70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Acil çıkış tekrar gelemeyebilirim öptüm çok kızlar

Tam cevap yazıodum mdr geldi yarım kaldı kapattım ya.
En güzeli hamileliğin o dönemlerdir herhalde sınırsız naz yapma hakkına sahipsin süper

Sen ne zamna resim koycan

Görüşürüz canımm

selam kızlar merhaba herkeseee

nasıl canlandırmıştın utandım nen teşekkür ederim

İşte ama resimler aldatıyo bence tartı yalan söylemez
nafcık bugün çalışıyodur diye düşündüm profil sayfası beni buraya yönlendirdi diyet kankam benimm

hadi nen benim boy 1.59, kilo 51-52 arasında gidip geliyo arada 7-8 farkvar.. sen 1.72sin kilon 66 arada 6 var.. ben ipinnncecciiim artıkkk sen o boyla nası kalın gözükebilirsin ki nanköööörrrrrr

keşke totom olaydıııı dolgulu giymk zorunda kalmazdım kotları doldurabilmek içinnn değerini bil diyommm totonunnnn nerdeeeee

bay şekerimm

Son düzenleme:

Hoşgelmişsin
Sen çıtırmışsın ne kaa güzel. Zayıflama gibi bi derdin yok.
sağol tatlımm

ben yanlış hatırlamıyosam geçen sene haziranda falan diyete başlamıştım

3-4 ay çok sıkı diyet yapmıştım, yürüyüşü de aksatmamıştım..

sonra da hep dikkat ettim yediklerime.. kilomu korudum..

bu sene yazın da istemeden bi kiloya yakın verdim farkına varmadan..

şimdi korumaya çalışıyorum kilomu.. yani rejim falan yapmıyorum, canımın çektiğini yiyorum ama abartmadan.. spora da hep devam ediyorum zaten sevdiğim için problem olmuyo..

nafla da diyet topiinde arkadaş olmuştuk, zaten KK'ya diyetime destek olsun diye katılmıştım.. çok faydası olmuştu

Naf'ı bizde çok sevdik valla.
Ne güzel vermişsin koruyorsunda
Darısı başımıza diyelim.
Bende sadece diyet için üye oldum kk ya

nasıl canlandırmıştın utandım nen teşekkür ederim

İşte ama resimler aldatıyo bence tartı yalan söylemez

Valla ne bileyim daha toparlak kısa boylu bekliyordum çok seksi bi hatunlan karşılaştım

ben 15. kilomu tamamlayınca koycam yani 66 kg olmamı bekliceniz

Naf'ı bizde çok sevdik valla.
Ne güzel vermişsin koruyorsunda
Darısı başımıza diyelim.
Bende sadece diyet için üye oldum kk ya
aminn tatlımm

ben diyetten sonra da kopamadım KK'dan gerçi ordaki dostlukların yeri başkaydı ama bozuldu sonra düzenimiz..

sen de epey yol katetmişsin tebrik ederimmm cnmm

bu arada ben tartıda bu sabah 73,8 i gördüm 73ü gördüm artık gam yemem :44: ışın hızıynan ben geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Valla ne bileyim daha toparlak kısa boylu bekliyordum çok seksi bi hatunlan karşılaştım

aman cnm her boyun ayrı güzelliği var

cnm senin çizelgede kilo almışsın yazıyo ingilizce
haddim deil ama yine de haber vereyim didiimm

Son düzenleme:
my wish gunaydın canım

nasılsın...

kızlar ne alemde...?

geçmişi okuyamadım...

fazla giremıyorum özledım sizleri....

liste yayınlandı mı bu haftaki...

aman cnm her boyun ayrı güzelliği var

cnm senin çizelgede kilo almışsın yazıyo ingilizce
haddim deil ama yine de haber vereyim didiimm

tabiki her boy ayrı güzel ama kilolu olursak hiç bi boyda güzel durmuyo NAfın kilosuna göre daha tombik bekliyorudum ya şaşırdım hiç kilolu durmuyor. benim boy 1,58 kısa boy sınıfına giriyom ama çok seviyom boyumu ben 68 de tombik oluyom mesela Ama Naf Gayet zayıf duruyor

çizelgeme hiç dikkat etmedim hemen düzeltiyorum uyardığın için sağol canım :26:

estağfurullah cnm

ben de 1.59'umm bu arada

ben Naf'ı diyetten vazgeçirmeye az çalışmadım zati
neyse yokken daha fazla dedikodu yapmiim

Son düzenleme:
aminn tatlımm
ben diyetten sonra da kopamadım KK'dan gerçi ordaki dostlukların yeri başkaydı ama bozuldu sonra düzenimiz..
sen de epey yol katetmişsin tebrik ederimmm cnmm

Evet ama daha çok yolum var bunun içinde bayramdan sonra şevk gitti.
Kendimi anlamıyorum bende teşekkür ederim

Yuhhh
Çatlarız bea meraktan koy nolcek sen bilin tabi

bu arada ben tartıda bu sabah 73,8 i gördüm 73ü gördüm artık gam yemem :44: ışın hızıynan ben geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aa süpermiş
Ben kaçım acaba tartılmadım bile bugün.

my wish gunaydın canım
nasılsın...
kızlar ne alemde...?
geçmişi okuyamadım...
fazla giremıyorum özledım sizleri....
liste yayınlandı mı bu haftaki...

Aa sudem gelmiş...
Hoşgeldin canım.
Kızlar herkes kendi halinde sena ablanın canı sıkkın uğramıyor 2 haftadır.
Liste daha yayınlanmadı. Tugba bugun yarın yapar sanırım.
Sen nasılsın?

estağfurullah cnm

ben de 1.59'umm bu arada

ben Naf'ı diyetten vazgeçirmeye az çalışmadım zati
neyse yokken daha fazla dedikodu yapmiim

gerçi herkes kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı bence sağlıklı olmak koşuluyla tabi. Naf çok mantıklı dşünüyo hamilelik öncesi kilolarından kurtuluyoki bebik olursa sonra takrar kilo alınca abartı olmasın diye

sen kaç kilosun canım ne kadar verdin ve ne kadar zamanda verdin ?? merak ettim notive oluruz biraz

şiman halime ben bile tahammül edemiyorum hele resimlerde çirkinim merak edilcek bi yanım yok gıııııııı

öyle düşünme tatlımm bu bi maraton inişi de olacak çıkışı da sonuçta önemli olan kendini affedip yola devam etmek bunu yapan kazanır

cnm ben az kilo verdim 5 kg falan ama hipoglisemi ve insülin direnci vardı 4 ay rejim yaptım kalori hesabıyla mutfak tartısıyla tartarak falan o yüzden bu benim için gerçekten büyük bi zafer..

zaten kilo vermeye başlayınca hipoglisemi ve insülin direnci azaldı şu aralar da normalim..
bu ne derseniz ne yersem yiyeyim 2 saate acıkıyodum.. artık normal insanlar gibi öğünümde acıkıyorum.. öyle gitse şeker hastası olurdum.. ve de daha çok kilo alırdım..

düzelmedi galiba çizelgem
cnm şimdi baktım da sen kilo almaya çalışıyo gözüküyosun, hedefin kilo almak olarak görünüyo çizelgede, çizelge çeşidi farklı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…