Teşekkürler canım, işallah bende faydasını görürüm 1 ay deneyeceğim bakalım ama haftada 2 gün yeterlimi bilmiyorum diğer 2 gün kardiyo ağırlıklı çalışcam. sonucu görcez.
sen ye ye sonra karnıbaharı haşla zayıflıcam de işmi bizim bu yaptığımız niye boğazı tutamıyoz yaaa ne güzel 74,5 görmüştüm bende mafettim heşeyi hakkettim güzel bir sopayı...
seninde mübarek olsun canımm. wc için sana önerim eğer acı yiyebiliyorsan taze acı biber tüket hem c vitamini hemde inanılmaz wc çıkatıyor akşam dene istersen yemeğin yanına :26: acı olacak ama
kendime dayak sanada dayak hakettik
Ben yediklerimi yazsamm ooooooo ooooo yanii.
Nerde tatlı var önünde ben vardım.
Resmen içimde obez hortladı.
Neyse kendisini geri yolladık.
Harbide 15 kere çiğnesekk kesin kovuluruz.
dogru soyluyosun canim cok zaman aliyo ama kilo almanin buyuk nedeni hizli yemekmis
Canım ortimbu hafta + olabilir ama haftaya inşallah. Sana anlatmıştım ya görümcemleri, dün yine tutturdu ay gıcık etti beni, yok yap sen bi tane daha, 3 olsunmuş, erkek olurmuş belki. Ayy yapsam mı ki ? Çok seviyorum bebekleri ama zor yaa tek başına. Ben ikisiyle uğraşamıyorum bir tane daha olursa diyorum kesin Mazhar Osman'a yatırırlar beni. Allah isteyene versin bebişleri.
merhaba
ben aranizda daha yeniyim ama zayiflamam gerek size hemen kendimi tanitayim
27 yasindayim 1,70 boyunda 73 kilodayim...3 yillik wvliyim evlendigimde 63 kiloydum evlilik sonrasi kilolardan nasibimi aldim bu arada hipotiroidim var ve kilo vermeme engel kilo almama yardimci..
2011 subat ayinda 68 kiloyla basladigim tup bebek tedavisini 72 kiloyla hamile kalamadan sadece aldigim kilolarla bitirdim simdi 74 kiloyum kontrolsuz beslenme gece nobetleri (bu arada hemsireyim) sistimde sistim veee kilo vermem gerekli bunu biliyorum...yemek yemeyi tatliyi ozellikle aburcubur tuketmeyi cok seviyorum eee kilomdanda belli oluyor zaten...
benide araniza kabul edermisinizzz bir hipotiroidli olarak nasil zayiflayacagim ben(
Ben geldimmm....
Kendimi acaip bunalımlı hissediyorum.
Ağzım gene boş durmadı bu sefer meyveye agırlık verdim bide bitki çaylarına.
Peff eski moduma dönmem zaman alacak sanırım.
slm kizlar geri geldimay buraya gelmeden de yapamiyorum siz bende bagimlik yapdiniz
sagol canimöyle yaptim rahatladim biraz olsa yüküm hafifledi olsun napalim caniniz sagolsun dedi annem ama kirgin gibiydin sesi :26:
ne güzel canimdevamini getirelim isallah
ne güzel canim
seninde canim yok liste bu hafta yapilmadi canim zaten yarin cuma artik görecez anyayi konyayi
ay ben o hali problemini cokdan unuttumevet biraz sürtüm de alamadim koslayi cok hafif gözüküyor canim onuda aldigimda yaparim artik ay hatirladim geri elektrik gitmisdin onlan ugrasdim hali vardin kardesimin telefonu almaya calismislardin simdi araba ak koyun kara koyun bende kara koyun oldum hayirlisi allah beterinden saklasin napim
evet ya genc diye elemedim tepeme cikdidogru söylüyon cana gelmesin mala gelsin canim iste yinede insanin cani sIkILiyo cünkü emanet sahipi burda deyil babamda olsa sevmem ben öyle kendi burda olsaydin kendi ogluna söylesin ben arada kaliyom ay nebileyim iste sagol canim
slm canimtakil bize veririsin
seninde canim gecmis bayramin mubarek olsun
hadi bakalim sevindim canim senin adina
görüsürüz canim :80:
:18: ben mesela aci yedimmi cok aci cekiyorum sen cekmiyormussuntotomun üstüne bile oturamiyorum aci yerken korkuyorum
hosgeldin canim
ay keske yaz a sokariz gözlerine isallah
fistik sIkma caniniaaa koyuverirsen kim benim kafaya vuracak
ben kactim geri cocugu alcam by by
haklısınız canlarım
yılmak yok yola devam!
hem neymiş son gülen iyi gülermiş!
çatlatıcaz onları çıtı pıtı hallerimizle, hıhh! :26:
selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.sabah tartıldığımda 74.6 kg dım.çok düzensiz besleniyorum,öğün atlıyorum malesef.belki buraya yazarsam suçluluk duyarım diye düşündüm:)
Sevdiceğimin gelmesine de 18 gün kalmış kısçeler.
Off offf nerelere gidem beeennnn.
Amin canım izne geliyor ondan sonra mayısın sonunda bitecek inş.
Kilo vermeye çalıştığımı biliyo bi iki resim gördü ama son zamanlarda daha da belli oldu.
Her gören ne kadar zayıflamışsın diyo.
Görmedi bu halimi. Bakalım görünce bişi demezse üstüne atlamayı düşünüyorum.
Aynen canım bi söz vardır ben çok severim.
' İnsan dışıyla karşılanır, içiyle uğurlanırmış. ' Çok doğru bence.
Herkes ilk bakışta tipe bakıyor sonra konuştukca hoşlanıyor veya hoşlanmıyor.
Bugün gazetede okudum. Alınan her 5 kilo yeni bir hastalıgın başlama sebebiymiş.
beni araniza kabul ettiginiz icin tesekkurler....burasi ne guzel bir topic yaa hareketli muhabbetli...
evettt her pazartesi oldugu gibi bu pazartesi diyete basliyorum ama kesin olarakkk cumartesi doktorumla goruseyim diyet alisverisimi yapayim ve sizle zayiflamaya baslayayim...
bitki cayi falan kullaniyormusunuzz yada ne kullaniyorsunuz
kızlar selam
yarın tartı günümüzzz bugün çok kaçırmayıınn
beni araniza kabul ettiginiz icin tesekkurler....burasi ne guzel bir topic yaa hareketli muhabbetli...
evettt her pazartesi oldugu gibi bu pazartesi diyete basliyorum ama kesin olarakkk cumartesi doktorumla goruseyim diyet alisverisimi yapayim ve sizle zayiflamaya baslayayim...
bitki cayi falan kullaniyormusunuzz yada ne kullaniyorsunuz
Hoşgeldinn
Ben form çayı olarak doğuşun limonlu maydanozlu form çayını.
Doğadan 7 otlu çayını bide doğuşun bergamotlu yeşil çayını içiyorum.
Topiğimiz kalabalık baya ama byram sonrası fire verdik dogal olarak.
Haftaya dökülür herkes buraya.
:13:kesinlikle doğru karar doktora danışman. hadi bakalım hayırlısı olsun canım. bitki çayı olarak genelde yeşilçay içiyoruz ister demleme ister sallama ama ben demlemeyi öneririm eğer imkanın varsa içine çucbuk tarçında at ohh mis tam metobolizma hızlandırıcı.. cuma günleri kilo bildirim günlerimiz yarın kilonu kaptan yardımcımız trendy21 arkadaşımıza mesaj olarak atmalısın. kilonu ve hedef kilonu yaz o sana yardımcı olacaktır. Şimdiden sağlıklı zayıflamalar. genel kurallarıda ben eski mesajlardan bulabilirsem yazayım bulamazsam illaki bi arkadaşım yazacaktır.
Naf'cım ben onu haraket çekme babında :26: şaapmıştım açıkçası ama yanlış oldu diyosan şu da olur canım arkadaşım seni mi kırıcam
Hoşgeldinn
Ben form çayı olarak doğuşun limonlu maydanozlu form çayını.
Doğadan 7 otlu çayını bide doğuşun bergamotlu yeşil çayını içiyorum.
Topiğimiz kalabalık baya ama byram sonrası fire verdik dogal olarak.
Haftaya dökülür herkes buraya.
Bende diyorum nerde bu kızlar diyemeğersem götürüyomuş bi köşede o bunalım bende de mevcut hatta iş arkadaşımda da mevcut sanırsam habire bişiler yiyo şimdide kestane getirdi
bu maydanozlu çayı aldığın spesifik bir market var mı cnm ya ben bulamıyorum da?:18:
Peff yedim bugünde ama normal şeyler valla.
Dün yediğim pastanın, etin, sütlacın yanında hiçbişi
Yarın tartıda gözlerim na böyle olcek
Migrostan alıyorum canım ben.
Orda bi sürü bitki çayları var
Doğuşun kayısılı form çayını aldm o da güzel
Şu maydonozlu çayı bi bulamadım he
Geçenlerde metroya gittik eşimle bakınıyoz doğuş olcak diyom iki raf çaydan bulupta çıkaramadık bi maydonozlu form çayını
Olmadı normal formun içine maydonoz ekleyipte içicem
Bende çok et yiyorum yaaotçulum diyom bide aslında içimde bi aslan yatıyomuşta haberim yokmuş
Bi migrosa gitmemiştim ona da gidicem inşallah
canım üzülme sen kendın bılıyorusn ya onemlı olan bu bence hem ben yaklasık 8-9 kılo verdım hala bısey demeyenelr var iş yerındemrb kızlarr...bayramda hiç kimse benim kilo verdiğimi anlamadı oysa 4kilo vermiştim çok bozuldumm ama((
Kızçelerrr napıyosunuz
Karnım şişti darbuka gibi oldumdümtrekeee dümtrekeee çalcam şimdi
Demin eşimle konuştum yarın arkadaşlarıyla toplaşıp yemeğe gidiyomuşuz (Bana kalsa pek istemiyorum ama çok istediği için kıramadım):26:
cumartesi de benim kankeytomla doğum yapan arkadaşımızı turgutluya ziyarete gidicez akşam 5 ten sonraordan geldikten sonra
başka arakdaşlarla buluşucaz dışarda biyerdepazar günü de kankeytomlar bende kalacakları için kahvaltı yapıcaz ve akşam yemeğine
kalcaklarBayramdan sonra yoğun 3 gün daha beni bekliyo
Bu akşam eve gidip yatıp uyuyasım var ama evde de işim bitmedi çamaşırlar beni bekliyo
Amma yakındım he
mrb kızlarr...bayramda hiç kimse benim kilo verdiğimi anlamadı oysa 4kilo vermiştim çok bozuldumm ama((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?