slm kizlar geri geldim ay buraya gelmeden de yapamiyorum siz bende bagimlik yapdiniz
öyle yaptim rahatladim biraz olsa yüküm hafifledi olsun napalim caniniz sagolsun dedi annem ama kirgin gibiydin sesi :26:
devamini getirelim isallah
ne güzel canim
evet biraz sürtüm de alamadim koslayi cok hafif gözüküyor canim onuda aldigimda yaparim artik ay hatirladim geri elektrik gitmisdin onlan ugrasdim hali vardin kardesimin telefonu almaya calismislardin simdi araba ak koyun kara koyun bende kara koyun oldum hayirlisi allah beterinden saklasin napim
dogru söylüyon cana gelmesin mala gelsin canim iste yinede insanin cani sIkILiyo cünkü emanet sahipi burda deyil babamda olsa sevmem ben öyle kendi burda olsaydin kendi ogluna söylesin ben arada kaliyom ay nebileyim iste sagol canim
takil bize veririsin
hadi bakalim sevindim canim senin adina
totomun üstüne bile oturamiyorum aci yerken korkuyorum
sagol canimiyi bakalım tatlıya bağlanmış
bence gerçek neyse onu söyle canım eninde sonunda öğrenecekler şimdi öğrenmeleri ve senden öğrenmeleri daha doğru olur.
ne güzel canimçok mutluyum 72.5 ım sanırım herşey istediğim gibi gidiyor :) herkeze bolbol kilo verdiren günler dilerim:)
Merhaba kızlar ;
Koca tatili, bayramı yedik bittiii
Bayram boyunca dikkat ettim, yedim ama az az...
Ama bennnn bayramı kilo vererek tamamladım
Sabah 71,5 gördüm
72,6 idim yanlış hatırlamıyor isem geçen cuma....
Seviyorum kendimi...
Öpün beni öpün öpün kilo verdim bayramda
seninde canim yok liste bu hafta yapilmadi canim zaten yarin cuma artik görecez anyayi konyayikizlar merhaba herkese gecmis bayramini mubarek olsun listeyi göremedim yoksa yapilmadimi bu hafta :))))
ay ben o hali problemini cokdan unuttumAyyyy kötü olmuş :26: çıktımı peki şimdi canım :26:
evet ya genc diye elemedim tepeme cikdiNe diyeceğimi bilemedim canımhakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hay Allahım yaaa kardeşinmi var derdin varen azından cana gelmemiş tek teselli bu canım
Üst üste gelince bazı şeyler bunalıyo insan haliyle haklısın canım
slm canimherkese slm ben 1.69 boyunda 78 kılodayım fıtnese yazıldım evde plates yapıyorum ama dıet yapamıyorum
sız bana nasıl bı dıet onerırsınız lutfen sımdıden tesekkurler hepınıze
seninde canim gecmis bayramin mubarek olsunSelam kızlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Dediğim gibi çok yoğun bir bayram geçirdim ve geldimbu hafta listede yokmuş kilo almıştım zaten son durum nedir bilmiyorum
çünkü daha tartılmadım :26: yarın görücez anyayı konyayı
Benim önce wc problemimi çözmem lazım
Bide bana dur diyen biri olmadımı löp löp götürüyom valla yemekleri
Bu sıralar psikolojik sanırım duygusal açlık yaşıyorum :26::26: tokum çatlıycam ama hala yemek yemek istiyorum :26: anlamadım gitti
Sizlerde ne var ne yok
tunaydin kizlar sabah tartildim ve 66.9um cok sevindimbakalim yarin sabah kac olur kilo vermek sahane bisey
görüsürüz canim :80:Sabahtan beri topikteyim gelen gidenden yazamıyorum buraya :99::99:
Ben çıkıyorum kızlar sonra yine gelirim öptüm
:18: ben mesela aci yedimmi cok aci cekiyorum sen cekmiyormussunwc için sana önerim eğer acı yiyebiliyorsan taze acı biber tüket hem c vitamini hemde inanılmaz wc çıkatıyor akşam dene istersen yemeğin yanına :26: acı olacak ama
hosgeldin canimmerhaba
ben aranizda daha yeniyim ama zayiflamam gerek size hemen kendimi tanitayim
27 yasindayim 1,70 boyunda 73 kilodayim...3 yillik wvliyim evlendigimde 63 kiloydum evlilik sonrasi kilolardan nasibimi aldim bu arada hipotiroidim var ve kilo vermeme engel kilo almama yardimci..
2011 subat ayinda 68 kiloyla basladigim tup bebek tedavisini 72 kiloyla hamile kalamadan sadece aldigim kilolarla bitirdim simdi 74 kiloyum kontrolsuz beslenme gece nobetleri (bu arada hemsireyim) sistimde sistim veee kilo vermem gerekli bunu biliyorum...yemek yemeyi tatliyi ozellikle aburcubur tuketmeyi cok seviyorum eee kilomdanda belli oluyor zaten...
benide araniza kabul edermisinizzz bir hipotiroidli olarak nasil zayiflayacagim ben(
ay keske yaz a sokariz gözlerine isallahyine işyerinde saçma sapan bir kilo muhabbeti döndü!
bu konularda soğukkanlıyım genelde kendime güvenim var çok şükür ama yine de sinir oluyor insan!
şu 3-4 ay hemen geçse ben 60'a hemen ulaşıp milletin gözüne gözüne soksam!