydum evlilik sonrasi kilolardan nasibimi aldim bu arada hipotiroidim var ve kilo vermeme engel kilo almama yardimci..
2011 subat ayinda 68 kiloyla basladigim tup bebek tedavisini 72 kiloyla hamile kalamadan sadece aldigim kilolarla bitirdim simdi 74 kiloyum kontrolsuz beslenme gece nobetleri (bu arada hemsireyim) sistimde sistim veee kilo vermem gerekli bunu biliyorum...yemek yemeyi tatliyi ozellikle aburcubur tuketmeyi cok seviyorum eee kilomdanda belli oluyor zaten...
benide araniza kabul edermisinizzz bir hipotiroidli olarak nasil zayiflayacagim ben (

Hoşgeldin canım,

öncelikle çok geçmiş olsun bende pko hastasıyım kendi başıma kilo veremiyorum. ilaç tedavisi spor ve sağlıklı beslenme 1,5 ay da 81 den 74 leri gördüm çaba göstermek gerek bundan sonra dahada yavaş vereceğim biliyorum ama sabır gerekiyor. benim hastalığımda seninki gibi kilo alırsın çok rahat ama çok rahat kilo veremiyorsun çünkü insülin direncine sebep oluyor. bence sende ilaç+diyet+sporlar bu işi başarırsın hiç ümidini yitirme:13:

canim oncelikle cok tesekkurler...evet gercekten ole pco dada hipotiroiddede rahat kilo alip zor veriyorsun...sen ne guzel kilo vermissin ole ben ne yapacagimi bilmiyorum bile ( ilac derken sen pco ile ilgili ilacmi kullaniyorsun yoksa zayiflama ilacimi

pko ve insülin direnciyle ilgili doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum+ diyet+ spor yapıyorum. zayıflama ilacıyle işim olmaz canım birçok zararları var ve para tuzağı. ne yapacağını aslında doktora danışarak yapsan daha sağlıklı olur burda seni yalnış yönlendirmek istemem sonuçta rahatsızlığına uygun beslenme şekline göre diyet yapmalısın. doktorun diyetiyle zayıflaman daha doğru olur.

yine işyerinde saçma sapan bir kilo muhabbeti döndü!
bu konularda soğukkanlıyım genelde kendime güvenim var çok şükür ama yine de sinir oluyor insan!
şu 3-4 ay hemen geçse ben 60'a hemen ulaşıp milletin gözüne gözüne soksam!

Kimseyi umursama... İnsanlar neden bilmem bu konuda konuşmayı ve karşısındakinin sinirlerini bozmayı çok seviyor.
En iyi cevabın incecik olup sessiz kalmak

benim eşiminde işyerinde ona çok yapmışlar aslında çok kilolu değil 10 kg fazlası var sadce. birde göbek. alay ediyolarmış o da onlara inat hırlandı yıllardır göbeği konusunda söylendim beni hiç dinlememişti, çünkü ailede kalp hastaları var göbek ona çok riskli neyseki benim yapamadığımı iş arkadaşları yaptı onlara en güzel cevabı verdi 7 kilo verdi 1 aydave vermeye devam ediyor. 91 kiloydu 75 olacam diyor. bazen de insana iyi geliyor bu konular dahada fişekliyor:44::44: hiç üzülme iyi tarafından bak onlara inat incecik ol sana fırsat

Ben geldimmm....
Kendimi acaip bunalımlı hissediyorum.
Ağzım gene boş durmadı bu sefer meyveye agırlık verdim bide bitki çaylarına.
Peff eski moduma dönmem zaman alacak sanırım.

meyve; yediğimiz tatlıların börek çöreklerin yanında çok masum kalıyor bunun için suçluluk duyma yarın hepten toparlamış olursun. sana tavsiyem akşam çok az ye ve yemekten sonra açlık hissedince sade türk kahvesi iç çok işe yarıyor iştah için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…