seninki de bir başarı öyküsü aslında. baksana 14.2 kilo vermişsin,az daha sık dişini, çok az kalmış hedefine,sonra da düzenli sporla korursun kilonu.
Zaman kısıtlı olunca harikalar yaratıyorsunuz zaten
İnş. rahat bi iş buluruz kpss e hazırlanmam gerek aslında ama bi türlü başlayamadım.
En rahatı o bayanlar için hele ki.
Bu şekilde saatimiz bile belli değil.
Beni gecenin köründe arıyorlar kalkıyorum evden baglanıyorum sonra tekrar uyu uyuyabilirsen.
bence seninki psikolojik canım düzene oturmak çok zor ama o düzenden çıkmak çok kolay bence acil silkelenmelisin eski haline dönmek istemesin herhalde demi.. ve hep yeni halini düşün olmak istediğin halini kendini hayal et müzük dinle seni canlandıracak müzükler gaza getircek şeyler yap. git vitrinlere bak ama hiç bişey almaküçük beden kıyafetlerin üzerinde nasıl duracağını düşün elini 42-40 bedene atmakmı daha güzel olur 38 hatta 36 bedenemi gittiğin her yerde istediğin kıyafeti alabilmenin özgürlüğünü düşün belki motive olursun... bide sevgilini nasıl şaşırtacağını düşün mayısta geldiğinde nasıl görüneceksin onu nasıl şoke edersin ????
İşallah gönlüne göre olur herşey.. Kpss ben çok zor diye düşünüyorum yani puan alsanda yerleşemiyosun Ama işallah sen kazanırsın çok yüksek alıp.
senin meslek neydi canım
Yaaa canevimden vurdun derya
Evet psikolojik ve nedenide sevgilim 16 gün sonra gelecek ve ben hala 72 kilodayım.
Kendime kızıyorum bide bayramın 2.günü 6ya o kadar yaklaşmışken niye yedin diyorum.
İradesizsin faln filan.
Böyle düşününce sevdicek gelmeden 6yı göremicekmişim gibi geliyor.
Halbuki 4 günde 1.5 kilo almışım sabretsem aynı hızda gidecek.
Ama güç yok işte
Ya torpillere kalıyor iş maalesef.
Bilgisayarcıyım canım ben bilgisayar programcılıgından mezunum.
devlet işi gibisi yok canım ,çalış kpss ye atan. bölümümün ataması yoktu.derece yapmam gerekiyordu,96 aldım kpss den atandım. özel sektörde çalıştım bir süre çok zor.baya motive etti beni işverenlerim sağolsun,güzel eziyorlar fırsatını buldularmı.
iyi akşamlar canım iyi eğlenceler
slm arkadaslar kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum benim gibi artida olanlarda uzulmesinler haftaya acisini cikaririz..
grennnn canim sende bu gun ugramissin seni gormek ne guzel....
baslangic:83
gecen hafta:69.2
bu hafta:69.8
gelen:600
toplam giden:13.2
hedef:60
Offf ki ne of neyseki birdahaki bayrama 10 ay vartatlilar, borekler, sarmalar derken tum duzenim alt ust oldu, ne yesil cayimi icebildim ne su, aksamlari yemegi 9 da yedigim oldu hemd hep agir seyler ve sonuc asagidaki ibretlik bildirimimde ama cokta guzeldi dogum gunumdu bayramin 2. Gunu pastalar falan ohhh canima deysin yeni yasimda incecik olucam nasilsa azmedip
başlangıç: 65
geçen hafta: 62.500
bu hafta: 63.400
gelen: 900
toplamda giden: 1.600
hedef: 55
Bqyrama ragmen kilo veren tum arkadaslarimi gonulden kutluyorum
seninde mubarek kutlu olsun canimbosver üzülme yanliz deyiliz
derya tugba bize diyo nasil alcaz geri öpücümüzü
dur ben senin icin lahana corbasini nasil lahana dolmasina cevirdim göstereyim foto cekdimcorba canim istemedi napim
olsun canimhaftaya toparlariz hem sen tatil yapmisdin deyilmi :26:
:80: sende saglicakla kal yakinda geri dönersin umarim :92:
kiz niye alinayimben öyle alinan biri deyilim canim hem o alindan öpme lafi derya dan cikti alinin ta ortasindan öpcem dedi bende dedim
:44::26::44:ay hic birsey anlamadim :122:
masallah canim al gel alindan öpem bi cok sevdigin icin bidaha
hadi canim iyi eglenceleraffiyet olsun
evet canim isallah cikartiriz haftaya
gecmis dogum günün kutlu olsun canim nice senelere
kızlar merhaba hu huuuuuuuuuuuuu
kendimi bildireyim ve geçmişe dalayım anacım
başlangıç(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:60.4
bu hafta:60.8
gelen:400 gr.
toplam giden:25.2 kg.
hedef:58
boy:162 cm
beden:36
Eki Görüntüle 287048bugün cocuklan fener dolasmasi yaptik kresde :86:
dilekcim al bu da lahana corbasinin lahana dolmasina dönüsümü yanina yogurt ekledimsuyunudan fazla koymadim hayal ettim anlayacan
Eki Görüntüle 287049
:44: kara ekmegi al ücken seklinde kez ekmegin kenarlari cikolata sosu olsun üstüne bir kat peynir bir kat salam bir kat daha peynir üstünü kalan ekmek parcalarindan yine ücken seklinde yap üstünü kapa krem santi icinde yogurt dök
ben haftaya bir gün yapayim resmini cekerim canim
Selam kısçeler gene geldim ben.
Dizi izleyeceğime iki lakırtı yapayım dedim.
1 mandalina, 1 portakal + form çayımı+suyumu kaptım geldim.
Ne de olsa yarın tartılma yok istediğim kaa içebilirim.
Bugün eh işte geçti çok abartmadım ama diyetlikte yemedim.
Bu arada kabızlık sorunu olana diyim.
Fazla C vitamini cırcır yapıyo
Geçen Naf soruyordu sanırım. Yarın işe gelince okursun canımcım.
Bende geçen yıl ögrenmiştim unutmuşum.
Geçen kış bi ara abartmıştık günde 3 mandalina 2 portakal yiyince wc den çıkamamıştım.
Sonra netten araştırdım C vitaminin öyle bi etkisi varmış ögrenmiş olmustum.
Şimdide işi çakallığa vurdum.
baslangıc kilo: 71.7
gecen haftaki kilo: 69.7
bu hftaki kilo: 68.2
giden: 1500
hedef: 50
valla inşallah döneriz bugün accayip sıkıldı canım zatii
sendemi bürütüss :)
bendemi kitlesem kendimi netsem
maşallah sana yaaww iyi vermişsinn devam devam
tabiii tabiii saylanmaz hiç saylanırmı bende hasta olup yesemmi acepbahanem olur
kız neremi tebrik ediyon delüü almışım zati moralim bozuk
ay hem üzülüyom aldığınız kiloları görünce hemde bencilce seviniyom iyimitek başıma değilmişim diye avunuyom napiimmm
üzme kendini hepimiz dökülmüşüz neredeys hallolur haftaya düzene gireriz inşallah
benim lıght ekmeği de sıccacık ekmek arası terayağlı terayağlı bir ekmekçiğe çevirsene noluuuuuuuuur
Günaydın kısçeler
Sabah sabah geldim gene işee yazık banaaaa .((
Bugün kimse de olmaz buralarda..
4 kalbim olmuş bu arada
günaydın kızlar..
çalışanlara allah kolaylık versin..zor tabi çoğunluk tatil yaparken çlışıyor olmak..
bayramda o kadar dağıtmadan sonra artık toparlanma zamanı..
şimdi klasik kahvaltımı yapıcam...sonrada biraz ev işi sonrada dışarı çıkmam lazım..
hadi görüşürüz...
günaydın kızlar.. herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:13:
bende bugün işteyim çok boktan bir durum cumartesi çalışmak nefret ediyorum artık cumartesileri çalışmaktan çünkü daha hiç evde oturamadım cumartesi günleri :44::44::44:
bu arada günaydın kızlar
>Hıı iki ablamdan biliyorum hayatları bayaa bayaa renkli
Dakikalarla iş yapmayı planlıyorlar
Bense eve gidip ne izlesem veya dışarımı çıksam diye düşünüyorum
Zor valla zoorrrr
ev hanımı olmak bana daha zor geliyor neden se sıkılırım ben ev gezmelerinide hiç sevmediğim için bana çok ters :26:
bütün gün napıcan evde hadi temizledin diyelim hergün öğlene kadar biter işin... öğleden sonra napıcan tv izlemeyi sevmem çok uyumayı sevmem kadın gezmelerini sevememsıkıntıdan patlarım
Ya çalışmak güzel ama c.tesi çalışmak kötü
Bende senin gibi sıkılırım. Bide eşime çatarım öyle bişi olsa
Üniden mezun olduktan sonra bi dönem iş bulamadım.
Hergün başım ağrıyordu bide kavga çıkarıyordum sevdicekle.
O çalışıyordu beni hep aramıyo diye trip atıyordum
Bide şimdi 5e kadar c.tesi çalışılsın denmiş iyicene sinir oldum.
Selammmmmmm kızçelerrr
İşe daldım deminden beri alıntı cevaplamaya çalışıyorum
Ne var ne yok bakem
Günaydın canımm
C vitamini olayını yap bence de
Kuzey Güneyi izliyorum h.içi seyredememiştim.
Bi yandan su bi yandan bitki çayı saate bakıyorumda geçmiyo zaman
Sen nasılsın:?
Yaaa canevimden vurdun derya
Evet psikolojik ve nedenide sevgilim 16 gün sonra gelecek ve ben hala 72 kilodayım.
Kendime kızıyorum bide bayramın 2.günü 6ya o kadar yaklaşmışken niye yedin diyorum.
İradesizsin faln filan.
Böyle düşününce sevdicek gelmeden 6yı göremicekmişim gibi geliyor.
Halbuki 4 günde 1.5 kilo almışım sabretsem aynı hızda gidecek.
Ama güç yok işte
Ya torpillere kalıyor iş maalesef.
Bilgisayarcıyım canım ben bilgisayar programcılıgından mezunum.
Alışveriş yapıp c vitamini depoluycam eve
Bu hafta eski bölüm vardı diye biliyorum ben :26:
Bugün geçmiyo zaman cidden :26: iyiyim biraz uykusuzum akşamdan dolayıbu akşamda turgutluya gidicez doğum yapan arkadaşıma
onun heyecanı var
Bide dün çok baskı yedim çocuk olayına eşimde istiyo sıkıştırıyo :26: napıcem ben :26: Bu kiloyla hamiş kalırsam korkuyorum :18:
ya ne güzel bende bilgisayarcıyım.yani bilg.programcılığından mezun oldum 2-3 sene muhasebecilik yaptm ama evlendim hemen çocuk oldu.kızım beni bağlıyo.çalışmak istiyorum ama daha 15 aylık.işin aslı kimseye emanet etmek istemiyorum
Azcık daha sabretceniz artık. 15-20 kg alınıyor ya bide bizim gibi bogazına düskünler yani.
Vay halimize.
Senin resimlerinde pek bi fazlalıgın yok ama rakam olarak var
Bilmiyorum izlememişim o bölümünü bi bakayım dedim zaman geçsin.
kahvaltım:
2 dilim tambugday ekmegi
lght peynir
bol yeşillik
bikac yeşil zeytinn(biraz abarttım)
1 bardak yarm yaglı süt
Ondan tırsıyom bende zatiarkadaş 15 kilo almış :26: 65+15 = 80 ay neyse iyi düşüneyim iyi olsun
Resimler yanıltıcıkocaman totom var benim kilodan da belli zaten
Bende dün ferihayı izleyemedim zaten bi onu bi kuzeyi izliyompatron çıkcak 1 saate kadar müşavir abi gelmezse netten izlicem
Afiyet olsunben menü tutmuyorum çünkü hala düzenimi bulamadım saçmalamaya devam :26: pazartesi menülerimle burdayım inşallah
Ondan tırsıyom bende zatiarkadaş 15 kilo almış :26: 65+15 = 80 ay neyse iyi düşüneyim iyi olsun
Resimler yanıltıcıkocaman totom var benim kilodan da belli zaten
Bende dün ferihayı izleyemedim zaten bi onu bi kuzeyi izliyompatron çıkcak 1 saate kadar müşavir abi gelmezse netten izlicem
Afiyet olsunben menü tutmuyorum çünkü hala düzenimi bulamadım saçmalamaya devam :26: pazartesi menülerimle burdayım inşallah
belki yediklerim belli olur burayda yazarsam utanır sacma sapan seyler yiyip yazmam dedim ama nerdeeeee
Uzun zamandır feria yı izlemiyorum.
Kasvetli bi dizi.
Kuzey güneye arada bakıyorum bide umutsuz ev kadınlarına :)
Ya 15 kilo gene iyiymiş
Ben garanti 30 kg alırım
Naf;
Albümüne baktım... sen şakamısın yavrummm :26: çok fitsin yaaa ben o şekilde görünsem hayatta zayıflamaya çalışmam heralde.. ben seni hayalimde böyle farklı canlandırmıştım bu kadar güzel olmanı beklemiyordumpayıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?