70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tazesini bulamadım turşu acı biber yedim :26: akşama tazesini de yiyim bari :26: ama yarın sabah mide ilacımı içmem lazım o bugün

yediğim acılar yarın beni tırmalar sağol canım

Ben yediklerimi yazsamm ooooooo ooooo yanii.
Nerde tatlı var önünde ben vardım.
Resmen içimde obez hortladı.
Neyse kendisini geri yolladık.
Harbide 15 kere çiğnesekk kesin kovuluruz.

dogru soyluyosun canim cok zaman aliyo ama kilo almanin buyuk nedeni hizli yemekmis

Ben yavaş yemeyide denedim de olmuyo ya yapamıyorum :26: hem ortamdan dolayı hemde cılkı çıkıyo yemeğin yazık midem anlamıyo

ne geldiğini löp löp yutuyom ki görsün etleri köfteleri

Aminnn

Hoşgeldinn topikimizde iki hemşire oldu ne güzel

Ben geldimmm....
Kendimi acaip bunalımlı hissediyorum.
Ağzım gene boş durmadı bu sefer meyveye agırlık verdim bide bitki çaylarına.
Peff eski moduma dönmem zaman alacak sanırım.

Bende diyorum nerde bu kızlar diye meğersem götürüyomuş bi köşede o bunalım bende de mevcut hatta iş arkadaşımda

da mevcut sanırsam habire bişiler yiyo şimdide kestane getirdi

Ayy güldüm vallaa halıyı nasıl unuttun cnm yaa Allah iyiliğini versin

Bi okut üflet kendini bende bugün arkadaşımla konuşuyodum çok sakarlaştığımdan bahsettim nazar vardır belki bi okut kendini dedi

:26: dünde kankeytom demişti nazar değmiş olmasın diye :26: Allah pis gözlülerden korusun

fistik sIkma canini aaa koyuverirsen kim benim kafaya vuracak
ben kactim geri cocugu alcam by by

Öptüm görüşürüz

haklısınız canlarım
yılmak yok yola devam!
hem neymiş son gülen iyi gülermiş!
çatlatıcaz onları çıtı pıtı hallerimizle, hıhh! :26:

hem çatlatıcaz diyosun hem böyle smile koyuyosun :26: Olmadı şimdi

çatlatıcaz onları oh oh yandannnn

selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.sabah tartıldığımda 74.6 kg dım.çok düzensiz besleniyorum,öğün atlıyorum malesef.belki buraya yazarsam suçluluk duyarım diye düşündüm:)

Hoşgeldin

Sevdiceğimin gelmesine de 18 gün kalmış kısçeler.
Off offf nerelere gidem beeennnn.

Nolmuş canım nasılsa bu halini görmedi şoka gircek adam sıkma canını sen

Güzelmiş gerçekten

:13:kesinlikle doğru karar doktora danışman. hadi bakalım hayırlısı olsun canım. bitki çayı olarak genelde yeşilçay içiyoruz ister demleme ister sallama ama ben demlemeyi öneririm eğer imkanın varsa içine çucbuk tarçında at ohh mis tam metobolizma hızlandırıcı .. cuma günleri kilo bildirim günlerimiz yarın kilonu kaptan yardımcımız trendy21 arkadaşımıza mesaj olarak atmalısın. kilonu ve hedef kilonu yaz o sana yardımcı olacaktır. Şimdiden sağlıklı zayıflamalar. genel kurallarıda ben eski mesajlardan bulabilirsem yazayım bulamazsam illaki bi arkadaşım yazacaktır.

Naf'cım ben onu haraket çekme babında :26: şaapmıştım açıkçası ama yanlış oldu diyosan şu da olur canım arkadaşım seni mi kırıcam

Hoşgeldinn
Ben form çayı olarak doğuşun limonlu maydanozlu form çayını.
Doğadan 7 otlu çayını bide doğuşun bergamotlu yeşil çayını içiyorum.
Topiğimiz kalabalık baya ama byram sonrası fire verdik dogal olarak.
Haftaya dökülür herkes buraya.

bu maydanozlu çayı aldığın spesifik bir market var mı cnm ya ben bulamıyorum da?:18:

bende aranizda yeniyim verdigin bilgilerden bende yararlandim tsk

bugünkü menüm kızlar(menüsünü yazan çok yok artık )

sabah
1dilim buğday ekmeği
1yumurta
çok azkıyma
4zeytin
1kk peynir

ara yok

öğle
4kaşık mantı
3tane kornişon

saat 16.30 da işkembe çorbası yedim
akşam 1elma yicem ve günü kapatcam
kaçamak 2tane bayram şekeri
3lt su
2fincan yeşil çay
5kmde yürüdüm

Kızçelerrr napıyosunuz

Karnım şişti darbuka gibi oldum dümtrekeee dümtrekeee çalcam şimdi

Demin eşimle konuştum yarın arkadaşlarıyla toplaşıp yemeğe gidiyomuşuz (Bana kalsa pek istemiyorum ama çok istediği için kıramadım):26:

cumartesi de benim kankeytomla doğum yapan arkadaşımızı turgutluya ziyarete gidicez akşam 5 ten sonra ordan geldikten sonra

başka arakdaşlarla buluşucaz dışarda biyerde pazar günü de kankeytomlar bende kalacakları için kahvaltı yapıcaz ve akşam yemeğine

kalcaklar Bayramdan sonra yoğun 3 gün daha beni bekliyo

Bu akşam eve gidip yatıp uyuyasım var ama evde de işim bitmedi çamaşırlar beni bekliyo

Amma yakındım he

Naf'cım ben onu haraket çekme babında :26: şaapmıştım açıkçası ama yanlış oldu diyosan şu da olur canım arkadaşım seni mi kırıcam

Şu an koptuğum andır ben o smileye ne masum gözlerle bakıyodum Bilmiyom anlamında kullanıyodum şu dakikadan sonra nasıl kullanıcam ben o smileyi

Çok tatlısın yaa valla hareket çekme he

Şu maydonozlu çayı bi bulamadım he

Geçenlerde metroya gittik eşimle bakınıyoz doğuş olcak diyom iki raf çaydan bulupta çıkaramadık bi maydonozlu form çayını

Olmadı normal formun içine maydonoz ekleyipte içicem

Bende diyorum nerde bu kızlar diye meğersem götürüyomuş bi köşede o bunalım bende de mevcut hatta iş arkadaşımda da mevcut sanırsam habire bişiler yiyo şimdide kestane getirdi

Peff yedim bugünde ama normal şeyler valla.
Dün yediğim pastanın, etin, sütlacın yanında hiçbişi
Yarın tartıda gözlerim na böyle olcek

bu maydanozlu çayı aldığın spesifik bir market var mı cnm ya ben bulamıyorum da?:18:

Migrostan alıyorum canım ben.
Orda bi sürü bitki çayları var
Doğuşun kayısılı form çayını aldm o da güzel

Bende çok et yiyorum yaa otçulum diyom bide aslında içimde bi aslan yatıyomuşta haberim yokmuş

Bi migrosa gitmemiştim ona da gidicem inşallah

Evet heryerde yok canım ben migrostan alıyorum.
Bide içinde kiraz sapı olması falan da güzel.
Dün ablam getirmiş doğadan ın mısır püsküllü çayı var.
Pek etki etmedi gerçi tadı da eh işte.

mrb kızlarr...bayramda hiç kimse benim kilo verdiğimi anlamadı oysa 4kilo vermiştim çok bozuldumm ama ((
canım üzülme sen kendın bılıyorusn ya onemlı olan bu bence hem ben yaklasık 8-9 kılo verdım hala bısey demeyenelr var iş yerınde bunu yanıdna cok kılo verdın dıyenlerde var kımısı umursamıyor kımısıde kıskanıyor ondan demıyor ama sen bıkac kılo daha ver ıllakı görceksın bı sürü kışı cok zayıflamıssın dıycek yanı bu boyel oluyo gıden kılo fazla olunc adaha bı dıkkat cekıyo canım üzülme sen

ohh cnaım ne guzel hareketlı bı yasamın var ee tabı cocuk yok ondan ya ne guzel ıste arkadaslar bulusup bıseyler yapmak sohbet etmek kafa dagıtmak hep sıtedıgım sey ama uzun zamandır yapamıyorum hem pek arkadas yok bana uygun hem de zaman

evet kzılar topık kendıne gelemedı bayramdan sonra kaptanımız nasıl oldukı merak edıyorum:26: ayrıc abaya bı yenı gelen var bugun onlarda hosgeldı benım bugun pek sesım cıkmadı neden dersenız hem boyle tatıl dönüşleri pek bı adapte olamıyorum topıkte sessız bırde ben oruca basladım ondan neyse orucumu actım cayımı bıle ıctım 6 da da mesaım bıtıyor eve çuf çuf artık

mrb kızlarr...bayramda hiç kimse benim kilo verdiğimi anlamadı oysa 4kilo vermiştim çok bozuldumm ama ((

Şekerim benim 15 kilo gittekten sonra anca farkettiler.
Arzu ablanın dediği gibi bazısı hasetliğinden demiyo.
4 kiloyu vermek için bi yerimizi yırtıoruz ama kiloyla alakası olmayan birine gayet normal geliyor.
Bi 4 daha ver bak bakalım kilona yorum yapmaayan kalıyo mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…