70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar geri geldim ay buraya gelmeden de yapamiyorum siz bende bagimlik yapdiniz
iyi bakalım tatlıya bağlanmış

bence gerçek neyse onu söyle canım eninde sonunda öğrenecekler şimdi öğrenmeleri ve senden öğrenmeleri daha doğru olur.
sagol canim öyle yaptim rahatladim biraz olsa yüküm hafifledi olsun napalim caniniz sagolsun dedi annem ama kirgin gibiydin sesi :26:
çok mutluyum 72.5 ım sanırım herşey istediğim gibi gidiyor :) herkeze bolbol kilo verdiren günler dilerim:)
ne güzel canim devamini getirelim isallah
ne güzel canim
kizlar merhaba herkese gecmis bayramini mubarek olsun listeyi göremedim yoksa yapilmadimi bu hafta :))))
seninde canim yok liste bu hafta yapilmadi canim zaten yarin cuma artik görecez anyayi konyayi
Ayyyy kötü olmuş :26: çıktımı peki şimdi canım :26:
ay ben o hali problemini cokdan unuttum evet biraz sürtüm de alamadim koslayi cok hafif gözüküyor canim onuda aldigimda yaparim artik ay hatirladim geri elektrik gitmisdin onlan ugrasdim hali vardin kardesimin telefonu almaya calismislardin simdi araba ak koyun kara koyun bende kara koyun oldum hayirlisi allah beterinden saklasin napim
evet ya genc diye elemedim tepeme cikdi dogru söylüyon cana gelmesin mala gelsin canim iste yinede insanin cani sIkILiyo cünkü emanet sahipi burda deyil babamda olsa sevmem ben öyle kendi burda olsaydin kendi ogluna söylesin ben arada kaliyom ay nebileyim iste sagol canim
herkese slm ben 1.69 boyunda 78 kılodayım fıtnese yazıldım evde plates yapıyorum ama dıet yapamıyorum
sız bana nasıl bı dıet onerırsınız lutfen sımdıden tesekkurler hepınıze
slm canim takil bize veririsin
seninde canim gecmis bayramin mubarek olsun
tunaydin kizlar sabah tartildim ve 66.9um cok sevindim bakalim yarin sabah kac olur kilo vermek sahane bisey
hadi bakalim sevindim canim senin adina
Sabahtan beri topikteyim gelen gidenden yazamıyorum buraya :99::99:

Ben çıkıyorum kızlar sonra yine gelirim öptüm
görüsürüz canim :80:
wc için sana önerim eğer acı yiyebiliyorsan taze acı biber tüket hem c vitamini hemde inanılmaz wc çıkatıyor akşam dene istersen yemeğin yanına :26: acı olacak ama
:18: ben mesela aci yedimmi cok aci cekiyorum sen cekmiyormussun totomun üstüne bile oturamiyorum aci yerken korkuyorum
hosgeldin canim
ay keske yaz a sokariz gözlerine isallah

Ben geldimmm....
Kendimi acaip bunalımlı hissediyorum.
Ağzım gene boş durmadı bu sefer meyveye agırlık verdim bide bitki çaylarına.
Peff eski moduma dönmem zaman alacak sanırım.

fistik sIkma canini aaa koyuverirsen kim benim kafaya vuracak
ben kactim geri cocugu alcam by by

Son düzenleme:
haklısınız canlarım
yılmak yok yola devam!
hem neymiş son gülen iyi gülermiş!
çatlatıcaz onları çıtı pıtı hallerimizle, hıhh! :26:

selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.sabah tartıldığımda 74.6 kg dım.çok düzensiz besleniyorum,öğün atlıyorum malesef.belki buraya yazarsam suçluluk duyarım diye düşündüm:)

Yok canım bişey olmuyo bende alışkınım acı çok tüketirim

fistik sIkma canini aaa koyuverirsen kim benim kafaya vuracak
ben kactim geri cocugu alcam by by

Bilmiyorum hevesim kaçmış durumda.
Benim dışarı çıkınca gözüm dönüyor hepsinden yemek istiyorum.
Bu hafta sonunu evde geçirmeyi planlıyorum.

Saol canım bu saatten sonra bişey yemeği düşünmüyorum.
Acaip yedim tutamıyorum kendimi.
Canım sıkıldı. 6 yı görcekken naptım ben gene ya başa döndüm.:2:

Sevdiceğimin gelmesine de 18 gün kalmış kısçeler.
Off offf nerelere gidem beeennnn.

canım benim ne başa dönmesi dur hele o kadar yol almışsın bi anda hiçe sayma buraları gördüysen 6ları görmene birşey kalmamış ki!
hem 1-2 kilodan birşey çıkmaz, koskoca 15 kilo gitmiş yapma gözünü seveyim üzme tatlı canını!
hem o kilolar birkaç günlük kısa sürede alındığından kısa sürede de hemen verebilirsin.

Orası da öyle o kadar yaklaşmışken tekrar 71.5 ü gördüm c.tesi
Neyse toparlanıcam tekrar.
Teşekkür ederim canım. Ben gene haftalık menümü oluşturayım.

aayy canım Allah kavuştursun sevdiğini sana....

ne güzel işte senin zayıf halinle hiç gördümü sonuçta 16 kg vermişsin az değil süprizmi olacak biliyormu ???

Amin canım izne geliyor ondan sonra mayısın sonunda bitecek inş.
Kilo vermeye çalıştığımı biliyo bi iki resim gördü ama son zamanlarda daha da belli oldu.
Her gören ne kadar zayıflamışsın diyo.
Görmedi bu halimi. Bakalım görünce bişi demezse üstüne atlamayı düşünüyorum.

hahah!
yazık çocuğa atlama sakın üstüne, ayıp!
nasıl farketmesin canım, o farketmese bile sırf çabaladığından ve seni özlediğinden illa ki güzel şeyler söyleyecektir, emin ol

Son düzenleme:

kesinlikle çok şaşıracak canlı görmek daha farkediliyo 86 kilo nerde 71 kg nerde inanılmaz bir fark farketmemesi mümkün değil farketmemiş numarası yapabilir ama kızdırmak için az kalmış canım mayıs dediğin göz açıp kapayana geçer. mayısa kadarda manken gibin olursun dumur olsun hepten

hahah!
yazık çocuğa atlama sakın üstüne, ayıp!
nasıl farketmesin canım, o farketmese bile sırf çabaladığından ve seni özlediğinden illa ki güzel şeyler söyleyecektir, emin ol

Umuyorum valla bu kaa uğraştım ve o benimle bi ciddi konuşma yaptı ondan önce bi veriyordum 2 alıyordum.
En kilo hakkında ciddi konuştugumuzda haklı dedim başladım.
Sonra kızlar çok yardımcı oldular saolsunlar.

İnş. canım ya zaten askerliği bitene kadar vermek istiyorum.
O da istiyo kilo vermemi her erkek ister zaten yanında çıtı pıtı bi hatun olsun.
Ona hak veriyorum bu konuda.
Bakalım çok merak ediyorum geldiğinde ilk gördügündeki tepkisini.

kilo hastalık ya hem çıtı pıtı hemde sağlığın yerinde olsun kim isterki yanında şişman biri olsun maalesef hepimizde görselliğe önem var. bu doğanın kanunu iç güzellik tamam ama dışa da önem vermek gerekir. çirkin kadın yok bakımsız kadn var biz kendimize bakalım ama ilk önce kendimiz için

Aynen canım bi söz vardır ben çok severim.
' İnsan dışıyla karşılanır, içiyle uğurlanırmış. ' Çok doğru bence.
Herkes ilk bakışta tipe bakıyor sonra konuştukca hoşlanıyor veya hoşlanmıyor.
Bugün gazetede okudum. Alınan her 5 kilo yeni bir hastalıgın başlama sebebiymiş.

Aynen öyle ben 85 kiloydum bir zamanlar 85 ten 70 e düşmüştüm o dönemde kontrollerim yapılırken farkettimki şeker kollestrol o kadar düşmüştüki sağlığım süperdi tekrar kan şurupları sayesinde kilo aldım kollestrol ve insülinim yükselmişti.. 15 kilo nelere sebep karaciğer yağlanması oluyor ki önemsiz birşey değil asl. herşeyin başı sağlık

beni araniza kabul ettiginiz icin tesekkurler....burasi ne guzel bir topic yaa hareketli muhabbetli...
evettt her pazartesi oldugu gibi bu pazartesi diyete basliyorum ama kesin olarakkk cumartesi doktorumla goruseyim diyet alisverisimi yapayim ve sizle zayiflamaya baslayayim...
bitki cayi falan kullaniyormusunuzz yada ne kullaniyorsunuz

kizlar ben basladim bile diyete bugun 6.gün diyetin 4.gun tartildim 79 dan 77.7 ye dusmusum bu gun gunum geldigi icin ayni kilodayim bitince sislikle falan bi 2-3 kilo gider ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…