70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar.. herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:13:

bende bugün işteyim çok boktan bir durum cumartesi çalışmak nefret ediyorum artık cumartesileri çalışmaktan çünkü daha hiç evde oturamadım cumartesi günleri :44::44::44:

Cumartesi kaça kadar çalışıyordun?
Ben 1 e kadar çalışıyorum işten çıktıktan sonra bişi yapasım gelmiyor.
Eve gidene kadar 2 oluyor zaten.
İş olsa gam yemicem oturup duruyorum. =)

Allah'ımmm öyle kocalar var mı yaaaa
Darısı başıma valla
Bende istiorum öyle bi koca

kızlar ben şu gece yemelerime nasıl son vericem bilemiyorum. akşam yemeğine kadar tamam bir sıkıntı yok. haftanın hemen hemen her günü ya biz arkadaşlardayız,ya onlar bizde. börekler ,tatlılar,meyveler ,çerezler... biri geliyor, biri gidiyor. bir de geç saatlere kadar oturuyoruz. dün 3:30 a kadar oturduk, öyle olunca yeniyor. ne kadar engellemeye çalışsan da. en son sütlü kahve çikolata lokum üçlüsüne dayanamadım mesela.eşimin lokumlarını da ben yedim. gece yemelerimi sonlandırsam benim için baya faydalı olur diye düşünüyorum ama engellemenin yolunu bulamadım maalesef....

canım benim kocam da öyle bir adam değildi ilk evlendiğimiz sıralar. ben bile şaşırıyorum şimdi. ama hayat müşterek baktı yoruluyorum,kıyamıyor bana.

Valla bu konuda bişey diyemicem.
Arkadaş ortamında ben diyetteyim diyemiyor insan.
Yemesen arkadaş trip atcak hiçbişi yemedin diye.
Yiyeceklerin arasından sağlıklı bişeyler bulman en güzeli sanırım.
Yada derya dün yazmıştı Türk kahvesi içebilirsin şekersiz. Hem kırmamış olursun.
Bende dışarı çıktıgımda dayanamıyorum:26:
Bayramdan sonra hergün kendimi toparlıcam dedim ama hala umutsuz vakayım.

canım benim kocam da öyle bir adam değildi ilk evlendiğimiz sıralar. ben bile şaşırıyorum şimdi. ama hayat müşterek baktı yoruluyorum,kıyamıyor bana.

Düşünceli eşin varmış canım valla.
Ben çevremde pek görmüyorum çocugu olup c.tesi çalışıp işten sonra bide ev temizleyenleri gördükten sonra.
Kıymetini bil valla
İş yapma bana kabus geliyo hem çalışıp hem eve bakanları tebrik ediyorum.
Ben ailemle yaşıyorum sagolsun annem hiçbişi yaptırmaz.
Evlenirsem bigün çok zorluk çekerim eğer eşim yardımcı olmazsa

iyi aksamlar canim

suzan sabah sabah ağlattın ya beni

valla benim belli olmuyor 2 de 3 de 3,30 da 2 den önce çıkamıyorum benimde işim olmuyor boş boş oturtuyolar başkasının işi varsa herkes kalıyor öyle bi sistem deliriyorum bazen. bide işten çıkınce eve gidip gece yarılarına kadar temizlik yapıyorum çünkü pazar günü yemek yapıyorum hafta içi için hazırlıyorum haftasonundan çünkü hafta içide işten 7 de çıkıyorum eve gelmem 7:45 7:30 o saatten sonra yemek yapılmaz spora gittiğimiz günlerde işyerine getiriyoruz evden yemeklerimizi işyerinde ısıtıp yiyorum:26:

canım önceden bende hep öyle diyordum ama insan alışıyor o tempoya hatta herşeyini daha pratik daha çabuk yapmaya başlıyorusun sallana sallana yapacak vaktin olmadığı için hayatına baya bi haraket giriyor

bayramda ben de bıraktım, deli gibi kilo almışım. spor yapabilirsem bu hafta toparlanırım. sabahları yapamıyorum erken kalkmak gerekiyor. mecbur geceye kalıyor, dün niyetlenmiştim misafir vardı olmadı. bugün inşallah.. toparlanırsın sen de sıkma canını.

>Hıı iki ablamdan biliyorum hayatları bayaa bayaa renkli
Dakikalarla iş yapmayı planlıyorlar
Bense eve gidip ne izlesem veya dışarımı çıksam diye düşünüyorum
Zor valla zoorrrr

ev hanımı olmak bana daha zor geliyor neden se sıkılırım ben ev gezmelerinide hiç sevmediğim için bana çok ters :26:
bütün gün napıcan evde hadi temizledin diyelim hergün öğlene kadar biter işin... öğleden sonra napıcan tv izlemeyi sevmem çok uyumayı sevmem kadın gezmelerini sevemem sıkıntıdan patlarım

bu arada günaydın kızlar

Günaydınnn

Ya neresinden başlıcam bilmiyorum.
Ağzım açıldımı açılıyor. Öncesi nasıl tutmuşum kendimi diye şaşırıyorum.
Halbuki altı üstü 4-5 gün abarttım.
Bilmiyorum moralimde bozuk. Sabahtan beri başarı öykülerini okuyorum.
Ama tık yok bende off offf

>Hıı iki ablamdan biliyorum hayatları bayaa bayaa renkli
Dakikalarla iş yapmayı planlıyorlar
Bense eve gidip ne izlesem veya dışarımı çıksam diye düşünüyorum
Zor valla zoorrrr

valla öyle alışıyorsunki o tempodan çıkarsan afallıyon zor gelmiyor artık ilk evlendiğimde çok zor gelmişti bazen böyle hayatmı geçer diyodum ama şimdi öyle düşünmüyorum evlen sende alışırsın belkide rahat bi işte çalışırsan hiç bişey zor gelmez o zaman :44: nasıl pratik bi şekilde sofra hazırlarsın valla sen bile kendine şaşırırsın. Teyzem bana hep der ben yılların ev hanımıyım 1 saatte senin hazırladığın sofrayı hazırlayamam diye

ben hiç sıkılmazdım ev hanımı olsam. yazın 1.5 ay evdeydim,hiç sıkılmadım ,ama yoruldum hiç tatil gibi olmadı. evde kalınca kir pis daha çok batıyor insanın gözüne ,temizle allah temizle. 1,5 ay temizlikle geçti.

Ya çalışmak güzel ama c.tesi çalışmak kötü
Bende senin gibi sıkılırım. Bide eşime çatarım öyle bişi olsa
Üniden mezun olduktan sonra bi dönem iş bulamadım.
Hergün başım ağrıyordu bide kavga çıkarıyordum sevdicekle.
O çalışıyordu beni hep aramıyo diye trip atıyordum
Bide şimdi 5e kadar c.tesi çalışılsın denmiş iyicene sinir oldum.

seninki de bir başarı öyküsü aslında. baksana 14.2 kilo vermişsin,az daha sık dişini, çok az kalmış hedefine,sonra da düzenli sporla korursun kilonu.

Zaman kısıtlı olunca harikalar yaratıyorsunuz zaten
İnş. rahat bi iş buluruz kpss e hazırlanmam gerek aslında ama bi türlü başlayamadım.
En rahatı o bayanlar için hele ki.
Bu şekilde saatimiz bile belli değil.
Beni gecenin köründe arıyorlar kalkıyorum evden baglanıyorum sonra tekrar uyu uyuyabilirsen.

bence seninki psikolojik canım düzene oturmak çok zor ama o düzenden çıkmak çok kolay bence acil silkelenmelisin eski haline dönmek istemesin herhalde demi.. ve hep yeni halini düşün olmak istediğin halini kendini hayal et müzük dinle seni canlandıracak müzükler gaza getircek şeyler yap. git vitrinlere bak ama hiç bişey alma küçük beden kıyafetlerin üzerinde nasıl duracağını düşün elini 42-40 bedene atmakmı daha güzel olur 38 hatta 36 bedenemi gittiğin her yerde istediğin kıyafeti alabilmenin özgürlüğünü düşün belki motive olursun... bide sevgilini nasıl şaşırtacağını düşün mayısta geldiğinde nasıl görüneceksin onu nasıl şoke edersin ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…